دوستان به پیشنهاد دوست خوبمون
m.d.makan تصمیم گرفتم فاینال فانتزی رو امتحان کنم اما هیچ چیزی درباره اینکه باید چه مراحلی رو برم ندارم و یک نکته بسیار مهم که اینجور که بوش میاد بازی پولی هست یک قسمت هایی از داستان رو ... دقیقا داستان اصلی خود بازی پولی هست؟ اگر نه اکسپنشن ها مثل dlc های ff xv هست یعنی بازی اصلی با همون داستان اصلی تموم میشه و صرفا اکسپنشن ها نکات حاشیه ای میگه یا نه !
خلاصه اینکه بحث هزینه ها دقیق چقدره؟ برای داستان لازم هست dlc ها یا خیر ؟ مراحل نصب تا اجرا چیه؟
پ.ن . برای بازی دردسر اتصال هست یا نه؟
بازی که شروع میکنی فقط تمرکزت رو بزار روی MSQها (یعنی ماموریتهای اصلی که داستان رو پیش میبرن) .
این بخش اولیه داستان بازی Realm Reborn از خاکسترهای بازی اصلی که یک افتضاح کامل بود متولد شده ، پس خیلی انتظار بالایی ازش نداشته باش.
با اینکه من ازش لذت بردم.
شخصیت ها بعضا صدا ندارن ، چون بودجه کافی نداشتن ، همینطور وقت کافی.
با اینکه همون بخش هایی که صداگذاری شدن واقعا خیلی خوب کار شده و خیلی باکیفیتن.
تو DLC های بعدی کاملا مشخص که بودجه برگشته و حجم صداگذاریها رفته بالا.
اوایل همه چی کند پیش میره ، اما به مرور که لول آپ میشی و زیروبم بازی دستت میاد ، بازی هم سرعت بهتری میگیره و انگیزت هم بیشتر میشه.
ببین اکسپنشن ها کاملا داستان رو بطور پیوسته پیش میبرن ، همینطور سطح لولی که میتونی داشته باشی رو افزایش میدن.
مثلا تو که رایگان بازی میکنی میتونی تا لول 60 بری بالا که ماکزیمم لولی هست که با اکسپنشن HeavensWard در دسترس قرار میگیره.
اکسپنشن بعدی 10 تا اضافه میکنه و الی آخر.
این اکسپنشن ها مثل DLCهای بازی های معمولی یک تجربه چند ساعته نیستن.
خودشون یک بازی کامل هستن و یک تجربه چند 10 ساعته میشن.
در مورد هزینه اگه میخوای بخری ، که خیلی گرون در میاد ، بازی جدا باید بخری و بعدش شارژ ماهیانه 14-13 دلاری داره.
قبلا میشد با ریجن روسی استیم شارژ رو ماهیانه 3 دلار پرداخت کرد ولی بدلیل جنگ اخیر ، دیگه نمیشه بازیهای اسکوئر رو تو اون ریجن خرید.
بنابراین من میگم بازی رو تا همون HeavensWard بازی کن و از داستان بازی لذت ببر ، ببینیم این داستان ریجن روسیه تهش چی میشه.
بعدا اکی که شد (که فکر نکنم به این زودی ها اتفاق بیفته) من میتونم برات ردیفش کنم.
اما الان بهترین کار همین Free Trial هست.
هر سوالی داشتی بپرس ، اینجا یا تو خصوصی حتما جواب میدم.
آقا ناراحت شدم که نتونستی Endwalker رو بری.
متاسفانه هزینه های انجام این بازی واقعا زیاد شده ..... من خودم داشتم فکر میکردم که به چشم بازی آفلاین بهش نگاه کنم و در سال 2 سری حول زمان اکسپنشن شارژ کنم.
یک سری داستان های پچ هایی که میاد رو برم، و یک سری هم داستان اکسپنشن و بعدش دوباره بره تا 2 سال بعد.
البته اگر بتونم راحت وصل بشم. من هم همون طوری شما گفتی وصل میشم و از سرویس Kerio استفاده میکنم اما به قدری لگ میده که قابل انجام نیست راحت.
شما راحت بازی میکنی؟
من برای وصل شدن به سرو های دیگه به جز اروپا نیاز به اینک هاز چیز دیگه کمک بگیرم ندارم، قبلا در مورد اروپا هم همین طور بود و بدون لگ بازی میکردم.
اما الان خیلی لگ دارم چون دارم غیر مستقیم وصل میشم.
آره واقعا اینقدر تو دلم موند این EW.
دلمم نمیاد برم یوتوب نگاه کنم ، واقعا حیف میشه.
لگ احتمالا بخاطر شلوغی اون VPN باشه ، اگه بتونی Exitlag تست کنی ، خیلی خوبه.
قبلا اکانت تست چند روزه داشت ، الان نمیدونم.
با اون تست کن اگه خوب بود خب میتونی از نمایندگی داخل ایران بخری یا بدی همون اکانتت رو شارژ کنن.