Final Fantasy XV

هر گونه صحبت در مورد داستان، شخصیت ها، مراحل و سایر عناصری که سازنده قبل از عرضه در مورد اونها صحبت نکرده رو در تگ اسپویلر قرار بدید.

برای بحث آزاد درباری داستان بازی میتونید وارد تاپیک زیر بشید:

Final Fantasy XV SPOILER THREAD

0sra_746998.jpg

Final Fantasy XV

Publisher:
Square Enix

Developer:
Square Enix Business Division 2

Director:
Hajime Tabata

Producer:
Shinji Hashimoto

Designer:
Tetsuya Nomura

Composer:
Yoko Shimomura

Genre:
Japanese Action-Role Playing

Mode:
Single-Player
Online Co-op

Release Date:

2016 ,November 29
9 آذر 1395

بعد از گذشت یک نسل از سرنوشت نامعلوم Final Fantasy Versus XIII و شخصیت جذاب و گیرای آن ناکتیس لویسیس (Noctis Lucis) بالاخره در کنفرانس چند روز گذشته سونی در نمایشگاه E3 شرکت SE دست از آزار و اذیت گیمرها برداشته و هرچند بعید بنظر می‌رسید اما آقای تتسویا نومورا خالق و کارگردان پروژه Versus از طریق یک پیام ویدئویی به معرفی بازی خود پرداخت. عنوانی که دیگر Versus و بخشی از پروژه XIII نیست و اکنون باید آن را XV و یکی از عناوین اصلی و شماره دار مجموعه بنامیم!

اما تغییرات Versus تنها شامل تغییر نام آن نشده و آنطور که بنظر می‌رسید در طول این سال‌های سکوت نومورا و تیم او بیکار ننشسته و دست به خلق عنوانی زده‌اند که از همه نظر تفاوت بسیار زیادی با نمایش اولیه بازی و طرح‌های پروتوتایپ بازی دارد. تغییرات وسیعی که از داستان تا گیم‌پلی و سبک بازی را شامل می‌شود. البته داستان، شخصیت‌ها، محیط‌ها و به طور کلی پلات داستانی بسیار نزدیک به طرح‌های اولیه بازیست و سازندگان بیشتر دست به ایجاد تغییر و نوآوری در گیم‌پلی، سیستم مبارزات و گرافیک بازی زده‌اند. بنابراین چندان دور از انتظار نیست که بناچار مجبور به معرفی مجدد بازی و نگاهی نو به Final Fantasy XV باشیم!

داستان

متاسفانه هنوز اطلاعات منسجم و کاملی در خصوص داستان XV در دست نیست و سازندگان نیز پراکنده گویی و ایجاد ابهام در قبال داستان خود را ترجیح داده‌اند اما با تمام این تفاسیر می‌توان گفت کریستال‌ها بار دیگر نقش اصلی را در داستان XV ایفا می‌کنند! کریستال‌های قدرت که بنظر می‌رسد SE علاقه بسیار زیادی به آن‌ها دارد!
البته کریستال‌ها اینبار بازیگران پشت پرده داستان XV هستند و بنابر دلایلی نامعلوم میراث باقی مانده از قدرت پیشینیان خلاصه شده در تنها کریستال باقی مانده در جهان است که توسط خاندان Lucis ها نگه داری می‌شود. خاندان Lucis از گذشته با همسایه خود Niflheim سرجنگ و دشمنی داشته‌اند و اکنون با پایان جنگ‌های قدیمی و آغاز دوران جنگ سرد تنها کریستال باقی مانده در میان آن‌ها نقطه اتکا و امید برای برقراری صلح است. حکومت Lucis با کمک گرفتن از قدرت کریستال بزرگ مانعی جادویی به دور سرزمین‌های تحت اختیار خود قرار داده است که مانع از نفوذ نیروهای متخاصم می‌شوم. اما نه تا ابد!

ارتش Niflheim آماده شعله ور کردن آتش جنگی است که آینده شخصیت‌های داستان را دربر خواهد گرفت. نیروهای Niflheim موفق به شکستن حصار قدرت کریستال شده و اکنون صلح پایان یافته است.

داستان XV روایت گر زندگی فرمی مدرن از یاکوزاهای ژاپنی همراه با ارجاعات بسیار زیاد به نمایشنامه‌های شکسپیر، خصوصا رومئو و ژولیت، است.

