Multi Platform FINAL FANTASY XIV Online

• Thread starter Thread starter Inoeex
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FFXIVCE.jpg

خب همونطور که میدونید این بازی که شماره چهارم سری محبوب و مشهور Final Fantasy محسوب میشه قراره 30 سپتامبر برای PC عرضه بشه ، سبک بازی MMO RPG هست و همانند FFIX که چند سال پیش بصورت آنلاین عرضه شد این بازی هم فقط دارای بخش آنلاین هست.
با توجه به تصاویر منتشر شده از بازی باید انتظار یک بازی خوب و قوی توی این سبک رو داشته باشید البته ممکنه این بازی هم مثل بقیه MMO RPG ها زیر سایه WOW نتونه موفقیت خیلی بزرگی رو کسب بکنه اما پتانسیل بالایی برای این کار داره ، ناشر بازی هم طبق معمول Square Enix هست.
بتای بازی بصورت محدود و بوسیله ثبت نام در نظر سنجی مربوطه از فردا کار خودش رو شروع میکنه شما از همین الان میتونید از طریق این لینک ثبت نام کنید و منتظر دریافت ایمیل تایید و شروع نسخه بتا باشید.

چرا قیمتا تو سرور روسیه انقدر ارزون تره ؟؟؟
میشه اکانتم رو به سرور روسیه انتقال بدم؟
خیلی قیمت تایم کارت الان گرون شده 2 سال پیش که 500 تومن شده بود و بخاطر سربازی و گرونی دیگه نتونستم ادامه بدم :<

سلام خوبی؟ اتفاقا همین الان اومده بودم تگت کنم ببینم هنوز بازی میکنی یا نه

همونطول که ماکان گفت باید اکانت از اول بسازی نمیشه دیگه منم از 0 شروع کردم :|

ماکان خیلی کمکم کرد دمش گرم الان همه چیز منم اوکی شده کسی بخواد بیاد سمت بازی الان بهترین وقتشه تا ما یادمون نرفته چیکارا کردیم :)) چون ورود بهش ساخت اکانت و این چیزاش پیر میکنه آدمو

• Love
Reactions: m.d.makan
منم دوس دارم بازی کنم:D سالهاست در کف این بازیم:D البته با این قیمت دلار و شارژ ماهیانه فک کنم همون یه ماه ترایال رو تست کنم فقط:))

آخرین ویرایش:
منم دوس دارم بازی کنم:D سالهاست در کف این بازیم:D البته با این قیمت دلار و شارژ ماهیانه فک کنم همون یه ماه ترایال رو تست کنم فقط:))

شارژ ماهیانش برا هر ریجنی غیر برزیل و روسیه بخوای بخری 600 و خورده ای تا 800 و خورده ای برات در میاد (برا 2 ماه البته)

ولی با ریجن روسیه و برزیل ماهی نزدیک 3.5 دلار برات در میاد

البته همینجوری این مملکت پیش بره همین 3.5 دلار از حقوق ماها بیشتر میشه :|

• Like
Reactions: Sepi_60
WELL That's cute but THIS IS EPIC
اونجاش که فلوت میاد تقریبا همه روانی میشدن
رید بتل آف دازارلور

اینم خیلی خوبه دیگه بالاخره WOWئه :D ولی واقعا بعید میدونم بازیی تو موسیقی به 14 برسه شاید برا اینه که آهنگای WOW زیاد گوش ندادم کلا 4-5 تا گوش دادم ازش

اون ویدئو ماکان آهنگ الکساندر بود اگه درست یادم باشه که جز بهترینا هم نیست تازه بیشتر اون ویدئو میخواست اینو بگه که چقدر بعضی آهنگای بازی یهو تغییر میکنن اولش حس میکنی سبک کلاسیکه بعد یهو جَو آهنگای DMC میاد

مثلا اینا چندتا از آهنگاییه که من خودم از 14 باهاشون حال میکنم:

• Wow
  • Like
Reactions: BoxBox and Houosen
دقیقا میخواستم بگم چقدر متنوع هست موسیقی بازی.
WELL That's cute but THIS IS EPIC
اونجاش که فلوت میاد تقریبا همه روانی میشدن
رید بتل آف دازارلور
اووووووووووووف واقعا اپیک بود.
باید اینو پلی کرد رفت کتاب فانتزی خوند مثلا ارباب حلقه ها.
ریتمش رفته تو سرم، خیلی خوب بود

تو باعث شدی (شایدم خودم :D) برم کلی موسیقی XIV و WOW تو یوتوب گوش کنم باضافه پست فرشاد.
کلی حال کردم.
چون بازیو کامل تجربه نکردم کمی سخت هست که بخوام موزیکی انتخاب کنم ولی کلی موزیک خوب از XIV پیدا کردم که بخوام لیست کنم حوصله سربر میشه.
اما این کالکشن یه چندتا موزیک خیلی خوب داره (تنوع اینجا هم کامل موج میزنه):

از هر موزیک تکه هایی داخل ویدئو هست و نمیشه تشخیص داد ولی مثلا نسخه کامل اون موسیقی که میشنویم خیلی خوبه.
مثل این:

ثانیه های 1:30 و 3:42 \m/

یا این

============
واما ریلکس کننده ترین( شایدم اشک درارترین) موزیکی که امشب شنیدم این بود:

عالی بود.

به احتمال زیاد منم این هفته بیام بازی
امیدوارم وقت کنم شاید تونستم آخر سر لول آپش کنم تا آخر ولی شک دارم
بازیم هم نوب وار هست

----
همه آهنگاش رو ندیدم ولی آهنگ این باس فایتشو دوست دارم

از اول میخوای شروع کنی؟
پس برسون خودتو، من ۲روز دیگه باید شارژ ماهیانه کنم ولی تازه یادم افتاد باید موبایل گارد نصب کنم، مجبورا 1هفته-10روزی نمیتونم بازی کنم.
فرشاد که ماشالله تا هفته بعد لول 50-40 رد کرده :))

اگه بخوایم همون 3.5 دلاری رو هم بگیریم با قیمت دلار الان بازم میشه همون قیمت تایم کارت 4 سال پیش ?

من 3 ماه دیگه سربازیم تموم بشه مجبورم دیگه منم بازی رو از صفر شروع میکنم :((

فقط از طریق استیم میشه اینجوری 3.5 دلاریش کرد؟؟؟

اگه بخوایم همون 3.5 دلاری رو هم بگیریم با قیمت دلار الان بازم میشه همون قیمت تایم کارت 4 سال پیش ?

من 3 ماه دیگه سربازیم تموم بشه مجبورم دیگه منم بازی رو از صفر شروع میکنم :((

فقط از طریق استیم میشه اینجوری 3.5 دلاریش کرد؟؟؟
بابا مبارکه، پس نسخی شدید.
ایشالله زودتر تموم کنی \m/

فکر کنم فقط استیم باشه.
مگه PSN ریجنهای خاص مثل روسیه یا... قیمتها فرق میکنه؟

بابا مبارکه، پس نسخی شدید.
ایشالله زودتر تموم کنی \m/

فکر کنم فقط استیم باشه.
مگه PSN ریجنهای خاص مثل روسیه یا... قیمتها فرق میکنه؟
آره تو psn هم قیمت ریجن ها متفاوته (سابسکریپشن رو نمیدونم) ولی چون باید با همون والت اون کشور شارژ بشه تا حالا کسی سراغش نرفته و اصلا فک نمیکنم کسی میدونه اینو :D
وقتی رد دد ۲ اومد خودم دنبال ریجن ترکیه بودم که ارزونتر بود ولی والتش گیرم نیومد

مشکل حل شد?

کلا برای آینده بگم این مشکلی که میگی ارور i2501ئه درسته؟ این ارور باعث و بانی کلی ریفاند شدن بازی توسط ملته اسکوئر هم تو این چند ساله به خودش زحمت نداده درست بکنه

اینطور که من فهمیدم هروقت این ارور رو گرفتی 24 ساعت بعدش دوباره امتحان بکنی اوکیه ولی این ارور رو جاهای مختلف میگیری ولی خب خودت همه کارو قبلا کرده بودی الان فقط تایم کارت میخواستی :D

• Like
Reactions: Houosen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or