Xbox Forza Horizon 4

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox One
DfW4dzwW4AEVPcd.jpg

خب بالـاخره به آروزیـه دیرینـه امـ رسیدمـ ... :D

! Welcome to beautiful , historic Britain Horizon
دوستان و فورتزا فن هایـه عزیز طبق پیش بینیها شماره جدید هورایزن در کنفرانس E3 مایکروسافت رونمایی شد !
واقعا از هر نظـر فراتر از انتظارات ظاهر شد ... از فصول داینامیک بگیر یا دنیایه مشترک و قابلیت خرید خونـه و گاراژ
خب از کاور کار شروع کنیمـ : بعد از فورتـزا موتوراسپورت شماره پنج و مکلارن P1 باز قرعه دوباره به نامـ
مکلارن افتاد تا با McLaren Senna هوش از سر ببره ! مدل ماشین 2019 هست و به تعداد محدود تولید شده
معرفیش 10 دسامبر سال 2017 بود و رونماییه واقعیش در نمایشگاه اتومبیل ژنـو در سال 2018 !
تولید همـ محدود هست و بیش تر از 500 دستگاه تولید نمیشه ، متاسفانه یک خبر بد واسه اون دسته از دوستان دارمـ که قصد خرید داشتن ... سولد آوت شده :D
همونطور که از اسمش پیداست مکلارن سنا در پاسداشت آیرتون سنـا تولید شده ...
راننده فرمول یک برزیلیـ که سه بار با مکلارن در سال هایـه 1988 و 1990 و 1991 قهرمان مسابقات فرمول یک شد !

Our family is extremely proud of the naming of the new Ultimate Series McLaren Senna
! This is the first project that really connects with Ayrton's racing spirit and performance

برونـو سنا برادرزاده آیرتون سنا !

مکلارن سنا 837 هزاردلـار قیمت داره و تحویلش همـ از سه ماهه سومـ 2018 شروع میشه .

---​
- فورتزا هورایزن 4 با بیش از 450 ماشین عرضه میشه
- با قابلیت Route Creator میتونین مسابقات دلخواه خودتون رو ایجاد کنین
- کاراکترتون رو میتونین کاستومایز کنین ... بیش تـر از 500 آیتمـ واسه این کار در اختیارتون هست
- برای اولین بار در تاریخ این مجموعه تو این شماره شما میتونین ملک و املاک بخرین که همین خرید همـ تاثیر داره تو روند گیمپلیه بازیـ و پرک ها ! بعنوان مثال شما یه کمپانیه تاکسیرانیـ میخرین ، ماموریت هاش رو انجامـ بدین جوایز متفاوت بهتون داده میشه
- کواپ تا شش نفر ساپورت میکنه و سرورهایـه 72 بازیکنه داره !
- اعلامـ شده که طبق رسمـ قدیمـ ، بازی دو تا DLC خواهد داشت
- حیات وحش همـ تو بازی هست و نقشش پررنگ تر از شماره 3 هست !
تا اینجا همین اطلاعات از بازیـ مشخص شده و باید منتظر موند دید که چه سورپرایزهایـه دیگه ای رو میکنن !

فورتـزا هورایزن در روز 2 اکتبر منتشر میشه و از همون روز اول عرضه همـ میاد رو سرویس گیمپَس !
اگه از همین الان پراوردر کنین Formula Drift Car Pack رو بصورت رایگان دریافت میکنین که میتونین همـ تو فورتزا موتوراسپورت هفت استفاده کنین و شماره جدید هورایزن !
دولوکس ادیشن فقط دیجیتالیـه و نسخه فیزیکی نخواهد داشت و شامل کارپس میشه ...
خود کارپس رو بخواین بخرین مجزا 30 $ قیمت داره
التیمیت ادیشن کامل ترین نسخه بازیـه مخصوصا امسال که شامل دو تا DLC همـ میشه که در آینده میاد !
قبلتر از این اکسپنشن ها مجزا فروخته میشدن و قیمت نسخه کاملـه کامل به 130 - 140$ همـ میرسید :D
التیمیت ادیشن کارپک ها رو داره به اضافه VIP Membership و دو تا DLC و دست رسیه زودتـر یعنی از 28 سپتامبر میتونین هورایزن تحربـه کنین !
یک نکته مهمـ : فورتزا هورایزن 4 تمامـا آنلاین نیست !!!

You can play offline if you wish , with Drivatars

رالف فولتن !