شخصیت‌ها

Noctis Lucis Caelum

6VnfIZq.jpg

ناکتیس لویسیس (Noctis Lusic این نام در زبان لاتین با غلط املایی به معنی روشنایی شبانه است)، شخصیت خشک و مغموم داستان که غم و اندوه از کودکی با وی عجین شده است. او وارث مسلم میراث خاندان Lucis هاست. ناکتیس که دوستانش او را Noct صدا می‌زنند دارای قدرت عجیبی است؛ قدرت دیدن نورهای بهشتی. نورهایی که خبر از نزدیکی مرگ دارند. ناکتیس قادر به حس پایان عمر دیگران است.

ناکتیس علاقه‌ای به زندگی سلطنتی و قانون مدار خود ندارد و با نادیده گرفتن قوانین مجمع سلطنتی همانند یک مترود زندگی می‌کند. دلیلی که باعث می‌شود همیشه بار زیادی از مسوولیت بر دوش محافظین و دوستانش که قصد مراقبت از او را دارند قرار گیرد. ناکتیس شخصیتی بی‌پروا و عجول داشته و حس قدرتمندی برای محافظت از کسانی که به او وفادار هستند دارد.

Gladiolus Amicitia

FVzuTCQ.jpg

به عنوان یکی از افراد خانواده Amicitia وظیفه گلادیولوس حمامیت و حفاظت از شکوه و اعتبار خاندان سلطنتی است. گلادیولوس یکی از نزدیک‌ترین دوستان ناکتیس است و دوستی میان آن‌ها فراتر از القاب و خانواده‌هاست. گلادیولوس و ناکتیس رابطه‌ای حتی نزدیک‌تر از برادر تنی دارند. کلادیولوس حفاظت از لوییسیس‌ها را نه از سر وظیفه، بلکه از سر برادری انجام می‌دهد.

Ignis Scientia

J7uR3Mw.jpg

اگنس از همان دوران کودکی و طفولیت هوش و ذکاوتی استثنایی و مثال زدنی داشته و طوری آموزش و تربیت دیده است که روزی یکی از کنسول‌های شاه آینده ناکتیس باشد. اگنس درک و اعتماد بسیار عمیق و زیادی از خود نشان داده و به همین دلیل همیشه از او برای ملتفط کردن روحیه تند و خشن ناکتیس کمک گرفته می‌شود.

Prompto Argentum

5K6psmC.jpg

دوست عیاش و دخترباز ناکتیس از دوران مدرسه. پرومپتو همیشه یک کت بی‌آستین می‌پوشد که خلاف عرف سلطنتی است اما با اینحال همیشه از هیچ تلاشی برای کمک به خاندان سلطنی مضایقه نمی‌کند.

Cor Leonis

KpzDL2H.jpg

اسطوره‌ای زنده در فرهنگ و اخلاق سرزمین Lucis، فرمانده لئونیس، که تمام هنر و جنگاوریش در نبرد را پیش کش شاه خود کرده است. لئونیس چندان رابطه خوبی با ناکتیس و دار و دسته‌اش ندارد اما افتخار او به عنوان فرمانده پادشاه باعث می‌شود همیشه مراقب آن‌ها باشد.

ffxv_group.jpg

Regis Lucis Caelum

2fAs1EH.jpg

lYPOktO.jpg

پادشاه حکومت Lucis و پدر ناکتیس.

Stella Nox Fleuret

aiSlm88.jpg

استلا (Stella Nox Fleuret نام و نام خانوادگی این شخصیت در زبان لاتین به معنی ستاره و شمیر است) یکی از اعضای خاندان Fleuret از سرزمین Tenebrae است. استلا دوست دوران کودکی ناکتیس بوده و همانند او می‌تواند اشخاص نزدیک به مرگ را حس کند.

Idola Eldercapt

RwHqPoM.jpg

r858QnA.jpg

پادشاه حکومت Niflheim. نام این شخصیت هنوز به صورت رسمی تایید نشده است.

شخصیت مجهول 1

AIuClhO.jpg

احتمالا یکی از اعضای حکومت Niflheim. در تریلر منتشر از بازی این شخصیت در حال صحبت با Idola دیده می‌‌شود.

شخصیت مجهول 2

siqIyYf.jpg

Ec1Gb7h.jpg

هیچ اطلاعاتی از این شخصیت در دست نیست

شخصیت مجهول 3

RTgarOR.jpg

شخصیت مجهول 4

mtUhsWM.jpg

TG08MDX.jpg

یکی از اشخاص حکومت Lucis که در نمایش بازی کنار Regis دیده می‌شود.

