Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

راستی بعدا که لول 80 شدی احتمال زیاد خودت بتونی سولو بری ولی نتونستی بگو باهم رید های bahamut هم بریم داستان ریداش فوق العادست و اینکه مبارزه آخرش تا همین الانم برا من بهترین مبارزه بازی بوده

رید زیاد داره بازی ولی یه سری رید های primal هستن که هر اکسپنشن یه سری ازشون هست مثلا برا ARR رید های باهاموت بوده برا HW الکساندر بوده برا استورمبلاد اومگا وپن بوده برا شدوبرینگرز هم eden's gate بوده هر کدوم خط داستانی مخودشونو دارن ولی کامل بی ربط به داستان اصلی نیست و اتفاقا مرتبط هم هست مثلا خود باهاموت کل داستان arr به خاطر وقایع بعد کاریه که باهاموت با دنیا کرده
من خودمم به این روز افتادم، اوایل ARR تا بخواد جون بگیره خیلی طول کشید (البته تا با مکانیکها آشنا بشم خیلی طول کشید و برای من بیشتر به چشم اومد این مورد)، بعدش کمی بهتر شد و باز دوباره کند شد.
فکر کنم همینجا نوشتم نظرم که اینجاها دیگه خسته کننده شده، شاید منم اگه نمیدونستم بعدها قرار که چه محتواهای فوق العاده ای تجربه کنم میزاشتم کنار.
دراین مورد شاید اصلا شروع نمیکردم، این ویدئوی کانالها و نظرات ملت که میخوندم میگفتن که بعنوان یک مقدمه نگاه کن و سعی کن لذت ببری و...
منم همینکارو کردم و سطح انتظارم پایین آوردمو

دقیقا باهات هم عقیدم اگه پلیر جدید اینهارو ندونه و آشنا نباشه که ARR نتیجه فیکس کردن گندکاریهای تیم قبلی هست و... خیلی راحت میتونه دراپ کنه.
اما من پوستم کلفته، خیلی صبورم، وقتی بدونم بعد همه این مسایل آخرش یک چیز خوب نصیبم میشه تحمل میکنم.
تو این مورد هم واقعا بد نبود، میتونم بگم در حالت کلی حتی ARR خوب بود.
============

حتما، ایشالله تا اونموقع بیشتر هم بشیم.
آره خیلی تعریف bahamut شنیدم، هیچی ازش نخوندم و ندیدم که اسپویل نشه.
خیلی دوست دارم اون فایتهارو تجربه کنم، قبلا برای دنبال کردن موسیقی فوق العاده بازی چندتاییش گذرا دیدم ولی وقتی فهمدیدم چی به چیه دنبال نکردم که اسپویل نشه.
تجربه اونها اگه با هم باشیم که لذتش چندین برابر هم میشه.

خب دیگه غول آخر هم راضی شد بازی کنه، تاریخشم اعلام کرد :))
دیشب تو allcraft با zepla حرف میزدن چقدر کوبیدن wow رو البته همش هم ب حق بود rich هم چندوقتیه بازیو شروع کرده و خیلی هم راضی بود میگفت همه دوستامم دارن ff بازی میکنن
منم همچنان دارم دانلود میکنم بازیو:| با وی پ ان دانلودش سرطانه