دیدن این تصویر همـ به همه پیشنهاد میشه ، از نظر من آرامبخش ترین تصویر دنیاست :D

DfXKhkZWkAA8Iar.jpg

آخرین ویرایش:
فیزیک و باگ و گلیتچ و این مباحث هم سرچی در فروم خوده فورزا و یوتیوب کنید متوجه داستان میشید . ان اف اس هم تو همین کتگوری ـه ولی نه با این اوضاع . ولی چون اساتید میگن فورزا تو همه موارد بهترین ـه میشه ازش چشم پوشی کرد :-"

شما وقتی میگی گرافیک فورزا رو با نیدفوراسپید مقایسه نکن خندم میگیره دیگه ماجرا مشخصه- شما به جای دلیل آوردن به مسائلی که میفرمایید هی صورت مسئله رو عوض کنید

میگی حرفی از مسائل صدا و فنی نزدم ولی دو خط بالاتر میگه از نظر همه موارد فنی جز بهترین هاست !~X(

فرار رو به جلو یا متوجه مفهوم ش نیستی یا در استفاده و کاربردش مشکل دارید . اینم میذاریم در کنار سطح اطلاعاتتون که توقع مون زیاد نشه یک موقع

بحث اگر بحث گرافیک ـه گرافیک رو مطرح میکردی جواب ت هم میگرفتی. ما هم ب رفیقمون گفتیم بذارش تو دسته بهترین گرافیک ماکروسافت نه تو دسته بهترین گرافیک ریسینگ و این کتگوری . مابقی موارد که ارتباطی به شما نداشت و اطلاعی هم ازش ندارید چرا مطرح میکنید و باز هم بدون هیچگونه اطلاعی دفاعی از مطرح کردن مباحثی که هیچ درکی ازش ندارید

یک کلام بفرمایید حرفم اینه و ای بازی از نظر *من* تو همه موارد بهترینه حداقل خودمون رو خسته نکنیم! به خدا اگه از شما توقع داشته باشیم دلیلی بیاری نه عمرا اصلا دنبال سردرد نیستیم

اصلا طرفداری و جانب داری تون هم دچار اشکاله چه اصراری داری من نمیدونم. شاهد دست پخت شما خوبان بودیم در تاپیک های مختلف حداقل حافضه تاریخی مون خراب نشده

بگو نظراتم از دید یک فن متعصب هست وسلام اینو اول همه پستات میذاشتی الان مجبور نبودی راجع ب چیزی که اطلاعی ازش نداری نظر بدی
اولین کامنت من در جواب شما:
FH4 حتی روی X1 معمولی هم یه گرافیک عالی داره و روی X1X هم یکی از بهترین گرافیک های تکنیکی و بصری نسل هست. حالا این ها رو قبول نداری این همه سایت تخصصی و غیر تخصصی وجود داره که از گرافیک بازی شدیدا تعریف کردن.
شما به جز مبحث گرافیک دقیقا چه چیز دیگه ای تو این کامنت می بینی؟ چرا هی به در و دیوار میزنی؟ شما که خیلی ادعا داری و سطح اطلاعاتت خیلی بالا هست و درک درستی از تمام مسائل داری لطف کن به شکل واضحی بگو من در ابتدا به جز بحث گرافیک چی رو مطرح کردم؟ بعدش شما بحث رو منحرف کردی به مسائل دیگه و البته شروع کردن به متهم کردن بقیه به فن بازی (یعنی دقیقا رفتار خودت). من بحث گرافیک رو مطرح کردم کامنت های شما تو صفحات قبل هست که در مورد همه چی بحث کردی به جز گرافیک، حالا فهمیدی فرار به جلو چی هست و اونی که نمیدونه یعنی چی، شما هستی؟ گفتم که، حتی بلد نیستی دو خط درست بحث کنی و مثلا سعی میکنی مخاطبت رو تخریب کنی که حقیقتا به بدترین و مسخره ترین شکل ممکن هم داری این کار رو انجام میدی :دی یعنی تو کل کامنت هات فقط کلمات فن هستی و تعصب داری و اطلاع نداری و ... داره تکرار میشه که نشون میده توانایی بحث درست رو نداری و صرفا با این کلمات میخوای بحث رو منحرف کنی.

