اقا یکی جواب منو بده چرا این اونتادور رو بهم نداد؟؟7تا از ماشین رو داده پس فکر کنم فقط اونتادور رو نداده
تنها دلیل منطقی که وجود داره اینه که توی فورزا 3 و 4 lvl 50 نبودی :d
اقا یکی جواب منو بده چرا این اونتادور رو بهم نداد؟؟7تا از ماشین رو داده پس فکر کنم فقط اونتادور رو نداده
فکرکنم فورتزا4بالایه50بودم.زندگیمو پایه فورتزا3گذاشتم فکر کنم تمومشم کردم ولی خواستم بازی رو حذف کنم زدم سیو..حذف کردم.بیخیال میخرمش.فکر میکردم اگه50پایین باشی هیچی نمیده من که7تا رو دادهتنها دلیل منطقی که وجود داره اینه که توی فورزا 3 و 4 lvl 50 نبودی :d
شاید جاش اینجا نباشه ولی داشتم mw تست میکردم واقعا تو کلم نمیگنجه چطور باید بشه که این بازی امتیازات بهتری نسبت به Forza Horizon بگیره ؟!
من فقط این حس را دارم که Forza Horizon فقط کتک اسمش را میخوره ! یعنی اون Forza نباید بالا سرش میبود !
بخوایم مقایسه کنیم چه از لحاظ کنترل ماشین ها و نرم بودن ماشین ها تو حرکت در شرایط متفاوت و هندلینگ و فیزیک حرکتیشون از صدا گذاری بگیر تا گرافیک حس ماشین سواری یعنی یک سروگردن از mw بالاتره ! حتی از نوع نمای دوربین که mw دو حالت داره و نمای بیرونیش هم اصلا دید جالبی نداره به نظرم ! تو Horizon نمای دوربین بیرونی بسیار وسیعتره و کنترل و تسلط خیلی بالاتره و قضیه دیگه نرخ فریم تو Horizon هست با اینکه 30 فریم هست ولی خیلی خیلی نرمه چشم اصلا و ابدا اذیت نمیشه که برعکس تو MW چسم درد میگرم بعد یه مدت .
Horizon شاهکاره اگه بگم از دو ریسینگ تو کُله گیمریم لذت بردم این یکیشه ! خیلی کم پیش میاد بعد بازی کردن یه بازی بیام نظرم را تو تاپیک بگم ولی این یکی مجبورم کرد !
خیلی بده که بعضی حقایق اینطوری زیر پا میره ! خلاصه MW بهترین ریسینگ سال میشه ولی با حق خوری مطلق ! به نظر بنده !
پست 58 رو بخون اینجافکرکنم فورتزا4بالایه50بودم.زندگیمو پایه فورتزا3گذاشتم فکر کنم تمومشم کردم ولی خواستم بازی رو حذف کنم زدم سیو..حذف کردم.بیخیال میخرمش.فکر میکردم اگه50پایین باشی هیچی نمیده من که7تا رو داده
نوید احتمالا اونایی که به mw رای دادن xbox ندارن horizon رو بازی نکردن! :dگور پدر متا و کودن هایی که گند زدن تو میانگین بازی
بچه ها تا الان ترکوندن واقعا خیلی خوشحالم که این بازی نظر خیلی هارو به خودش جلب کرد با وجود MW :d
Need For Speed Most Wanted (2012) Vs. Forza Horizon - مشاهده نتیجه نظرسنجی
حرفم را پس میگیرم سایتها حق خوری نکردند وقتی امتیاز گیم اسپات را به همسایه دیدمخیلی بده که بعضی حقایق اینطوری زیر پا میره ! خلاصه MW بهترین ریسینگ سال میشه ولی با حق خوری مطلق ! به نظر بنده !
اینجوری که بد شدیعنی بازی انحصاری سونی هم حریف فورتزا نشداین دیگه آخرین امید یه عده بود.بمیرم براشون:crying1:حرفم را پس میگیرم سایتها حق خوری نکردند وقتی امتیاز گیم اسپات را به همسایه دیدم
اصلا همه بچه ها بحث تیونینگ رو فراموش کردن
این قدر دقیق کار کردن که تقریبا میشه از روی مدل تیونینگ در عالم واقع کپی برداری کرد
سرشار از جزئییات