Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

فعلا که اطلاعات کاملی از بازی نیومده و ملت شدیدا هایپ شدن... امیدوارم FH2 بتونه انتظارات رو برآورده کنه و اتفاقات FM5 براش پیش نیاد!!!
برای من FM5 یه epic fall به تمام معنا بود =((

زیاد زیرپوستی ترول نکردی ولی همینو بگم کسی که FH 1 رو بازی کرده از قبل تایید شدن 2 خیالش راحت بوده و میدونه انتظاراتش برآورده میشه.

عجیب تر اینکه epic fall شما میشه بهترین ریسینگ سال 2013 همین امروز هم اتفاقا نسخه Goty واسه این epic fall تایید شد.

زیاد زیرپوستی ترول نکردی ولی همینو بگم کسی که FH 1 رو بازی کرده از قبل تایید شدن 2 خیالش راحت بوده و میدونه انتظاراتش برآورده میشه.

عجیب تر اینکه epic fall شما میشه بهترین ریسینگ سال 2013 همین امروز هم اتفاقا نسخه Goty واسه این epic fall تایید شد.
چرا Epic Fail بود مجيد ؟!!
ترول زیرپوستی؟!!! هیچ وقت فکرش رو هم نمیکردم منی که 300-400 ساعت سابقه گیم پلی فورزا دارم، به ترول کردن متهم بشم!!!
منم امیدوارم انتظارات برآورده بشه ولی حرفم اینه که انتظارات رو معقول نگه دارید.
FM5 به غیر از گرافیک چیزی بیشتر از FM4 نداشت؛ درحالیکه همه فنهای بازی منتظر تغییرات آب و هوا و چرخه روز و شب و ... بودن. (اینجا جاش نیست وگرنه بیشتر توضیح میدادم)

ترول زیرپوستی؟!!! هیچ وقت فکرش رو هم نمیکردم منی که 300-400 ساعت سابقه گیم پلی فورزا دارم، به ترول کردن متهم بشم!!!
منم امیدوارم انتظارات برآورده بشه ولی حرفم اینه که انتظارات رو معقول نگه دارید.
FM5 به غیر از گرافیک چیزی بیشتر از FM4 نداشت؛ درحالیکه همه فنهای بازی منتظر تغییرات آب و هوا و چرخه روز و شب و ... بودن. (اینجا جاش نیست وگرنه بیشتر توضیح میدادم)

اون انتظاری بوده که شما داشتی. تنها و یا بیشترین چیزی که تو نقدها ازش ایراد گرفته بودن کمتر بودن پیست ها و ماشین ها بود که بعدا با dlc اضافه شدن. تغییرات اب و هوا که از همون معرفی اول مشخص شد توی این نسخه نیست. ولی به قول خودت با اینکه چیزی جز گرافیک بیشتر نداشت بازم بهترین بود.
البته من کسی رو متهم نکردم ولی خوب FM5 هر چی بوده باشه دیگه epic fall نبوده.

اون انتظاری بوده که شما داشتی. تنها و یا بیشترین چیزی که تو نقدها ازش ایراد گرفته بودن کمتر بودن پیست ها و ماشین ها بود که بعدا با dlc اضافه شدن. تغییرات اب و هوا که از همون معرفی اول مشخص شد توی این نسخه نیست. ولی به قول خودت با اینکه چیزی جز گرافیک بیشتر نداشت بازم بهترین بود.
واقعا بینانه نگاه کنیم حالا Epic Fail نبود ولی در مقیاس سری Motorsport خیلی هم جالب نبود :دی نه تنها محتوای زیادی به بازی اضافه نکرده بودن، بلکه از سر و تهش هم زده بودن که البته به خاطر اشتباهشون تو عرضه بازی واسه لانچ کنسول بود. ولی خب مطمئنم تو Forza 6 حسابی جبران میکنن :دی

آخر تیزر که داره تاریخ کنفرانس رو نشون میده یه صدای لذت بخش توی پس زمینه پخش میشه...صدای نم نمه بارون در سکوت کامل :d قشنگ معلومه روی استیج چه چیزی میخوان نشون بدن...بارون بارون بارون :bighug:

اولین بارون با استاندارد های FORZA :d

خدا کنه نمایش E3 یه چیزی مثل نمایش نسخه قبل همراه با آهنگ های شدیدا کوبنده و هیجانی باشه چون واقعا یه بخش مهم بازی رو همون موسیقی های عالی تشکیل میدن :thumbsup:

چه خوشتون بیاد چه نیاد فورزا 5 گیم پلی اش همچنان خوب هست اما ضعف محتوا داره این توجیه که براش دی ال سی دادن هم باطل هست چون ما 60 دلار پول بازی کامل میدیم نه ناقص که بعدا 10 دلار 10 دلار براش دی ال سی بخریم تا کامل بشه. هرچند با معرفی نسخه گوتی و پیست ها و ماشین بیشتر باز اوضاع بهتر شده برای افرادی که تازه میخوان بازیو بگیرند. حالا این بحث ها که برای تاپیک فورزا 5 هست میشه اونجا ادامه داد:d

آخر تیزر که داره تاریخ کنفرانس رو نشون میده یه صدای لذت بخش توی پس زمینه پخش میشه...صدای نم نمه بارون در سکوت کامل :d قشنگ معلومه روی استیج چه چیزی میخوان نشون بدن...بارون بارون بارون :bighug:

اولین بارون با استاندارد های FORZA :d

خدا کنه نمایش E3 یه چیزی مثل نمایش نسخه قبل همراه با آهنگ های شدیدا کوبنده و هیجانی باشه چون واقعا یه بخش مهم بازی رو همون موسیقی های عالی تشکیل میدن :thumbsup:
مهمترین بخش بازی موزیک بود :دی بهترین رادیو استیشن هم bass arena بود :thumbsup: :bighug:
برای گذروندن این 3 روز هم پیشنهاد میشه یا بشینید هورایزن 1 بازی کنید یا ost های بازی رو گوش بدید :دی

من که همون اول گفتم:
برای من FM5 یه epic fall به تمام معنا بود
انتظار من همیشه از ترن 10 بالا بوده و خواهد بود... بهترین ریسینگ نباید چنین ایرادهایی داشته باشه. تو نسخه‌های نسل قبل با ضعیف بودن سخت افزار خودمون رو قانع میکردیم ولی تو نسل جدید اصلا برام قابل هضم نیست! (هرچند اونم گذاشتم پای لانچ تایتل بودن)
به نظرم FM5 اگه بهنرین ریسینگ سال شد برای این بود که رقیب جدی نداشت.

آخرین ویرایش:
من که همون اول گفتم:

انتظار من همیشه از ترن 10 بالا بوده و خواهد بود... بهترین ریسینگ نباید چنین ایرادهایی داشته باشه. تو نسخه‌های نسل قبل با ضعیف بودن سخت افزار خودمون رو قانع میکردیم ولی تو نسل جدید اصلا برام قابل هضم نیست! (هرچند اونم گذاشتم پایه لانچ تایتل بودن)
به نظرم FM5 اگه بهنرین ریسینگ سال شد برای این بود که رقیب جدی نداشت.

با حرفت موافقم و علتش به نظرم مایکروسافت بود که میخواست همزمان با لانچ یه نسخه از این بازی هم همراه کنسول بیاد. در کل به نظرم T10 وقت کم داشت وگرنه 5 هم میشد در حد نسخه های قبلی و این کاستی ها رو نداشت.

ولی خب مطمئنم تو Forza 6 حسابی جبران میکنن
biggrin1.gif

100% فکر کنم این همکاری T10 واسه ساخت هورایزن 2 بخش اصلیش مربوط شه به همین سیستم تغییرات آب و هوا که یه چیز کاملی طراحی میکنن که واسه 6 هم استفاده کنن. دیگه واسه 6 کمبود وقت و این جور چیزا هم ندارن یه نسخه کامل در حد لالیگا باید تحویل بدن :دی

آخرین ویرایش:
تریلر عالی بود مثل اینکه بازیowشده یا شاید مثل هورایزن1فقط یه جا کوچیک بشه بیرون جاده روند خدا کنه کل نقشه باشه
اون صدای لامبو تو سکوت مزرعه..وایییییی
مهمترین بخش بازی موزیک بود :دی بهترین رادیو استیشن هم bass arena بود :thumbsup: :bighug:
برای گذروندن این 3 روز هم پیشنهاد میشه یا بشینید هورایزن 1 بازی کنید یا ost های بازی رو گوش بدید :دی
یه اهنگم گوش ندادم تو بازی.بهترین اهنگ صدایی مزدا خودم:دی

اینا گفتن از هر جا بخوای میتونی off road کنی بری تو دار و درخت و چمن و اینا. حالا سوالی که اینجا پیش میاد اینه که برای هر شرایط و سطحی، فیزیک مخصوصش رو طراحی کردن یعنی؟! چون یادمه T10 خیلی حساس بود رو این موضوع ها که اگه چیزی بخوان بگذارن حتما باید در بهترین کیفیت ممکن باشه. اگه واقعا برای هر نوع سطحی فیزیک مخصوص طراحی کرده باشن واقعا شاهکار کردن. اگر هم نکرده باشن خیلی ضایع میشه:|
پلی گراند نسل قبل که تونسته بود 4XMSAA + FXAA روی 360 پیاده کنه با توجه به عکس پایین احتمالا این دفعه هم 4XMSAA به همراه FXAA یا یک PP AA خیلی باکیفیت پیاده سازی کردن:

68771953610848214573.png

9d4inar6rhngbaosczlp.jpg
800x زوم کردی؟ :دی

آخرین ویرایش:
پلی گراند نسل قبل که تونسته بود 4XMSAA + FXAA روی 360 پیاده کنه با توجه به عکس پایین احتمالا این دفعه هم 4XMSAA به همراه FXAA یا یک PP AA خیلی باکیفیت پیاده سازی کردن:

68771953610848214573.png

9d4inar6rhngbaosczlp.jpg

- - -ویرایش - - -

800x زوم کردی؟ :biggrin1:

نه بابا چه خبره 3X زوم شده، لعنتی هیچ جاش دندونه نداره به جز اون یه تیکه پایین لاستیک اگه اینم از دستش در نمیرفت میگفتم بول شاته نمیدونم واقعا اینا چیکار کردن! :d

نه بابا چه خبره 3X زوم شده، لعنتی هیچ جاش دندونه نداره به جز اون یه تیکه پایین لاستیک اگه اینم از دستش در نمیرفت میگفتم بول شاته نمیدونم واقعا اینا چیکار کردن! :d
کلاً اون دندونه ها رو هم نداشت باز بعیده بول شات باشن چون تصاویر مستقیم از ویدئو کپچر شدن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or