Flagship رسما تعطیل شد !

Sweet Jesus

کاربر سایت
نکته : قبل از اینکه هجوم بیارید و بگید باید هم تعطیل میشد با بازی مزخرف Hellgate ، تشریف ببرید سوابق گروه رو دربیارید ...

IGN - استودیوی با پتانسیل Flagship که متشکل از نخبه های صنعت گیم ( تیم سازنده Diablo ) بود ، بدلیل مشکلات مالی و ... رسما تعطیل شد.

Flagship که در سال 2003 با حضور Bill Roper و برخی دیگر از نخبه های شرکت Blizzard ، مثل Max Schaefer, Erich Schaefer, and David Brevik تاسیس شد ، بعد از شکست سنگین اولین بازی خود و بدهکاریهای فراوان ، تعطیل شد.

Max Schaefer میگوید : این تجربه بزرگی برای همه ما بود ، ما راه و چاه تعطیل کردن یک کمپانی را بلد نبودیم !! شرکت کمی فعالیت دارد تا آخرین اقدامات لازم را انجام بدهیم. Bill Roper مشغول تلاش برای پس دادن بدهی های شرکت و حقوق عقب مانده کارکنان است.

من شخصا از وقتی خبر رو شنیدم واقعا ناراحت شدم و الان که رسما کار شرکت تموم شده ، امیدوارم Roper بتونه جایگاه خودش رو در صنعت گیم پیدا کنه.

Flagship-Studios-Ceo-Bill-Roper_2700_s-Hellgate_3A00_-London-caricature.aspx

موفق باشید

از اونجایی که دوست عزیزم محمد و یه تعداد دیگه خوب متوجه منظور من شدند ، نیازی نمیبینم جوابشونو بدم ... البته در اینکه بنده در درک گیمینگ در سطح بالایی قراردارم هرکس شک کنه خب به یه چیزاییش شک میشه ! فقط یه نکته رو در مورد این بخش بگم :
من به oblivion کار ندارم ولی مثل اینکه تو Diablo III رو بازی کردی که میگی اشغال بوده

فکر میکنم فهمیده باشی که "فقط یه اشتباه نوشتاری" بوده ... محمدجان ، شاید حال 5000 نفر رو با متود اشتباهات نوشتاری بشه گرفت ولی ایندفعه اشتباه اومدی ...
اما در جواب این دوست دیگمون !

اولا من 16 سال دارم و ادعا میکنم فن Diablo هستم پس فریز اول صحبت شما کاملا پرید :دی بنده یه بازیهایی رو دارم بازی میکنم که نه شما ، نه خیلی دوستان دیگه تابحال اسمش رو نشنیدند ، پس مساله سن کاملا یه سفسطه الکیه ... لپ مطلب اینکه فرمایش شما درست ، کسی که تازه به گیمینگ روی آورده براش Diablo فوق العاده خواهد بود ، برای نسل جدید مخاطبین بازی فوق العاده خواهد بود ، اما برای کسانی که Diablo II رو تجربه کردند ، بازی تا اینجاش افتضاحی بیش نبوده ... صنعت گیم داره به سمت Casual Gaming میره ، بقول جف گرستمن : Watch Out , Casuals Are Coming !! چون با گسترش کنسولها و پلتفورمها و تبدیل شدن گیمینگ از یک "سرگرمی" به یک "تجارت" ، ساخت بازی صرفا برای هاردکورها باعث ورشکستگی شرکت میشه ... اما این نباید باعث بشه کسانی که قبلا ( یا الان ) دوران طلایی بازیها رو تجربه کردند ( یا میکنند ) از وضعیت موجود انتقاد نکنند.
شاید خیلی از جوانان هندی از وضعیت دولت فعلی هند راضی باشند ، ولی کسانی که یا در زمان گاندی بودند ، یا به نحوی گاندی رو میشناسند راضی نیستند ... امیدوارم با این مثال منظورم رو فهمیده باشی

ضمنا ، دیگران رو نمیدونم ، ولی به خودم تقریبا مطمئن هستم که از نظر هیچ نویسنده سایتی پیروی نمیکنم ... با بعضی نظراتشون موافقم ، و با خیلی از نظراتشون مخالف ...
موفق باشید

