Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

اگه قرار بود این طوری بازی ها رو ببینیم، الان همه ی بازی ها متا صدی بودن! فلان مشکل که حساب نمیاد، فلان مشکل هم همه ی بازی ها دارن، فلان مشکل هم که بهتره باشه! خب پس بازی بی مشکل شد!
شما کل حرفت سر اینه که بازی فلان چیزها رو داره پس لازم نیست ازش چیزهای بیشتر بخوایم و باید مشکلاتش رو نادیده بگیرم! مثلا چون OW هست باگهاش مهم نیست. خب آخه با منطق جور در میاد؟
+
در مورد انتظارات هم که میگی، خب من نباید از سری که هر سال بهترین ریسینگه انتظار داشته باشم؟
درسته، من با انتظار متای بالای 90 پای بازی نشستم و فهمیدم که متاسافانه انتظاراتی که از یک بازی متا نودی هست در بازی برآورده نمیشه.
زیر نشدن آدم ها اونم تو Forza شد مشکل؟ :d تازه انسان ها فقط تو بعضی از مسابقات اونم وقتی می خوای بازی شروع کنی، قرار دارن
مشکل مثلا میان می گن رادیو بازی بعد مدتی تکراری میشه، تعداد ماشین ها کمه، بازی مشکل دیر لود شدن آبجکت ها رو داره، هوش مصنوعی مشکل داره، مسابقات بازی تنوع کافی ندارند و مشکلاتی از این قبیل نه این که بخوان بیان بگن موقع چپ کردن ماشین به جزئیات زیر ماشین توجه نشده یا وقتی می خوایم آدم هارو زیر کنیم هیچ کاریشون نمیشه.
بهتره دیگه این بحث هارو ادامه ندیم چون به نظر میرسه به نتیجه نمیرسیم:d
+
من خودم بعد از بازی کردن نسخه دمو انتظاراتم از بازی خیلی بیشتر شد :d

هنوز در حال دانلودیم ولی این مورد که ملت رو توی یه بازی ریسینگ آرکید زیر بگیری ... واقعا خنده داره!
... و دیگر هیچ! ( واقعا speechless میشه آدم! :|)

بازی دمیج مکانیکی هم داره :d
تو تنظیمات درجه سختی، وقتی دمیج بذارین روی شبیه سازی (simulation) بعد از این که تصادف کنید، ماشین خراب میشه و به سختی حرکت می کنه

بازی دمیج مکانیکی هم داره :d
تو تنظیمات درجه سختی، وقتی دمیج بذارین روی شبیه سازی (simulation) بعد از این که تصادف کنید، ماشین خراب میشه و به سختی حرکت می کنه

مدت ها قبل تایید شده بود ... البته بنظر من کاربرد اصلیش تنها در مسابقات هست نه فری روم ... وگرنه شما فکر کن وسط دنیای بزرگ بازی ماشین زمین گیر بشه ، اون موقع است که باید زنگ زد امداد خودرو بیاد ماشین رو جمع کنه :d
این که بعنوان یک آپشن در نظر گرفته شده عالیه ... ولی چنین سبک بازی ای بهیچ وجه مکانیکال دمیج احتیاج نداره !!! بنظرم فعال کردنش هیجان مسابقات رو از بین میبره و کلید Y کنترلر رو هرز میکنه :دی ... ریسینگ آرکید رو باید آرکیدوار ، با کلی دریفت و سبقت های خشن و کوبوندن به رقبا سر پیچ ، بازی کرد ، اون هم در حالیکه مجازاتی بابت این کارها وجود نداشته باشه >:) فکر کنم بیش از حد اغراق کردم چون هورایزن در مرز شبیه ساز و ارکید هست ( تا حدودی ) ، ولی بشخصه دوست دارم کاملا ارکید گونه باش برخود کنم :x ( خاموش کردن Stability و Tracktion کنترل پیشنهاد میشه ) !

پ.ن : مکانیکال دمیج فول تو سری موتور اسپرت عشق منه :x البته دریغ از یبار لمس شدن توسط رقبا :d

دوستان نسخه اول یکسری تبلیغات پخش شده در دنیای بازی داشت که با پیدا کردنشون میتونستید از تخفیفات در تیونینگ شاپ بازی برخوردار بشید ! این نسخه هم چنین ویژگی ای داره ؟ جایی تایید شده ؟ به صرفه جویی در هزینه های بازی کمک بسیاری میکنه :d

بارن فایند ها یکی از ویزگی های مثبت هورایزن 1 بود ! نمیدونم در جریان هستید یا نه ( احتمالا هستید :دی ) ... ولی طبق گفته Ralph Fulton بخش بارن فایند در هورایزن 2 گسترده تر شده و نیمی از ماشین های این بخش کاملا جدیدن و برای اولین بار هست که در سری بازی های فورزا دیده میشن ... برخلاف نسخه قبلی ! این باعث میشه ارزش بارن فایندها و حس رضایتمندی گیمر بعد پیدا کردن شون بیشتر بشه ! فوق العاده است :x بدون مرز شدن دنیای بازی هم پیدا کردن بارن ها رو دشوار تر میکنه ... خدا به داد برسه :دی

خوب منم امروز دانم تموم شد ساعت یازده ظهر دیروز گذاشتم ساعت شیش صبح امرو تموم ششد:d بازی در یک کلام فوق العادست من هنو تو کف هوای بارونیم خیلی خوب کار شده انصافن ارزش اینو داشت با این نت بازی رو گذاشت برا دانلود کسایی که وان.دارن دانلود نکردنش پیشنهاد میکنم.برید تو کار دانلودش :d
در مورد متا اگه.ایرادات عجیب گرفته نشه میتونه متا بالای نود بیاره خوب من برم سراغه بازی دوباره:d از ساعت شیش پاش نشستم هنوز ازش سیر نشدم:d

یه چیزی که بعد از بازی کردن این دمو فهمیدم اینه که درجه افیون بازی نسبت به نسخه قبل خیلی بالا رفته :d
FH رو که بازی میکردی تا مدتها یه حالت اعتیاد شدید داشت که بعد از فول کردن بازی هر روز الکیم که شدی دوست داشتی بری تو بازی ساعتها چرخ بزنی این لعنتیم دقیقا همون حالتو داره ولی با ضریب 3-4 برابر.

- - -ویرایش - - -

آقا یک تصویر از ماشین داغون شده ندارید؟:-s

k8rpqm7mi0dr3g3q28ew.jpg

یه چیزی که بعد از بازی کردن این دمو فهمیدم اینه که درجه افیون بازی نسبت به نسخه قبل خیلی بالا رفته :d
FH رو که بازی میکردی تا مدتها یه حالت اعتیاد شدید داشت که بعد از فول کردن بازی هر روز الکیم که شدی دوست داشتی بری تو بازی ساعتها چرخ بزنی این لعنتیم دقیقا همون حالتو داره ولی با ضریب 3-4 برابر.
دلیل این موضوع تغییر فیل.تر گرافیکی و جذاب و جان دارتر شدن رنگ ها و زیباتر شدن محیطه ... محیط هورایزن 1 با تمام جذابیت های بصریش ، نسبت به هورایزن 2 جو افسرده کننده ای داشت ، تم پاییز گونه محیط این قضیه رو دامن میزد ، نورپردازی هم پویایی این نسخه رو بهیچ وجه نداشت ... تنوع لوکیشن های هورایزن 2 هم چندین برابر نسخه 1 هست ! از طرفی جذابیت های کلورادو کجا و مرز ایتالیا و فرانسه کجا :x همین دلایل و بهبود های هورایزن 2 باعث این موضوع شده که دل کندن از بازی سخت تر از قبل شده باشه :x ما که با نسخه قبل اینقدر حال کردیم ، خدا میدونه این نسخه بامون چه میکنه :)

Open your eyes
Listen closely to the sound of my voice
With everyword,and every number you move faster and faster
On the count of ten…you will be in Horizon
I say…
One…Your Pulse begins to quicken
Two…Your friends rattle in the back seat
Three…You’re moving faster and faster.the ocean roaring beside you
Four…Your thoughts begin to wash away in a cloud of wind and dust
Five…Coloured lights flurry in the distance
Six…The lights shudder;everything lost in a thin blue haze
Seven…You hurtle faster and faster into infinity
Eight…the crowd thunders
Nine…You cross into a larger,more colourful world
On the count of ten, everythhing you’ve ever known fades away
You will be in Horizon
i say…
Ten

:x

آخرین ویرایش:
یک نظر کارشناسانـه جالب در مورد لـانچ تریلر هرایـزن
I want to give a thumbs up to whoever was involved in creating the launch trailer for Forza Horizon 2
I think it’s brilliant
The soundtrack , the footage , the way it’s been made makes me want to watch it again and again
It’s like they’ve took the best bits from Fast and Furious , Need For Speed , Project Gotham Racing , Gone in Sixty Seconds and put them all in one game
It looks absolutely amazing , I’ve booked the first weekend off in October to play the game

آخرین ویرایش:
بالاخره دانلود تمام شد! بعد از انجام دادن یک مسابقه :

در یک کلام => Masterpiece :x

---------------
شروع بازی مثل نسخه ی قبلی یه جورایی Epic ـه! پشت فرمونِ Huracan باید به محل برگزاری فستیوال برین.
ماشین های که باهاتون هستن همه سوپر ماشینن . کنارتون : لافراری ، مکلارن پی 1 ، هوآیرا ، آر 8 ، وایپر ، ال اف اِی ، جی تی آر ، کونیگزگ و ... هستن.
برای شروع هم سه کلاس بهتون پیشنهاد میده :
هچ بک ( آئودی آر اس 3 ) ، سدان ( میتسوبیشی ایوُ ) و اس یو وی ( بوولر ) .
سیستم ریسینگ لاین (اینجا درایوینگ لاین ) مثل همیشه باید آف بشه :d
بخش دیفیکالتی و ... مثل نسخه ی 1 هر چه سختتر بشه پول بیشتری گیرتون میاد . لول Unbeatable هوش مصنوعی واقعا اسمش روشه! از در و دیوار هم که شده ازتون سبقت میگیرن!
در کل توی این بخش با آپشن هایی که در اختیارتون میذاره میشه بازی رو کاملا به یه سیمولیشن محض تبدیل کرد! ( اِی بی اِس ، هندلینگ شبیه سازی ، کنترل کشش و ... )
یه چلنج هم من دیدم. ( Bucket List ) . که باید رکورد سرعت بزنین.
گرافیک زیباست ، موزیک عالی ، گیم پلی به شدت اعتیاد آور.
احتمالا مدت ها سرگرم این بازی بشین . ( مخصوصا اگه طرفدار ریسینگ باشین )
از کار و زندگی انداخته مارو ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or