Forza Horizon 2 | XBOX ONE

05126834307573204711.jpg

امروز مایکروسافت از Forza Horizon 2 در برنامه IGN first رونمایی کرد، Forza Horizon 2 پاییز امسال برای Xbox One و Xbox 360 عرضه خواهد شد. FH2 توسط Playground Games و با همکاری Turn 10 در حال ساخت می باشد.

بازی دارای سیستم آب و هواست. صدها ماشین در بازی قرار دارد که Lamborghini Huracán ماشین نمادین بازی است. Drivatar در Horizon 2 هم حضور خواهد داشت.

بازی در جنوب اروپا جریان دارد. تنوع محیطی باورنکردنی و چشم اندازهای فوق العاده.

ویدئوی گیم اسپاتو دیدم جدا از اینکه گرافیک بازی برای یه ریس اپن ورد با این وسعت و فیزیک عالی خیلی خفنه بیشتر از گرافیک ماشینها و منظره اطراف رفتم تو کف گرافیک و جزئیات آدمهایی که تو کات سینها رندر میشن که از 99 درصد بازیهای فعلی بهتر و طبیعی ترن! که نشون میده با این انجین میشه یه بازی ادونچر خیلی خفنم ساخت :p

^ ^ ^
من هم بعد از دیدن جزئیات شخصیت ها اینجوری شدم :o بنظرم زیادی خوبه برا یه بازی ریسینگ. البته هر چی دوستات تو بازی با جزئیات تر باشن بهتر، من که به شخصه شدیداََ استقبال میکنم :-" If You Know.... :-" :d

دیدین تو یه محیط تاریک وقتی نور ماشین رو دار و درخت میافته، اون گوشه های تصویر اجسامی که کمتر تحت تاثیر نور قرار گرفتن یه حالت قرمز رنگ به خودشون میگیرن:d
w5lxznjfnq98d8cfiwqj.jpg

h2m5i28ffifsuq6qwnve.jpg
اینم یه عکس با کیفیت تر از همون مدل سازی که مهدی گفت :d
ed7e3cedwo00rto51ofr.jpg

مدل ها خیلی خفن نیستن، ولی واسه یه ریسینگ خیلی خوب هستن :دی امیدوارم این Cut Scene ها به مرور در طول بازی وجود داشته باشه، نه اینکه تو 5 ساعت اول بازی 1 ساعت Cut Scene ببینیم، بعدش دیگه کلا تعطیل بشه :دی

وقتی لانچ تریلر را دیدم گرافیک محیط و مدل ماشین ها را خوف برم برداشت ولی گفتم خود گیم پلی دیگه از این کمتر میشه بعد تو اخرش دو تا صحنه از گیم پلی نشون داد که رسما گرخیدم دیدم هیچ فرقی نمیکنه ! اینها چیکار کردند خارق العادست !

62510068287379801830.jpg

49696045125073372216.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or