البته در اینکه بنده در درک گیمینگ در سطح بالایی قراردارم هرکس شک کنه خب به یه چیزاییش شک میشه
امیر از من به تو نصیحت کسی که از نظر اطلاعات و درکی در سطح بالایی قرار داره نمیاد هی بگه من فلانم اون کسی که سطح درکی و فکری بالایی داره با عمل و گفتارش به همه این قضیه رو نشون میده.در ضمن اگه یکی که واقعا فن PC بود این حرف ها رو میزد من قبول داشتم ولی الان همه تو این سایت میدونن که تو فن بازی هایی مثل RE,DMC,Street Figher و ... هستی
اولا من 16 سال دارم و ادعا میکنم فن Diablo هستم پس فریز اول صحبت شما کاملا پرید
با ادعا همه چی حله ؟ اتفاقا سن یه فرد روی رفتار و درک و کلا طرز فکرش تاثیر داره شاید تو الان 1 سال باشه که Diablo بازی کرده باشی و یکی مثل من سال ها پیش این بازی رو تجربه کرده و برای اون زمان یه تفکری نسبت به ساخت بازی داشته ولی الان من با توجه به دیده هام به این نتیجه رسیدم که روندی رو که این بازی داره طی میکنه روند مثبتی هست نسبت به زمانه.

اما برای کسانی که Diablo II رو تجربه کردند ، بازی تا اینجاش افتضاحی بیش نبوده
برای چی افتضاح بوده؟برای اینکه بازی تغییر کرده؟ یه سوالی رو به من جواب بده اگه با همون ساختاری قدیمی بازیه جدیدی رو می ساختن،بازی جدید موفقیتی کسب می کرد؟

پ.ن:امیر داریم بحث میکنیم نمی خوام به یه جایی کشیده بشه که رفاقتمون از بین بره

آخرین ویرایش:
برای چی افتضاح بوده؟برای اینکه بازی تغییر کرده؟ یه سوالی رو به من جواب بده اگه با همون ساختاری قدیمی بازیه جدیدی رو می ساختن،بازی جدید موفقیتی کسب می کرد؟
بیبن ، من یه ویدئو دارم تو یوتیوب ، RE 3.5 ... اون واقعا چیزی بود که من میخواستم رزیدنت بشه ، نه دقیقا اون ولی خیلی شبیهش بود ... من میخوام یه Sequel که ساخته میشه ، گند به بار نیاره ... برام مهم نیست که رزولوشن بازی رفته رو 5000×5000 ، به همون 800×600 Diablo II راضیم به شرطی که گیم پلیش گیرایی Diablo II رو داشته باشه ... که خب نداره ... اصلا برام مهم نیست که کلاس قشنگ ویچداکتر تو بازی باشه ... اصلا برام مهم نیست که Dungeon ها رندوم باشن ، مهم اینه که یه نگاه به Dungeon که میندازم از قشنگی و تمیزی یاد حموم یه هتل 7 ستاره میفتم ! طراحی محیطی بازی اصلا چنگی به دل نمیزنه ... کاستمایز کردن کاراکترها واقعا دیابلو رو کرک و پر میکنه ( این نکته رو من نمیگم ، در تیم سازنده دعواست سر این ! )
من با تغییر موافقم ، ولی تغییر مثبت !
Sonic Unleashed رو ببین ، من واقعا دوستش دارم ، چون واقعا یک Sequel مناسب برای سونیک ـه ! سونیکهای قبلی هم اومدند و تغییر دادند و ریمیک کردند و رفتند ، پس چرا این اینقدر خوب به نظر میرسه ؟! چرا به بقیه امید نداشتند ولی این رو اینقدر میخوان ؟! چون درست ساخته شده ... اتفاقی که برای Resident Evil و The Elder Scrolls و Diablo نیفتاد و نمیفته !
چرا ؟! چون دیابلو قبلی رو واقعا فقط کورگیمرها بازی میتونستند تحملش کنند ، و این بازی سازی الان جواب نمیده ...
و همون حرفی که پارسیا زد ، بعضی چیزا رو بعضی افراد خودشون باید بسازن ! جورج رومرو با کمال شجاعت گفتم فیلم رزیدنت رو نساختم چون چیزی که مال نیست نمیتونم بسازم ، خراب میکنم !!
با ادعا همه چی حله ؟ اتفاقا سن یه فرد روی رفتار و درک و کلا طرز فکرش تاثیر داره شاید تو الان 1 سال باشه که Diablo بازی کرده باشی و یکی مثل من سال ها پیش این بازی رو تجربه کرده و برای اون زمان یه تفکری یه نسبت به ساخت بازی داشته ولی الان من با توجه به دیده هام به این نتیجه رسیدم که روندی رو که این بازی داره طی میکنه روند مثبتی هست نسبت به زمانه
محمدجان یا منظور من رو نفهمیدی ، یا بازم خواستی بپیچونی ! من منظورم این نبود که ادعا کنم ، منظورم این بود که من 16 سالمه ، دارم Diablo بازی میکنم ... اگه منظورم رو بد القا کردم عذر میخوام ، اگرم احیانا لحنم بد بود عذر میخوام ...
البته در اینکه بنده در درک گیمینگ در سطح بالایی قراردارم هرکس شک کنه خب به یه چیزاییش شک میشه
این برمیگرده به عقاید خودم که از نظر من نه خیلی باید سکوت کرد ، نه خیلی باید کرد تو بوق ! رویه ای که ازش پیروی میکنم !

