Flagship رسما تعطیل شد !

Sweet Jesus

کاربر سایت
نکته : قبل از اینکه هجوم بیارید و بگید باید هم تعطیل میشد با بازی مزخرف Hellgate ، تشریف ببرید سوابق گروه رو دربیارید ...

IGN - استودیوی با پتانسیل Flagship که متشکل از نخبه های صنعت گیم ( تیم سازنده Diablo ) بود ، بدلیل مشکلات مالی و ... رسما تعطیل شد.

Flagship که در سال 2003 با حضور Bill Roper و برخی دیگر از نخبه های شرکت Blizzard ، مثل Max Schaefer, Erich Schaefer, and David Brevik تاسیس شد ، بعد از شکست سنگین اولین بازی خود و بدهکاریهای فراوان ، تعطیل شد.

Max Schaefer میگوید : این تجربه بزرگی برای همه ما بود ، ما راه و چاه تعطیل کردن یک کمپانی را بلد نبودیم !! شرکت کمی فعالیت دارد تا آخرین اقدامات لازم را انجام بدهیم. Bill Roper مشغول تلاش برای پس دادن بدهی های شرکت و حقوق عقب مانده کارکنان است.

من شخصا از وقتی خبر رو شنیدم واقعا ناراحت شدم و الان که رسما کار شرکت تموم شده ، امیدوارم Roper بتونه جایگاه خودش رو در صنعت گیم پیدا کنه.

Flagship-Studios-Ceo-Bill-Roper_2700_s-Hellgate_3A00_-London-caricature.aspx

موفق باشید

Hellgate پتانسیل برای تبدیل شدن به یک شاهکار رو داشت با اون دموهای cg خفن و مخصوصا ایده
بسیار جالب مراحل به صورت random که بازی رو جذاب و ارزش تکرار بازی رو چندین برابر میکرد
خود من خیلی به این بازی امید داشتم ولی ..... :(

با اين كه اين بازي رو انجام ندادم و سبكش رو هم دوست ندارم و كلا از بازيش هم خوشم نميومد. ولي من واقعا هر وقت خبر تعطيل شدن يك استاديو به گوشم ميرسه ناراحت ميشم حالا اين استاديو اگر تو كارش معركه هم باشه كه ديگه بد تر و هميشه هم قرار نيست آدم روي عرش باشه يا هميشه روي فرش زندگي نوسان داره شايد اگر اين ها كمي شانس باهاشون ياري ميكرد مي تونستن موفق بشند.
دليل شكست اون بازي رو هم فكر ميكنم بالا رفتن بيش از حد توقعات بشه گفت.

این نخبه های Bilizzard همون چند سال پیش که از شرکت قهر کردن و رفتن ، باید به فکر اینجاهاش هم میبودند. پشتوانۀ مالی مهمترین عنصر در صنعت نرم افزار (گیم هم شاملش میشه) است. و نابغه(؟!!) بودن صرف ، نون وآب نمیشه.

این نخبه های Bilizzard همون چند سال پیش که از شرکت قهر کردن و رفتن ، باید به فکر اینجاهاش هم میبودند. پشتوانۀ مالی مهمترین عنصر در صنعت نرم افزار (گیم هم شاملش میشه) است. و نابغه(؟!!) بودن صرف ، نون وآب نمیشه.

و پشتوانه مالی بدون وجود این نخبه ها میشه مزخرفی که به اسم دیابلو 3 نشون دادند !

و پشتوانه مالی بدون وجود این نخبه ها میشه مزخرفی که به اسم دیابلو 3 نشون دادند !
يك مسئله است كه يك ميليون بار گفتم ولي كو گوش شنوا؟
عنواني كه نيمده و هنوز 5 تا چيز درست و حسابي ازش گفته نشده رو نبايد اينجوري مقايسه كنيد. از كجا ميدونيد اين ديابلو نسبت به نسخه هاي پيشين بده!؟ چون چهار تا سايت يك سري جفنگيات درباره اين بازي گفتن؟

بابا باور كنيد چيزي كه شما اولين روز ميبينيد با چيزي كه شما در نسخه نهايي ميبينيد 180 درجه و چه بسا بيشتر فرق داره. بايد صبر كنيد ببينيد بازي چيه حداقل يك دمو از بازي بياد.

