Final Fantasy XIII | PS3

دوستاناگه همه بازی رو خریدن بریمتو کارش و اینجا رو بترکونیم!:دی
ماکان چون الان نزدیک انتشار بازی SantaMonica هست تاپیک Off هست ، فکر کنم عید اینجا بترکه!:biggrin1:
ولی خب تو عید که من خودم هستم با کلی سوال مختلف خودت رو آماده کن!:biggrin1:
راستی خودت که خیلی وقته Region 3 ـش رو تموم کردی یکم از بازی بگو گیم پلی چطوره ، از نظر گرافیک ، صداگزاری و همه چی یه توضیحی بده..

راستی خودت که خیلی وقته Region 3 ـش رو تموم کردی یکم از بازی بگو

خوب من تقریبا نزدیک 500 ساعت FFXIII رو بازی کردم و تهش رو در آوردم (نسخه ژاپنیش رو البته، هنوز دستمم به نسخه انگلیسیش نخورده!:دی) اما به دلیل اینکه هیچ کس بازی نکرده هیچ چیزی نگفتم اما خوب الان دیگه شرایط فرق میکنه!:دی

-Falcie ها Icie ها رو بوجود آوردن؟یعنی اونا رو کامل خلق کردن یا یسری آدمهایی که مهارت دارن نسبت به بقیه انتخاب شدن؟

این قسمت خوب داستان رو به شدت اسپویل میکنه اما خوب به صورت کلی میشه گفت iCie ها افرادی هستن که توسط Falcie ها با قدرت کریستال ها نشونه گذاری شدن. این افراد ظرف یه مدت کم فرصت دارن یه کاری رو بکنن وگرنه تا آخر عمرشون تبدیل به هیولا میشن که بهش میگن Cie Corpse...

آیسی ها از قبل توانایی ظاهر کردن Edi ها رو داشتن یا به خاطر نیروی خاصشونه؟

این قابلیت بعد از بدست آوردن یه سری کریستال که مرتبط با یه عنصر چهارگانه هست بدست میاد. مثلا Brynhilder بعد از گرفتن کریستال آتش قابل احضار میشه. اما خوب میشه گفت نیروی مخصوص آی سی ها هم هست. این ایدولون ها یه قضیه خیلی جالبی دارن که حالا خودتون خواهید فهمید. یه جورایی دوست دشمن هستن!:دی

-آیسی ها با کریستال رابطه ای دارن...یعنی به وسیله کریستال ها نیروهاشون اینطور شده؟

... اما خوب کریستال ها نقش اساسی در بازی وداستان دارن. بگم قضیه چیه ...دم تو داستان!:دی

تو خودت بخوای KH2 شاهکار(البته اگه خودت هم قبول کنی شاهکاره)با FFXIII مقایسه کنی فاینال چه جایگاهی پیشت داره؟چطوری بود؟و اینکه چقدر باهاش زندگی کردی؟

من این بازی هارو با هم مقایسه نمیکنم چون هر کدوم یه دنیای متفاوت و زیبا دارن. هر چند بر خلاف انتظارم داستان و شخصیت پردازی FFXIII به هیچ وجه در سطح FFVII نیست (البته منهای خود Lightning که هیچ چیزی کم نداره که هیچ، زیادم داره!:دی) اما باید بگم که FFXIII عنوانی هست که تا مدت ها توی داستان و شخصیت هاش غرق خواهید شد. روابطی که بین شخصیت هاش وجود داره پیچیده تر و سخت تر از قبل هست. درمجموع من که خودم باهاش خیلی حال کردم.

البته این بازی خیلی سلیقه ای هست. ممکنه یا مثل من باهاش حال کنید یا زیاد خوشتون نیاد. من که درحال حاظر تنها به این دلیل FFXIII بازی نمیکنم که دانشگاهم و اصلا کنسول دم دستم نیست! لحظه شماری میکنم بر گردم خونه تا برای بار سوم غرق در دنیای افسانه ای FFXIII بشم...

گیم پلی چطوره ، از نظر گرافیک ، صداگزاری و همه چی یه توضیحی بده..

