Final Fantasy XIII | PS3

ببین کلا تو فاینال 13 2 تا بحث خیلی مهمه .اولیش استفاده از libra است یعنی شما با هر دشمن قوی که مبارزه میکنید اول این فن را میزنید و دشمن را اسکن میکنید بعد با زدن دکمه R1 میتونید اطلاعات دشمن و نقات ضعف و قوت اونا بدست بیارید .نکته دوم استفاده صحیح از paragdim shift است مثلا تو اسکن بعمل امده دشمن روی slow حساس است پس شما باید fang را بیارید تو گروه و نقش sabatour را بهش بدید تا به دشمن slow بزنه
در کل توی فاینال 13 سلاح زیاد مهم نیست .مثلا یه دشمن روی حمله های فیزیکی ضعیفه میتونید سلاحتون را قوی تر کنید یا مثلا یه دشمن حمله های اتشی قوی داره میتونید یه accessory بزارید که نسبت به اتش مقاومت داشته باشه بعد اپگریدش کنید مثلا اگه 30 درصد مقاومت داره بشه 40 درصد .
کلا فاینال 13 برای کسایی که قبلا زیاد نقش افرینی بازی کردند خیلی ساده است.

مرسی دوسته عزیز اینارو هم انجام دادم همیشه لیبرا می زنم اما من بیشتر اوقات از حالت auto استفاده می کنم که خودش انتخاب کنه در مورد fang هم من هنوز بهش نرسیدم آخه چپتر 6 هستم!! اما بیشتر آیتم هاش که مثل فاینال 10 هست سر در می یارم مثل cura esna و .... !!

کلا این فینال از فینالهای دیگه آسونتره و یک سری Element های جدید داره که باید بهش عادت کنی! و اگه بخوایم با شماره قبلی یعنی 12 مقایسه کنیم اون خیلی سرتره و یکی از بهترین هاست! که همه چی داره از شهرهای مختلف گرفته تا سلاح های متنوع و سیستم lvlup تا باس فایتهای زیبا که نیاز به تفکر داره واسه مبارزه کردن, فقط کاراکترهاش و داستانش زیاد خوب نیست...;)

قسمت سمت راست منوی Libra نشون میده که دشمن به چه چیزهایی ضعف داره یا ضعیفه مثلا زده Water = Weak یعنی دشمن نسبت به element آب ضعیفتره و بهتره که از اون Magic استفاده کنی و یا آتیشfire) به همین صورت یا باد یا...و بعضی مواقع دشمن به نسبت به هیچ چیز ضغیف نیست یا حتی میتونه اونو جذب کنه(َAbsorb) پس وقتی دیدی جلوی یکی از اون المنتها نوشته شده Absorb از اون Magic بهتره که استفاده نکنی! ولی یادت باشه همیشه با لیبرا اسکن کنی دشمن ها رو.
میرسیم به منوی بالایی که بهت نشون میده دشمنت داره از چه چیزی استفاده میکنه مثل Bravery که قدرت زربه هاشو بالا میبره یا Protect که باعث میشه زربه های فیزیکیه تو کم اثرتر بشه! و یا Haste که سرعتشو در مبارزه بالا میبره و ...منوی سمت چپ هم اطلاعاتی در مورد دشمنت از جمله چقدر HP داره و یا چه لولبی هست و یا چقدر MP و...
امیدوارم مفید بوده باشه;)

قسمت سمت راست منوی Libra نشون میده که دشمن به چه چیزهایی ضعف داره یا ضعیفه مثلا زده Water = Weak یعنی دشمن نسبت به element آب ضعیفتره و بهتره که از اون Magic استفاده کنی و یا آتیشfire) به همین صورت یا باد یا...و بعضی مواقع دشمن به نسبت به هیچ چیز ضغیف نیست یا حتی میتونه اونو جذب کنه(َAbsorb) پس وقتی دیدی جلوی یکی از اون المنتها نوشته شده Absorb از اون Magic بهتره که استفاده نکنی! ولی یادت باشه همیشه با لیبرا اسکن کنی دشمن ها رو.
میرسیم به منوی بالایی که بهت نشون میده دشمنت داره از چه چیزی استفاده میکنه مثل Bravery که قدرت زربه هاشو بالا میبره یا Protect که باعث میشه زربه های فیزیکیه تو کم اثرتر بشه! و یا Haste که سرعتشو در مبارزه بالا میبره و ...منوی سمت چپ هم اطلاعاتی در مورد دشمنت از جمله چقدر HP داره و یا چه لولبی هست و یا چقدر MP و...
امیدوارم مفید بوده باشه;)