شخصیت مجهول 5

nXNPHUb.jpg

شخصیت مجهول 6

R9bwaul.jpg

zv2XQYD.jpg

مکان‌ها

Lucis

uokupsN.jpg

BVll1BT.jpg

حکومت Lucis متشکل از بخش‌های مدرن و امروزی است که شهرهایی نظیر توکیو و نیویورک را در ذهن تداعی می‌کند و همچین مناطق اسطوره‌ای که هنوز در آن‌ها صدای برخورد شمشیر و جادوگری شنیده می‌شود. Lucis پر از آسمان خراش‌ها و بزرگ راه‌های عریض و طویل است.

Tenebrae

محل زندگی دوست دوران کودکی ناکتیس، استلا. تنها چیزی که درحال حاضر از Tenebrae می‌دانیم این است که در این سرزمین افسانه قدیمی وجود دارد که می‌گوید کسانی که قادر به دیدن "نور" هستند قدرت‌های عجیبی بدست خواهند آورد.

Niflheim

دشمن حکومت Lucis که توسط Idola رهبری می‌شود. حکومت Niflheim برای بدست آوردن آخرین کریستال با سرزمین‌های Tonebrae، Solheim و Accordo وارد نبرد شده است.

Solheim

سرزمینی که مورد تهاجم نیروهای Niflheim قرار گرفته است.

Accordo

سرزمین زیبایی که ما در نمایش بازی شاهد حجوم نیروهای Niflheim به آن هستیم.

7eVkEmI.jpg

گیم‌پلی

گروه شامل سه نفر خواهد بود

ناکتیس لیدر گروه محسوب شده و در صورت مرگ او بازی تمام می‌شود

بقیه اعضای گروه نیز قابل بازی هستند و به راحتی می‌توانید در میان مبارزات بین آن‌ها سوییچ کنید

ناکتیس در مبارزات می‌تواند از Attack، Magic، Linkform، Warp و Summon استفاده کند

از چوکوبو، تانک و وسایل نقلیه موجود می‌توان برای جا به جایی در نقاط مختلف بازی استفاده کرد

XV دارای World Map است و قدرت بسیار بالای کنسول‌های نسل جدید به تیم سازنده اجازه داده است تا به راحتی WM و سفر با وسایل نقلیه را به بازی اضافه کند

برای استفاده از قابلیت Summon ابتدا می‌بایست این موجودات را در بازی شکست دهید. Summon در بازی دارای سیستم جدیدی به نام Rank است و Leviathan بالاترین Rank را خواهد داشت که بنظر می‌رسد اشاره به جثه عظیم آن دارد

ناکتیس در مبارزات از 5 شمشیر مختلف می‌تواند استفاده کند

ناکتیس قادر به پریدن خواهد بود و به نظر نومورا اینکار به طبیعی تر شدن بازی کمک فراوانی می‌کند

XV از تمام قابلیت‌های نشان داده شده در Agni’s Philosophy استفاده می‌کند و سعی دارد تا مرز بین CG و گیم‌پلی را کاهش دهد. همچنین با کمک موتور قدرتمند بازی تیم انیمیشن تمام صحنه‌های نمایشی را به صورت CG ساخته و داخل بازی قرار می‌دهد

ساخت بازی به موتور جدید SE یعنی Luminous منتقل شده است اما نمایش بازی در E3 مربوط به موتور قبلی بازی است. در نتیجه بازی نهای از نظر گرافیک تفاوت بسیار زیادی با نمایش‌های قبلی خواهد داشت

داستان بازی جدی، غمین و بسیار تیره و تار است اما با این حال شوخی و صحنه‌های کمیک نیز بخشی از آن است. تم بازی در یک نگاه لحظه‌های شاد و فرح بخش در اوج تراژدی و سرخوردگی است!

