Final Fantasy XV

هر گونه صحبت در مورد داستان، شخصیت ها، مراحل و سایر عناصری که سازنده قبل از عرضه در مورد اونها صحبت نکرده رو در تگ اسپویلر قرار بدید.

برای بحث آزاد درباری داستان بازی میتونید وارد تاپیک زیر بشید:

Final Fantasy XV SPOILER THREAD

0sra_746998.jpg

Final Fantasy XV

Publisher:
Square Enix

Developer:
Square Enix Business Division 2

Director:
Hajime Tabata

Producer:
Shinji Hashimoto

Designer:
Tetsuya Nomura

Composer:
Yoko Shimomura

Genre:
Japanese Action-Role Playing

Mode:
Single-Player
Online Co-op

Release Date:

2016 ,November 29
9 آذر 1395

بعد از گذشت یک نسل از سرنوشت نامعلوم Final Fantasy Versus XIII و شخصیت جذاب و گیرای آن ناکتیس لویسیس (Noctis Lucis) بالاخره در کنفرانس چند روز گذشته سونی در نمایشگاه E3 شرکت SE دست از آزار و اذیت گیمرها برداشته و هرچند بعید بنظر می‌رسید اما آقای تتسویا نومورا خالق و کارگردان پروژه Versus از طریق یک پیام ویدئویی به معرفی بازی خود پرداخت. عنوانی که دیگر Versus و بخشی از پروژه XIII نیست و اکنون باید آن را XV و یکی از عناوین اصلی و شماره دار مجموعه بنامیم!

اما تغییرات Versus تنها شامل تغییر نام آن نشده و آنطور که بنظر می‌رسید در طول این سال‌های سکوت نومورا و تیم او بیکار ننشسته و دست به خلق عنوانی زده‌اند که از همه نظر تفاوت بسیار زیادی با نمایش اولیه بازی و طرح‌های پروتوتایپ بازی دارد. تغییرات وسیعی که از داستان تا گیم‌پلی و سبک بازی را شامل می‌شود. البته داستان، شخصیت‌ها، محیط‌ها و به طور کلی پلات داستانی بسیار نزدیک به طرح‌های اولیه بازیست و سازندگان بیشتر دست به ایجاد تغییر و نوآوری در گیم‌پلی، سیستم مبارزات و گرافیک بازی زده‌اند. بنابراین چندان دور از انتظار نیست که بناچار مجبور به معرفی مجدد بازی و نگاهی نو به Final Fantasy XV باشیم!

داستان

متاسفانه هنوز اطلاعات منسجم و کاملی در خصوص داستان XV در دست نیست و سازندگان نیز پراکنده گویی و ایجاد ابهام در قبال داستان خود را ترجیح داده‌اند اما با تمام این تفاسیر می‌توان گفت کریستال‌ها بار دیگر نقش اصلی را در داستان XV ایفا می‌کنند! کریستال‌های قدرت که بنظر می‌رسد SE علاقه بسیار زیادی به آن‌ها دارد!
البته کریستال‌ها اینبار بازیگران پشت پرده داستان XV هستند و بنابر دلایلی نامعلوم میراث باقی مانده از قدرت پیشینیان خلاصه شده در تنها کریستال باقی مانده در جهان است که توسط خاندان Lucis ها نگه داری می‌شود. خاندان Lucis از گذشته با همسایه خود Niflheim سرجنگ و دشمنی داشته‌اند و اکنون با پایان جنگ‌های قدیمی و آغاز دوران جنگ سرد تنها کریستال باقی مانده در میان آن‌ها نقطه اتکا و امید برای برقراری صلح است. حکومت Lucis با کمک گرفتن از قدرت کریستال بزرگ مانعی جادویی به دور سرزمین‌های تحت اختیار خود قرار داده است که مانع از نفوذ نیروهای متخاصم می‌شوم. اما نه تا ابد!

ارتش Niflheim آماده شعله ور کردن آتش جنگی است که آینده شخصیت‌های داستان را دربر خواهد گرفت. نیروهای Niflheim موفق به شکستن حصار قدرت کریستال شده و اکنون صلح پایان یافته است.