گیم پلی FFXIII که خیلی مدرن هست و کلا ساختار بازی خیلی با بازی های RPG فاصله گرفته. اما در کل من همه این تغییرات رو پذیرفتم چون همیشه موافق حرکت رو به جلو هستم!:دی

گرافیک بازی که رسما حرف نداره. من از لحاظ تکنیکی کار ندارم اما از لحاظ بصری و طراحی محیطی رسما بهترین در تمام بازی سری و بازی های JRPG هست. رسما نظیر نداره! دقت کنید همه جا هم با گرافیکش وحشتناک حال کردن. طراحی شهر ها انقدر آینده نگرانه و خلاقانه هست که من موندم طراحان بازی این ایده هارو از کجاشون در آوردن!:دی

اما مشکل اصلی من با FFXIII بعد از خطی شدن و نبود شهرها (که شدید توذوق میزنه) موسیقی فوق ضایع ان هست! اشتباه نکنید، موسیقی های بازی اصلا بد نیست اما در مقابل یه بازی از سری اصلی FF فاجعه هست. من اگه دستمبه ماساشی برسه خفش کردم!:دی

در درجه اول دیگه خبری از Preload زیبایی که همیشه اول بازی میشنیدیم نیست که من هنوزدرک نکردم چرا حذف شده!! در درجه دوم هم دیگه خبری از قطعات معروف سری مثل آهنگ Fighting که بعد از هر پیروزی زده میشد و در واقع میشه گفت به همراه Preload حذف شده ترید مارک موسیقی FF بودن یا Ahed an Our way نیست که واقعا تاسف آوره!!

در کل موسیقی بازی از نظرمن فاجعه هست و جز تم Hope و تم وکال بازی (نسخه طولانیش) بغیه قطعاتش در پیت هستن. البته در مقایسه با FF های دیگه وگرنه در مقایسه با بقیه بازی ها یه سر وگردن از همه بالاترن. تو کل موسقی های بازی فقط قطعه Defiers of Fate قشنگ و شبیه موسیقی های FFVII ACC هست که انم کار میتسو سوزوکی و ریو یامازاکی هست!! دقت کنید رو همه تریلرها هم و حتی سایت OST های بازی هم فقط همین آهنگ رو گذاشتن!:دی

خب تا اساتید در خواب زمستانی به سر میبرند من تا میتونم بپرسم ، اصلا نگران نباش ماکان سوال از من جواب از تو تاپیک هم پر بار!:biggrin1:
خوب من تقریبا نزدیک 500 ساعت FFXIII رو بازی کردم و تهش رو در آوردم (نسخه ژاپنیش رو البته، هنوز دستمم به نسخه انگلیسیش نخورده!:دی) اما به دلیل اینکه هیچ کس بازی نکرده هیچ چیزی نگفتم اما خوب الان دیگه شرایط فرق میکنه!:دی

جان؟خود SE اگه اشتباه نکنم گفته بود بازی با همه ماموریتهای فرعی سر جمع 200 ساعت میشه چطور 500 ساعت بازی کردی؟اصلا چیزی از PS3 به جا میمونه 500 ساعت؟:biggrin1:
یعنی تروفی پلاتینیوم رو گرفتی دیگه؟

این قسمت خوب داستان رو به شدت اسپویل میکنه اما خوب به صورت کلی میشه گفت iCie ها افرادی هستن که توسط Falcie ها با قدرت کریستال ها نشونه گذاری شدن. این افراد ظرف یه مدت کم فرصت دارن یه کاری رو بکنن وگرنه تا آخر عمرشون تبدیل به هیولا میشن که بهش میگن Cie Corpse...

