Final Fantasy XIII | PS3

اسکن های جدید:eek:
FF XIII
final-fantasy-xiii-high-quality-01.jpg

final-fantasy-xiii-high-quality-02.jpg

FF Versus XIII
final-fantasy-versus-xiii-high-quality-01.jpg

+ More pics

اگر FF بخواد دوباره سبک های قدیمی رو ادامه بده مطئنا موفقیت خاصی نداشته بیشتر گیم پلی FF برای این بوده که همیشه نواوری داشته و پیشرو این سبک بوده و در هر شماره سبک خاصی از مبارزات نوبتی رو متولد کرده

FFXIII کماکان داره رو به جلو میره فقط چارت اصلی بازیش رو برگردونده به حالت قبل یعنی به عبارت دقیق تر Gambit رو حذف کرده.

ولی سیستم اکشن مبارزات کماکان انقلابی و سریع هستش....

امیدوارم همینطور که میگی باشه

مطمئن باش كه هست. تا حالا 12 شماره ي اصلي اين سري هر روز بهتر و بهتر شدن و به موازات اون تجربه ي بازيساز ها هم بالاتر رفته و ذائقه گيمر خودشون رو به خوبي ميشناسند و در كنار قدرت كنسولهاي جديد مطمئن باش يه شاهكار ديگه خلق ميكنن:clover:

لعنت به SE که به خاطر پول این شاهکار رو که از اول روی کنسولهای سونی بود مولتی پلتفرم کرد
مثل اینکه سیاست SE در این نسل مولتی پلتفرم کردن بازیهاشه
واقعا خاک بر سر SE :evil: یادش رفته که این کنسول های سونی بودند که این بازی رو معروف کردند
اوهووووووووووووووییییییییی!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:
دستت رو بنداز صاف وایسا!
چرا جوش میاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هان؟؟؟؟!!!!!!
خوب یه شکری خورد پس فردا وقتی مرض قند گرفت خودش میفهمه!
دیگه تو واسه چی خون خودت و من رو کثیف میکنی؟؟!!!:mad:
راستی GENE این کمیکت هم خیلی باحال بود! غش رفتم از خنده وقتی خوندم!
پسر اینا رو میذاری نمیگی یه عده مثل من بی جنبه هستن یه هو معده شون تعجب میکنه پس میفتن؟!:biggrin1:

تصاویر HD از FFXIII

باز هم این تصاویر منتشر شد و این بار به گفته ی FFX این تصاویر In_game هستند نه In_engine و واقعا تحسین برانگیزند!!

xiii2.jpg

Full

xiii3.jpg

Full

xiii6.jpg

Full

xiii5.jpg

Full

xiii7.jpg

Full

با تشکر;)
in game؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek::eek::eek::eek::eek:
دمش گرم به مولا.... حیف که این لعنتی واسه 360میاد... کوفتش شه مایکروسافت...:evil:

مهدی دیدی گفتم! FXN رو ببینی متوجه میشی که دقیقا ان قسمتی رو که فامیتسو گفته کیفیت برابر هست و ... رو ترجمه کردن! رو این حساب گفتن که In-Game هست.

اره داش ماكان. كاملا باورم شد. يه كم كه به تصاوير دقت كردم ديدم راست ميگن. مثلا موهاي اذرخش توي اون تصوير تمام قدش با pigtail girl يه جورايي مثل موهاي vaan توي فاينال 12 هستن البته به مراتب بهتر ولي همون استيل و تكنيك توش بكار رفته. از النگو هاي pigtail girl هم معلومه كه CG نيست. اي ولا. حال كردم:clover:

دوستان مثل اینکه بلاخره Trailer HD این FFXIII هم امده بیرون و یکی از شبکه های تلوزیون ژاپن ان رو پخش کرده.

من که بی صبرانه منتظر این تریلر با کیفیت HD هستم...

دوستان مثل اینکه بلاخره Trailer HD این FFXIII هم امده بیرون و یکی از شبکه های تلوزیون ژاپن ان رو پخش کرده.

من که بی صبرانه منتظر این تریلر با کیفیت HD هستم...

در مصاحبه ای که نومورا با مجله دنجکی در باری عنوان FFXIII انجام داده , اعلام شده است که ممکن است Demo عنوان FFXIII به صورت جدا از انیمیشن FFVII AC:Complete فروخته شود!

تا کنون گفته شده بود که Demo این بازی در داخل دیسک BD انیمیشن FFVIIAC:C قرار خواهد گرفت و به همراه این عنوان فروخته خواهد شد.

همچنین با توجه به شایعات باز هم تاکید شد که مدت زمان این دمو بیشتر از 90 دقیقه نخواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or