داستان XV روایت گر زندگی فرمی مدرن از یاکوزاهای ژاپنی همراه با ارجاعات بسیار زیاد به نمایشنامه‌های شکسپیر، خصوصا رومئو و ژولیت، است.

شخصیت‌ها

Noctis Lucis Caelum

6VnfIZq.jpg

ناکتیس لویسیس (Noctis Lusic این نام در زبان لاتین با غلط املایی به معنی روشنایی شبانه است)، شخصیت خشک و مغموم داستان که غم و اندوه از کودکی با وی عجین شده است. او وارث مسلم میراث خاندان Lucis هاست. ناکتیس که دوستانش او را Noct صدا می‌زنند دارای قدرت عجیبی است؛ قدرت دیدن نورهای بهشتی. نورهایی که خبر از نزدیکی مرگ دارند. ناکتیس قادر به حس پایان عمر دیگران است.

ناکتیس علاقه‌ای به زندگی سلطنتی و قانون مدار خود ندارد و با نادیده گرفتن قوانین مجمع سلطنتی همانند یک مترود زندگی می‌کند. دلیلی که باعث می‌شود همیشه بار زیادی از مسوولیت بر دوش محافظین و دوستانش که قصد مراقبت از او را دارند قرار گیرد. ناکتیس شخصیتی بی‌پروا و عجول داشته و حس قدرتمندی برای محافظت از کسانی که به او وفادار هستند دارد.

Gladiolus Amicitia

FVzuTCQ.jpg

به عنوان یکی از افراد خانواده Amicitia وظیفه گلادیولوس حمامیت و حفاظت از شکوه و اعتبار خاندان سلطنتی است. گلادیولوس یکی از نزدیک‌ترین دوستان ناکتیس است و دوستی میان آن‌ها فراتر از القاب و خانواده‌هاست. گلادیولوس و ناکتیس رابطه‌ای حتی نزدیک‌تر از برادر تنی دارند. کلادیولوس حفاظت از لوییسیس‌ها را نه از سر وظیفه، بلکه از سر برادری انجام می‌دهد.

Ignis Scientia

J7uR3Mw.jpg

اگنس از همان دوران کودکی و طفولیت هوش و ذکاوتی استثنایی و مثال زدنی داشته و طوری آموزش و تربیت دیده است که روزی یکی از کنسول‌های شاه آینده ناکتیس باشد. اگنس درک و اعتماد بسیار عمیق و زیادی از خود نشان داده و به همین دلیل همیشه از او برای ملتفط کردن روحیه تند و خشن ناکتیس کمک گرفته می‌شود.

Prompto Argentum

5K6psmC.jpg

دوست عیاش و دخترباز ناکتیس از دوران مدرسه. پرومپتو همیشه یک کت بی‌آستین می‌پوشد که خلاف عرف سلطنتی است اما با اینحال همیشه از هیچ تلاشی برای کمک به خاندان سلطنی مضایقه نمی‌کند.

Cor Leonis

KpzDL2H.jpg

اسطوره‌ای زنده در فرهنگ و اخلاق سرزمین Lucis، فرمانده لئونیس، که تمام هنر و جنگاوریش در نبرد را پیش کش شاه خود کرده است. لئونیس چندان رابطه خوبی با ناکتیس و دار و دسته‌اش ندارد اما افتخار او به عنوان فرمانده پادشاه باعث می‌شود همیشه مراقب آن‌ها باشد.

ffxv_group.jpg

Regis Lucis Caelum

2fAs1EH.jpg

lYPOktO.jpg

پادشاه حکومت Lucis و پدر ناکتیس.

Stella Nox Fleuret

aiSlm88.jpg

استلا (Stella Nox Fleuret نام و نام خانوادگی این شخصیت در زبان لاتین به معنی ستاره و شمیر است) یکی از اعضای خاندان Fleuret از سرزمین Tenebrae است. استلا دوست دوران کودکی ناکتیس بوده و همانند او می‌تواند اشخاص نزدیک به مرگ را حس کند.