ظرف مدت یه کاره خاص..پس Icie ها برتر نیستن میشه گفت یجور وسیله هستن درسته؟

این قابلیت بعد از بدست آوردن یه سری کریستال که مرتبط با یه عنصر چهارگانه هست بدست میاد. مثلا Brynhilder بعد از گرفتن کریستال آتش قابل احضار میشه. اما خوب میشه گفت نیروی مخصوص آی سی ها هم هست. این ایدولون ها یه قضیه خیلی جالبی دارن که حالا خودتون خواهید فهمید. یه جورایی دوست دشمن هستن!:دی

یعنی از اول بازی قابلیت احظار وجود نداره؟با این همه تریلر از بازی فکر میکردم باشه.
یا وجود داره و با پیشبرد بازی شخصیت میتونه استفاده بهترو حرفه ای تری از Edi ها بکنه؟

... اما خوب کریستال ها نقش اساسی در بازی وداستان دارن. بگم قضیه چیه ...دم تو داستان!:دی

بله...پس از کریستال ها چیزی بگی خودم صافت میکنم:biggrin1:

من این بازی هارو با هم مقایسه نمیکنم چون هر کدوم یه دنیای متفاوت و زیبا دارن. هر چند بر خلاف انتظارم داستان و شخصیت پردازی FFXIII به هیچ وجه در سطح FFVII نیست (البته منهای خود Lightning که هیچ چیزی کم نداره که هیچ، زیادم داره!:دی) اما باید بگم که FFXIII عنوانی هست که تا مدت ها توی داستان و شخصیت هاش غرق خواهید شد. روابطی که بین شخصیت هاش وجود داره پیچیده تر و سخت تر از قبل هست. درمجموع من که خودم باهاش خیلی حال کردم.

البته این بازی خیلی سلیقه ای هست. ممکنه یا مثل من باهاش حال کنید یا زیاد خوشتون نیاد. من که درحال حاظر تنها به این دلیل FFXIII بازی نمیکنم که دانشگاهم و اصلا کنسول دم دستم نیست! لحظه شماری میکنم بر گردم خونه تا برای بار سوم غرق در دنیای افسانه ای FFXIII بشم...

خب اینجوری یکم گنگ شد برام...خب بزار اینطور بگم.
دیگه همه میدونیم تو این سایت 2 نفر خوره JRPG هستن و جفتشون هم عضو تحریریه(:biggrin1:) GENE & Cloud Strife
به عنوان یک بلعنده این سبک(:biggrin1:)به هر کدوم از قسمتهای بازی(گرافیک..موسیقی..گیم پلی)
چه نمره ای میدی و کدوم بخش رو بهتر میدونی؟
*متقابلا این سوال از GENE پرسیده میشه راه فراری نیست من رحم ندارم:biggrin1:)

اما مشکل اصلی من با FFXIII بعد از خطی شدن و نبود شهرها (که شدید توذوق میزنه) موسیقی فوق ضایع ان هست! اشتباه نکنید، موسیقی های بازی اصلا بد نیست اما در مقابل یه بازی از سری اصلی FF فاجعه هست. من اگه دستمبه ماساشی برسه خفش کردم!:دی

در درجه اول دیگه خبری از Preload زیبایی که همیشه اول بازی میشنیدیم نیست که من هنوزدرک نکردم چرا حذف شده!! در درجه دوم هم دیگه خبری از قطعات معروف سری مثل آهنگ Fighting که بعد از هر پیروزی زده میشد و در واقع میشه گفت به همراه Preload حذف شده ترید مارک موسیقی FF بودن یا Ahed an Our way نیست که واقعا تاسف آوره!!

در کل موسیقی بازی از نظرمن فاجعه هست و جز تم Hope و تم وکال بازی (نسخه طولانیش) بغیه قطعاتش در پیت هستن. البته در مقایسه با FF های دیگه وگرنه در مقایسه با بقیه بازی ها یه سر وگردن از همه بالاترن. تو کل موسقی های بازی فقط قطعه Defiers of Fate قشنگ و شبیه موسیقی های FFVII ACC هست که انم کار میتسو سوزوکی و ریو یامازاکی هست!! دقت کنید رو همه تریلرها هم و حتی سایت OST های بازی هم فقط همین آهنگ رو گذاشتن!:دی
باو حرف خودت رو دقیق بزن انقدر کج نرو ، خوب بد زشت کدوم؟:biggrin1:
ممنون از وقتی که گذاشتم:biggrin1:

کسایی که بازی کردن یک مقایسه از همه لحاظ با کریسیس کور انجام بدن ببینیم در مقابل با اون بازی این بازی چیکار کرده است؟
FINAL FANTASY XIII VS FINAL FANTASY VII CRISIS CORE

خب بچه ها من دیروز بازی را گرفتم و دیشب یکسره 5 ساعت پاش بودم.
اول از همه بگم که با بهترین rpg این نسل تا الان روبرو هستیم و در این حرف من کوچکترین شکی وجود نداره .من از روی شکمم حرف نمیزنم تمام rpg های این نسل از blue dragon و lost odyssey گرفته تا tales of vesperia ,eternal sonata,star ocean و last remnant را بازی کردم اما هیچکدوم به گرد این بازی نمیرسند .
گرافیک بازی برای یک بازی نقش افرینی بسیار بالاست طراحی شخصیت ها و شفافیت محیط شما را دیوونه میکنه .
داستان بازی تا الان به نظر جالب میرسه مبارزات خیلی حال میده مخصوصا یکم که در بازی پیش روی کنید هم میتونید رول های شخصیت ها را عوض کنید هم اینکه با سیستم کریستالیزیشن کاراکتر خود را قوی تر کنید در واقع این بازی برعکس خیلی از نقش افرینی های دیگه level up نداره در عوض پس از پایان هر مبارزه شما cp دریافت میکنید که میتونید برای کاراکتر خود مهارت های جدید بگیرید.
بازی تا الان خیلی ساده بوده و هیچ challenge نداشته اما مطمئنا در ادامه اینطور نخواهد بود.
نکته جالب عدم install کردن بازی روی هارد است و اینکه load های بازی بسیار سریع انجام میشه.
هنوز هم بازی یک نقش افرینی شرقی حساب میشه با اینکه خیلی ها فکر میکردند گیم پلی بازی به سمت نقش افرینی های غربی رفته من این موضوع را قبول ندارم بازی کماکان خیلی از المان های یک نقش افرینی شرقی را حفظ کرده با این مثال که اگر تا الان rpg بازی نکردید خیلی راحت نمیتونید با این بازی ارتباط برقرار کنید هرچند کسی که rpg باز باشه این بازی کاملا براش جا افتاده است و چیز پیچیده ای نداره .

اما تنها گلایه من از این بازی روند به شدت خطی بازی است .تقریبا ازادی عمل شما در این بازی صفر است .یک مسیر صاف دارید باید جلو برید .دمو+مبارزه+راه رفتن+باس+دمو تا الان که اینطور بود اما گفته میشه از چپتر 12 به بعد این روند فرق خواهد کرد

در کل یک تجربه فوق العاده برای کسانی که مدتها منتظر یک نقش افرینی ناب بودند اما متاسفانه تو این نسل نداشتیم یا کم داشتیم

جان؟خود SE اگه اشتباه نکنم گفته بود بازی با همه ماموریتهای فرعی سر جمع 200 ساعت میشه چطور 500 ساعت بازی کردی؟اصلا چیزی از PS3 به جا میمونه 500 ساعت؟
یعنی تروفی پلاتینیوم رو گرفتی دیگه؟

من دقیقت سه بار FFXIII رو تمومش کردم!:دی آخه دارم داستانش رو هم دیالوگ به دیالوگ مینویسم تا بزارمش بعد رمان هاش و بکنمش یه رمان کامل!:دی تروفی هاش رو هم به سلامتی زدم زمین رفت پی کارش!:دی از 5 شنبه این هفته که بیام خونه و دوباره بیام PSN پزش رو به همتون میدم!:دی

این سوال وسطی هات رو جواب نمیدم چون ...خوب بشین خودت بازی کن دیگه!:دی

چه نمره ای میدی و کدوم بخش رو بهتر میدونی؟

خوب تا دو سه روز دیگه نقد این بازی رو که برای سایت مینویسم میخونید و امتیاز هام هم ان تو هست!:دی

ولی در مورد بهتر بودن به غیر از موسیقی من از همه چیزش خوشم امد!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or