Final Fantasy XIII | PS3

ماکان کدوم گوری هستی...بیا جواب بده:biggrin1:
آقا امروز رفتم یه سر بازار پسره تو یه LCD 32 FF XIII رو گذاشته بود ، یه لحظه دوربین رو چرخوند آقا عجب دورنمایی بود...!
یعنی من تا دورنمای بازی رو دیدم اینطوری شدم:o
خلاصه من موندم قید نسخه PS3 رو بزنم بدوم برم X360 رو بگیرم...چیکار کنم؟:weightlif

ماکان کدوم گوری هستی...بیا جواب بده:biggrin1:
آقا امروز رفتم یه سر بازار پسره تو یه LCD 32 FF XIII رو گذاشته بود ، یه لحظه دوربین رو چرخوند آقا عجب دورنمایی بود...!
یعنی من تا دورنمای بازی رو دیدم اینطوری شدم:o
خلاصه من موندم قید نسخه PS3 رو بزنم بدوم برم X360 رو بگیرم...چیکار کنم؟:weightlif
سلام...مگه نسخه PS3 چه مشکلی داره؟
:دی

مگه من چیزی از عکس ها گفتم؟ گفتم یکم گرافیکش بهتره که تو نقدها هم بهش اشاره شد ولی گرافیک بهتر تاثیری روی روند گیم پلی نداشته که از نسخه ی دیگگه امتیاز کم کنند یا به این زیاد کنند!
توصیه هم شده اگر هر 2 کنسول رو دارید تشریف ببرید نسخه ی PS3 رو بخرید!

من اگه پی اس داشتم حتما پی اسشو میگرفتم . ولی واقعا قشنگه یذره دلتون بسوزه :p من اول با مانتیورم 19 هست بازی میکردم زیاد از گرافیکش خوشم نیومد ولی رفتم گذاشتم رو تلورزیون 50 اصلا دیگه نمیتونم با مانیتود بازی کنم اصلا کوچکترین مربعو چند ضلعی نبود محیطش معرکس . برعکس ماکان که آهنگاشو دوست نداره من به نظرم اهنگاهش خیلی قشنگ مخصوصا اهنگ چپتر 4 و شروع بازی قبل وقتی نوشته ها میاد
کشی لینکی از آهنگای بازی داری ؟

سلام منم درحال بازی هستم بازی واقعآ از همه نظر نسبت به نسخه 12 بهتر شده و سبکش بیشتر به فاینال های قدیمی مثل 10 و قبلش نزدیک تر شده و محیط و مبارزه های خسته کنند ه شماره 12 رو نداره واقعآ این همه چشم انتظاری واسه این بازی ارزش داشت!!

من الان 17 ساعت بازی کردم چپتر 8 هستم اونجور که من امار گرفتم بازی 13 چپتر بیشتر نداره.
هنوز بازی کاملا خطی است و یک شهر هم تا الان تو بازی نبوده.بازی کاملا ساده است حداقل تا الان یه چیزی که بازی را خیلی ساده کرده اینه که وقتی میمیرید بازی دقیقا از همون جایی شروع میشه که مردید.
فعلا باید 3 تا 4 روز بازی را بزارم کنار تا به god of war و yakuza 3 برسم .

دیگه فکر نکنم اونقدر چیپ باشه که شما بخوای بازیو واسه یه مدت بزاری کنار یه سری تغییرات نسبت به شماره های قبلی داشته که تو ذوق میزنه ولی بازم از سری بازیهای FF هستش و همین کافیه...

دیگه فکر نکنم اونقدر چیپ باشه که شما بخوای بازیو واسه یه مدت بزاری کنار یه سری تغییرات نسبت به شماره های قبلی داشته که تو ذوق میزنه ولی بازم از سری بازیهای FF هستش و همین کافیه...

نه نه اشتباه نکن اگه پست صفحه قبل منو بخونی نوشتم که به راحتی بهترین نقش افرینی این نسل هستش.
god of war 3 بازی است که نهایتا 10 ساعت گیم پلی داره بنابراین 1 روزه میشه تمومش کرد یاکوزا را هم از دوستم گرفتم باید 3 تا 4 روزه تمومش کنم بهش پس بدم .بنابراین به فاینالی که برای خودمه چند روزی میشه استراحت داد;)

نه نه اشتباه نکن اگه پست صفحه قبل منو بخونی نوشتم که به راحتی بهترین نقش افرینی این نسل هستش.
god of war 3 بازی است که نهایتا 10 ساعت گیم پلی داره بنابراین 1 روزه میشه تمومش کرد یاکوزا را هم از دوستم گرفتم باید 3 تا 4 روزه تمومش کنم بهش پس بدم .بنابراین به فاینالی که برای خودمه چند روزی میشه استراحت داد;)
آهان پس قضیه اینطوریه!;) آره خوب GOW که خیلی کوتاهه من کلا از بازیهایی که زود تموم میشن خوشم نمیاد! واسه همین طرفداره MMO و RPG شدم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or