اولین کامنت من در جواب شما:

شما به جز مبحث گرافیک دقیقا چه چیز دیگه ای تو این کامنت می بینی؟ چرا هی به در و دیوار میزنی؟ شما که خیلی ادعا داری و سطح اطلاعاتت خیلی بالا هست و درک درستی از تمام مسائل داری لطف کن به شکل واضحی بگو من در ابتدا به جز بحث گرافیک چی رو مطرح کردم؟ بعدش شما بحث رو منحرف کردی به مسائل دیگه و البته شروع کردن به متهم کردن بقیه به فن بازی (یعنی دقیقا رفتار خودت). من بحث گرافیک رو مطرح کردم کامنت های شما تو صفحات قبل هست که در مورد همه چی بحث کردی به جز گرافیک، حالا فهمیدی فرار به جلو چی هست و اونی که نمیدونه یعنی چی، شما هستی؟ گفتم که، حتی بلد نیستی دو خط درست بحث کنی و مثلا سعی میکنی مخاطبت رو تخریب کنی که حقیقتا به بدترین و مسخره ترین شکل ممکن هم داری این کار رو انجام میدی :D یعنی تو کل کامنت هات فقط کلمات فن هستی و تعصب داری و اطلاع نداری و ... داره تکرار میشه که نشون میده توانایی بحث درست رو نداری و صرفا با این کلمات میخوای بحث رو منحرف کنی.
اولین کامنت شما رو که هیچی نگفتیم از کنارش گذشتیم و منتظر بودیم از کسی که سئوال کردیم جواب بگیریم نه از شمایی که قبلا نشون دادید اطلاعی در این موارد ندارید . استدلال هم اینه ک اینجا فروم ـه و هرکی میتونه هرکسی رو نقل قول کنه ولی بعضیا خوش ندارن از جانب بعضیا نقل قول بشن به خاطر برخی تجربیات

دومین کامنت شما هم باز خودتون مارو نقل قول کردید و مباحث خنده و این مسائل که تازه تو سومین کامنتت متوجه شدی کلا اشتباه زدی

سومین کامنتت هم که میگی فرار رو به جلو نکن سریع خواستی نسخه مارو بپیچی که مبادا چند پست بعد تر کسی از شما دلیل و مدرک بخواد

چهارمی هم که میگی تو همه موارد بهترینه لابد ما مرض داریم !

از چیزی اطلاع داشتی و فن نبودی دلایل ش هم مطرح میکردی تا الان بهت نگن نا مطلع و فن وقتی چیزی برای رو کردن نداری انتظار داری بگیم مچکر از نظرت !

شما تشخیص میدی حرف و ادبیات درست چیه؟ از شما بزرگتر اینجا مشکلی در ادبیات ببینه پست رو پاک میکنه شما خودت رو خسته نکن. کم مونده در مورد ادبیات و طرز بیان هم اشاره به مواردی کنی. بابا دست بردار! اگه از این نوع بیان منظور رو نمیفهمی با فن بیانی که حال میکنی صحبت کنیم

کسی مدعی پر اطلاعات بودنش نیست ولی بدون اطلاع از چیزی نظر نمیدیم مثل شما کوچکترین اطلاعی شما اگر داشتید پست اصلا در مورد مواردی که من بهش اشاره کردیم ارسال نمیکردید

چهارتا دلیل برای فرار رو به جلو گفتنتون و مواردی که مطرح کردی بیار اول بعد خودتو تبرئـه کن به عنوان مدیر انجمن

چیزی تو چنته نداری جز گرافیک حداقل چرا مطرح ش میکنی ازش جانب داری ! گرافیک هم در حد و اندازه خودش و کنسول مدنظر و صرفا گرافیک محیط نه ماشین و..

تو کوچه کنار زدن برای فرار از دلیل آوردن که تا کی میخوای ادامه بدی شما من متوجه نمیشم ما اصن بی ادب فراری رو به جلو شما بفرما با دلیل ذکر کن چیزایی رو که مطرح میکنی و بدون هیچ اطلاعی روش پافشاری !

یا حداقل برید بگید یکی از توان و اطلاع شو داره بیاد توضیح بده شما خسته نکنی مارو اینقدر با ادامه دادن مباحث پر ایرادی که مطرح میکنید

آخرین ویرایش:
اولین کامنت شما رو که هیچی نگفتیم از کنارش گذشتیم و منتظر بودیم از کسی که سئوال کردیم جواب بگیریم نه از شمایی که قبلا نشون دادید اطلاعی در این موارد ندارید . استدلال هم اینه ک اینجا فروم ـه و هرکی میتونه هرکسی رو نقل قول کنه ولی بعضیا خوش ندارن از جانب بعضیا نقل قول بشن به خاطر برخی تجربیات

دومین کامنت شما هم باز خودتون مارو نقل قول کردید و مباحث خنده و این مسائل که تازه تو سومین کامنتت متوجه شدی کلا اشتباه زدی

سومین کامنتت هم که میگی فرار رو به جلو نکن سریع خواستی نسخه مارو بپیچی که مبادا چند پست بعد تر کسی از شما دلیل و مدرک بخواد

چهارمی هم که میگی تو همه موارد بهترینه لابد ما مرض داریم !

از چیزی اطلاع داشتی و فن نبودی دلایل ش هم مطرح میکردی تا الان بهت نگن نا مطلع و فن وقتی چیزی برای رو کردن نداری انتظار داری بگیم مچکر از نظرت !