Idola Eldercapt

RwHqPoM.jpg

r858QnA.jpg

پادشاه حکومت Niflheim. نام این شخصیت هنوز به صورت رسمی تایید نشده است.

شخصیت مجهول 1

AIuClhO.jpg

احتمالا یکی از اعضای حکومت Niflheim. در تریلر منتشر از بازی این شخصیت در حال صحبت با Idola دیده می‌‌شود.

شخصیت مجهول 2

siqIyYf.jpg

Ec1Gb7h.jpg

هیچ اطلاعاتی از این شخصیت در دست نیست

شخصیت مجهول 3

RTgarOR.jpg

شخصیت مجهول 4

mtUhsWM.jpg

TG08MDX.jpg

یکی از اشخاص حکومت Lucis که در نمایش بازی کنار Regis دیده می‌شود.

شخصیت مجهول 5

nXNPHUb.jpg

شخصیت مجهول 6

R9bwaul.jpg

zv2XQYD.jpg

مکان‌ها

Lucis

uokupsN.jpg

BVll1BT.jpg

حکومت Lucis متشکل از بخش‌های مدرن و امروزی است که شهرهایی نظیر توکیو و نیویورک را در ذهن تداعی می‌کند و همچین مناطق اسطوره‌ای که هنوز در آن‌ها صدای برخورد شمشیر و جادوگری شنیده می‌شود. Lucis پر از آسمان خراش‌ها و بزرگ راه‌های عریض و طویل است.

Tenebrae

محل زندگی دوست دوران کودکی ناکتیس، استلا. تنها چیزی که درحال حاضر از Tenebrae می‌دانیم این است که در این سرزمین افسانه قدیمی وجود دارد که می‌گوید کسانی که قادر به دیدن "نور" هستند قدرت‌های عجیبی بدست خواهند آورد.

Niflheim

دشمن حکومت Lucis که توسط Idola رهبری می‌شود. حکومت Niflheim برای بدست آوردن آخرین کریستال با سرزمین‌های Tonebrae، Solheim و Accordo وارد نبرد شده است.

Solheim

سرزمینی که مورد تهاجم نیروهای Niflheim قرار گرفته است.

Accordo

سرزمین زیبایی که ما در نمایش بازی شاهد حجوم نیروهای Niflheim به آن هستیم.

7eVkEmI.jpg

گیم‌پلی

گروه شامل سه نفر خواهد بود

ناکتیس لیدر گروه محسوب شده و در صورت مرگ او بازی تمام می‌شود

بقیه اعضای گروه نیز قابل بازی هستند و به راحتی می‌توانید در میان مبارزات بین آن‌ها سوییچ کنید

ناکتیس در مبارزات می‌تواند از Attack، Magic، Linkform، Warp و Summon استفاده کند

از چوکوبو، تانک و وسایل نقلیه موجود می‌توان برای جا به جایی در نقاط مختلف بازی استفاده کرد

XV دارای World Map است و قدرت بسیار بالای کنسول‌های نسل جدید به تیم سازنده اجازه داده است تا به راحتی WM و سفر با وسایل نقلیه را به بازی اضافه کند

برای استفاده از قابلیت Summon ابتدا می‌بایست این موجودات را در بازی شکست دهید. Summon در بازی دارای سیستم جدیدی به نام Rank است و Leviathan بالاترین Rank را خواهد داشت که بنظر می‌رسد اشاره به جثه عظیم آن دارد

ناکتیس در مبارزات از 5 شمشیر مختلف می‌تواند استفاده کند

ناکتیس قادر به پریدن خواهد بود و به نظر نومورا اینکار به طبیعی تر شدن بازی کمک فراوانی می‌کند

XV از تمام قابلیت‌های نشان داده شده در Agni’s Philosophy استفاده می‌کند و سعی دارد تا مرز بین CG و گیم‌پلی را کاهش دهد. همچنین با کمک موتور قدرتمند بازی تیم انیمیشن تمام صحنه‌های نمایشی را به صورت CG ساخته و داخل بازی قرار می‌دهد

ساخت بازی به موتور جدید SE یعنی Luminous منتقل شده است اما نمایش بازی در E3 مربوط به موتور قبلی بازی است. در نتیجه بازی نهای از نظر گرافیک تفاوت بسیار زیادی با نمایش‌های قبلی خواهد داشت

داستان بازی جدی، غمین و بسیار تیره و تار است اما با این حال شوخی و صحنه‌های کمیک نیز بخشی از آن است. تم بازی در یک نگاه لحظه‌های شاد و فرح بخش در اوج تراژدی و سرخوردگی است!

