Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

هیچ کسی در حال حاضر در وصل شدن به سرور های اروپا مشکلی نداره؟ من 4 روزه نمیتونم وصل بشم.
اصلا کسی هست که در حال حاضر بازی کنه؟
من دارم فکر میکنم که وی پی ان استفاده کنم، اما نگرانم که بن بشم و اکانت رو از دست بدم.
بهشون ایمیل زدم و مشکل رو توضیح دادم و در مورد وی پی ان هم سوال کردم.
یک سری راه حل گفتند که هیچ کدومش کار نکرد و در مورد وی پی ان هم گفتند که ما اجازه نداریم نظری بدیم.
من خیلی وقته شارژ نکردم.
اما اسکوئر برای VPN تا حالا کسی جریمه نکرده.
میتونی تست کنی.

• Like
Reactions: tirdad666
4 روز مجانی میشه بازی کرد.که 3 روز مونده فقط.زود بازی کنید
من لاگین کردم امروز برام 7.5 گیگ آپدیت اومده ، چندین ماه میشه اکانتم شارژ نکردم.
مگه 2هفته نبود؟
اگه 4-3 روزست ، بیخود دانلود نکنم.
اینجا گفته تا 30 ام june !
Code:
From Wednesday, June 15, 2022 at 1:00 a.m. / 8:00 (GMT) / 9:00 (BST) / 18:00 (AEST)
to Thursday, June 30, 2022 at 7:59 a.m. (PDT) / 14:59 (GMT) / 15:59 (BST) / July 1, 2022 at 0:59 (AEST)

4 روز از وقتی تو این بازه زمانی بازیو استارت کنی
من چون از سر تشکیل برج ها ادامه نداده بودم خیلی داستان برام مونده که برم
اگه حجم داری بد نیست بازی کنی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
4 روز از وقتی تو این بازه زمانی بازیو استارت کنی
من چون از سر تشکیل برج ها ادامه نداده بودم خیلی داستان برام مونده که برم
اگه حجم داری بد نیست بازی کنی
همیشه یک بازه ی زمانی رو میدن که در اون بازه ی زمانی میتونی مدت کوتاهی رو مجانی بازی کنی.|
این بازه زمانی هم همیشه 1 ماهه بود که این بار 2 هفته است و اون روز های مجانی در اکثر موارد 4 روزه بودن ( شده که 7 روز هم دادن ).
اون قسمت حرف شما درست هست، شما از زمانی که وارد بازی بشی، در واقع استارت استفاده از روزهای مجانی رو برای خودت زدی و از اون زمان فقط 4 روز وقت داری بازی کنی.
اما اینکه کی شروع کنی کاملا انتخابش با خودت هست.
در مورد این سری مثلا شما میتونی که روز 13ام بازی رو شروع کنی و علی رغم اینکه روز بعدش این کمپین رایگان به انتها میرسه، شما میتونی تا روز 17 ام مجانی بازی کنی.
حتی در آخرین روز هم میتونی لاگین کنی و بعد از اون 4 روز به شما گیم تایم میده.

@Inoeex
خب من دانلودم تموم شد،. وارد سرور هم شدم، البته با vpn.
مشکلت حل شد؟
===========
من که هنوز نتوستم End Walker بخرم، اسکوئر کلا ریجن روسیه استیم تحریم کرده و نمیشه هیچی خرید.
ریجن دیگه هم خریدش بدردم نمیخوره چون ماهی 13 دلار در میاد.
فعلا اگه بخوام بازی کنم باید همین S.bringer بغل کنم تا ببینم کی اینها برمیگردن.