نومورا علاقه‌ای به ساخت یک فضای کاملا مدرن و یا افسانه‌ای ندارد. در XV ما با تلفیقی از فضاهای مدرن شهری نظیر شینجوکو با سرزمین‌های افسانه‌ای هستیم که تم مورد علاقه نومورا است

المان‌های زیادی از عناوین قبلی FF در XV حضور خواهند داشت. به عنوان مثال باهاموث و Leviathon از FFVII و FFVIII به XV آمده‌‌اند و نومورا آن‌ها را طراحی مجدد کرده است

XV ممکن است تبدیل به یک سری شده و شماره‌های دیگری از آن نیز منتشر شود

نومورا در حال بررسی احتمال اضافه کردن ویژگی‌های آنلاین به بازی است. co-op آنلاین از اهداف مورد نظر سازندگان است

SE بدنبال گسترش دادن سری FF بر روی کنسول Vita است و احتمال عرضه یک عنوان فرعی از دنیای XV برای کنسول Vita بسیار بالا و در دست بررسی است (TGS)

سکوت خبری در قبال پروژه Versus به اتمام رسیده و از این پس SE اطلاعات بیشتری را در خصوص XV با علاقه‌مندان به اشتراک خواهد گذاشت

نمایش بعدی و کامل‌تر بازی در نمایشگاه TGS در تاریخ 21 سپتامبر سال جاری خواهد بود

اثر

Yuki Matsuzawa
rxqy_15250894_1710158779301439_1696406686293575967_o.jpg

Opencritic :
Your Source for the Critical Reception of Video Games.

(Metacritic(PS4 :
Final Fantasy XV

(Metacritic(XB One :

Final Fantasy XV

آخرین ویرایش:
همش 300دلار چه حرفی که میزنی کاملا معلومه که فن دواتیشه بازی نیستی .فوقش پولو برای این بازی ندادن ملت رفتن 4شماره از کالاف و اساسین خریدن من خودم با این ندارین حاظرم 1000دلارم برای این بازی بدم همین کارو برای رمیک اویل 2هم میکنم چون این بازی ها بجز بازی بودن مثل یه پرتالی میمونن که مارو در زمان میبرن به عقب و دوران طلای گیم و ps1 و لذت ذهنی که با بیاد آوردن اون خاطرات ادم میبره عرضش خرج کردن همچین پولی رو داره

• Like
Reactions: Oakenshield
همش 300دلار چه حرفی که میزنی کاملا معلومه که فن دواتیشه بازی نیستی .فوقش پولو برای این بازی ندادن ملت رفتن 4شماره از کالاف و اساسین خریدن من خودم با این ندارین حاظرم 1000دلارم برای این بازی بدم همین کارو برای رمیک اویل 2هم میکنم چون این بازی ها بجز بازی بودن مثل یه پرتالی میمونن که مارو در زمان میبرن به عقب و دوران طلای گیم و ps1 و لذت ذهنی که با بیاد آوردن اون خاطرات ادم میبره عرضش خرج کردن همچین پولی رو داره
درست ما از پشت کوه اومدیم... ولی با هلی کوپتر اومدیم...:D ماهم کودکی داشتیم:D... ولی خوده من بشخصه این نسل یه ریمستر هم نگرفتم:D چون مفتشونم گرونه:D
بگزریم به سه دلیل ناراحت هستم من...
1-من میگم انتظار ریبوت داشتم... نه اینکه همون بازی رو بخوام دوباره با گرافیک امروزی تجربه کنم...همون تریلر psx رو ببینی روایتش درست مثل خوده نسخه اصلی هستش و فرقی نداره... که بعد ای تیری سال گذشته گفتن تغییراتی خواهیم داد که انگار بعدا منصرف شدن...
2-قراره فقط داستان نسخه اصلی رو پوشش بده... نه قبل و بعدش رو...
3-درسته 7 خیلی چیزه خفنی بوده... ولی اسکوئر از این اتفاق اصلا راضی نیست که همه ازش ریمیک می خواستن یا با 7 می شناسنش... برای همین هی سر 15 میگن قراره بهترین اف اف بشه و بشه مثل 7... می خواد کاری کنه بازی هاش همش نرن زیر سایه 7... برای همین اتفاق هم شده مطمئن باش اونقدر بودجه و هزینه صرف نمی کنه که ریمیک حتی از 15 هم بهتر بشه... و چون ریمیک نام 7 رو یدک می کشه اسکوئر می دونه بازیش با کمترین هزینه میلیونی خواهد فروخت و عناوینش دیگه زیر سایه 7 هم دیگه نمیرن...
یعنی با یک تیر دو نشون بزنن
ـــــــ
وگرنه خوده من برای فاینال از هر هزینه ای دریغ نمی کنم... مثلا کلی دنبال کالکتور xv رفتم و پیدا نکردم یا منتظر نسخه پی سیش در اینده می مونم تا یه سیستم 15 تومنی ببندم....
برای روز انتشارشم حتما پرو هم می خرم تا زمانی که نسخه pc تایید بشه با اون مشغول لاشم....