نومورا علاقه‌ای به ساخت یک فضای کاملا مدرن و یا افسانه‌ای ندارد. در XV ما با تلفیقی از فضاهای مدرن شهری نظیر شینجوکو با سرزمین‌های افسانه‌ای هستیم که تم مورد علاقه نومورا است

المان‌های زیادی از عناوین قبلی FF در XV حضور خواهند داشت. به عنوان مثال باهاموث و Leviathon از FFVII و FFVIII به XV آمده‌‌اند و نومورا آن‌ها را طراحی مجدد کرده است

XV ممکن است تبدیل به یک سری شده و شماره‌های دیگری از آن نیز منتشر شود

نومورا در حال بررسی احتمال اضافه کردن ویژگی‌های آنلاین به بازی است. co-op آنلاین از اهداف مورد نظر سازندگان است

SE بدنبال گسترش دادن سری FF بر روی کنسول Vita است و احتمال عرضه یک عنوان فرعی از دنیای XV برای کنسول Vita بسیار بالا و در دست بررسی است (TGS)

سکوت خبری در قبال پروژه Versus به اتمام رسیده و از این پس SE اطلاعات بیشتری را در خصوص XV با علاقه‌مندان به اشتراک خواهد گذاشت

نمایش بعدی و کامل‌تر بازی در نمایشگاه TGS در تاریخ 21 سپتامبر سال جاری خواهد بود

اثر

Yuki Matsuzawa
rxqy_15250894_1710158779301439_1696406686293575967_o.jpg

Opencritic :
Your Source for the Critical Reception of Video Games.

(Metacritic(PS4 :
Final Fantasy XV

(Metacritic(XB One :

Final Fantasy XV

آخرین ویرایش:
بچه پایه اید فیلم را زیر نویس کنیم؟ چند نفر باشیم و هر کدوم یه گوشه کار را بگیریم سریع ميشه تمومش کرد.

نه
الان جَو گیر شدی یه چیزی میگی برا خودت :D سایتای دانلود فیلم خودشون حتما زیرنویس میکنن

اینجا قبلا قرار بود انیمه XV رو ترجمه کنیم من که پشیمون شدم و دیگه این کار رو نمیکنم :D

نه
الان جَو گیر شدی یه چیزی میگی برا خودت :D سایتای دانلود فیلم خودشون حتما زیرنویس میکنن

اینجا قبلا قرار بود انیمه XV رو ترجمه کنیم من که پشیمون شدم و دیگه این کار رو نمیکنم :D
حالا خوبه این انیمیشنه و کوتاه... من یه مدت میخواستم داستان های ناتمام تالکین رو ترجمه کنم :دی

• Like
Reactions: Oakenshield
کسی که بهش نمیخوره ولی حتی ممکنه به خود Niflheim هم خیانت کنه
امیدوارم همچین جریانی باشه. یجورایی من رو یاد ff6 انداخت که وقتی فکر میکنیم بازی تموم شده تازه میفهمیم فقط نصف بازی رو رفتیم.
اینجا هم اگه همچین اتفاقی بیفته و مثلا بعد اینکه طرف مقابل رو ترکوندیدم یهو قضیه عوض بشه و ببینیم طرف به نیفلهایم هم خیانت کرد و گروه عظیم سومی ظاهر بشه و ببینیم بازی اصلی تازه داره شروع میشه میتونه کاملا رویایی باشه.
البته با توجه به اسکوئر و سال 2016 بعیده. این قضیه مال دورانیه که گیم هنوز گیم بود و سازنده چیزی رو میساخت که همه حال کنن و لذت ببرن نه دورانی که وقتی گیم هنوز ناقصه شونصد مدل اسکین اماده برای ماشین داریم برای پر کردن جیب مبارک اسکوئر. بنظرم این قضیه خیانت هم پیش بیاد فوقش یه مبارزه اضافه تر میشه و تموم.

