kimsungbabak
کاربر سایت
بازی کلا یک DVD ـهمن نسخه تک dvd رو گرفتم.بازی اصلش یکی هست یا 2 تا dvd
مگه بازی رو تا آخر نرفتی؟ بعد مسابقه آخر نزدیک 7،8 میلیون پول میده، اون Street Race ها هم خوب پول میده، حیف اون همه ماشین بی زبون نبود رد کردی رفت؟از این راننده هایی که ول تو شهر میچرخن یدونه اتفاقی گذری دیدم استون مارتین داشت خیلی خوشگل بود رفتم تو مارکت دیدم زده 1.800 خیلی از ماشینامو فروختم2 تا اونتادور داشتم یکیشو دادم رفت یه 458 داشتم دادم رفت مورسیلاگو داشتم اونم همینطور با کلی ماشین دیگه ام 5 و ام6 و دوج و ..همرو دادم به 1.800 نرسید اخر سر منصرف شدم یه کنیخ زگ ورداشتم بردمم تیونینگش کردم 430 تا میره ولی لامصب هندلینگش خیلی راضی کننده نیست..
شمام تجربه کنیخ زگ رو داشتین؟ الان 800 تا دارم ردش کنم بره جمع کنم برم همون استون مارتینرو بخرم. 77 تا دنیا ازش بیشتر تولید نشده.
مگه بازی رو تا آخر نرفتی؟ بعد مسابقه آخر نزدیک 7،8 میلیون پول میده، اون Street Race ها هم خوب پول میده، حیف اون همه ماشین بی زبون نبود رد کردی رفت؟
در ضمن هر کدوم از Street Raceهارو که خوب پول میدن رو دوباره برو پول استون مارتین و یه روزه در میاری
من بودم:d هنوزم میگم، درسته تا 411،412 بیشتر نمیره ولی قدرت موتورش بهتره و شتاب گیریشم سریعتره، استیل ماشینم که شخیه واسه خودش، حیف تو ایران نیست اگرنه 2تا میخریدم واسه خودمكي اينجا گفت ونوم از همه بهتره ؟ :d .
كجاش بهتره زور بزنه 410 تا بره.
فعلا از بوگاتي SS و EB بهتر پيدا نكردم 440 تا رفتم باشون.

نيسان گودزيلا ميخورتش . شانس آوردي پول ندادم پاش وگرنه ميومدم پولشو ازت ميگرفتم چيه اين ماشين باوو.من بودم:d هنوزم میگم، درسته تا 411،412 بیشتر نمیره ولی قدرت موتورش بهتره و شتاب گیریشم سریعتره، استیل ماشینم که شخیه واسه خودش، حیف تو ایران نیست اگرنه 2تا میخریدم واسه خودم![]()
باو ونوم تعطیله خدایی . تا ندده 3 باید به فکر جمع کردن ماشین باشی :d قدرت موتور ماشین و شتاب گیری زیاد داریم تو این بازی خیلی رام تر هستن
داستان این Bugatti EB110 چیه؟ از کجا قابل دسترسه؟!
شدیدا مخالفم
هندلینگ ماشین بشدت واقعیه و هیچ بشر هیچ موشکلی نداره.. اگه با پیچا مشکل داری سعی کن بری سمت فراری و راف که کاملا میچسبن به پیچ لامبورگینیام بد نیستن به پای فراری نمیرسن قبل از رسیدن به پیچام سعی کن پاتو از رو گاز برای چند صدم ثانیه برداری. تو واقعیتشم ماشینی تا حالا ساخته نشده با 200 تا بره تو پیچ سر بلند بیرون بیاد.