دستت درد نکنه!
فقط این Water یا Fire و ... شکل هاشون چه شکلی ان؟ تویه این عکس ها نمی تونم بفهمم!!!

کلا برای پیروزی تو مبارزات FFXIII احتیاج به هیچ اسکن یا پیدا کردن نقطه قوت و ... نخواهید داشت! یا یک استراتژی میتونید به راحتی دخل هر موجودی رو بیاری!:دی

اول با سیستم Paradigm Shift همه اعضای گروه رو بزارید رو حالت های Com یا Rav و گیر بدید به یکی از دشمنان بزنید درجش رو پر کنید تا کاملا در مقابل ضرباتتون بی دفاع بشه، بعد به راحتی آب خوردن نفلش کنید و برید سراغ نفر بعدی! حالا این وسط اگه HP تون هم امد پایین برید روی حالت هایی که یکی از شخصیت ها Med بشه، بعد ان جونتون رو پر میکنه!:دی

جون داداش من یدور کل FFXIII رو با همین استراتژی و بدونی این که هیچ مشکلی پیش بیاد تا تهش رفتم!:دی

پ.ن: حالا استراتژی های مرده خوری دیگه ای هم دارم که اگه خواستید در اختیارتون قرار میدم!:دی روش هایی که بتونید با مرده خوری ترین حالت ممکنه دشمنان رو بکشید!:دی خودم ابداعشون کردم!:دی

کلا بهتره واسه پر کردن همون درجه هایی که این دوستمون میگه از همون Weakness ها استفاده کنی و یا میکسی از ضربه های معمولی و همونا بهتره چون کمک میکنه که زودتر پر بشه...Com ,Rav و Rav ,Rav بهترین انتخابه به نظر من!;)
به اون علامتها توجه نکن به اسماشون دقت کن , Fire,Wind,Thunder,

اصلا steager کردن دشمن ها تو این بازی اساس کاره و یسری دشمنان را اگه استیگر نکنید نمیتونید بکشید
بهترین روش برای این کار هم همون طور که تو پست های بالایی گفته شده استفاده از رول rev است
تازه بازی از چپتر 11 به بعد یکم قشنگ و open world میشه .:)

والا احتیاج نداره لیبرا حروم کنید و tp کم بشه برا اسکن . بینید وقتی مبارزه با یه نفر جدید شروع میشه هر کاراکتر خودش شروع به شناسایی حریفش میکنه تو دو سه راند اول هرچی مجیک داره به طرف میزته میفهم ضعفش چیه .شما دو سه بار بعد اینکه نوبتت شده اسکن طرفو بخون میبینی تمامه ویکنساشو در اوردن برات .
بهترین راه که منم انجام میده با یذره تغییر هینه که ماکان گفت
دوتا rev یدونه com که یذره خط استیگر رفت بالا شیف کنید به سه تا مجیکر rev .وقتی دید سرعت خالی شدن اتیگر داره زیاد میشه باز یکیو کامندر کنید که ضربه بزنه ثابت کنه استیگرو
برای دفاع هم بهترین راه اینکه که یه sential یه med با یه synergi باشه که وقتی تو دفاعیت sential همه ضربه هارو بگیره med هم کارشو بکنه تو اون فرصت یه مقدار synergi هم قویتون کنه
ولی حواستون به استیگر باشه که اگه پااین اومد یکیو کامندر کنید .