این الان جدیه ؟ یا سارکزم و ترول و کنایه و این حرفهاست؟
این رو برای این میپرسم چون اخیرا ملت هرچی تو سایت مینویسن بعد خلافش که مطرح میشه میگن بابا سارکزم بود و کنایه زدم و این حرفها :D
الان یعنی واقعا موندم کسی رو داریم تو سایت که فکر میکنه سایبرپانک قراره جلوی 7 له بشه؟
کمی تا بیشی کنایست.:Dاما ازقدیم گفتن هرگز نگو هرگز:D
مسلما در کیفیت بسیار بالای اثار CDPR و پرچمدار سبک RPG بودنش شکی نیست.و مسلما هم له نمیشه:Dاما به شخصه با این هایپی که حول اثار این استدیو هست مشکل دارم.فن هاش جوری رفتار می کنند که انگار یه نواوری ماورایی تو اثارش هست.همین حق انتخاب و چه وچه را از دو نسل پیش تو شاهکار هایی مثل تورمنت و... داشتیم(مسلما نه در این ابعاد .اما در زمان خودشون دست کمی از ویچر نداشتن)
ویچر اومده خوبی های اینا را گرفته و یه جا جمع کرده.
پ.ن:من بیشتر سر این ناراحتم که نواوری های فانتوم پین به خاطر این بازی دیده نشد.الان به هر نوبی که بگی ویچر چه نواوری داشته میاد یه سری چیزا را که از عهد عتیق تو RPG ها بوده لیست می کنه(من جمله حق انتخاب که از زمان افرینش نقش افرینی متنی وجود داشته.اونم به مراتب بیشتر).اما کم پیش میاد کسی بدونه که فاکس انجین چه نواوری هایی برای صنعت گیم داشته(رندرینگ معوق.نورپردازی فوتو ریالیستیک اونم برای اولین بار توی یه بازی OP/SANDBOX و...) و جدا از این حرف ها TORMENT:TIDES OF NUMORA سال دیگه میاد.مسلما توی داستان با اختلاف زیاد از ویچر و امثالهم بهتره.از نظر گیمپلی هم بین CRPG ها عالیه(EARLY ACCESS را بازی کردم).از ثانیه اولش هم حق انتخاب داری.اما حتی تو بازیسنتر به این بزرگی تقریبا احدی نیست که بهش اهمیت بده.

1-من میگم انتظار ریبوت داشتم... نه اینکه همون بازی رو بخوام دوباره با گرافیک امروزی تجربه کنم...همون تریلر psx رو ببینی روایتش درست مثل خوده نسخه اصلی هستش و فرقی نداره... که بعد ای تیری سال گذشته گفتن تغییراتی خواهیم داد که انگار بعدا منصرف شدن...
1.به قول یکی از بچه های فروم پس اتظار داشتی که تو ذوقت خورده:D
2.اخبار یمیک را زیاد پیگیرش نبودم.اما انگار همه را شامل میشه جز ادونت.حتی اگه هم نباشه کاچی بعض هیچیه:D

اینم که میگی ریمیک برای در اوردن هزینه 15 هست قبول ندارم.FF همیشه فروشش زیاد بوده.حتی زباله ای مثل LR هم یه میلیون فروخت و سود دهی داشت.چه برسه به 15.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: gamer1998y
1.به قول یکی از بچه های فروم پس اتظار داشتی که تو ذوقت خورده:D
2.اخبار یمیک را زیاد پیگیرش نبودم.اما انگار همه را شامل میشه جز ادونت.حتی اگه هم نباشه کاچی بعض هیچیه:D
خوب اگه ریبوت میشد دوباره مردم 10 سال دیگه اسکوئر رو کچل می کردن که از همین ریبوته باز ریمیک بده:D:))=))>:)
اتفاقا اولش فکر می کردیم پوشش میده... ولی فرشاد خبرش رو هم گذاشت که انگار فقط خوده داستانه...