شما تشخیص میدی حرف و ادبیات درست چیه؟ از شما بزرگتر اینجا مشکلی در ادبیات ببینه پست رو پاک میکنه شما خودت رو خسته نکن

چهارتا دلیل برای فرار رو به جلو گفتند و مواردی که مطرح کردی بیار اول بعد خودتو تبرئـه کن به عنوان مدیر انجمن

تو کوچه کنار زدن برای فرار از دلیل آوردن که تا کی میخوای ادامه بدی شما من متوجه نمیشم ما اصن بی ادب فراری رو به جلو شما بفرما با دلیل ذکر کن چیزایی رو که مطرح میکنی و بدون هیچ اطلاعی روش پافشاری !

یا حداقل برید بگید یکی از توان و اطلاع شو داره بیاد توضیح بده شما خسته نکنی مارو اینقدر با ادامه دادن مباحث پر ایرادی که مطرح میکنید
همین که شما خیلی اطلاع داری برای هفت پشت انجمن کافیه. من اگه می دونستم بلد نیستی دو کلمه درست بحث کنی از همون اول موضوع رو دنبال نمی کردم.

اینا رو هم برای شما نمیزارم چون احتمال زیاد متوجه نمیشی که اگه میشدی اینقدر زمین و آسمون رو به هم نمیبافتی. برای بقیه میزارم که ممکنه بازی رو تجربه نکرده باشن. نقل قول از یه تعداد سایت مختلف که احتمالا همه ـشون بی اطلاع و بدون دانش هستن (همه ـشون رو بخوام بزارم هم خیلی حوصله میخواد و هم کامنت رو باید خیلی اسکرول کرد تا به آخرش رسید!):
Spectacular Graphics
Mind-Blowing Visuals
Visually stunning open world overflowing with activities
Amazing Visuals
Gorgeous Visuals
And when it comes to visuals on Xbox One X, the game reached new heights especially with the help of the new four seasons weather themes
The visuals are stunning
It is visually stunning
Forza Horizon 4 is a delight to play, packed with incredible visuals
Utterly beautiful

از فیزیک بازی که دیگه نمیشه ایراد گرفت، شبیه ساز که نیست، ارکیده با یکم چاشنی فیزیک‌. موتوراسپورت هم حتی ارکید‌-شبیه سازه. این مورد رو هم در نظر بگیرید که واسه چه پلیر هایی بازی ساخته شده

Sent from my G3112 using Tapatalk
فیزیک بازی در کل میشه گفت متوسط هست به نظرم، میشه بهتر کرد حتی در مقایسه با بقیه بازی سبک آرکید. شخصا قبل تر هم اشاره کردم، لذت بخش ترین حس رانندگی تو این سبک به نظرم دست سری GRID هست. قرار نیست بازی شبیه ساز باشه، ولی در کل ماشین ها بعضی وقتی زیادی حس چسبندگی و سنگینی دارند، مثلا شما تو سرعت آینه به آینه یک ماشین دیگه که هستید، اون حس که از ضربه به ماشین کناری رو باید نمیده. البته در کل نمیگم که از این نظر بازی بده، ولی میشه بهتر بشه.

فیزیک و باگ و گلیتچ و این مباحث هم سرچی در فروم خوده فورزا و یوتیوب کنید متوجه داستان میشید . ان اف اس هم تو همین کتگوری ـه ولی نه با این اوضاع . ولی چون اساتید میگن فورزا تو همه موارد بهترین ـه میشه ازش چشم پوشی کرد :-"

البته اشاره کردید خیلی علاقه به صحبت ندارید و قصد آزرده خاطر کردن شما رو ندارم، ولی به جز فیزیک بازی که قبول دارم، FH4 یکی از تر و تمیز ترین بازی ها هست! R6S الان 5 سال هست اومده هنوز هر آپدیت کلی اتفاق جدید میوفته، والا به اون صورت این بازی باگ و گلیچ نابود کننده نداره، منم هم خیلی پیگیر اخبار این بازی هستم، هم تو کانال رسمی Discord بازی عضو هستم و دنبال میکنم. مشکل هایی داره ولی در کل قابل چشم پوشی هست. در مقایسه با سری NFS به خصوص NFS های این نسل ولی FH4 به شدت از نظر فیزیک بالاتره! سری NFS تازه در آخرین نسخه تونسته یک تجربه شسته رفته ارائه بده! دیگه حتی صحبت های خود Ghost هم در باره مشکلاتشون با موتور گرافیکی موجوده.

تصور از تلگرام سیو شده ...

