Final Fantasy XIII | PS3

زر نزن بابا!:دی دو روزه FF میزنه واسه من داره از FFXIII ایراد میگیره!:دی
اِ اِ ، آخه مردک شرق زدن انم از نوع ژاپنیش ، تو اصلا قابل حرف زدنی!؟:biggrin1:
ببند بابا دو روز کجا بود ، 1 ساله ، خوبه خود نامردت منو تو این سبک آوردی:biggrin1:تازه مگه فاینال همین یکی ، من کمی از شماره 10 رو دوران دبستان بازی کردم ، دقیق یادمه چه آهنگ قشنگی داشت ، سر یه ماموریت بود نمیدونم باید بادکنک پخش میکردی و بعدش دیگه انقدر پیچیده شد نفهمیدم کجام(:biggrin1:)ولی اونطور که یادمه آهنگهاش قشنگ با بازی میخوند!

کولاکه! همینطور پیش بری بارتندلس 3 رو مثل آب خوردن میزنی چون خیلی راحته و فقط یک نکته خیلی کوچیک داره!:دی
الان رسیدم باس آخر چپتر 12 ، HP ـهام 8000 ، غیر Snow که 9000 ، پس خوب پیش میرم؟!:angel:

خب زدم باس چپتر 12 رو لـــه کردم ... بیچاره ...:(:biggrin1:
فقط یه سوال "Spoiler"
من الا رسیدم چپتر 13 ، کمی جلو رفتم و این (محافظ های مقبره:biggrin1:) منو منتقل کردن به یکی از این هیولاها ، که 2 تا بودن زدمشون رسیدم به Gate آخر ... چقدر تا پایان بازی مونده؟!

خوب به همین ترتیب یکم دیگه میری جلو، دو تا باس دیگه رو میزنی (نترس خیلی راحتن) و میرسی به اتاق بارتندلس. طراحیش رو ببینی کف میکنی! یعنی باید ودت ببینی بفهمی چی میگم، شاید الین جایی از بازی باشه که همه دیدنش!:دی بعدب اید بارتندلس و ارفن رو پست سر همب زنی! البته یکی از یکی گلابی ترن و فقط باید حتما Sen رو برای همه داشته باشی که وقتی ارفن خواست بنمائتت زود بری روی این پارادیگم! همین! بازی تمام شد!

البته قبل از اینکه بازی رو تموم کنی، یعنی از همون اتاق بارتندلس بر گرد تو Orphan Cradle و برو به Grand Pulse و ماموریت های مخفی رو انجام بده! خیلی جالبن. بعد یکی سری از روابت بین شخصیت ها توی همین ماموریت ها نشون داده میشه! اصلا یک مکان های جدید هم قابل دست رسی میشه!

چرا چرت میگی!:دی

عزیزم شما باید از قسمت Abilites تکنیک Ruin (کلا جادو) رو انتخاب کنی و انقدر بهش جادو بزنی تا نوار Break State اشپر بشه. وقتی پر شد مربع رو میزنی و حل میشه...

چرا چرت میگی!:دی

عزیزم شما باید از قسمت Abilites تکنیک Ruin (کلا جادو) رو انتخاب کنی و انقدر بهش جادو بزنی تا نوار Break State اشپر بشه. وقتی پر شد مربع رو میزنی و حل میشه...
ها ؟ من یادمه رفتم روی Sentinel و هرچی که میزد break state سریع تر پر میشد . نمیدونم شایدم چون دمه صبح بود اون روز من چشم اشتباه دیده :دی . ولی راه دیگه ای نداشت ؟

بعد به من میگی حرف نزن! ، سوتی دادی در حد لالیگا ، دلم خنک شد:biggrin1:
حالا اینا رو ولش کن ، رسیدم به "بارتندلس و اورفان" این بارتندلس رو تا تقریبا آخرای HP ـش میزنم ، ولی ضرباتش قوی تر میشه و ما هم خداحافظ!:biggrin1:
این "بارتندلس" رو چجوری بزنم؟!:thinking:
"SPOILER"
بـــه ، "اورفان" که تو همون سفینه بود ، عجب ما مرض داشتیم وسط بازی راهمون رو کج کردیم ، همونجا قضیه رو میفهمیدیم و فیصله میدادیم دیگه!:biggrin1:
ماکان بعد "بارتندلس" بلافاصله "اورفان" میاد؟ ... میشه بعد مبارزه اول سیو کرد؟ ... اگه از "اورفان" ببازیم دوباره از اول باید بریم سراغ "بارتندلس"؟
جواب دادی میتونی گورتو گم کنی ، مشکلی با "اورفان" داشتم صدات میکنم!:biggrin1:

حالا بحث رو عوض می کنیم :دی
اون روبات که از زیر اشغال ها بلند میشه رو چجوری بزنم ؟ وقتی میریم زیر زمین خیلی سخت میشه و نمیشه زدش !!! استراتژی خاصی لازم داره ؟

حالا بحث رو عوض می کنیم :دی
اون روبات که از زیر اشغال ها بلند میشه رو چجوری بزنم ؟ وقتی میریم زیر زمین خیلی سخت میشه و نمیشه زدش !!! استراتژی خاصی لازم داره ؟
والا من اون موقع استراتژی خاصی بکار نبردم ولی ولی اول Sazh بذار syn ـش بزنه و چند تا آیتم بگیرید بعد هم برید سریع رو Comando و Raveger و Raveger تا stagger شه و تمام :دی ! البته دقیق یادم نیست اون موقع چی زدم ولی فکر کنم این فرمول جواب بده .

ماکان راستی من میخوام ، چوکوبو سوار شم ، چطوری میتونم؟!

البته با اجازه ماکان من جواب بدم .
توی گران پالس که هستید یکسری ماموریت باید انجام بدید کافیه تا ماموریت 14 برید بعد قابلیت چوکوبو سوار شدن ازاد میشه به همین راحتی:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or