همین 7 فکر کنم هزینه ساختش 70تا80 میلیون شده بود با تبلیغات شده بود 250 میلیون...:D
xv هم که ماشاالله خوارتبلیغاته:D هر هفته تاباتا یه کاروان با خودش برده این کشور و اون کشور:D یعنی خدا شانس بده یه کارگردان شد کل کشور هارو رفت گشت:D
برای چی میگم شانس بده؟ چون کارگردان های بازی ها کلا مثل کارگردان های فیلم ها شخصیت های گردن کلفتی نیستن غیر چندتا استثنا...:دی در نهایت کارمند اسکوئر حساب میشن:D

خلاصه هزینه ساخت بازی در میاد ولی فکر نکنم زیاد سوده داشته باشه برای اسکوئر... پس در نهایت مجبوره سود خیلی از بازی هاشو از همین ریمیک در بیاره:D

آخرین ویرایش:
  • Like
درست ما از پشت کوه اومدیم... ولی با هلی کوپتر اومدیم...:D ماهم کودکی داشتیم:D... ولی خوده من بشخصه این نسل یه ریمستر هم نگرفتم:D چون مفتشونم گرونه:D
بگزریم به سه دلیل ناراحت هستم من...
3-درسته 7 خیلی چیزه خفنی بوده... ولی اسکوئر از این اتفاق اصلا راضی نیست که همه ازش ریمیک می خواستن یا با 7 می شناسنش... برای همین هی سر 15 میگن قراره بهترین اف اف بشه و بشه مثل 7... می خواد کاری کنه بازی هاش همش نرن زیر سایه 7... برای همین اتفاق هم شده مطمئن باش اونقدر بودجه و هزینه صرف نمی کنه که ریمیک حتی از 15 هم بهتر بشه... و چون ریمیک نام 7 رو یدک می کشه اسکوئر می دونه بازیش با کمترین هزینه میلیونی خواهد فروخت و عناوینش دیگه زیر سایه 7 هم دیگه نمیرن...
یعنی با یک تیر دو نشون بزنن
ـــــــ
وگرنه خوده من برای فاینال از هر هزینه ای دریغ نمی کنم... مثلا کلی دنبال کالکتور xv رفتم و پیدا نکردم یا منتظر نسخه پی سیش در اینده می مونم تا یه سیستم 15 تومنی ببندم....
برای روز انتشارشم حتما پرو هم می خرم تا زمانی که نسخه pc تایید بشه با اون مشغول لاشم....
ببین شما الان گزینه 3داره گزینه 1نفی میکنه وقتی یه بازی وداستان شاهکاره تمام کماله وهمه شرکتی رو که اونو درست کرده با اون میشناسن با اینکه 100تا بازی دیگه هم داره دیگه تو ریبوتش چی قرار بدن که هم متفاوت باشه و هم مثل بازی اصلی لجندری باشه خوب مگه دیوانن که این کارو بکنن یه چیزه دیگه اگه شما واقعا طرفتاره بازی و داستانشی چرا می خوای اونو تعقیر بدن و یه چیز دیگه در بیارن ولقعا شما دلت برای او کاراکترا او محیط ها و اون لحظات بیاد موندنی توی بازی تنگ نشده؟دوست نداری اونارو با گرافیک بالاتر ببینی حتی در حد ps3هم

• Like

امیدوارم کسی درکت نکنه هیچوقت :D چون کسی من رو درک نکرد :D

حضراتی که من رو "به به و چه چه کننده مداوم" میخونن (هرچند نشون دهنده اینه که توانایی خواندن کمی دارن یا شایدم مشکل بینایی) فکر میکنن همه از رو منطق کامل پیش میرن که نه اصلا اشتباهه

من بازی میکنم تا از چیزی که دوست دارم لذت ببرم خیلی از بازی ها هم براشون کلی خرج کردم که شاید از نظر شماها مسخره باشن ولی به هیچ حقی نمیتونه کسی بگه چرا انقدر از بازی خوشت میاد و بازی بده و . . . :D

من به خاطر Xv رفتم و PS3 خریدم (حالا اون زمان versus بود) به خاطر انجام دموی XV رفتم 1 هفته قبل عرضه Type-0 کنسول PS4 خریدم و بدون شک به خاطر XV میرم Pro میخرم مطمعن باش یه روزی یه PC خفن جور کنم اولین بازی که باهاش انجام میدم XVئه (تا اونموقع نسخه PC معرفی شده XD )

مشکل اینجاست طرف فن FFئه ولی به طرز مسخره ای میخواد منطقی جلو بره آخه کلا اگه آدم میخواست منطقی جلو بره که طرفدار FF نمیشد

من خودم همیشه اولین نفری بودم که خبر هارو میزاشتم اولین نفری بودم هم که گیر میدادم حالا دیگه کسی مشکل بینایی/خواندنی/حافظه ای داره دیگه مشکل از من نیست :D