ویرایش
امیر داریم بحث میکنیم نمی خوام به یه جایی کشیده بشه که رفاقتمون از بین بره
بین همه دوستان اختلاف نظر هست ، از این شدیدترش هم هست ...
اما در مورد اون جمله ای که زیر پست #13 با لحن یکم تندی نوشتم عذرمیخوام ، ولی در موردش بعدا باهات حرف میزنم ، چون تبدیل به یه چیزی شده بود که خیلی منو آزار میداد باید میگفتمش :دی
موفق باشید

برام مهم نیست که رزولوشن بازی رفته رو 5000×5000 ، به همون 800×600 Diablo II راضیم به شرطی که گیم پلیش گیرایی Diablo II رو داشته باشه ... که خب نداره ... اصلا برام مهم نیست که کلاس قشنگ ویچداکتر تو بازی باشه ... اصلا برام مهم نیست که Dungeon ها رندوم باشن ، مهم اینه که یه نگاه به Dungeon که میندازم از قشنگی و تمیزی یاد حموم یه هتل 7 ستاره میفتم ! طراحی محیطی بازی اصلا چنگی به دل نمیزنه ... کاستمایز کردن کاراکترها واقعا دیابلو رو کرک و پر میکنه ( این نکته رو من نمیگم ، در تیم سازنده دعواست سر این ! )

من کلا نظرم اینه که تفکرات با توجه به زمان فرق میکنه و الان ما داریم درباره یه بازی بحث میکنیم که اینقدر عالی بود که سبک RPG رو دچار یه اشباح کرد.حالا سازنده بازی باید تغییرات ایجاد کنه شاید این تغییرات به نظر خیلی ها به گذشته بازی لطمه بزنه ولی به نظر من و خیلی از منتقدان این تغییرات باعث میشه بازی نابود نشه مثل خیلی بازی های دیگه از جمله TES

محمد واقعا به نظرت Oblivion در شأن سری TES بود ؟ همزمان با Morrowind بازی کن ، لعنت نکنی Bethesda رو ، تقدریش هم نخواهی کرد ... TES رو از بین برد ! یه بازی گوشتکوب پسند محض ساخت ... کاملا بی هدف
نفهمیدی:دی منظورم این بود که نباید مثل oblivion باشه که کلا سابقه یه سری بازی مثل TES رو خراب کنه