آخرین ویرایش:
  • Sad
@Inoeex
خب من دانلودم تموم شد،. وارد سرور هم شدم، البته با vpn.
مشکلت حل شد؟
===========
من که هنوز نتوستم End Walker بخرم، اسکوئر کلا ریجن روسیه استیم تحریم کرده و نمیشه هیچی خرید.
ریجن دیگه هم خریدش بدردم نمیخوره چون ماهی 13 دلار در میاد.
فعلا اگه بخوام بازی کنم باید همین S.bringer بغل کنم تا ببینم کی اینها برمیگردن.
آقا ناراحت شدم که نتونستی Endwalker رو بری.
متاسفانه هزینه های انجام این بازی واقعا زیاد شده ..... من خودم داشتم فکر میکردم که به چشم بازی آفلاین بهش نگاه کنم و در سال 2 سری حول زمان اکسپنشن شارژ کنم.
یک سری داستان های پچ هایی که میاد رو برم، و یک سری هم داستان اکسپنشن و بعدش دوباره بره تا 2 سال بعد.

البته اگر بتونم راحت وصل بشم. من هم همون طوری شما گفتی وصل میشم و از سرویس Kerio استفاده میکنم اما به قدری لگ میده که قابل انجام نیست راحت.
شما راحت بازی میکنی؟
من برای وصل شدن به سرو های دیگه به جز اروپا نیاز به اینک هاز چیز دیگه کمک بگیرم ندارم، قبلا در مورد اروپا هم همین طور بود و بدون لگ بازی میکردم.
اما الان خیلی لگ دارم چون دارم غیر مستقیم وصل میشم.

• Like
دوستان به پیشنهاد دوست خوبمون m.d.makan تصمیم گرفتم فاینال فانتزی رو امتحان کنم اما هیچ چیزی درباره اینکه باید چه مراحلی رو برم ندارم و یک نکته بسیار مهم که اینجور که بوش میاد بازی پولی هست یک قسمت هایی از داستان رو ... دقیقا داستان اصلی خود بازی پولی هست؟ اگر نه اکسپنشن ها مثل dlc های ff xv هست یعنی بازی اصلی با همون داستان اصلی تموم میشه و صرفا اکسپنشن ها نکات حاشیه ای میگه یا نه !

خلاصه اینکه بحث هزینه ها دقیق چقدره؟ برای داستان لازم هست dlc ها یا خیر ؟ مراحل نصب تا اجرا چیه؟

پ.ن . برای بازی دردسر اتصال هست یا نه؟

• Like
دوستان به پیشنهاد دوست خوبمون m.d.makan تصمیم گرفتم فاینال فانتزی رو امتحان کنم اما هیچ چیزی درباره اینکه باید چه مراحلی رو برم ندارم و یک نکته بسیار مهم که اینجور که بوش میاد بازی پولی هست یک قسمت هایی از داستان رو ... دقیقا داستان اصلی خود بازی پولی هست؟ اگر نه اکسپنشن ها مثل dlc های ff xv هست یعنی بازی اصلی با همون داستان اصلی تموم میشه و صرفا اکسپنشن ها نکات حاشیه ای میگه یا نه !

خلاصه اینکه بحث هزینه ها دقیق چقدره؟ برای داستان لازم هست dlc ها یا خیر ؟ مراحل نصب تا اجرا چیه؟

پ.ن . برای بازی دردسر اتصال هست یا نه؟
بازی که شروع میکنی فقط تمرکزت رو بزار روی MSQها (یعنی ماموریتهای اصلی که داستان رو پیش میبرن) .
این بخش اولیه داستان بازی Realm Reborn از خاکسترهای بازی اصلی که یک افتضاح کامل بود متولد شده ، پس خیلی انتظار بالایی ازش نداشته باش.
با اینکه من ازش لذت بردم.
شخصیت ها بعضا صدا ندارن ، چون بودجه کافی نداشتن ، همینطور وقت کافی.
با اینکه همون بخش هایی که صداگذاری شدن واقعا خیلی خوب کار شده و خیلی باکیفیتن.
تو DLC های بعدی کاملا مشخص که بودجه برگشته و حجم صداگذاریها رفته بالا.

اوایل همه چی کند پیش میره ، اما به مرور که لول آپ میشی و زیروبم بازی دستت میاد ، بازی هم سرعت بهتری میگیره و انگیزت هم بیشتر میشه.

ببین اکسپنشن ها کاملا داستان رو بطور پیوسته پیش میبرن ، همینطور سطح لولی که میتونی داشته باشی رو افزایش میدن.
مثلا تو که رایگان بازی میکنی میتونی تا لول 60 بری بالا که ماکزیمم لولی هست که با اکسپنشن HeavensWard در دسترس قرار میگیره.
اکسپنشن بعدی 10 تا اضافه میکنه و الی آخر.