View attachment 131452

این ماشین اگر اشتباه نکنم Ford Focus 2017 pre-order edition باید باشه که تو همین روزا از Frozathon میشد برای اولین بار تهیه کردش....
حیف که من از دستش دادم...
تقریبا الان فقط 3 تا ماشین در کل تو بازی هست که تو گاراژ من نیست یکی همین این، یکی Camaro Pre-order edition که فکر کنم سر سال نو دادن، که من اونم از دست دادم. یکی هم Mc laren 720 S Pre-order edition که فکر کنم راهی برای داشتنش هنوز نبوده جز پیشخرید....

همین که شما خیلی اطلاع داری برای هفت پشت انجمن کافیه. من اگه می دونستم بلد نیستی دو کلمه درست بحث کنی از همون اول موضوع رو دنبال نمی کردم.

اینا رو هم برای شما نمیزارم چون احتمال زیاد متوجه نمیشی که اگه میشدی اینقدر زمین و آسمون رو به هم نمیبافتی. برای بقیه میزارم که ممکنه بازی رو تجربه نکرده باشن. نقل قول از یه تعداد سایت مختلف که احتمالا همه ـشون بی اطلاع و بدون دانش هستن (همه ـشون رو بخوام بزارم هم خیلی حوصله میخواد و هم کامنت رو باید خیلی اسکرول کرد تا به آخرش رسید!):
Spectacular Graphics
Mind-Blowing Visuals
Visually stunning open world overflowing with activities
Amazing Visuals
Gorgeous Visuals
And when it comes to visuals on Xbox One X, the game reached new heights especially with the help of the new four seasons weather themes
The visuals are stunning
It is visually stunning
Forza Horizon 4 is a delight to play, packed with incredible visuals
Utterly beautiful
این فقط گرافیک و ویژوال ـه و تفکیک ژانر هم نشده . در پست اخیرتون شما فرمودی تو همه موارد بهترینه حالا بگیم از نظر شما یا سایت ها یا هر شخص دیگه نیازه با ادله داره . مهم دلیل برای* بهترین در همه موارد * هست که ما نمیبینیم ! موارد بسیاری داریم جز گرافیک عرض کردم طرز صحبت این مسائل ناظم هست ایشون باید نظر بدن در ابتدا

الان شما به این منبع بسنده کردی برای اطلاعات دلیل خیلی از مسائل نمیشه

حالا جز مدیر انجمن اگر کسی موافقه که این بازی در همه موارد بهترین ـه بی زحمت مارو در جریان بذاره . از ایشون دیگه انتظار و توقعی ندارم همه تلاششون ختم به فرار نکردن رو به جلو ما بود

این فقط گرافیک و ویژوال ـه و تفکیک ژانر هم نشده . در پست اخیرتون شما فرمودی تو همه موارد بهترینه حالا بگیم از نظر شما یا سایت ها یا هر شخص دیگه نیازه با ادله داره . مهم دلیل برای* بهترین در همه موارد * هست که ما نمیبینیم ! موارد بسیاری داریم جز گرافیک عرض کردم طرز صحبت این مسائل ناظم هست ایشون باید نظر بدن در ابتدا

الان شما به این منبع بسنده کردی برای اطلاعات دلیل خیلی از مسائل نمیشه

حالا جز مدیر انجمن اگر کسی موافقه که این بازی در همه موارد بهترین ـه بی زحمت مارو در جریان بذاره . از ایشون دیگه انتظار و توقعی ندارم همه تلاششون ختم به فرار نکردن رو به جلو ما بود
من کجا گفتم «همه موارد»؟ اصلا یعنی چی همه موارد؟ من گفتم «همین موارد» که اشاره داشت به صحبت شما در مورد جزییات ماشین و طراحی محیط ها. یه کم با دقت بیشتری کامنت ها رو بخون و نگاه کن ببین چی رو نقل قول کردم!

البته اشاره کردید خیلی علاقه به صحبت ندارید و قصد آزرده خاطر کردن شما رو ندارم، ولی به جز فیزیک بازی که قبول دارم، FH4 یکی از تر و تمیز ترین بازی ها هست! R6S الان 5 سال هست اومده هنوز هر آپدیت کلی اتفاق جدید میوفته، والا به اون صورت این بازی باگ و گلیچ نابود کننده نداره، منم هم خیلی پیگیر اخبار این بازی هستم، هم تو کانال رسمی Discord بازی عضو هستم و دنبال میکنم. مشکل هایی داره ولی در کل قابل چشم پوشی هست. در مقایسه با سری NFS به خصوص NFS های این نسل ولی FH4 به شدت از نظر فیزیک بالاتره! سری NFS تازه در آخرین نسخه تونسته یک تجربه شسته رفته ارائه بده! دیگه حتی صحبت های خود Ghost هم در باره مشکلاتشون با موتور گرافیکی موجوده.
عرض کردم قصد صحبت با برخی دوستان که موضع خاص و مشخصی دارن رو ندارم .