چندتا سوال
بازی اصلا کلاسی که دمیج اصلیش از dot باشه دلره ؟
اگه از اول بخوام با کلاس هیلر یا تانک بازی کنم انمی ها دمیج و hp شون اسکیل میشه یا فرقی نمیکنه؟ مثلا لول اپ بعنوان healer بیشتر طول میکشه تا dps؟
مهم تر از همه اینکه زپلا میگفت bis ها از رید دراپ میشن الان مثلا من لول 80 شدم کسی حاظره منو به رید اینوایت کنه اصلا با توجه به اینکه گیر هام خوب نیست و اینکه اگه bis ها از رید دراپ میشن و بعد از اینکه بگیریشون دیگه نیاز نیست گرایند کنی پس دانجن این وسط چی میشه؟ کلا تمرکز بازی رو ریده؟ مثلا تو wow دانجن هم انداره ی رید مهم و ریواردینگه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
چندتا سوال
در مورد dot اینو میدونم Bard یا Mage این نوع اسپل هارو داره.
اگه از اول بخوام با کلاس هیلر یا تانک بازی کنم انمی ها دمیج و hp شون اسکیل میشه یا فرقی نمیکنه؟ مثلا لول اپ بعنوان healer بیشتر طول میکشه تا dps؟
اصولا فرقی نمیکنه، چون لول آپ Job با بخش داستانی انجام میشه و خیلی راحت و سریع میتونی لول آپ بشی چون این ماموریتها اکسپرینس خیلی خیلی زیادی میدن به نسبت بقیه.
نباید خیلی درگیر این مسئله بشی.
در مورد اسکیل شدن دشمن ها هم فکر کنم تو WOW که کل دنیای بازی براساس لول شما اسکیل میشه (اگه اشتباه میکنم تصحیح کن چون همینطوری انگار جایی خوندم یا شنیدم).
اما اینجا (تجربم تا اتمام ARR) این بوده که مناطق مختلف دمشن ها با لول های مختلف داره، کاری که بازی میکنه این هست که تو مسیر لول آپ شدن پلیر، ماموریتهارو تو سطح دنیای بازی پخش کرده.
خب وقتی دارید ماموریتهارو انجام میدی و به مناطق جدید میری لول دشمن های اون منطقه هم به همون نسبت بالا میره و متناسب با لولی هست که اون ماموریتها در اون منطقه میگیری.
ولی مثلا اگه برگردی به منطقه ای که 10 لول پیش ماموریت داستانی انجام دادی، میبینی دشمنها تو همون لول موندن.

علاوه بر این تو بازی یکسری Instant Event هست مثل Destiny که بهش میگن Fate و برای لول آپ شدن یا یکسری ریواردها و پول درآوردن خیلی خوبه، اینها میتونن متفاوت باشن و جدای از لول دشمنها تو اون منطقه دشمنهای با لول بالاتر داشته باشن.
اگه لول شما هم از اون Fate که میخوای درش شرکت کنی بالاتر باشه، باید روی سینک کلیک کنی تا بتونی درش شرکت کنی.
مهم تر از همه اینکه زپلا میگفت bis ها از رید دراپ میشن الان مثلا من لول 80 شدم کسی حاظره منو به رید اینوایت کنه اصلا با توجه به اینکه گیر هام خوب نیست و اینکه اگه bis ها از رید دراپ میشن و بعد از اینکه بگیریشون دیگه نیاز نیست گرایند کنی پس دانجن این وسط چی میشه؟ کلا تمرکز بازی رو ریده؟ مثلا تو wow دانجن هم انداره ی رید مهم و ریواردینگه
در مورد دانجن هم درسته بهترین گیرهارو دانجن دراپ نمیکنه، اما اتمام دانجن ها اجباری هست برای پیشبرد بخش داستانی.
و خب این دانجن ها درش مکانیکهایی استفاده میشه که شما اونهارو یاد میگیری و تو دانجن های بعدی و مبارزات بعدی به کارتون میاد و براتون آشنا بنظر میرسه.
برای شرکت در دانجن هم کار خاصی نباید بکنی، queue میکنی و بازی برات پلیر پیدا میکنه، وخیالت راحت همیشه پلیر براش پیدا میشه، هم اونهایی که برای اولین بار برای اتمام بخش داستانی دارن بازی میکنن و هم لول بالاتر که تحت Roulette میخوان اون دانجن دوباره درش شرکت کنن.
در مورد پاداشهای Raid و... هم خودم چون هنوز انجام ندادم، یک سرچی زدم و این فکر کنم کامل توضیح میده (چه خوب شد که این پرسیدی، برای خودم هم سوال بود):

