Final Fantasy XIII | PS3

موسیقی در مقایسه با بقیه بازی ها یه سر وگردن از همه بالاترن:biggrin1:
پیرو این حرف قبلی از موجودی در سرزمین Pulse به نام ماکان (!) :biggrin1: باید بگویم که پسرم شما به قولی ببند!:biggrin1:
موسیقی های بازی غیر همون موزیک اصلیش که در منوی بازی پخش میشه ، بقیه به معنای کلمه "افتضاح به تمام عیار" هست!
واقعا فاجعه هست ، بشخصه انتظار موزیک های کولاکی رو از Final Fantasy XIII داشتم ولی خوب نشد هیچ افتضاح شد این شماره!
"در کل ماکان جان ببند پسرم ، ببند تا با Cestus لــهــت نکردم!:biggrin1::biggrin1:"

ماکان اولین باس چپتر 12 رو زدم ، رسیدم اونجایی که دایناسور میاد ، نامرد راه میره HP کم میشه!:evil:
چجوری بزنم این هیولای بی شاخ و دمُ ؟!

ولی خوب بهتر از همه Mythril Bangle هست که وقتی آپگریت میشه واقعا کولاک میکنه! آیتم های Metal Armelt هم اگه خوب آپگریت شده باشن بد نیستن. Platinium Ingots رو از Bahkti گرفتی؟ اصلا باکتی رو تعمی رکردی؟ ان آیتم های خفنی بهت میداد! من یه ایتم Poer Glove (اسمش دقیقا یادم نیست!) گرفتم Strengh رو خیلی خوب میبره بالا!
من تو یکی از ماموریت ها فرعی این حلقه رو گرفتم. بعد 5 ستاره تموم کردن اینو بهم داد.
راستی بهترین حلقه بازی که تو مبارزات خیلی بدرد میخوره چیه؟ ممنون :love:

آقا یعنی این Crytarium از اینم بیشتر طول میکشه؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!نگو من دلم خوش بود که چهار تا لوله همش!!!!

چهارتا لول نیست، پنج تا هست. البته در اصل 10 لول هست که بعد از اتمام بازی 5 سطح دیگه هم اضافه میشه...

پیرو این حرف قبلی از موجودی در سرزمین Pulse به نام ماکان (!) باید بگویم که پسرم شما به قولی ببند!
موسیقی های بازی غیر همون موزیک اصلیش که در منوی بازی پخش میشه ، بقیه به معنای کلمه "افتضاح به تمام عیار" هست!
واقعا فاجعه هست ، بشخصه انتظار موزیک های کولاکی رو از Final Fantasy XIII داشتم ولی خوب نشد هیچ افتضاح شد این شماره!
"در کل ماکان جان ببند پسرم ، ببند تا با Cestus لــهــت نکردم!

خوب علی من هم از موسیقی های FFXIII حالم بهم خورد و جز تم Hope (انم گیتار سولوش) و تم Lightning از هیچ کدوم از آهنگ هاش خوشم نیومد اما باید پذیرفت که موسیقی های بازی در مقابل بازی های دیگه این نسل خیلی بهتره. بعد قسمت موسیقی شامل صدا گذاری هم میشه که FFXIII واقعا در این زمینه بی نقصه!

ماکان اولین باس چپتر 12 رو زدم ، رسیدم اونجایی که دایناسور میاد ، نامرد راه میره HP کم میشه!
چجوری بزنم این هیولای بی شاخ و دمُ ؟!

انو بیخیال شو!:دی فعلا نمیتونی بزنیش! راهت رو بکش برو جلو!:دی

راستی بهترین حلقه بازی که تو مبارزات خیلی بدرد میخوره چیه؟ ممنون

منظورت از حلقه چیه؟:دی

آخرین ویرایش:
چهارتا لول نیست، پنج تا هست. البته در اصل 10 لول هست که بعد از اتمام بازی 5 سطح دیگه هم اضافه میشه...

خوب علی من هم از موسیقی های FFXIII حالم بهم خورد و جز تم Hope (انم گیتار سولوش) و تم Lightning از هیچ کدوم از آهنگ هاش خوشم نیومد اما باید پذیرفت که موسیقی های بازی در مقابل بازی های دیگه این نسل خیلی بهتره. بعد قسمت موسیقی شامل صدا گذاری هم میشه که FFXIII واقعا در این زمینه بی نقصه!
البته به نظر من صدا گذاری فنگ اصلا خوب کار نشده . ولی هوپ ... آدم احساس غم رو واقعا توی صحبت هاش حس میکنه . خیلی این پسره ( وینسنت چی چی :دی ) خوب کار کرده .

آخه کجاش از موسیقی های این نسل بهتره...؟!
باور میکنی من تو بیشتر دموهای بازی به خاطر ان موزیکهای فاجعه بازی از حس اون دمو در اومدم!اصلا همخوانی نداره(نمدونم میگفتن امتسو (همین بود اسمش؟)کارش توپه و اینا آخرش...!)
فوتبالیستها خودمون(:biggrin1:) که الان داره پخش میشه از این بهتره موزیک هاش !!!:biggrin1:

انو بیخیال شو!:دی فعلا نمیتونی بزنیش! راهت رو بکش برو جلو!:دی
چی چیو بیخیال شو ... اجباریِ ... اصلا فهمیدی دقیق کجام؟!:biggrin1:
بابا بعد این که باس اول چپتر 12 رو میزنیم(همون پسره که اسمش رو دقیق نمیدونم:biggrin1:)فرار میکنه،بعد ما با آسانسور میایم پایین،اینجادمو میشه که دایناسور به گاردها حمله کرده،که آخرش در بسته میشه یکیشون پشت دروازه میمونه بلافاصله ما میایم و مبارزه...!