اولا من 16 سال دارم و ادعا میکنم فن Diablo هستم پس فریز اول صحبت شما کاملا پرید :biggrin1: بنده یه بازیهایی رو دارم بازی میکنم که نه شما ، نه خیلی دوستان دیگه تابحال اسمش رو نشنیدند ، پس مساله سن کاملا یه سفسطه الکیه ... لپ مطلب اینکه فرمایش شما درست ، کسی که تازه به گیمینگ روی آورده براش Diablo فوق العاده خواهد بود ، برای نسل جدید مخاطبین بازی فوق العاده خواهد بود ، اما برای کسانی که Diablo II رو تجربه کردند ، بازی تا اینجاش افتضاحی بیش نبوده ... صنعت گیم داره به سمت Casual Gaming میره ، بقول جف گرستمن : Watch Out , Casuals Are Coming !! چون با گسترش کنسولها و پلتفورمها و تبدیل شدن گیمینگ از یک "سرگرمی" به یک "تجارت" ، ساخت بازی صرفا برای هاردکورها باعث ورشکستگی شرکت میشه ... اما این نباید باعث بشه کسانی که قبلا ( یا الان ) دوران طلایی بازیها رو تجربه کردند ( یا میکنند ) از وضعیت موجود انتقاد نکنند.
شاید خیلی از جوانان هندی از وضعیت دولت فعلی هند راضی باشند ، ولی کسانی که یا در زمان گاندی بودند ، یا به نحوی گاندی رو میشناسند راضی نیستند ... امیدوارم با این مثال منظورم رو فهمیده باشی
يك مسئله است ما الان درباره ايران صحبت ميكنيم يا جهان؟
خودت هم خوب ميدوني تو ايران چيزي به اسم رده سني وجود نداره و بچه 1 ماه اجازه داره عنوان هايي رو بازي كنه كه توي بعضي كشور ها رده سني 22 و بيشتر بهش دادند.
ايني كه من گفتم براي كشور هاي خارجي بود. يك شركت همين طور كه خودتم قبول داري نميتونه بياد يك ميليون گيمر قديميش رو به پنج ميليون گيمر ترجيه بده ميتونه!؟
درضمن كسي نميگه يا حداقل من نميگم انتقاد نكنيد ولي هرچيزي جاي موقع داره بازي اي كه نيمده و معلوم نيست ييهو اومديم و سازندگان تصميم گرفتن همه چيش بشه مثل قبل بعد چي!؟ بزاريد عرضه بشه و بعدش خودم باهاتون ميام استاديو سازنده بازي رو بمب اتمي بزنيد :biggrin1:

درضمن كسي نميگه يا حداقل من نميگم انتقاد نكنيد ولي هرچيزي جاي موقع داره بازي اي كه نيمده و معلوم نيست ييهو اومديم و سازندگان تصميم گرفتن همه چيش بشه مثل قبل بعد چي!؟ بزاريد عرضه بشه و بعدش خودم باهاتون ميام استاديو سازنده بازي رو بمب اتمي بزنيد :biggrin1:

آخه قضیه اینه که وقتی که بازی عرضه بشه که دیگه کار از کار گذشته :دی
ملت برای این مشکل دارند که اگه مساله ای در اوایل توسعه بازی حل نشه هزینه تعییرش در مراحل بعدی خیلی زیاد میشه و حتی ناممکن. برای طرفداران این قضیه تا این حد مهمه که با دستکاری کردن اسکرین شات هایی که از بازی عرضه شده بود و تغییر رنگها و غیره نشون دادند که چی میخوان، نمیگم این قضیه تا بحال در دنیا اتفاق نیفتاده بوده ولی برای کمتر بازی این همه کار انجام شده. (مثلا طرفداران Fallout برای بازیهای Fallout 1 , 2 حتی Patch هم نوشته اند ) خوب این نگرانی و علاقه طرفداران را نشان میده. از اسمی به بزرگی دیابلو واقعا بیشتر از این انتظار میره.