حالا خوبه این انیمیشنه و کوتاه... من یه مدت میخواستم داستان های ناتمام تالکین رو ترجمه کنم :D
اون که ترجمه شده:Dبرو تو کار تاریخ سرزمین میانه که ده، دوازده جلده:D

جدا از شوخی اگه واقعا بخواهید ميشه. من خودم دارم به سری چیزای مربوط به سری را ترجمه می کنم. در هر صورت اگر واقعا بخواهید ميشه با برنامه ریزی درست سریع تمومش کرد.به خصوص الان که تابستانه و اکثرا بیکاریم.
اگه مایلید پ.خ کنید.
@NoctisSasuke

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: KingAmir
امیدوارم همچین جریانی باشه. یجورایی من رو یاد ff6 انداخت که وقتی فکر میکنیم بازی تموم شده تازه میفهمیم فقط نصف بازی رو رفتیم.
اینجا هم اگه همچین اتفاقی بیفته و مثلا بعد اینکه طرف مقابل رو ترکوندیدم یهو قضیه عوض بشه و ببینیم طرف به نیفلهایم هم خیانت کرد و گروه عظیم سومی ظاهر بشه و ببینیم بازی اصلی تازه داره شروع میشه میتونه کاملا رویایی باشه.
البته با توجه به اسکوئر و سال 2016 بعیده. این قضیه مال دورانیه که گیم هنوز گیم بود و سازنده چیزی رو میساخت که همه حال کنن و لذت ببرن نه دورانی که وقتی گیم هنوز ناقصه شونصد مدل اسکین اماده برای ماشین داریم برای پر کردن جیب مبارک اسکوئر. بنظرم این قضیه خیانت هم پیش بیاد فوقش یه مبارزه اضافه تر میشه و تموم.
این که اردین یه کارهایی تو بازی می کنه را با توجه به چیز هایی که خوندم میتونم تقریبا با اطمینان تضمین بدم.مسلما اردین اون چیزی نیست که به نظر میاد.اما اینکه چیکار میخواد بکنه هنوز معلوم نیست.یه سری تئوری حولش هست که با توجه به فیلم و تریلر های اخیر میشه گفت رد شدن.

این که اردین یه کارهایی تو بازی می کنه را با توجه به چیز هایی که خوندم میتونم تقریبا با اطمینان تضمین بدم.مسلما اردین اون چیزی نیست که به نظر میاد.اما اینکه چیکار میخواد بکنه هنوز معلوم نیست.یه سری تئوری حولش هست که با توجه به فیلم و تریلر های اخیر میشه گفت رد شدن.

من هم میدونم اون چیزی نیست که نشون میده. من منظورم گستردگی بازی بود. شما اگه 6 رو بازی کرده باشید وقتی فکر میکنید بازی تموم شده یهو دنیا زیرو رو میشه و اصلا نقشه کل جهان عوض میشه ( اینکه چرا و قضیه چیه توصیه میکنم هرکسی دوست داره حتما بازی کنه نسخه جدیدش هم که هست). اینجا من انتظار ندارم دنیای به این بزرگی یهو زیرو رو بشه و یه نقشه جدید و این حرفها ولی خیلی خوب میشد اگه یه گروه سومی ظاهر میشد ماورای جنگ شاه و امپراطور و عظیم تر و قویتر از هر گروه دیگه و کلا این قضیه انتقام فقط میشد بخش کوچکی از داستان.
البته بازم میگم بعید میدونم چون اولا اولویتشون این چیزها نیست و چیز دیگه ایه ( گرافیک و DLC ) ثانیا تو همین اولویت اصلیشون هم موندن و دیگه دوران اون سورپرایزهای باحال و کول نیست. الان دورانیه که باید دست به دعا بشیم باهاموت و افریت رو حذف نکنن( همین عدم احضار در هرلحظه برای من بنوعی یعنی حذف ) بقیه انتظارات و رویاها پیش کششون.

