titan13
کاربر سایت
خودم خیلی با این عکس حال کردم. شب های بازی عالیه ولی متاسفانه کوتاه.. یکم عکس تیره شد
![]()
![]()
Saleen. از فورتزا 4 به ارث بردم :d
دوست من چجوري عكس هاي به اين بزرگي رو انداختي وقتي من اكستركت ميكنم عكس ها رو كوچيك مياره
خودم خیلی با این عکس حال کردم. شب های بازی عالیه ولی متاسفانه کوتاه.. یکم عکس تیره شد
![]()
![]()
Saleen. از فورتزا 4 به ارث بردم :d
من از خود لایو آپلود میکنم دیگه اکسترکت نمیدونم در کجاشه!!دوست من چجوري عكس هاي به اين بزرگي رو انداختي وقتي من اكستركت ميكنم عكس ها رو كوچيك مياره
نخریدیم. بازی به کسانی که لویال بودن برای تیم T10 و تو بازی های قبلی لولشون بالا بود، به نسبت لولی که داشتن یه سری ماشین به عنوان تقدیر و تشکر میده که آخریش Aventador هست.شما چجوری انقد سریع اونتادورو خریدید؟
تو forza 4 که عکس 8 مگاپیکسلی اپلود کرده بودم حجمش حدودا 23 MB بود. اینم حتما همون قدره. رزولیشن هم 3840 * 2160من از خود لایو آپلود میکنم دیگه اکسترکت نمیدونم در کجاشه!!
==
تازه بازی یه دوربین 8 مگاپیکسلی داره باید یه بار با اون بندازم. کسی حجمش رو میدونه؟
نمی دونم این قسمت نقشه اومدین یا نه. اگه رفتین حتما بیاین اینجایی که عکسش رو گذاشتم رادیو رو خاموش کنین صدارو ببرین بالا ببینین عجب صدا گذاریی داره. مخصوصا لحضه فوران آب.
گاهی اوقات رانندگی بدون موزیک لطف خاص خودش رو داره. صدای لاستیک روی آسفالت خاکی همه چی لذت متفاوت خودشون رو دارن
اگه خواستین بیاین اینجا پایین نقطه نقشه که اسمش EAGLE RIDGE هست رو پیدا کنین![]()
جاهای دیدنی زیاد داره واسه سیزده بدرو این حرفا:
![]()
یعنی توی خود بازی نیست؟
من این همه فورزا 4 رفتم اخرش نتونستم ازش بهره ای ببرم.![]()
احتمالا میدونید که این کارایی که میگید برای کسانی که میرن تو شبکه لایو چقدر خطرناکه؟برنامه xbox 360 tools رو دانلود کن بعد save فورزا 4 رو بریز رو یه فلش که با کنشول کانفیگ شده باشه
بعد با این برنامه رو اون سیو که منتقل کردی رو فلش کلیک راست کن و mod رو بزن.بگرد دنبال level و 50 به بالاش کن (میشه پول رو هم زیاد کنی نامحدود):dبعد بیا از اول فورزا هوریزون رو بازی کن با یه سیو جدید