Last edited by a moderator:
بحث رو کشوندید به TES و DIABLO!
من نمیدونم کی از تعطیلی یه شرکت مثلFLAGSHIP خوشحال میشه که ما بشیم!
نکته اینجاست که بازیسازی و بلد بودن اون همه چیز نیست.یعنی پول و استعداد وقتی در کنار هم باشن میتونن معجره کنن.البته من خودم شخصا 190% معتقدم که به هرکسی نباید پول داد و اصولا ارزو دارم که دوباره FLAGSHIP رو یه ناشر خوب با سرمایش جمع کنه.
مشکل این استودیو این بود که خلاقیت درش موج میزد ولی کسی نتونست که این دریای خروشان رو به سمتی درست هدایت کنه و نتیجه برداشتنی سنگ بزرگ با دستانی کوچک بود که همون HELL GATE LONDON بود.
من خودم وقتی خبر ساخت بازی و ارت ورکهاشو دیدم مو به تنم سیخ شد و شدیدا اخبارشو دنبال میکردم ولی وقتی بازی رو تموم کردم برجی عظیم از ایده رو دیدم که روی اب بنا شده بود و همون ابتدا هم فرو ریخت و اگر علاقم به همون ایده ها نبود به هیچ وجه بازی رو ادامه نمیدادم
جدای از اینکه به نظر خودم سمبل کاری و عجله در جای جای بازی خصوصا گرافیک موج میزد بنظرم ضربه ای که این بازی خورد عدم تنوع بود!
چیزی که سازنده قولشو با محیطهای پویا و غیر تکراری داده بود ولی از حرف تا عمل کلی فاصلست.
من همون موقع و قبل از انتشار بازی تو فروم گفتم که ایکاش دروازه جهنم از همین پویایی اسیب نبینه که همینطور هم شد!
چون علاوه بر اینکه حدس میزدم برای رسیدن به این قابلیت به ظاهر جذاب طراحی هنری محیط باید فدا بشه درک میکردم که چقدر کار روی این موضع سخت و حتی ناممکن هستش.
البته این ناممکن ممکن شد ولی به همون شیوه ای که حدس میزدم.
یعنی نه تنها بعد هنری در طراحی مراحل ضعیف و به نوعی نابود شده بود بلکه عملا Randomize تغییراتی در جزئیات بود که در قالب کل تعریف شده بود مثل اینکه ما مکعبهای فراوانی با اشکال متفاوت بسازیمو کلی ابجکتهای (متاسفانه تکراری) رو بصورت فله ای درش پخش کنیم!
همین موضع شدیدا به گیمپلی بازی هم اسیب زد و نتیجه به قول سهیل باز شدن دروازه های حقیقی جهنم روی بازیباز بود!
با تمام این اوصاف وقتی hellgate رو بازی کردم فککر میکردم کار بعدی Flagship به واسطه بازیسازان بزرگی که در اختیار داشت رویایی خواهد بود که با خبر واقعا بد تعطیلی این شرکت مواجه شدم و الان هم واقعا ناراحتم.

در مورد Diablo III هم مثل Starcarft II بخاطر پشتوانه هایی عظیم مثل نسخ اولیه (در مورد Diablo نسخه دوم و بسته الحاقیش LOD) واقعا جای نگرانی وجود داره ولی مایی که این همه به پشتوانه ساطنده اهمیت میدیم بیاید امیدوار باشیم که بازی نهایی چیزی از اون بازی ها کم و کسر نخواهد داشت.
البته همونطور که گفتم جای نگرانی هست ولیکن با عرض معذرت ((اشغال)) خوندن نسخه سوم کار درستی نیست.
بازین تا این بازی ها عرضه بشن و بعد نظراتتون رو با شدت تمام مطرح کنید چون فقط باعث ایجاد بهم ریختگی و خدایی نکرده توهین به هم میشه.
تا اون موقع بنظرم بهتره کمی اروم تر بحث رو درجای خودش دنبال کنید خصوصا اینکه بعد از عرضه آرای دوستان بسیار به هم نزدیک تر خواهد بود و معلوم میشه که حق با کی هستش.

طبق معمول شرمنده که اینهمه نوشتم و یه هویی هم دخالت کردم!

از اسمی به بزرگی دیابلو واقعا بیشتر از این انتظار میره.
صد در صد .البته از دوستان هم واقعا بیشتر از این انتظار میره تو بحثها .

البته یه توضیح بدم در مورد پست امیر در اول این تاپیک :
کلا بنظر من سابقه و اعتبار نمیتونه توجیح کننده افتضاح بودن یه گیم باشه . من هنوز فراموش نکردم که چه تصوری داشتیم از این بازی و چه شاهکاری قرار بود بشه . حتی محمد رضا ایدی خودش رو بر اساس اسم این بازی انتخاب کرد .بهونه هایی هم که برای توجیح بد بودن این بازی اورده میشه کم بودن وقته در صورتی که اگر وقت بیشتر بود میشد گرافیک رو بهتر کرد و باگ ها رو برطرف کرد ولی خوب باز میشد همین گیم . مشکل اصلی من ایده این بازی بود که از اول جای مانور زیادی نداشت یا اگر داشت با ناشیگری کور شده بود . کلا من المانهای یک بازی جذاب از نظر خودم رو ندیدم .