این اکسپنشن ها مثل DLCهای بازی های معمولی یک تجربه چند ساعته نیستن.
خودشون یک بازی کامل هستن و یک تجربه چند 10 ساعته میشن.

در مورد هزینه اگه میخوای بخری ، که خیلی گرون در میاد ، بازی جدا باید بخری و بعدش شارژ ماهیانه 14-13 دلاری داره.
قبلا میشد با ریجن روسی استیم شارژ رو ماهیانه 3 دلار پرداخت کرد ولی بدلیل جنگ اخیر ، دیگه نمیشه بازیهای اسکوئر رو تو اون ریجن خرید.

بنابراین من میگم بازی رو تا همون HeavensWard بازی کن و از داستان بازی لذت ببر ، ببینیم این داستان ریجن روسیه تهش چی میشه.
بعدا اکی که شد (که فکر نکنم به این زودی ها اتفاق بیفته) من میتونم برات ردیفش کنم.
اما الان بهترین کار همین Free Trial هست.

هر سوالی داشتی بپرس ، اینجا یا تو خصوصی حتما جواب میدم.
آقا ناراحت شدم که نتونستی Endwalker رو بری.
متاسفانه هزینه های انجام این بازی واقعا زیاد شده ..... من خودم داشتم فکر میکردم که به چشم بازی آفلاین بهش نگاه کنم و در سال 2 سری حول زمان اکسپنشن شارژ کنم.
یک سری داستان های پچ هایی که میاد رو برم، و یک سری هم داستان اکسپنشن و بعدش دوباره بره تا 2 سال بعد.

البته اگر بتونم راحت وصل بشم. من هم همون طوری شما گفتی وصل میشم و از سرویس Kerio استفاده میکنم اما به قدری لگ میده که قابل انجام نیست راحت.
شما راحت بازی میکنی؟
من برای وصل شدن به سرو های دیگه به جز اروپا نیاز به اینک هاز چیز دیگه کمک بگیرم ندارم، قبلا در مورد اروپا هم همین طور بود و بدون لگ بازی میکردم.
اما الان خیلی لگ دارم چون دارم غیر مستقیم وصل میشم.
آره واقعا اینقدر تو دلم موند این EW.
دلمم نمیاد برم یوتوب نگاه کنم ، واقعا حیف میشه.

لگ احتمالا بخاطر شلوغی اون VPN باشه ، اگه بتونی Exitlag تست کنی ، خیلی خوبه.
قبلا اکانت تست چند روزه داشت ، الان نمیدونم.
با اون تست کن اگه خوب بود خب میتونی از نمایندگی داخل ایران بخری یا بدی همون اکانتت رو شارژ کنن.

آخرین ویرایش:
اره منم endwalker نخریدم چون اکانتم اروپا هست زودریاک
تو این 4 روز انلاین شدم تا اخر شدوبرزینگر چند تامرحله اصلی داستانش مونده بود و رفتم.جالب این بود فری کمپانی ما شده بود 10 نفر همه لفت داده بودن و رهبر گروه هم 35 روز افلاین بود من وارد شدم گیلد مستر کمپانی شدم :)) .حالا اونا باید 35 روز منتظر بمونند اگه انلاین بشن تا برگرده عنوان بهشون
البته دوستام هستن تو دیسکورد دارمشون و خارجین.اگرچه اونجا هم کم میرم واسه صحبت .ولی دست به صندوق نزدم همه رو برداشت کنم :))
خیلی با این بازی زندگی کردم و کیف کردم از داستانش و دی ال سی هاش.
یادش بخیر یادتونه دلار بود 3000 تومن.یه تایم کارت دو ماهه میخریدیم 70 هزار تومن نهایت.بازی میخریدیم دی ال سیشو 120 هزار تومن نهایت 200 هزار تومن
چی اومد سرمون.پی اس فور اسلیم بود 700 هزار و پرو 1.5 میلیون.سویچ بود 1.2 میلیون
هنوز پلی فایو نگرفتم.دوتا پلی فور پرو دارم.طرف میگه دوتاشو رو هم 16 میخرموبعد ببین تو بازار دونه ای 16 میفروشه.خلاصه امید به آینده

• Sad
Reactions: m.d.makan
آره واقعا اینقدر تو دلم موند این EW.
دلمم نمیاد برم یوتوب نگاه کنم ، واقعا حیف میشه.