بدون شک این بشر یه کاراکتر خفنی هست :D

از اونجایی هم که تاباتا خودش رو کشت این چند وقته که دارن بهترین شخصیت منفی سری FF رو خلق میکنن باید ببینیم چی ازش در میاد :D

ولی کلا استیلش تو فیلم هم دقت کنی یه جوریه که انگار یه آدم خفنیه و یه کارای خفنی هم میخواد بکنه

از طرفی هم تو بازی چند بار جلو Noct ظاهر میشه و میخواد به ظاهر کمک کنه ولی ببینیم چه گندی میخواد بزنه :D

از این کسایی میزنه که میخواد به Noct کمک کنه تا به یه جایی برسه و ازش سو استفاده کنه بعد که سو استفاده کرد و Noct مثلا امپراطور Nifl رو کشت یهویی Ardyn خودش رو بندازه وسط و یه تشکر کنه و بگه " حالا بیاه" :D

DLC دادن و این چیزا که ربطی به داستان خوب داشتن نداره مطمعن باش همون زمان VI و VIII و . . . هم اگه کنسولا قابلیت آنلاین و استور به این شکل وجود داشت اونموقع هم DLC زیاد میدادن :D

ولی موافق نیستم با اون حرف آخرت کلا نمونش هم XIV که مطمعنم خیلیا اینجا نمیدونن اما در حال حاضر خفن ترین پروژه SE هست و خیلی براشون مهمه برا اینا هم کلی DLC میدن اما انقدر شعور دارن که DLC هاشون در حد لباس برا خوشگلیه و Minion و هیچ کس رو قوی نمیکنه در واقع هیچ کدومشون stat ندارن که قوی بشن یعنی با اینکه این کار رو میکنن ولی به آدم اهمیت میدن ( هرچند یه سریاش خیلی گرونه) از طرفی بازی به شدت معرکست و یکی از خفن ترین داستان هارو داره و بدون شک بهترین Lore تو کل سری FF رو داره که بایدم داشته باشه چون MMOئه :D

• Like
من هم میدونم اون چیزی نیست که نشون میده. من منظورم گستردگی بازی بود. شما اگه 6 رو بازی کرده باشید وقتی فکر میکنید بازی تموم شده یهو دنیا زیرو رو میشه و اصلا نقشه کل جهان عوض میشه ( اینکه چرا و قضیه چیه توصیه میکنم هرکسی دوست داره حتما بازی کنه نسخه جدیدش هم که هست). اینجا من انتظار ندارم دنیای به این بزرگی یهو زیرو رو بشه و یه نقشه جدید و این حرفها ولی خیلی خوب میشد اگه یه گروه سومی ظاهر میشد ماورای جنگ شاه و امپراطور و عظیم تر و قویتر از هر گروه دیگه و کلا این قضیه انتقام فقط میشد بخش کوچکی از داستان.
البته بازم میگم بعید میدونم چون اولا اولویتشون این چیزها نیست و چیز دیگه ایه ( گرافیک و DLC ) ثانیا تو همین اولویت اصلیشون هم موندن و دیگه دوران اون سورپرایزهای باحال و کول نیست. الان دورانیه که باید دست به دعا بشیم باهاموت و افریت رو حذف نکنن( همین عدم احضار در هرلحظه برای من بنوعی یعنی حذف ) بقیه انتظارات و رویاها پیش کششون.
حرفتون در کل درسته.اینکه بیان مپ را کامل عوض کنند امکان نداره.طبق چیزی که من خوندم هم اصلا به خاطر تغییر ندادن نقشه نیمه دوم خطی شده(شایدم اشتباه باشه).البته انصافا هم نمیشه.هزینه ساخت سر به فلک میزنه.همین که همینو درست در بیارن باید خدا را شکر کنیم.تغییر مپ و این حرفا برای زمانی بود که اسکوئر جرئت داشت یک سوم کل سرمایش را برای ساخت 7 خرج کنه.همین که دارن فیلم و انیمه میدن تو این دوره زمانه غنیمته.
و خود داستان هم من حدس میزنم خیلی بیشتر از reclaim you throne باشه.اگه داستان ورسوس را کار کرده باشند که احتمالا هم کردند،این قضیه صد در صده.از چیزهایی که میدونیم میشه گفت که تاحالا داستان فقط دو قسمت اول سه گانه ورسوس را پوشش میده.اما بعیده اون پارت اخر جزء بازی نباشه.
در کل به نظرم این قضیه جنگ با نیفلهایم فقط اول ماجرا باشه.به خصوص که قدرت نیفلهایم بیش از حد زیاده و احتمالا دست یه divine یا archdemon تو کار باشه.

