Forza Horizon | Photo Mode

خوب چنتا دیگه هم گرفتم :دی!
من فکر میکردم نور ماه یا عکسش روی اب باز تاب میکنه ولی اینجوری نبود :|
47604423639969348360.jpg

اونم عکس اتزیوئه روی بدنه ی ماشینم :دی خودم ساختمش :دی بعدا از جلو یه عکس ازش میگیرم:دی
64296292017169086793.jpg

31716393534633480789.jpg

34236372255790806563.jpg

خب منم اولین عکس هام رو بذارم ! :دی حیف که سایزها کوچیک هست و باید دفعه بعد نسبت به سایز عکس بگیرم تا بهتر مشخص باشه ! :دی

1.jpg

2.jpg

6.jpg

Batman بر فراز آسمان ! :دی (لوگوی Batman روی ماشین هست که توی عکس زیاد معلوم نیست ، توی عکس بعدی بهتر میشه دیدش. البته این یکی رو خودم طراحی نکردم و از یکی کِش رفتم ! :دی)

4.jpg

7.jpg

کلاً بازیش خیلی حال میده ! :دی به قول ممد آدم دوست داره همین طوری بگرده. مثلاً دو ساعت کنسول روشن هست ، فقط 2 تا دونه مسابقه انجام میدم و بقیه ـش در حال چرخیدن هستم ! :دی

اگه درست یادم مونده باشه امروز تو راه به یکی از مسابقات با یک لامبورگینیهسبز مواجه شدم که فر خوردم با دیدنش :دی خواستم سازندگان رو امتحان کنم زدم رو فتو مد رو آرم ماشین زوم کردم دیدم کیفیتش بینهایت بالاست و مثل یه سری بازیه درپیت نیست که آرم ها رو با کیفیت پایین میسازه ( رو این حساب که ارم چیز کوچیکیه :دی)
خیلی بازیه خوبیه چندتا عکس دیگه هم میذارم براتون :دی

عکس دومیه اریا خیلی خوب شده یاد driver قدیمیا افتادم :دی
دقیقا می‌خواستم همین رو بگم:دی
این عکس عالی ـه!
هر وقت می‌بینمش یاد این میوفتم:
Driv3rbox.jpg

با این حال که به پای Driver 1 و 2 نمی‌رسید ولی باز هم خوب بود:x
===========
حالا بحث تاپیک رو منحرف نکنیم بهتره:دی
منم 2 شنبه بازی رو همراه با دوستان خوبش (WWE'13 و AC III:دی) می‌گیرم میام عکس می‌ذارم:دی

من تو 4 ـش زیاد اسیب ندیدم که با اون مقایسه کنم ولی این تو شیشه های ماشین ایینه بقل ها و بعضی قطعات ماشین که روش بستین کنده میشه :دی ( گل گیر و ... :دی )

Dinosaur@ آریا حیف که دیگه حال و حوصله نمونده برام دوباره برم تو کار طراحی :دی طراحی های فورتزا 3 یادته؟ :دی

اینم همینجوری انداختم تا بعدا حوصلم کشید روی عکس کار کنم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or