خوب من تقریبا نزدیک 500 ساعت FFXIII رو بازی کردم و تهش رو در آوردم (نسخه ژاپنیش رو البته، هنوز دستمم به نسخه انگلیسیش نخورده!

) اما به دلیل اینکه هیچ کس بازی نکرده هیچ چیزی نگفتم اما خوب الان دیگه شرایط فرق میکنه!
جان؟خود SE اگه اشتباه نکنم گفته بود بازی با همه ماموریتهای فرعی سر جمع 200 ساعت میشه چطور 500 ساعت بازی کردی؟اصلا چیزی از PS3 به جا میمونه 500 ساعت؟:biggrin1:
یعنی تروفی پلاتینیوم رو گرفتی دیگه؟
این قسمت خوب داستان رو به شدت اسپویل میکنه اما خوب به صورت کلی میشه گفت iCie ها افرادی هستن که توسط Falcie ها با قدرت کریستال ها نشونه گذاری شدن. این افراد ظرف یه مدت کم فرصت دارن یه کاری رو بکنن وگرنه تا آخر عمرشون تبدیل به هیولا میشن که بهش میگن Cie Corpse...
ظرف مدت یه کاره خاص..پس Icie ها برتر نیستن میشه گفت یجور وسیله هستن درسته؟
این قابلیت بعد از بدست آوردن یه سری کریستال که مرتبط با یه عنصر چهارگانه هست بدست میاد. مثلا Brynhilder بعد از گرفتن کریستال آتش قابل احضار میشه. اما خوب میشه گفت نیروی مخصوص آی سی ها هم هست. این ایدولون ها یه قضیه خیلی جالبی دارن که حالا خودتون خواهید فهمید. یه جورایی دوست دشمن هستن!
یعنی از اول بازی قابلیت احظار وجود نداره؟با این همه تریلر از بازی فکر میکردم باشه.
یا وجود داره و با پیشبرد بازی شخصیت میتونه استفاده بهترو حرفه ای تری از Edi ها بکنه؟
... اما خوب کریستال ها نقش اساسی در بازی وداستان دارن. بگم قضیه چیه ...دم تو داستان!
بله...پس از کریستال ها چیزی بگی خودم صافت میکنم:biggrin1:
من این بازی هارو با هم مقایسه نمیکنم چون هر کدوم یه دنیای متفاوت و زیبا دارن. هر چند بر خلاف انتظارم داستان و شخصیت پردازی FFXIII به هیچ وجه در سطح FFVII نیست (البته منهای خود Lightning که هیچ چیزی کم نداره که هیچ، زیادم داره!

) اما باید بگم که FFXIII عنوانی هست که تا مدت ها توی داستان و شخصیت هاش غرق خواهید شد. روابطی که بین شخصیت هاش وجود داره پیچیده تر و سخت تر از قبل هست. درمجموع من که خودم باهاش خیلی حال کردم.
البته این بازی خیلی سلیقه ای هست. ممکنه یا مثل من باهاش حال کنید یا زیاد خوشتون نیاد. من که درحال حاظر تنها به این دلیل FFXIII بازی نمیکنم که دانشگاهم و اصلا کنسول دم دستم نیست! لحظه شماری میکنم بر گردم خونه تا برای بار سوم غرق در دنیای افسانه ای FFXIII بشم...
خب اینجوری یکم گنگ شد برام...خب بزار اینطور بگم.
دیگه همه میدونیم تو این سایت 2 نفر خوره JRPG هستن و جفتشون هم عضو تحریریه(:biggrin1
GENE & Cloud Strife
به عنوان یک بلعنده این سبک(:biggrin1
به هر کدوم از قسمتهای بازی(گرافیک..موسیقی..گیم پلی)
چه نمره ای میدی و کدوم بخش رو بهتر میدونی؟
*متقابلا این سوال از GENE پرسیده میشه راه فراری نیست من رحم ندارم:biggrin1
اما مشکل اصلی من با FFXIII بعد از خطی شدن و نبود شهرها (که شدید توذوق میزنه) موسیقی فوق ضایع ان هست! اشتباه نکنید، موسیقی های بازی اصلا بد نیست اما در مقابل یه بازی از سری اصلی FF فاجعه هست. من اگه دستمبه ماساشی برسه خفش کردم!
در درجه اول دیگه خبری از Preload زیبایی که همیشه اول بازی میشنیدیم نیست که من هنوزدرک نکردم چرا حذف شده!! در درجه دوم هم دیگه خبری از قطعات معروف سری مثل آهنگ Fighting که بعد از هر پیروزی زده میشد و در واقع میشه گفت به همراه Preload حذف شده ترید مارک موسیقی FF بودن یا Ahed an Our way نیست که واقعا تاسف آوره!!
در کل موسیقی بازی از نظرمن فاجعه هست و جز تم Hope و تم وکال بازی (نسخه طولانیش) بغیه قطعاتش در پیت هستن. البته در مقایسه با FF های دیگه وگرنه در مقایسه با بقیه بازی ها یه سر وگردن از همه بالاترن. تو کل موسقی های بازی فقط قطعه Defiers of Fate قشنگ و شبیه موسیقی های FFVII ACC هست که انم کار میتسو سوزوکی و ریو یامازاکی هست!! دقت کنید رو همه تریلرها هم و حتی سایت OST های بازی هم فقط همین آهنگ رو گذاشتن!

باو حرف خودت رو دقیق بزن انقدر کج نرو ، خوب بد زشت کدوم؟:biggrin1: