Flatout: Ultimate Carnage

این بازی برای کامپیوتر به بازار عرضه شده است.البته من هیچ تاپیکی به نام این بازی پیدا نکردم و به همین خاطر این تاپیک را ساختم.بازی فردا به دستم میرسد.ورژن قبلی که عالی بود.

سلام....
من با اين بازي مشكل دارم..كمكم كنين
بازي اجرا ميشه...اما فقط كافيه يه مرحله رد كنم...بعد اين error رو ميده
261fexy.jpg

چي كار كنم؟

هیچکی نیست.
لطفا پس از شنیدن صدای بوق پیغام خود را بگذارید.

(من برات تو اینترنت گشتم ولی چیزی پیدا نکردم)
(فقط یکی می گفت که باید پس از نصب بازی توی اون درایوی که نصب کردی بیش از 10GB فضای خالی باشه که فکر نکنم مشکلتو حل کنه ولی امتحانش ضرر نداره)

تاپیک چرا خوابیده؟!:biggrin1: هیچکی این نسخه رو بازی نکرده؟
باو ممد بازی سپتامبر پارسال اومد همه بازی کردن رفته! دیگه چی داره که میخواستی تاپیک نخوابه؟ rpg که نیست :دی ولی خو یه رسینگ جذابه :دی
حالا من بازی کردم مشکلی هست ؟:دی
ولی یه چیزی هست بازی سنگینه!!!

اخه میدونی میثم, تاپیک Fallout III هنوز UP هست, ولی این تاپیک بدجوری خوابیده, حالا این هیچی تعداد صفحه های تاپیک هم از 2صفحه بیشتر نشده:biggrin1:
باو ممد بازی سپتامبر پارسال اومد همه بازی کردن رفته! دیگه چی داره که میخواستی تاپیک نخوابه؟ rpg که نیست :biggrin1: ولی خو یه رسینگ جذابه :biggrin1:
حالا من بازی کردم مشکلی هست ؟:biggrin1:
ولی یه چیزی هست بازی سنگینه!!!
سبکش رسینگه؟:biggrin1: پس داری Midnight Fallout Paradise بازی میکنی؟:biggrin1:

هنوز وقت نکردم این نسخه رو بازی کنم, تا اونجایی که میدونستم:تغییرات گرافیکی و فیزیکی شگفت آور و زیاد + اضافه شدن امکانات آنلاین بیشتر + اضافه شدن اتومبیل ها و انواع مسابقات رو داشته

من فعلا به 2 دليل دارم بازيش ميكنم،
- احتمالا چون بازي ديگه اي ندارم
sos.gif

- به احتمال قوي تر چون بازي جالبيه ! البته در هر بار در حد اين كه تو يكي از ريس هاش 1ول تا سوم بشم ، همين !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or