اما يك مسئله است پول رابطه مستقيم با كيفيت و بقا داره و تو اين زمونه توي صنعت گيم اول پول و بعد كيفيت و استعداد و مهارت نمونش رو هم مي تونيد در خيلي زا بازي ها ببينيد كه خرج هاي بسيار كمي براش شده ولي از نظر سازندگان واقعا معركه بودن. Hazeمطمئنا بيشترين سرمايه گزاري رو فقط روي تبليغات بازي كردند يا K&L ...

پس اگر بخوایم یه نتیجه گیری کلی کنیم :

پول + خلاقیت + مهارت + زمان کافی + تبلیغات = فروش خوب برای یک بازی

وخب ، این از واضحاته.
خلاق و ماهر بدون پول مثل تعمیرکار بدون ابزاره. و پولدار بدون ایده پرداز خوب و نیروی با تجربه و زبده ، مثل اینه که از یه بچه بخوای یه شاتل رو تو مدار قرار بده.

عنواني كه نيمده و هنوز 5 تا چيز درست و حسابي ازش گفته نشده رو نبايد اينجوري مقايسه كنيد. از كجا ميدونيد اين ديابلو نسبت به نسخه هاي پيشين بده!؟ چون چهار تا سايت يك سري جفنگيات درباره اين بازي گفتن؟

بابا باور كنيد چيزي كه شما اولين روز ميبينيد با چيزي كه شما در نسخه نهايي ميبينيد 180 درجه و چه بسا بيشتر فرق داره. بايد صبر كنيد ببينيد بازي چيه حداقل يك دمو از بازي بياد.

میثم جان چند دقیقه روی هم Diablo , Diablo II LoD رو بازی کردی ؟ :)

شما اگر دیابلو های قبلی رو بازی میکردی میفهمیدی چرا Diablo 3 اصلا اون چیزی نیست که همه انتظارشو داشتند و همه منتقدان به این موضوع اشاره کردند
بابا باور كنيد چيزي كه شما اولين روز ميبينيد با چيزي كه شما در نسخه نهايي ميبينيد 180 درجه و چه بسا بيشتر فرق داره. بايد صبر كنيد ببينيد بازي چيه حداقل يك دمو از بازي بياد
شما درباره Too Human هم که همه دموش رو بازی کردن و گفتن به درد نمیخوره همین حرفا رو میزدی بازی همینی که میبینی هست مثل اینکه به قول خودشون 3 یا 4 ساله که دارن روش کار میکنند پس توقع معجزه نداشته باش

من تا حالا چند تا trailer از گیم پلی بازی دیدیم.درسته که یه سری مسائل سنتی از بازی حذف شده ولی شاید این ها به نفع بازی جدید باشه.یا میتونه به خاطر جذب مخاطب بیشتر باشه.نسخه دوم یه سری المان هایی داشت که باعث موفقیت بازی شد.حالا تو مطمئنی که اگه همون هارو تو این بازی استفاده میکردن باعث موفقیت بازی تو این نسل میشد.

Last edited by a moderator:
سه چیز هست که به فرنچایز دیابلو ضربه میزنه:
1- از حالت ترن بیسد در بیاد.
2- کاراکتر کاستومایزیشن بهش اضافه شه.
3- با دنیای وارکرفت(منظورم Wow نیست، منظورم کلا تم وارکرفت هست) تقابل پیدا کنه.
سومیش فکر کنم تا حدودی اتفاق افتاده اما تا وقتی اون دوتای اولی اتفاق نیفتادند، بازی هنوز به عنوان یک بازی خوب پابرجاست. نمیدونم لید دیزاینرش بود یا خود پردو، گفته بود که توی این سبک زیاد جای پیشرفت نیست پس فکر نکنم اونقدر بازی تغییر کرده باشه.
پی.اس: من سه ماه بیشتر نیست که از مریدان شیخ دیابلوام و فقط DII رو بدون اکسپنیشن بازی میکنم :biggrin1:

در گیمینگ یه سری چیزایی هست که خیلیها درک نمیکنن :) مثلا همینکه چرا از Oblivion بگیر تا Diablo III همه "آشغال" بودند ...
حتی خود این کارگردان هنری بازی که ول کرد و رفت بشدت از بازی ناراضی بود ! تیم سازنده اینقدر سر المانهای جدید بازی تضاد داره که بین خودشون دعواست !