سه چیز هست که به فرنچایز دیابلو ضربه میزنه:
1- از حالت ترن بیسد در بیاد.
2- کاراکتر کاستومایزیشن بهش اضافه شه.
3- با دنیای وارکرفت(منظورم Wow نیست، منظورم کلا تم وارکرفت هست) تقابل پیدا کنه.
مگه دیابلو ترن بیسه؟

سلام

اول اینکه اشتباه تاپیکو دوستان نیومدن ؟؟

Flagshipرسما تعطیل شد چه ربطی به Fallout داره اخه دادا ...

در جواب دوست خوبمون کوروش باید بگم انتخاب اسم Hellgate برای خودم کاملا اتفاقی بوده ... البته قبول دارم از تیم دیابلو خوشم می یومد...

حالا فکر کنم دیشب یه متنی رو از Bill Roper می خوندم که می گفت کلا ما الان هیچ کسی نداریم. از Programer و Artist و کلا تعطیل و فاتحه..

در ضمن سعی کنیم عمر گیمری خودمون رو به رخ هم نکشیم. اگه داداش من ( امیر ) 17 سالشه و من 27. اون دیابلو میره و من بهش یاد میدم. اونم جدا خوشش می یاد اون به من یاد میده و منم ازش یاد میگیرم یه بازی که اون خوب بلده مثلا PES. پس سعی کنیم به هم چیز یاد بدیم نه به رخ هم بکشیم...

این Offtopic هم از من. خواهشا خواهشا ( دو تا نوشتما )این بحث ها رو بزاریم کنار. همه. اول از خودم میگم که اشتباه برداشت نشه.

چه افراد با سابقه ای این یه صفحه پست دادن... یه نگاه بندازین همه افتادن به ...

بحث خوبه. با بحث کردن مخالفتی نمیشه. ولی بحث منطقی نه از روی کُرکُری خوندن...

در ضمن دیابلو 2 Turn Baseـه ؟؟؟ اولین باره یه همچین جمله ای رو می شنوم.

یا علی

در ضمن دیابلو 2 Turn Baseـه ؟؟؟ اولین باره یه همچین جمله ای رو می شنوم.
آقا بازی RPG Turn Based به حساب میاد چون پرپیرشن قبل از بتل رو در حین بازی و قبل از مراحل انجام میدی-بتلها متناوب نیست.
http://en.wikipedia.org/wiki/Real-time_vs._turn-based_gameplayدر هر صورت اگه نیست، ممنون میشم بهم کامل توضیح بدید چرا.

آقا بازی RPG Turn Based به حساب میاد چون پرپیرشن قبل از بتل رو در حین بازی و قبل از مراحل انجام میدی-بتلها متناوب نیست.
در هر صورت اگه نیست، ممنون میشم بهم کامل توضیح بدید چرا.
شما بازی fallout رو بازی کردی؟ یا مثلا wizardry 8 رو ؟ این دو بازی turn based بحساب میاد یعنی نوبتی هستند . دیابلو اکشن ار پی جیه . تو بازیهای نوبتی دو حالت داریم یا action point داریم مثل fallout 2 یا نداریم مثل FF ضمنا turn based RPG/strategy هم داریم که HOMM جزو اون دسته است.

شما بازی fallout رو بازی کردی؟ یا مثلا wizardry 8 رو ؟ این دو بازی turn based بحساب میاد یعنی نوبتی هستند . دیابلو اکشن ار پی جیه . تو بازیهای نوبتی دو حالت داریم یا action point داریم مثل fallout 2 یا نداریم مثل FF ضمنا turn based RPG/strategy هم داریم که HOMM جزو اون دسته است.
سلام.
من مفهوم ریل تایم و ترن بیسد رو روی دو سبک استراتژی و رول پلیینگ مشترک حساب کردم و این باعث اشتباهم شد.
ببخشید و ممنون از توضیح.
(البته من قبل فرق بتل نوبتی رو میدونستم اما فکر نمیکردم بهشون بگن ترن بیسد. خیال کردم RPG ترن بیسد مثل استراتژی ترن بیسد هست منظورش)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or