بحث گرافیک هم ک مطرح شد در یک تاپیک دیگه که این عنوان رو دوستان در ضمینه گرافیک جز خفن ترین های ریسینگ میدونن که جای تامل داره . گفتند ریسینگ نه ریسینگ آرکید که بگیم آره در قیاس با ان اف اس خوبه . بعضی از دوستان که در همه موارد بهترین نامگذاری کردن !

تر و تمیز منظور چیه در ژانر ریسینگ آرکید؟صرفا میحط باز و تنوع خودرو؟ آنلاین جذاب؟ فوتو مود؟ لوت باکس ؟ شو کیس؟ چیزی به اسم فیزیک تو این عناوین تعریف کامل نشده که فیزیک ش قیاس بشه با ان اف س . چرا با Grid مقایسه نمیشه اگر قرار به مقایسه ست چون اون احیانا محیط جذاب و آنلاین یکپارچه نداره و اسیست کمک شایان به پلیر نمیکنه و باعث تو ذوق خردن گیمر میشه . امکان بالا رفتن از کوه و چمن هم که نیست. وقتی طرف با کامارو میره بر نوک قله مهم نی چیزی به اسم منظق و فیزیک و... داشته باشیم مهم لذت بردن گیمر ه!

آلتیمت تیم فیفا هم جز جذاب هاست جز جذابهای دنیا ولی درش فاکتور ـه منطقی ای رویت نمیشه از هر نظر . اینکه گیمر ها خوششون میاد از مباحث آرکید و هندل شدنشون توسط اسیست و اسکریپت و ...... دلیل بر خیلی از موارد نیست و طبیعی ـه پول های فراوان از دل این بازیها خارج بشه و گیمر را به گونه ای دچار اعتیاد جذاب کنه نه منطقی . مگر استدلال این باشه که اینگونه عناوین نام سرگرمی رو یدک میکشن

من کجا گفتم «همه موارد»؟ اصلا یعنی چی همه موارد؟ من گفتم «همین موارد» که اشاره داشت به صحبت شما در مورد جزییات ماشین و طراحی محیط ها. یه کم با دقت بیشتری کامنت ها رو بخون!

دقت؟! جان من شما وقتی پست مارو ربطش دادی به قیاس فورزا به ان اف اس گیر دقتی به ما نده!

من مواردی جز گرافیک همچو صدا و فیزیک و هندلینگ و ...مطرح کردم اینم پست بعدی شما بود تو جزییات هم اگر بهتر بود میگفتم قطعا چیزی که در مورد جزییات بنده عرض کردم در تاپیک دیگر در مورد گرنتوریسمو بوده نه این عنوان که دیتیل فقط در فوتو مد هست:/

این بازی از نظر گرافیکی و دقیقا همین مواردی که گفتی جز بهترین های نسل است

گرافیک رو میگیم بهترین در ژانر ریسینگ آرکید و ساخته ماکروسافت ولی مابقی رو کجا با چه استدلالی بگنجانیم! صدا فیزیک هندلینگ فول اسیست بودنا و.... رو کجا قرار بدیم دقیقا !

من که ترجیح میدم فرار رو به جلوم رو بیشتر و به روح و پرفتوح م رحم کنم برم تاپیک همسایه بقلی. ترجیح م ندیم مجبوریم برای حفظ سلامتیمون . پیشاپیش سال نو مبارک

عرض کردم قصد صحبت با برخی دوستان که موضع خاص و مشخصی دارن رو ندارم .

بحث گرافیک هم ک مطرح شد در یک تاپیک دیگه که این عنوان رو دوستان در ضمینه گرافیک جز خفن ترین های ریسینگ میدونن که جای تامل داره . گفتند ریسینگ نه ریسینگ آرکید که بگیم آره در قیاس با ان اف اس خوبه . بعضی از دوستان که در همه موارد بهترین نامگذاری کردن !

تر و تمیز منظور چیه در ژانر ریسینگ آرکید؟صرفا میحط باز و تنوع خودرو؟ آنلاین جذاب؟ فوتو مود؟ لوت باکس ؟ شو کیس؟ چیزی به اسم فیزیک تو این عناوین تعریف کامل نشده که فیزیک ش قیاس بشه با ان اف س . چرا با Grid مقایسه نمیشه اگر قرار به مقایسه ست چون اون احیانا محیط جذاب و آنلاین یکپارچه نداره و اسیست کمک شایان به پلیر نمیکنه و باعث تو ذوق خردن گیمر میشه . امکان بالا رفتن از کوه و چمن هم که نیست. وقتی طرف با کامارو میره بر نوک قله مهم نی چیزی به اسم منظق و فیزیک و... داشته باشیم مهم لذت بردن گیمر ه!