آخه کجاش از موسیقی های این نسل بهتره...؟!
باور میکنی من تو بیشتر دموهای بازی به خاطر ان موزیکهای فاجعه بازی از حس اون دمو در اومدم!اصلا همخوانی نداره(نمدونم میگفتن امتسو (همین بود اسمش؟)کارش توپه و اینا آخرش...!)
فوتبالیستها خودمون() که الان داره پخش میشه از این بهتره موزیک هاش !!

مردک امتسو آهنگ ساز FFXIII نیست وگرنه الان هممون رفته بودیم فضا! آهنگ ساز FFXIII آقای ماساشی هامازو هست که آفتابه رو گرفتن روی بازی!:دی

چی چیو بیخیال شو ... اجباریِ ... اصلا فهمیدی دقیق کجام؟!
بابا بعد این که باس اول چپتر 12 رو میزنیم(همون پسره که اسمش رو دقیق نمیدونم)فرار میکنه،بعد ما با آسانسور میایم پایین،اینجادمو میشه که دایناسور به گاردها حمله کرده،که آخرش در بسته میشه یکیشون پشت دروازه میمونه بلافاصله ما میایم و مبارزه...!

آهان!:دی گرفتم کجایی! بابا ان که خیلی راحته! سعی کن همش یک مدیک دم دستت باشه، سز رو به عنوان ساینرجیست بیار بوستت کنه بزن دهنش رو هم سرویس کن!:دی

آخه یکم جلوتر بابای ان غول بیابوین هم میاد که خوب زدنش اجباری نیست...

مردک امتسو آهنگ ساز FFXIII نیست وگرنه الان هممون رفته بودیم فضا! آهنگ ساز FFXIII آقای ماساشی هامازو هست که آفتابه رو گرفتن روی بازی!:دی
بابا بمیرین تو و ان هامازو با هم ... اومدیم یه فاینال بزنیما ...:biggrin1:!
اجالتا گوش بفرما یه "دنیای فانتزی" بدون موزیک قشنگ ، یعنی افتضاح.!

آهان!:دی گرفتم کجایی! بابا ان که خیلی راحته! سعی کن همش یک مدیک دم دستت باشه، سز رو به عنوان ساینرجیست بیار بوستت کنه بزن دهنش رو هم سرویس کن!
ماکان ... تو واقعا به چه دردی میخوری ، نه واقعا به چه دردی میخوری؟!:biggrin1:
خو قویه این دایناسورِ ... حالا برم ببینم چی میشه ... نشد همین اطراف باش استراتژی بگو!:biggrin1:
میگم HP ـهام حدود 7000 هست ، غیر Snow که HP ـش 8000 هست ، خوبه؟:thinking:

سلام

( احساس می کنم این سئوال هزار بار پرسیده شده :دی )
نمیشه شخصیت اول رو عوض کرد و در مبارزه ها با Snow مبارزه کرد ؟
------------
در پایان بازی میشه CG ها رو دوباره دید ؟

سلام

( احساس می کنم این سئوال هزار بار پرسیده شده :دی )
نمیشه شخصیت اول رو عوض کرد و در مبارزه ها با Snow مبارزه کرد ؟
------------
در پایان بازی میشه CG ها رو دوباره دید ؟

باید یه 12-15 ساعتی بازی کنی تا همه دور هم جمع بشند بعد از اون میتونی هرکی رو خواستی بگذاری شخصیت اول.....

-فکر نکنم بشه البته من هنوز تموم نکردم پس........

ممکنه سوالم بیربط باشه,پیشاپیش s0rry!
میخواستم بپرسم الان ریجن 1 FFXIII تو بازار هست؟! من قبل از عید هر جا که بلد بودم رفتم فقط PAL & J داشتن!:(
بازی خیلی بزرگیه و من منتظرم که UCشو بگیرم.:love:

اجالتا گوش بفرما یه "دنیای فانتزی" بدون موزیک قشنگ ، یعنی افتضاح.!

زر نزن بابا!:دی دو روزه FF میزنه واسه من داره از FFXIII ایراد میگیره!:دی

میگم HP ـهام حدود 7000 هست ، غیر Snow که HP ـش 8000 هست ، خوبه؟

کولاکه! همینطور پیش بری بارتندلس 3 رو مثل آب خوردن میزنی چون خیلی راحته و فقط یک نکته خیلی کوچیک داره!:دی

منظورت از حلقه چیه؟
:biggrin1: منظورم همین انگشتر خودمون بود:biggrin1:
راستی بهترین روش برای بدست آوردن gil چیه؟ میخوام سلاح هامو آپ کنم ولی پول کم میارم. اگه جای خاصی برای بدست آوردنش هست بگید ممنون.:love:

آخه علی کجا سخت میشه؟:دی

از فصل 11 به ان ور 1: باید خودت رو خیلی خوب آپگریت کنی 2: دیگه نمیشه تنها از استراتژی استگر کن، بترکونش استفاده کرد!:دی باید یادبگیری که کی و کجا از نقش های ساینرجیست، سبوتر و سنتینل هم استفاده کنی!

کلا هر دشمنی رو که میگی سخته بگو من بهت بگم چطوری بزنیش، خودت میبینی که مثل آب خوردن میشه!:دی

من رسیدم به اورفان. ولی اجازه دسترسی به لول 4 به بالا رو ندارم. یعنی چی؟ استراتزیت واسه زدن ماموریت 54 چیه؟ دوبل CP از کجا بگیرم؟ Gil زیاد از کجا بدست میاد؟ چه سلاح های باید آپگرید بشه تا به Ultima تبدیل بشند؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or