Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

دیگه در این حد لبه ها نمیتونه تمیز و نرم باشه. همون یدونه عکس از اسکرین شات ها فقط به نظر میرسه گیمپلی باشه که همونم باشه عالیـه

من الان وقت کردم اون 40 ثانیه تیزر ببینم.
وافعا عالی بود محیط بازی، اون صدای رعد و برق ثانیه آخر هم که باعث میشه دلم آدم بریزه پایین:bighug:
امیدوارم تو E3 یک گیم پلی کامل از بازی نشون بدن

آخرین ویرایش:
من الان وقت کردم اون 40 ثانیه تیزر ببینم.
وافعا عالی بود محیط بازی، اون صدای رعد و برق ثانیه آخر هم که باعث میشه دلم آدم بریزه پایین:bighug:
امیدوارم تو E3 یک گیم پلی کامل از بازی نشون بدن

آماده باش برای e3 که خودشون قبل نمایش ویدیو گفتن این ویدیو مقدمه ای برای اونچه تو e3 میبینیم هست:bighug:

1lb6ayvliw04etgjmwq1.jpg

مپ هورایز 1 تازه به همه جاش دسترسی نداشتی اینو x3 کن:d
بهترین قسمتش جاده سد بود+زمین خاکیه تپه داشت با ماشین پرش میزدی :x
فقط امیدوارم مینی چلنج ایناشو زیاد کنن

جدا از هر گونه ی سلیقه ی شرکتی (سونی مایکرو) Forza Horizon یکی از بهترین تجربیات من تو صنعت گیم بود !
هیچ بازی به این اندازه قدرت جاذبه نداشت واسه من و ساعت های منو پای خودش نگه میداشت و اصلا خسته کننده نبود...
خودم یه MK2 دارم تو بازی هم یکی جمع کرده بودم شبانه روز (پارسال تابستون) تو ایالت کلورادو گشت میزدم و اصلا خسته نمیشدم ، هنوز هم وقتی بعضی اوقات پلی میکنم باورم نمیشه که داره رو 360 اجرا میشه!
تایید نسخه دوم هم اصلا دور از انتظار نبود و خیلی از شنیدنش خوشحال شدم گرچه باید یه خرج دیگه هم بزاره رو رودستم:دی
vjireew17wkiohgnja0g.jpg

شاید عجیب باشه اما منی که ps4 دارم ... فقط برای این بازی ایکس باکس وان خواهم خرید

یکی از بهترین بازی های عمرمه رو 360 خییلی حال میداد..

... جدا از بقیه بازی های خوب انحصاری ماکرو

تریلر خوب بود ولی من انتظار گیم پلی داشتم:(

بزرگترین شوک کل کنفرانس برای من تاریخ انتشار بازی بود که مصادف با 8 مهر (روز جهانی ناشنوایان هم هست:d) ریلیز میشه که تقریبا 4 ماه دیگه میشه و خیلی زود بدستش میاریم!

کلا نمیدونم با این که 4 ماه دیگه عرضه میشه چرا گیم پلی نمایش ندادن:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or