آلتیمت تیم فیفا هم جز جذاب هاست جز جذابهای دنیا ولی درش فاکتور ـه منطقی ای رویت نمیشه از هر نظر . اینکه گیمر ها خوششون میاد از مباحث آرکید و هندل شدنشون توسط اسیست و اسکریپت و ...... دلیل بر خیلی از موارد نیست و طبیعی ـه پول های فراوان از دل این بازیها خارج بشه و گیمر را به گونه ای دچار اعتیاد جذاب کنه نه منطقی . مگر استدلال این باشه که اینگونه عناوین نام سرگرمی رو یدک میکشن

دقت؟! جان من شما وقتی پست مارو ربطش دادی به قیاس فورزا به ان اف اس گیر دقتی به ما نده!

من مواردی جز گرافیک همچو صدا و فیزیک و هندلینگ و ...مطرح کردم اینم پست بعدی شما بود

گرافیک رو میگیم بهترین در ژانر ریسینگ آرکید و ساخته ماکروسافت ولی مابقی رو کجا با چه استدلالی بگنجانیم! صدا فیزیک هندلینگ فول اسیست بودنا و.... رو کجا قرار بدیم دقیقا !

من که ترجیح میدم فرار رو به جلوم رو بیشتر و به روح و پرفتوح م رحم کنم برم تاپیک همسایه بقلی. ترجیح م ندیم مجبوریم برای حفظ سلامتیمون . پیشاپیش سال نو مبارک
من اولش فکر کردم بلد نیستی بحث کنی ولی گویا چون تو درک مطلب زبان فارسی مشکل اساسی داری، همچین حرف های بی ربطی رو میزنی.

کامنت شما:
الان فورزا هورایزن بر چه اساسی جز گرافیک های فوق العاده ست؟ در سبک ریسینگ که دیتیل ماشین ها در قیاس با گرنتوریسمو و عناوین دیگه فاصله داره اگر منظور از گرافیک محیط ـه که بازم محیط های به مراتب بهتری از فورزا هورازین تو این نسل بوده جز محیط و ماشین نکته دیگری هست که ما نمیبینیم؟ یا حداقل فوق العاده ش نمیدونیم!
جواب من:
من هم خیلی واضح گفتم از نظر طرفدارها، سایت ها و کاربرهای بقیه فروم ها این بازی از نظر گرافیکی و دقیقا همین مواردی که گفتی، جز بهترین های نسل هست.
دیگه تو ساده ترین سطح درک مطلب هم خیلی راحت میشه فهمید «همین موارد» به «محیط و ماشین» اشاره داره چون اون مطلب نقل قول و جواب داده شده. شما شاید مسائل مربوط به فیزیک کوانتوم رو هم اینجا مطرح کنی، چه ربطی به من و جواب های من داره؟ یه مطلب گفتی دقیقا همون رو جواب دادم، حالا از خودت «همه موارد» رو اختراع کردی یعنی اصلا موضوع رو متوجه نشدی و با اینکه خیلی واضح و دقیق بهت توضیح دادم بازم رو درک اشتباه خودت داری پافشاری میکنی. خوش باش واسه خودت.

من اولش فکر کردم بلد نیستی بحث کنی ولی گویا چون تو درک مطلب زبان فارسی مشکل اساسی داری، همچین حرف های بی ربطی رو میزنی.

کامنت شما:

جواب من:

دیگه تو ساده ترین سطح درک مطلب هم خیلی راحت میشه فهمید «همین موارد» به «محیط و ماشین» اشاره داره چون اون مطلب نقل قول و جواب داده شده. شما شاید مسائل مربوط به فیزیک کوانتوم رو هم اینجا مطرح کنی، چه ربطی به من و جواب های من داره؟

دنبال بهانه برای پاک کردن صورت مسئله هستید بیان و... رو جلو نکشید عرض کردم موردی درش باشه برخرد میشه از طرف دوستان . موردی هست گزارش بدید حالا ما که اهل گزارش و تیکه ها و خوشمزگی های برخی عزیزان نیستیم

چرا ادامه پستم رو در مورد دیتیل نمیذاری ! چون ماشین رو گفتم شما پیش خودت برداشت کردی پس لابد دیتیل بوده بدون توجه به دیتیل در فوتومد یا این گیم! در یک پست در مورد ماشین صحبت شده شما به این نتیجه رسیدی در این مبحث هم بهترینه چند پست بعدی به فیزیک و صدا و همه چیزایی که کاملا ذکر کردم *موارد* اشاره کردم شما یدونه ماشین رو مدنظر قرار دادی

