Forza Horizon | Photo Mode

خودم خیلی با این عکس حال کردم. شب های بازی عالیه ولی متاسفانه کوتاه.. یکم عکس تیره شد
47184998136909569119.jpeg
44712209369254913231.jpeg

Saleen. از فورتزا 4 به ارث بردم :d

دوست من چجوري عكس هاي به اين بزرگي رو انداختي وقتي من اكستركت ميكنم عكس ها رو كوچيك مياره

دوست من چجوري عكس هاي به اين بزرگي رو انداختي وقتي من اكستركت ميكنم عكس ها رو كوچيك مياره
من از خود لایو آپلود میکنم دیگه اکسترکت نمیدونم در کجاشه!!
==
تازه بازی یه دوربین 8 مگاپیکسلی داره باید یه بار با اون بندازم. کسی حجمش رو میدونه؟

نمی دونم این قسمت نقشه اومدین یا نه. اگه رفتین حتما بیاین اینجایی که عکسش رو گذاشتم رادیو رو خاموش کنین صدارو ببرین بالا ببینین عجب صدا گذاریی داره. مخصوصا لحضه فوران آب.
گاهی اوقات رانندگی بدون موزیک لطف خاص خودش رو داره. صدای لاستیک روی آسفالت خاکی همه چی لذت متفاوت خودشون رو دارن
13523251872892078024.jpeg
23567577749478960306.jpeg
اگه خواستین بیاین اینجا پایین نقطه نقشه که اسمش EAGLE RIDGE هست رو پیدا کنین
جاهای دیدنی زیاد داره واسه سیزده بدرو این حرفا:
92364400378447703206.jpeg

آخرین ویرایش:
شما چجوری انقد سریع اونتادورو خریدید؟
نخریدیم. بازی به کسانی که لویال بودن برای تیم T10 و تو بازی های قبلی لولشون بالا بود، به نسبت لولی که داشتن یه سری ماشین به عنوان تقدیر و تشکر میده که آخریش Aventador هست.

من از خود لایو آپلود میکنم دیگه اکسترکت نمیدونم در کجاشه!!
==
تازه بازی یه دوربین 8 مگاپیکسلی داره باید یه بار با اون بندازم. کسی حجمش رو میدونه؟
تو forza 4 که عکس 8 مگاپیکسلی اپلود کرده بودم حجمش حدودا 23 MB بود. اینم حتما همون قدره. رزولیشن هم 3840 * 2160

نمی دونم این قسمت نقشه اومدین یا نه. اگه رفتین حتما بیاین اینجایی که عکسش رو گذاشتم رادیو رو خاموش کنین صدارو ببرین بالا ببینین عجب صدا گذاریی داره. مخصوصا لحضه فوران آب.
گاهی اوقات رانندگی بدون موزیک لطف خاص خودش رو داره. صدای لاستیک روی آسفالت خاکی همه چی لذت متفاوت خودشون رو دارن
13523251872892078024.jpeg
23567577749478960306.jpeg
اگه خواستین بیاین اینجا پایین نقطه نقشه که اسمش EAGLE RIDGE هست رو پیدا کنین
جاهای دیدنی زیاد داره واسه سیزده بدرو این حرفا:
92364400378447703206.jpeg

ايول من هم اينجا رفتم عاليه
در ضمن من هم كلا بازي رو با راديوي خاموش ميرم و غرش چرخ ها و موتور بيشتر از موزيك بهم حال ميده

یعنی توی خود بازی نیست؟

من این همه فورزا 4 رفتم اخرش نتونستم ازش بهره ای ببرم.:|
برنامه xbox 360 tools رو دانلود کن بعد save فورزا 4 رو بریز رو یه فلش که با کنشول کانفیگ شده باشه
بعد با این برنامه رو اون سیو که منتقل کردی رو فلش کلیک راست کن و mod رو بزن.بگرد دنبال level و 50 به بالاش کن (میشه پول رو هم زیاد کنی نامحدود):dبعد بیا از اول فورزا هوریزون رو بازی کن با یه سیو جدید

برنامه xbox 360 tools رو دانلود کن بعد save فورزا 4 رو بریز رو یه فلش که با کنشول کانفیگ شده باشه
بعد با این برنامه رو اون سیو که منتقل کردی رو فلش کلیک راست کن و mod رو بزن.بگرد دنبال level و 50 به بالاش کن (میشه پول رو هم زیاد کنی نامحدود):dبعد بیا از اول فورزا هوریزون رو بازی کن با یه سیو جدید
احتمالا میدونید که این کارایی که میگید برای کسانی که میرن تو شبکه لایو چقدر خطرناکه؟

Nissan GTR که سعی کردم طبیعی بیفته. عکس اول از طبیعی ترین عکسی هست که تاحالا گرفتم :دی

Ferrari 458 در دو تایم طلوع و غروب آفتاب و در مسابقه با Viper

طلوع آفتاب

غروب آفتاب

Viper Vs 458

دو تا عکس هم از Corvet

اینم همینجوری گرفتیم :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or