خلاصه امیدوارم کلی مسخره بشی به خاطر این علاقت به VII و بازی هم اپیک فیل بشه یکم دلم خنک بشه :D (نیازی نداره که بگم شوخیه دیگه؟ :D )

فرشاد اون موقی که می گفتی می خوام برای تجربه دمو تایپ0بگیرم و اون موقه ای که امدی گفتی گرفتم خوب یادمه و باورکن کیف میکردم و بال بال میزدم که هنوز اینجور ادمای تو دنیای گیم هستن و طرفدار فینالن و براش از این کارا میکنن چون تو دوران ps1 کلی دوست مثل تو تو بازی های مختلف داشتم که الان دیگه نیستن

ببین شما الان گزینه 3داره گزینه 1نفی میکنه وقتی یه بازی وداستان شاهکاره تمام کماله وهمه شرکتی رو که اونو درست کرده با اون میشناسن با اینکه 100تا بازی دیگه هم داره دیگه تو ریبوتش چی قرار بدن که هم متفاوت باشه و هم مثل بازی اصلی لجندری باشه خوب مگه دیوانن که این کارو بکنن یه چیزه دیگه اگه شما واقعا طرفتاره بازی و داستانشی چرا می خوای اونو تعقیر بدن و یه چیز دیگه در بیارن ولقعا شما دلت برای او کاراکترا او محیط ها و اون لحظات بیاد موندنی توی بازی تنگ نشده؟دوست نداری اونارو با گرافیک بالاتر ببینی حتی در حد ps3هم
من گفتم اتفاق های مهم رو نگه دارن و بعضی چیزا رو اضافه کنن...
اتفاقا 1 و 3 همدیگه رو نفی نمی کنن تاییدی هست برای حرف های من... چون اگه ریبوت میشد اسکوئر سرمایه زیادی مجبور بود بزاره وسط... و باز ممکن بود از نسخه اصلی هم بهتر بشه و باز تا سال های بعد همه عناوین اسکوئر زیر سایه اش بمونن:دی
ــــــ
اولا مگه داستان 7 ایه هست که نازل شده باشه و هیچوقت نشه روش داستان سر تر بیاد؟:دی
اسکوئر داره یه ریمیک ساده تحویل میده به مردم... این یه حقیقته تلخی هستش ولی باید پذیرفتش:دی متاسفانه بیشتر وقت ها اسم ریبوت میاد یاد خرابکاری میوفته تا یه چیزه خوب ولی همیشه اینطوری نیست:دی منم نمی گم بکوبن از نو بسازن... ولی در حد 50 درصد هم تغییر بدن عالی میشد...:دی(مثل تغییری که مثلا ورسوس و xv داشتن... با خوب یا بد بودنشون کاری ندارم برای مثال میگم... که خیلی از شخصیت ها و مکان ها و بیس داستانشون یکی هست... و تو بعضی از قسمت ها باهم متفاوت هستند)
چون با اون نمایشی که من دیدم... انیمیشن ها در حد نسل 6 و 7 بود:دی انیمیشن ها تو لومینوس بهتر از این بودن:دی ولی وقتی ریبوت باشه... شرکت مجبور میشه به هیچ وجه تو هیچ زمینه ای کم نزاره برای بازی...
ـــــــ
یا مثلا از مدل های ac استفاده نمی کنن الکی میگن قدیمی هست... ولی همش به خاطر فن ها هستش که الکی ایراد نگیرن... وگرنه لباس های خود نسخه اصلی که از ac قدیمی تر هستند...:دی
یا نومورا گفته بود کلا به واقعیت نزدیکش می کنیم... تو اصلا به استیل و بدن شخصیت ها تو xv و یا ac نگاه کنی مثل یه ادم معمولی و واقعی هستن... اما تو ریمیک به خاطر خوده بازی شخصیت ها هنوز فانتزی هستند...
البته اینا ایراد نیستن ها... ولی همینطوری بازی یه ریمیک ساده هستش... بعضی از خواسته های مضخرف فن ها به یه ریمیک ساده هم اضافه بشه دیگه فاجعه میشه:دی
کلا دست نومورا خیلی بسته هستش سر ریمیک...
ـــــــــــ
من سر نمایش بازی تو ای تیری خیلی هایپ شدم اما نمایش گیمپلیش نابودم کرد:دی
اسکوئرم به فکر فن ها نبوده که بازی رو ریبوت نکرده بلکه به خاطر جیب خودش بوده:دی