والا احتیاج نداره لیبرا حروم کنید و tp کم بشه برا اسکن . بینید وقتی مبارزه با یه نفر جدید شروع میشه هر کاراکتر خودش شروع به شناسایی حریفش میکنه تو دو سه راند اول هرچی مجیک داره به طرف میزته میفهم ضعفش چیه .شما دو سه بار بعد اینکه نوبتت شده اسکن طرفو بخون میبینی تمامه ویکنساشو در اوردن برات .
بهترین راه که منم انجام میده با یذره تغییر هینه که ماکان گفت
دوتا rev یدونه com که یذره خط استیگر رفت بالا شیف کنید به سه تا مجیکر rev .وقتی دید سرعت خالی شدن اتیگر داره زیاد میشه باز یکیو کامندر کنید که ضربه بزنه ثابت کنه استیگرو
برای دفاع هم بهترین راه اینکه که یه sential یه med با یه synergi باشه که وقتی تو دفاعیت sential همه ضربه هارو بگیره med هم کارشو بکنه تو اون فرصت یه مقدار synergi هم قویتون کنه
ولی حواستون به استیگر باشه که اگه پااین اومد یکیو کامندر کنید .

بله!!!!!
مسئله اینه که بعضی Bossها! نمیشه به راحتی Steager کرد! باید 4 یا 5 بار Paradigm رو هی به Healer و Attacker تغییر بدی تا آخره کاری یک بار Steager بشه!! بعد تازه تویه اون حالتم اگه Boss قوی باشه با Attack که به هوا نمیره هیچی در همون حالتم دهنتو سرویس میکنه و تویه اونجا هم باید 4 یا 5 بار تغییر حالت بدی! آخرش چی؟ یک شیشم Boss میره :دی شیش بار اینطوری کنی میمیره :دی همه ی Boss ها هم که همیشه Weakness ندارن! بیشتری هاشون Normal ان!
برا همینه ممکنه یک Boss نزدیک نیم ساعت طول بکشه!:eek:
البته تویه بعضی جاها واقعا Reflex میخواد این کارا !
راستی این موتور سیکلت ها رو باید چی کار کنم؟ یک دفعه قاطی میکنه به رگبار میبنده 100% یارم میمیره که اگه خودم باشم! .... :-"

عجب دنیایی داره این بازی :love:
این JPRG هست یا اکشن؟ :biggrin1:
من که کلی از بازی دارم لذت میبرم گرافیک خیره کننده و گیم پلی سرگرم کننده :love:
ماکان نقد بازی یادت نره :biggrin1:

بله!!!!!
مسئله اینه که بعضی Bossها! نمیشه به راحتی Steager کرد! باید 4 یا 5 بار Paradigm رو هی به Healer و Attacker تغییر بدی تا آخره کاری یک بار Steager بشه!! بعد تازه تویه اون حالتم اگه Boss قوی باشه با Attack که به هوا نمیره هیچی در همون حالتم دهنتو سرویس میکنه و تویه اونجا هم باید 4 یا 5 بار تغییر حالت بدی! آخرش چی؟ یک شیشم Boss میره :دی شیش بار اینطوری کنی میمیره :دی همه ی Boss ها هم که همیشه Weakness ندارن! بیشتری هاشون Normal ان!
برا همینه ممکنه یک Boss نزدیک نیم ساعت طول بکشه!:eek:
البته تویه بعضی جاها واقعا Reflex میخواد این کارا !
راستی این موتور سیکلت ها رو باید چی کار کنم؟ یک دفعه قاطی میکنه به رگبار میبنده 100% یارم میمیره که اگه خودم باشم! .... :-"

وقتی میبینی داره قدرتشو پر میکنه رگبار ببنده سری برو یه یارتو که بنظرم اونجا سنو داری sential کن بعد اون همهی ضربه رو steelgurd میکنه .

دوستان همونطور که قبلا قول داده بودم فردا یه آموزش از گیم پلی بازی و راهنمای جمع کردن تروفی های بازی رو براتون توی بخش های جدا و خاص میزارم رو سایت!:دی

پ.ن: Only for Amir & Borhan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or