بدون شک این بشر یه کاراکتر خفنی هست :D

از اونجایی هم که تاباتا خودش رو کشت این چند وقته که دارن بهترین شخصیت منفی سری FF رو خلق میکنن باید ببینیم چی ازش در میاد :D

ولی کلا استیلش تو فیلم هم دقت کنی یه جوریه که انگار یه آدم خفنیه و یه کارای خفنی هم میخواد بکنه

از طرفی هم تو بازی چند بار جلو Noct ظاهر میشه و میخواد به ظاهر کمک کنه ولی ببینیم چه گندی میخواد بزنه :D

از این کسایی میزنه که میخواد به Noct کمک کنه تا به یه جایی برسه و ازش سو استفاده کنه بعد که سو استفاده کرد و Noct مثلا امپراطور Nifl رو کشت یهویی Ardyn خودش رو بندازه وسط و یه تشکر کنه و بگه " حالا بیاه" :D
حالا اینکه در اینده چطوری میخوان این رو برام به ادم بده داستان تبدیل کنن رو نمیدونم ولی الان که ازش بدم نمیاد. یجورایی به انتاگونیست نمیخوره. من سفیروث رو از همون اول که حس کردم داغونه تونستم ازش متنفرم بشم یا کفکا رو از همون اول به عنوان انتاگونیست قبولش داشتم. ولی این ardyn هنوز نتونسته اونطور که باید بد بنظر برسه و در نقطه مقابلش امپراطور بشدت نفرت انگیزه. یعنی فعلا ادم باحالیه البته در طرف دشمن.

DLC دادن و این چیزا که ربطی به داستان خوب داشتن نداره مطمعن باش همون زمان VI و VIII و . . . هم اگه کنسولا قابلیت آنلاین و استور به این شکل وجود داشت اونموقع هم DLC زیاد میدادن :D

ولی موافق نیستم با اون حرف آخرت کلا نمونش هم XIV که مطمعنم خیلیا اینجا نمیدونن اما در حال حاضر خفن ترین پروژه SE هست و خیلی براشون مهمه برا اینا هم کلی DLC میدن اما انقدر شعور دارن که DLC هاشون در حد لباس برا خوشگلیه و Minion و هیچ کس رو قوی نمیکنه در واقع هیچ کدومشون stat ندارن که قوی بشن یعنی با اینکه این کار رو میکنن ولی به آدم اهمیت میدن ( هرچند یه سریاش خیلی گرونه) از طرفی بازی به شدت معرکست و یکی از خفن ترین داستان هارو داره و بدون شک بهترین Lore تو کل سری FF رو داره که بایدم داشته باشه چون MMOئه :D
dlc با معجزه و تو هوا که تولید نمیشه. کار و وقت و نیروی تولید میبره. اگه بازی خودش کامل باشه اره مشکلی نداره ولی وقتی بازی هنوز داره میلنگه ولی انواع اسکین ماشین اماده دارن مشخصه مفهومش چیه. اون تیمی که اسکین تولید میکنن اگه انرژی شون رو میذاشتن رو چند تا summon بیشتر برای من بازی خیلی بهتر میشد ولی برای جیب سازنده اسکین پولی بیشتر حال میده.