منم نمایش گیم پلی و گرافیکش راضی کننده نبوده اما باید اینم در نظر بگیریم که اولین نمایشه بازی بوده و تا امدن و رسیدن به دسته ما ممکنه خیلی تعقیر کنه نمونشم همین 15 که هروز داره تعقیر میکنه و تا میبینن کیفیته بازی راضی کننده نبوده و همه گیر دادن بهش 2ماه بازی رو عقب انداختن تا بهتر بشه انشالا که فن ها همین کارم سر رمیک در میارن و توی نمایشای بعدی اگه بازی راضی کننده نبود اینقدر به بازی گیر میدن که اسکوار از ترس ضرر مالی هم که شده بهتر کنه

• Like
انقد به فکر متا نباشید ممکنه بلایی که فنتوم پین سرمون اورد اینم بیاره... درحالی که میتونه کاملاً هم برعکس باشه و منتقدا لهش کنن ولی همه باهاش حال کنن...
_____
نمیتونید باهم دوست باشید :دی
یکی دوست داره غر بزنه یکی دوست داره به به چه چه راه بندازه :دی
بهرحال همه مجبوریم تحمل کنیم تا بازی بیاد و خودمون تجربش کنیم

• Like
انقد به فکر متا نباشید ممکنه بلایی که فنتوم پین سرمون اورد اینم بیاره... درحالی که میتونه کاملاً هم برعکس باشه و منتقدا لهش کنن ولی همه باهاش حال کنن...
_____
نمیتونید باهم دوست باشید :D
یکی دوست داره غر بزنه یکی دوست داره به به چه چه راه بندازه :D
بهرحال همه مجبوریم تحمل کنیم تا بازی بیاد و خودمون تجربش کنیم
الان مسئله مهم شد :D
Tpp دقیقا چش بود؟ :D
به خدا کل اینایی که از داستان و چه و چه ایراد می گیرند اصلا نمیدونن جریان از چه قراره.
بازی ایراد کم نداشت. اما کم لطفی در حق دارید می کنید.
و واقعا فکر میکنید منتقدایی که میان از فورتزا ایراد می گیرند که نمیشه توش راحت اول شد میان به فانتوم آنقدر نمره میدن؟؟؟!!!
قضیه بوت کم و این که بازی را تموم نکرده نمره دادن را هم قبول ندارم به هیچ وجه:)) مدرک هم دارم :))
یادش بخیر همین‌جا چقدر سرش بحث کردیم. هی ما مدرک و چه و چه می گذاشتیم. بعد یه عزیزی از تحریریه میومد ترول میکرد :))میگفت شما از تو سنگ هم فکت می کشید بیرون :)) بقیه هم هی لایک می کردن :)) اخرش هم کیوان (Victorian ) تاپیک را قفل کرد:)):(( اگه قفل نمی کرد همین حالا هم میاوردمش بالا:)) دوران خوبی بود :)) با یه سری بحث می کردیم که فقط اسمشون MG fan بود :)) یعنی فاجعه در این حد بود که حتی یه قسمت از بازی را رد می کردند که بگن حرف خودشون درسته :))کلا آب تو هاون می کوبیدیم :))
پ.ن :ببخشید برای اف تاپیک :D
پ.ن 2:امیر با یونس بهرامی هم خیلی سر این بحث کردیم. اون خیلی بهتر توجیه می کنه. اما بازم منکر یه سری چیزا میشه :D خواستی خصوصی در خدمتم :D;)

• Like
Reactions: KingAmir
برا ONE S باندل طرح دار دادن ولی سونی احمق معلوم نیست چیکار میخواد بکنه :|

برا Pro باندل ندن خیلی خرن :|

برا Slim هم طرح بدن بازم خرن :| نمیخوام یه باندل طرح دار از بازی روی اون کنسول زشت داشته باشم :|

View attachment 65350
این باندل های وان اگه اشنباه نکنم دیزاین میشن فقط برای نمایشگاه.برای ویچر 3 هم یه باندل خوف داده بودند.اما عرضه نکردند و فقط برای نمایشگاه بود.اینا هم احتمالا همینطوره

برا ONE S باندل طرح دار دادن ولی سونی احمق معلوم نیست چیکار میخواد بکنه :|

برا Pro باندل ندن خیلی خرن :|

برا Slim هم طرح بدن بازم خرن :| نمیخوام یه باندل طرح دار از بازی روی اون کنسول زشت داشته باشم :|

View attachment 65350
کنسول به این خوشگلی(هم اسلیم و هم پرو)...
خیلی هم دلت بخواد:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or