Final Fantasy XIII | PS3

جالبه کسانی که نسخه ژاپنی بازی را انجام دادند یکسری ایرادات بنی اسرائیلی از بازی گرفتند مثل اینکه بازی کاملا خطی است.مبارزه+ باس فایت+کات سین + مبارزه+.... خوب مگه فاینال 10 اینجوری نبود.
یا مثلا گفتند بازی شهر نداره و خرید و فروش ایتم ها در save point انجام میشه که به نظر من اینهم مشکلی نیست.البته اطلاعات دیگه ای هم هست که اگه بگم بازی اسپویل میشه.

جالبه کسانی که نسخه ژاپنی بازی را انجام دادند یکسری ایرادات بنی اسرائیلی از بازی گرفتند مثل اینکه بازی کاملا خطی است.

منم شنیدم و اگه اینجوری میگن Linear یا خطی باشه که ... نصفه حاله RPG به explore کردنشه.
حالا باید تجربه کنیم بعد نظر بدیم.

منم شنیدم و اگه اینجوری میگن Linear یا خطی باشه که ... نصفه حاله RPG به explore کردنشه.
حالا باید تجربه کنیم بعد نظر بدیم.
اقا کی گفته الکی هر کی که میگه که درست نمیگه خودتان هم باید بازی کنید بد نظر بدید
من خودم بازیش کردم دموش را واقعا عالی بود معرکه بود :love::biggrin1:
فقط فقط تنها چیزی که من را ناراحت کرده این بود :(که مثله فینال 12 نبود یعنی فینال 12 شما دیگه احتیاج نبود یک صحفه دیگه بیاد برای مبارزه همون لحظه مبارزه شروع میشه بلکه داخله 13 باید صبر کنی تا مبارزه شروع بشه و این خیلی بده من انتظار داشتم مثله 12 باشه اه :mad:
ولی در کل چون ما بازیش را اصلی تهیه میکنیم پس موردی برای بلوری پیدا نمی کنه اینش خوبه:love:

اقا کی گفته الکی هر کی که میگه که درست نمیگه خودتان هم باید بازی کنید بد نظر بدید
من خودم بازیش کردم دموش را واقعا عالی بود معرکه بود :love::biggrin1:
فقط فقط تنها چیزی که من را ناراحت کرده این بود :(که مثله فینال 12 نبود یعنی فینال 12 شما دیگه احتیاج نبود یک صحفه دیگه بیاد برای مبارزه همون لحظه مبارزه شروع میشه بلکه داخله 13 باید صبر کنی تا مبارزه شروع بشه و این خیلی بده من انتظار داشتم مثله 12 باشه اه :mad:
ولی در کل چون ما بازیش را اصلی تهیه میکنیم پس موردی برای بلوری پیدا نمی کنه اینش خوبه:love:

البته از رو دمو که نمیشه نظر داد، ولی آره باید صبر کرد خودمون تجربش کنیم. البته چیزی که تا حالا بهش اشاره شده اینه که اون محیطهایه باز و وسیع مثله FFXII کمتر دیده میشه تو این بازی و اینکه چند ساعته اول بازی Linear بنظر بیاد که خوب خیلی از RPG ها اوایلش به اقتضایه داستان کمی Linear هستن و همون اوله کار شما نمیری تو کاره Quest هایه جانبی و جستجویه کوه و دشت!!!
خلاصه اینکه شنیدن و دیدن هیچ وقت مثله تجربه کردن نمیشه.

البته از رو دمو که نمیشه نظر داد، ولی آره باید صبر کرد خودمون تجربش کنیم. البته چیزی که تا حالا بهش اشاره شده اینه که اون محیطهایه باز و وسیع مثله FFXII کمتر دیده میشه تو این بازی و اینکه چند ساعته اول بازی Linear بنظر بیاد که خوب خیلی از RPG ها اوایلش به اقتضایه داستان کمی Linear هستن و همون اوله کار شما نمیری تو کاره Quest هایه جانبی و جستجویه کوه و دشت!!!
خلاصه اینکه شنیدن و دیدن هیچ وقت مثله تجربه کردن نمیشه.
درسته دقیقا افرین دقیقا حرف دلم را زدی:biggrin1::love:
بچه ها تازه
جای صندوق یک چیزه جالب گذاشتن و اینه که اونها را به شکل دایره در اوردن و توی هوا معلع هستند این خیلی جالب بود به نظر میرسه تمام ایتمها و پولها را در داخله اون بزاره نه مثله 12 باید روی زمین را کشت تا چیزی پیدا کرد :biggrin1:

چقدر گرون تازه این بازی انحصاری هم نیست
heavy rain روز اول 75 بود

خیلی گرونه - البته شنیدم اینا مسافری اومدن که گرونن احتمال زیاد تا هفته بعدی ۱۰-۱۵ تومن از قیمتش کم شه ولی در کل ارزش بازی بیش از این حرفاس :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or