Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

بسه بهرام.. نابود کردی مارو اون از عکسات این از .. باو یه هفته بیخیال شو تا منم بخرم

حالا دقیقا این کلاب ها چجوریه؟ چیکار میکنیم؟
@Bahram کلاب چه کارایی داره تو بازی؟
اگه خدا بخواد منم تا دوشنبه بهتون می پیوندم دوستان ������
مثل شماره هاي قبلي
اعضا club مي تونن با هم و club هاي ديگه رقابت كنن
بعد يك سري جايزه هم ميده :d
فكر كنم ماشين هم مي توني به بقيه اعضا club هديه بدي:d

و من همچنان تو كف بازى ، تا فردا يا پس فردا كه بگيرم .
فعلا نشستم پاى فورزا ٥ تا تمومش كنم با خيال راحت هورايزن بازى كنم ، الان Level ٢٠١ ام .
انصافا از اولين بارى كه با سرى فورزا آشنا شدم ( فورزا ٣ ) تا به الان هر كدوم از نسخه هاشو ١٠٠ ها ساعت بازى كردم و لامصب خسته كننده نيستن هيچ كدومشون .
حالا ببينيم هورايزن چى ميگه ، اميدوارم فردا بتونم بگيرم

دوستان اين برنامه ى Forza hub رو حتما دانلود كنيد ، در واقع همون Forza reward هست در قالب اپليكيشن براى وان ...
هر ماه Cr ( پول داخل بازى هاى فورزا ) ميده و هم ماشين هاى رايگان .
البته من چون Tier ٥ بودم وقتى واردش شدم ١ ميليون Cr بهم توى فورزا ٥ و فورزا هورايزن ٢ داد . البته توى فورزا ٥ پول رو دريافت كردم با ورود به بازى ولى فعلا هورايزن ندارم . اينم عكسى كه از امتيازاتم گرفتم :
image.jpg

دوستان من بازى رو امروز رفتم گرفتم ، ميزارم واسه نصب ديسك ، تا ٢٢٪ ميره بعد گير ميكنه ! كنسولم به اينترنت هم وصله ولى سر ٢٢٪ installation stopped ميشه !
مشكل از كجاست ؟ ديسك يا چيزه ديگه اى ؟

دوستان من بازى رو امروز رفتم گرفتم ، ميزارم واسه نصب ديسك ، تا ٢٢٪ ميره بعد گير ميكنه ! كنسولم به اينترنت هم وصله ولى سر ٢٢٪ installation stopped ميشه !
مشكل از كجاست ؟ ديسك يا چيزه ديگه اى ؟
وقتی بازی داره نصب میشه اگر آپدیت هم داشته باشه بین نصب اونم دانلود میکنه احتمالاً مشکل برای همونه یه دور آفلاین نصب کن بعد آنلاین شو و آپدیتش رو بگیر.

شما این مشکلات رو از کجا میارید:-/نسخه بازیتون بتاست؟

مشکلارو من نمیارم
نه بتا نیست
بازیم دیجیتالیه اپدیت هم دانلود شده
بعد از سینک دیتا لود که میشه دستگاه خود به خود خاموش میشه!:((
الان امتحان کردم هر بازی اجرا میکنم دستگاه بعد از 2-3 دقیقه خود به خود خاموش میشه!!!!

مشکل از پاور بریک بود عوضش کردم درست شد.:x

آخرین ویرایش:
بخش campaign بازی تموم کردم :d
مسابقه آخر بازی فوق العاده بود
آخرین مسابقه بازی می تونی با هر ماشینی که دوست داری، انجام بدی. حدود 20 دقیقه هم طول می کشه و تقریبا دور نقشه بازی باید با 11 تا ماشین دیگه مسابقه بدی.
واقعا فوق العاده بود:bighug:
من lamborghini huracan برداشتم :d

خوب ما ظاهرا شانس نداريم ، بازى رو در حالت آفلاين هم نصب ميكنم و باز روى 22% installation stopped ميشه !
ديسك مشكل داره يعنى ؟ كسى تا حالا با ديسك بازي اى مشكل داشته ؟

خوب ما ظاهرا شانس نداريم ، بازى رو در حالت آفلاين هم نصب ميكنم و باز روى 22% installation stopped ميشه !
چه بد شانسی آوردی
کسی رو نداری رو کنسولش تست کنی؟
---------
بهرام کلاب ساختی؟ :d
نیام چند روز دیکه ببینم bc کلاب نداریم

دیتایی که موقع انلاین بودن نصب کردی رو پاک کردی و دوباره داری نصب میکنی دیگه؟ منم فکر کنم یبار سر 97 درصد گیر کرده بود افلاین شدم پاکش کردم دوباره گذاشتم برای دانلود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or