لگ احتمالا بخاطر شلوغی اون VPN باشه ، اگه بتونی Exitlag تست کنی ، خیلی خوبه.
قبلا اکانت تست چند روزه داشت ، الان نمیدونم.
با اون تست کن اگه خوب بود خب میتونی از نمایندگی داخل ایران بخری یا بدی همون اکانتت رو شارژ کنن.
اصلا نگاه نکن به هیچ وجه ! هیچ وقت! صبر کن به نظرم چون ارزشش رو داره.
باشه این چیزی که گفتی رو هم تست میکنم.
همینی که الان دارم رو هم شما معرفی کرده بودی 🙏
اره منم endwalker نخریدم چون اکانتم اروپا هست زودریاک
تو این 4 روز انلاین شدم تا اخر شدوبرزینگر چند تامرحله اصلی داستانش مونده بود و رفتم.جالب این بود فری کمپانی ما شده بود 10 نفر همه لفت داده بودن و رهبر گروه هم 35 روز افلاین بود من وارد شدم گیلد مستر کمپانی شدم :)) .حالا اونا باید 35 روز منتظر بمونند اگه انلاین بشن تا برگرده عنوان بهشون
البته دوستام هستن تو دیسکورد دارمشون و خارجین.اگرچه اونجا هم کم میرم واسه صحبت .ولی دست به صندوق نزدم همه رو برداشت کنم :))
خیلی با این بازی زندگی کردم و کیف کردم از داستانش و دی ال سی هاش.
یادش بخیر یادتونه دلار بود 3000 تومن.یه تایم کارت دو ماهه میخریدیم 70 هزار تومن نهایت.بازی میخریدیم دی ال سیشو 120 هزار تومن نهایت 200 هزار تومن
چی اومد سرمون.پی اس فور اسلیم بود 700 هزار و پرو 1.5 میلیون.سویچ بود 1.2 میلیون
هنوز پلی فایو نگرفتم.دوتا پلی فور پرو دارم.طرف میگه دوتاشو رو هم 16 میخرموبعد ببین تو بازار دونه ای 16 میفروشه.خلاصه امید به آینده

من هم دقیقا یادمه که 70 تومن بود و بعدش شد 90 تومن اما دیگه از 90 به الان رو یادم نمونده که چه قیمت هایی داشت اون وسط -___-
من endwalker رو هدیه گرفتم، یکی از دوستان برام گرفت.
وگرنه من هم شاید تا الان بازی نکرده بودم.
راستی شما راحت وصل میشی به اروپا ؟ ارور نمیده؟ یا اینکه شما هم مجبوری وی پی ان استفاده کنی؟

در مورد خلوتی الان هم تا حدی طبیعی هست ولی فکر میکنم با 6.2 که کانتنت خیلی زیاده داره و البته از همین امروز و فردا که Asmon دوباره میخواد برگرده به بازی، بازی حسابی شلوغ میشه.

نه راحت وصل میشم.فقط اگه مشغول دانلود باشم در کنسول رو صفحه پلی استیشن ساینینگ میومونه ودانلود رو پوز یا قطع کنم مشکل حل میشه.برا سرعت کند اینترنت هست.با اینترنت همراه اول میرم.با ایرانسل تست نکردم

نه راحت وصل میشم.فقط اگه مشغول دانلود باشم در کنسول رو صفحه پلی استیشن ساینینگ میومونه ودانلود رو پوز یا قطع کنم مشکل حل میشه.برا سرعت کند اینترنت هست.با اینترنت همراه اول میرم.با ایرانسل تست نکردم
دقیقا منم با همراه اول میتونم راحت کانکت شم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or