حالا اینکه در اینده چطوری میخوان این رو برام به ادم بده داستان تبدیل کنن رو نمیدونم ولی الان که ازش بدم نمیاد. یجورایی به انتاگونیست نمیخوره. من سفیروث رو از همون اول که حس کردم داغونه تونستم ازش متنفرم بشم یا کفکا رو از همون اول به عنوان انتاگونیست قبولش داشتم. ولی این ardyn هنوز نتونسته اونطور که باید بد بنظر برسه و در نقطه مقابلش امپراطور بشدت نفرت انگیزه. یعنی فعلا ادم باحالیه البته در طرف دشمن.
اتفاقا به نظر من اردین به شدت به انتیاگونیست اصلی بودن میخوره.
سفیروث و کفکا از اول معلوم بود که میخوان دنیا را نابود کنند.اولی که زده بود به سیم اخر،کفکا هم که کلا روانی بود.چیزی که من تو فیلم از اردین دیدم یه موجود خیلی خطرناکه.به شدت خونسرد و بی رحم.درست نمیتونم توصیف کنم اما به نظر از این کاراکتر هاست که تو روت میخنده اما در اصل داره از یه طریقی بازیت میده .موقع حرف زدن با لدولاس هم خیلی ترسناک میشد.کاملا مطیع دستورات لدولاس به نظر میاد اما قشنگ معلومه قدرت اصلی دست خودشه و داره لدولاس را بازی میده.

• Like
@NoctisSasuke
موقع اومدن DLC ها و دیدن قیمتشون هم دوست دارم بدونم همینو میگی یا نه.اسکوئر برای LR دی ال سی OUTFIT میداد که هر لباسش 3-4 دلار بود.اگه باهم سه تاش را می خریدی هم لطف می کردن بیشتر از 10 دلار نمی چاپیدنت:|

اتفاقا به نظر من اردین به شدت به انتیاگونیست اصلی بودن میخوره.
سفیروث و کفکا از اول معلوم بود که میخوان دنیا را نابود کنند.اولی که زده بود به سیم اخر،کفکا هم که کلا روانی بود.چیزی که من تو فیلم از اردین دیدم یه موجود خیلی خطرناکه.به شدت خونسرد و بی رحم.درست نمیتونم توصیف کنم اما به نظر از این کاراکتر هاست که تو روت میخنده اما در اصل داره از یه طریقی بازیت میده .موقع حرف زدن با لدولاس هم خیلی ترسناک میشد.کاملا مطیع دستورات لدولاس به نظر میاد اما قشنگ معلومه قدرت اصلی دست خودشه و داره لدولاس را بازی میده.
اینکه بهش میخوره با اینکه هست تفاوت زیادی داره. اتفاقا من هم احتمال میدن بعدا چهره واقعیشو ببینیم و فقط با یه امپراطور عوضی داستان رو نبندن ولی بحث من راجع به الان بود که در بازه زمانی بین فیلم و بازی هستیم. الان طرف به اندازه امپراطور عوضی و خونخوار نشون نداده و درسته در طرف دشمنه ولی میشه باهاش راه اومد و مذاکره کرد( شخصیت فعلیش).
یعنی الان با شواهد فعلی میخوایم حال امپراطور رو بگیریم و فعلا مشکل اونه. حالا باید دید ardyn چی قراره رو کنه.

اینکه بهش میخوره با اینکه هست تفاوت زیادی داره. اتفاقا من هم احتمال میدن بعدا چهره واقعیشو ببینیم و فقط با یه امپراطور عوضی داستان رو نبندن ولی بحث من راجع به الان بود که در بازه زمانی بین فیلم و بازی هستیم. الان طرف به اندازه امپراطور عوضی و خونخوار نشون نداده و درسته در طرف دشمنه ولی میشه باهاش راه اومد و مذاکره کرد( شخصیت فعلیش).
یعنی الان با شواهد فعلی میخوایم حال امپراطور رو بگیریم و فعلا مشکل اونه. حالا باید دید ardyn چی قراره رو کنه.
مسئله اینجاست که من یه چند تا چیز کوچولو بیشتر شما ها میدونم و بر اساس اونا حرف میزنم.الدرپکت جلو اردین واقعی عملا هیچی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or