این پست هم اشاره به پست دوست دیگری بوده که اشاره داشتن به دیتیل ماشین در فوتو مد ! اگر اصرار داری شما این عنوان در این گیم هم دیتیل داره خوشحال میشیم دیتیل هارو ببینیم وعلا اگر موردی نیست خوشحال میشیم دقت به خرج بدید که موردی را ارتباط ندید به مورد دیگر مثل پست اخیر

جواب شما هم این کامنت منو نقل قول کرده . نه اونی که مربوط به دوست دیگری بوده و شما داری ازش استفاده میکنی جهت فرار رو به جلو :/ قسمت اول خوبه جدا شده با قسمت دوم که فوق العاده ش نمیدانیم. شما وقتی متوجه فرق بین دیتیل در فوتو مد و دیتیل در این گیم نیستید تا صبح هم ادامه دادن فایده نداره. لابد ماشین فوتومو با ماشین این گیم از یک سطح کیفیت برخردارند:/ حتی در بحث دیتیل در فوتومد هم در قیاس با برخی عناوین بهترین محصوب نمیشن چون وسواسی به خرج داده نشده

الان فورزا هورایزن بر چه اساسی جز گرافیک های فوق العاده ست؟ در سبک ریسینگ که دیتیل ماشین ها در قیاس با گرنتوریسمو و عناوین دیگه فاصله داره اگر منظور از گرافیک محیط ـه که بازم محیط های به مراتب بهتری از فورزا هورازین تو این نسل بوده جز محیط و ماشین نکته دیگری هست که ما نمیبینیم؟ یا حداقل فوق العاده ش نمیدونیم!

اگر همچنان با همین استدلال ها قراره پیش بری شما میتونی تا صبح ادامه بدی ماهم به فرار رو به جلومون برسیم .

سلام من بازی رو نصب کردم چند ماهی هم بازی کردم کلی هم تو بازی پیشرفت کردم . ولی متاسفانه چند وقته همون ابتدای بازی میخواد وارد بازی بشه هنگ میکنه و میپره بیرون ؟ چیکار کنم

دنبال بهانه برای پاک کردن صورت مسئله هستید بیان و... رو جلو نکشید عرض کردم موردی درش باشه برخرد میشه از طرف دوستان . موردی هست گزارش بدید حالا ما که اهل گزارش و تیکه ها و خوشمزگی های برخی عزیزان نیستیم

چرا ادامه پستم رو در مورد دیتیل نمیذاری ! چون ماشین رو گفتم شما پیش خودت برداشت کردی پس لابد دیتیل بوده بدون توجه به دیتیل در فوتومد یا این گیم! در یک پست در مورد ماشین صحبت شده شما به این نتیجه رسیدی در این مبحث هم بهترینه چند پست بعدی به فیزیک و صدا و همه چیزایی که کاملا ذکر کردم *موارد* اشاره کردم شما یدونه ماشین رو مدنظر قرار دادی

این پست هم اشاره به پست دوست دیگری بوده که اشاره داشتن به دیتیل ماشین در فوتو مد ! اگر اصرار داری شما این عنوان در این گیم هم دیتیل داره خوشحال میشیم دیتیل هارو ببینیم وعلا اگر موردی نیست خوشحال میشیم دقت به خرج بدید که موردی را ارتباط ندید به مورد دیگر مثل پست اخیر

جواب شما هم این کامنت منو نقل قول کرده . نه اونی که مربوط به دوست دیگری بوده و شما داری ازش استفاده میکنی جهت فرار رو به جلو :/ قسمت اول خوبه جدا شده با قسمت دوم که فوق العاده ش نمیدانیم. شما وقتی متوجه فرق بین دیتیل در فوتو مد و دیتیل در این گیم نیستید تا صبح هم ادامه دادن فایده نداره. لابد ماشین فوتومو با ماشین این گیم از یک سطح کیفیت برخردارند:/ حتی در بحث دیتیل در فوتومد هم در قیاس با برخی عناوین بهترین محصوب نمیشن چون وسواسی به خرج داده نشده

اگر همچنان با همین استدلال ها قراره پیش بری شما میتونی تا صبح ادامه بدی ماهم به فرار رو به جلومون برسیم .
شما بدت میاد بازی نکن

واقعا هم لازم نیست خوبی این بازی به شما اثبات بشه چون این بازی خوب هست از نظر همه طرفداراش قبول نکردن شما بازی رو بد نمی کنه

دوستانم دیگه جواب ایشون رو ندن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or