Last edited by a moderator:
میثم جان چند دقیقه روی هم Diablo , Diablo II LoD رو بازی کردی ؟ :)
من كلا از اينجور بازي ها تنفر شديد دارم :biggrin1:

شما اگر دیابلو های قبلی رو بازی میکردی میفهمیدی چرا Diablo 3 اصلا اون چیزی نیست که همه انتظارشو داشتند و همه منتقدان به این موضوع اشاره کردند
ببين دوتا مسئله وجود داره يا بازي عرضه شده و با انجامش به اين نتيجه رسيديد كه عنواني نيست كه بشه بهش گفت ديابلو يا اين كه هنوز بازيش نكرديد و فقط به حرف چند عدد متخصص كه اگر فردا بارون بياد نظرشون عوض ميشه رو گوش داديد؟

شما درباره Too Human هم که همه دموش رو بازی کردن و گفتن به درد نمیخوره همین حرفا رو میزدی بازی همینی که میبینی هست مثل اینکه به قول خودشون 3 یا 4 ساله که دارن روش کار میکنند پس توقع معجزه نداشته باش
اتفاقا شما اگر بري بخوني ميبيني كه من اصلا وقتي دموي TH اومد ديگه چيز خاصي نگفتم و تا قبل از اون كه يك بنده خدايي شروع كرده بود به حرف زدن كه بازي همش 10 ساعت و... و يك سري از دوستان هم زحمت كشيدن اومدن شدن آش سوخته و هي گفتن اره از اول هم معلوم بود بازي اي كه 20 سال در حال ساخت فلان ميشه. معلوم بازي اي كه 15 سال داره ساخته ميشه چي از آب در بياد و...

تغيير نظر گيمر ها يكي از مهمترين دلايلي كه باعث ميشه يك بازي اصلا سبكش هم عوض بشه چه برسه به يك سري المان هاي كوچيك و خيلي وقت ها منافع كلي ايجاب ميكنه منافع جزءي فراموش بشه چرا؟ شايد به نظر شما بايد بازي همانند نسخه دومش ادامه ميافت اما شما فقط به اين دليل اين اعتقاد رو داريد كه نسخه دوم رو بازي كرديد ولي مطمئنا كسي كه سراغ نسخه دوم نرفته خواهد رفت سراغ نسخه سوم يعني چي!؟ من اگر اشتباه نكنم اين بازي درجه سني بالايي داره. اگر نسخه اول 8 سال پيش عرضه شده باشه يك فقط يك جوان 25 ساله ميتونه امروز ادعا كنه كه اون عنوان رو انجام داده. خب پس يك نفر كه الان 18 سالش مطمئنا نميتونه بگه من اين عنوان روانجام دادم. در مقابل هم مطمئنا افراد گيمري كه سن 18 دارند خيلي بيشتر از افرادي هستند كهسن 25 دارند. لپ كلام تفكرات نسبت به قبل تغيير ميكنه چه بخوايم چه نخوايم و سازندگان هم بايد بيشتر به اين مسائل بپردازند و يك مسئله ديگه هيچ سازنده اي بدش نمياد عنوانش برترين باشه پس الكي يك سري چيز ها رو حذف نميكنه در نتيجه اين رو مطمئن باشيد سازندگان يك چيزي مي دونند كه اين تغيير دادن و اصلا اومديم و اين تغييرات صورت نگرفت و با يك بازي گند روبرو شديد اون وقت چي!؟ همين شما ها نيستيد كه ميگيد بايد بازي رو تغيير ميدادن؟
نمونه زياد هست مثل RE4 ., RE5 و...

در گیمینگ یه سری چیزایی هست که خیلیها درک نمیکنن
شما؟ اهان یادم اومد کارشناس درک گیمینگ:دی
مثلا همینکه چرا از Oblivion بگیر تا Diablo III همه "آشغال" بودند
من به oblivion کار ندارم ولی مثل اینکه تو Diablo III رو بازی کردی که میگی اشغال بوده
عجیبه ! تا چندوقت پیش پست مدل "پارسیایی" مد بود ، حالا باز مثکه یه چیز جدید رو بورسه ...
من یادم نمیاد جایی جو گیر شده باشم ولی مثل اینکه تو جو گیر شدی شدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or