Loot Explained in FFXIV

• Like
Reactions: Kaiki
Summoner بیشترین شباهت رو به warlock داره
مثلا لول اپ بعنوان healer بیشتر طول میکشه تا dps؟
شما توی بازی چوکوبو میگیری که مثل Hunter's Pet هست توی WoW ولی اینجا به کلاس خاصی محدود نیست . اون میتونه برات dps کنه، اما اگر از wow میای توصیه میکنم هیلر برنداری چون ممکنه حوصله ات سر بره.

• Like
Reactions: Kaiki and m.d.makan
دوستان کسی هست که روی PC بازی کنه ؟ من باز هم مشکل لاگین دارم.
وی پی ان هام هم الان کار نمیکنن ... نمیدونم که داستان چیه ؟ شرکت زیتل پورتی رو بسته ؟
خیلی اذیت کننده شد برام این سری.
کاراکترم رو توی منو بازی نشون نمیده، یک صفحه ی آبی، بدون کاراکتر و هیچ نوشته ای. تنها کاری که میتونم بکنم اینه که بیام بیرون از بازی.

دوستان کسی هست که روی PC بازی کنه ؟ من باز هم مشکل لاگین دارم.
وی پی ان هام هم الان کار نمیکنن ... نمیدونم که داستان چیه ؟ شرکت زیتل پورتی رو بسته ؟
خیلی اذیت کننده شد برام این سری.
کاراکترم رو توی منو بازی نشون نمیده، یک صفحه ی آبی، بدون کاراکتر و هیچ نوشته ای. تنها کاری که میتونم بکنم اینه که بیام بیرون از بازی.
الان تست میکنم خبر میدم.
==========
جالبه آپدیت 57 مگی خواستم دانلود کنم، نشد.
VPN زدم الان داره دانلود میکنه.
آسیاتک دارم، با همراه اول هم تست کردم نشد.

قبلا شده بود اینطوری بشه، اما بعد خودش حل میشد، احتمالا خودش درست میشه.

@Inoeex
خب مشکل من فقط با دانلود آپدیت بود، الان بدون VPN میتونم برم تو بازی و مشکلی هم ندارم.
من اصلا سر در نمیارم از مشکلم
یه روز خوبه، یه روز بد
راستی Vp n چی داری شما؟ می تونی باهاش راحت سایت Deviantart رو باز کنی ؟ من تا حالا از 2 جا گرفتم ولی اون سایت رو باز نمیکنه

سلام به دوستان عزیز و بزرگواران :D
از اونجاییکه WoW به رحمت ایزدی پیوسته میخوام ffxiv رو تجربه کنم ، اول اینکه داستان ریجن روسیه چیه ؟
دوم اینکه نیاز به خریداری بازی هست الان یا نه چون شنیدم فری شده تا اکسپنشن آخری
و همینطور نوع ساخت اکانت چون تا جاییکه یادمه موقع ساخت اکانت ارور لاک شدن اکانت میداد و کد نمیداد(فکر کنم)
و واسه خود بازی نیاز به vpn هست ؟

تو
از اونجاییکه WoW به رحمت ایزدی پیوسته میخوام ffxiv رو تجربه کنم ، اول اینکه داستان ریجن روسیه چیه ؟
و همینطور نوع ساخت اکانت چون تا جاییکه یادمه موقع ساخت اکانت ارور لاک شدن اکانت میداد و کد نمیداد(فکر کنم)
سام علیک
تو مگه قبلا خودت اکانت روسی نساخته بودی؟
اصلا من کامنت تورو اینجا خوندم، ترغیب شدم و به فکر ریجن روسیه افتادم!

