سلام دوستان
این داستان های FF چجوریه؟هرقسمت یک داستان داره؟من تا حالا هیچ نسخه ای رو بازی نکردم؟اگه برم همین نسخه 13 رو بگیرم حال میده؟چیزی میفهمم؟:confused::biggrin1:
ببخشید میتونم بدونم این بازی بدون ماموریت های فرعی تو بازی کلا چند ساعت گیم پلی داره؟؟

بالاخره تموم شد اخرای بازی خیلی قشنگ شد .کلا به نظر من از چپتر 11 که به gran pulse وارد میشید تا اخر چپتر 13 از 10 چپتر اول قشنگ تر بود.البته خوبیش اینه که بعد از پایان بازی یه save میده که قبل از غول اخر بازی است و کریستالیزیسون level 10 هم باز میکنه و میتونید برید monster hunter بازی
دیگه نوبت resonanse of fate رسیده

سلام
ببخشید این بازی با 360 چه فرقی میکنه ؟
گرافیکی تو پی اس بهتره ؟
قبلا هم گفته بودم این فاینال یکی از ضعیف ترین فاینال های ساخته شده تا الان است در این مورد شکی نیست تمام فروم های نقش افرینی غربی و شرقی فرق نمیکنه همه این موضوع را تصدیق می کنند فاینالی که world map نداره و خیلی از خصوصیت های rpg های اصیل را فراموش کرده.ببخشید یه سوال داشتم یعنی مثل فاینال 10 می شه بین شهرها سفر کرد و ارتقا لول داد ؟!! و ماموریت و باس های مخفی رو پیدا کرد ؟!! چون من الان اول چپتر 11 هستم اما نمی فهمم که چه جوری می تونم برم دنبال مخفی های بازی چون اون نقشه که گذاشته بودین که جاهای کور نقشه ماموریت بود من تا حالا به هیچکدومشون بر نخوردم و من مرجله ه رو تا اینجا کامل و نقطه به نقطه گشتم اما چیزی ندیدم فاینال های قبلی جای مشکوکی بود که نشون می داد باید یه با لول بالا بیایی اینجا جنگ یا اینکه باید با یه قدرت بتونی از اینجا رد بشی اما این شماره همچین چیزایی نداره!!![]()
ببین معراج من اصلآ JPRG باز نبودم ولی این بازی را که انجام دادم عاشق این سبک شدمنمیدونم بگیرم خوشم میاد ازاین بازی اصلا یانه؟
قبلا هم گفته بودم این فاینال یکی از ضعیف ترین فاینال های ساخته شده تا الان است در این مورد شکی نیست تمام فروم های نقش افرینی غربی و شرقی فرق نمیکنه همه این موضوع را تصدیق می کنند فاینالی که world map نداره و خیلی از خصوصیت های rpg های اصیل را فراموش کرده.
در مورد سوال شما جواب اینه که قبل از باس نهایی بازی چند تا wrap برای شما باز میشه که میتونید برگرید به gran pulse و eden و اونجا ماموریت های monster hunter را انجام بدید.فقط همین تنها کار فرعی این بازی همین mh است که خوب در طول اونا یکسری دموهای جالب هم پخش میشه مثلا وقتی ماموریت 12 را انجام بدید یک مسیر مخفی باز میشه که اگه برید اونجا به قلمرو چوکوبو ها میرسید.کلا بازی از نظر side quest اصلا در حد فاینال های قبلی نیست.