بازی که Free Trial داشت، فقط یک DLC به محتوای رایگان اضافه شده (HeavensWard)
2تای دیگه (StormBlood و ShadowBringers) باید بخری، البته اگه Complete Edition بخری مابقی رو داره.

من خودم فقط نسخه استاندارد خریدم، هنوز تموم نکردم که به فکر خرید باشم.
اما آره میتونی نسخه Trial بگیری و بازی کنی تا لول 60 و بعد به فکر خرید باشی ، بنظرم کاملا جواب میده، البته اگه دووم بیاری و وسوسه نشی که بخری.

در مورد اکانت روسی هم ریجن استیمت باید روس باشه، اکانتی هم که در سایت اسکوئر میسازی باید روسیه باشه.
به VPN نیاز داری برای اکتیو کردن اکانت روس، اگه ارور داد با VPN دیگه امتحان کن.
بازیو که میخری طبق معمول ماه اول رایگان هست، از ماه بعد باید شارژ کنی.

از داخل سایت اسکوئر شارژ ماهیانه میزاری روی استیم، اکتیو که کنی از داخل مرورگر میره که از استیم هم اجازه دخول بگیره:D
اینجا هم به VPN نیاز داره.
والت استیم هم شارژ میکنی که دیگه نیاز به VPN و... نداشته باشی، اگر دوره یک ماهه انتخاب کرده باشی سر ماه خودش کم میکنه.

کلا سختیش همون بخش ساخت اکانت تو اسکوئر هست که VPN میخواد وبعضی وقتها ارور میده.
از اون به بعد من شارژ ماهیانش تو گوشی VPN رایگان میزنم، حتی وصل میشم آمریکا و گیر نمیده دیگه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kaiki
ی.

در مورد اکانت روسی هم ریجن استیمت باید روس باشه، اکانتی هم که در سایت اسکوئر میسازی باید روسیه باشه.
به VPN نیاز داری برای اکتیو کردن اکانت روس، اگه ارور داد با VPN دیگه امتحان کن.
بازیو که میخری طبق معمول ماه اول رایگان هست، از ماه بعد باید شارژ کنی.

از داخل سایت اسکوئر شارژ ماهیانه میزاری روی استیم، اکتیو که کنی از داخل مرورگر میره که از استیم هم اجازه دخول بگیره:D
اینجا هم به VPN نیاز داره.
والت استیم هم شارژ میکنی که دیگه نیاز به VPN و... نداشته باشی، اگر دوره یک ماهه انتخاب کرده باشی سر ماه خودش کم میکنه.

کلا سختیش همون بخش ساخت اکانت تو اسکوئر هست که VPN میخواد وبعضی وقتها ارور میده.
از اون به بعد من شارژ ماهیانش تو گوشی VPN رایگان میزنم، حتی وصل میشم آمریکا و گیر نمیده دیگه.
ببینم یعنی الان استیم من ترکیه هست و اکانت اسکوئر هلنده نمیتونم از طریق استیم شارژ کنم حتما باید هردو ترکیه باشن؟ یعنی همینکه هردو اروپاس کافی نیست؟
شمام داری سویچ میکنی پس :D امیدوارم wow همینجوری به سقوط ادامه بده تا شاید ی تکونی به خودشون بدن
سابقه داشته پچ بیاد و بازی نکنی؟ منکه هر پچی میومد برمیگشتم به بازی ببین چقدر اوضاع خرابه که 9.1 برام مهم نیست نه فقط من خیلیا کلا بیخیالش شدن

آخرین ویرایش:
ببینم یعنی الان استیم من ترکیه هست و اکانت اسکوئر هلنده نمیتونم از طریق استیم شارژ کنم حتما باید هردو ترکیه باشن؟ یعنی همینکه هردو اروپاس کافی نیست؟
والا تست نکردم، اما فکر نکنم مشکلی پیش بیاد.
اما خب چرا اکانت روس نمیسازی و از شارژ ماهیانه ارزونش استفاده نمیکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or