Final Fantasy XIII | PS3

کمیک

یک کمیک بسیار عالی برای شما دوستان

بچه ها شرمنده. نمیدونم چرا عکسها واسه بعضی دوستان باز نمیشه. از این فایل زیر عکسها رو با حجم خیلی کم دانلود کنید. باز هم شرمنده

دانلود عکس ها

فقط تصویر ها رو به ترتیب نگاه کنید. ترجمه را هم زیرش نوشتم.:biggrin1:

index.php
پدر: بچه ها بیاد اینجا یه کاری باهاتون دارم.

index.php

پدر: من و مادرتون میخوایم یه چیزی بهتون بگیم.

مادر: ما قصد داریم..... ما قصد داریم.... که از هم جدا بشیم.

index.php

بچه ها با تعجب و ناراحتی: چی!!!!

index.php
مادر: ما دیگه با هم نخواهیم بود. پای کس دیگه ای در میونه که من دوستش دارم و میخوام برم با اون زندگی کنم.!
پدر: مهم نیست که تو چه تصمیمی میگیری ولی ما همیشه دوستت خواهیم داشت....
بچه ها مادرتون یک مشتاق به ایجاد روابط ازادانه هست. ولی خوب هنوز هم گاهی به ما سر خواهد زد...

index.php

پدر: آذرخش جان حزانت تو به مادرت سپرده شده و باید باهاش بری....

index.php
مادر: اذرخش جان بیا.... هر وقت دلت تنگ شد میتونی یه سر به بابایی بزنی ولی با من باشی بهتره
اذرخش: ول کن. نمیخوام بیام. ده میگم ول کن....

index.php

کلود: همش تقصیر منه. من باعث شدم. من به اندازه کافی قوی نبودم تا خونواده را خفظ کنم...:((
پدر: نه کلود جان تقصیر تو نبوده. تقصیر هیچکدومتون نبوده. ما کار اشتباهی نکردیم.
اسکوال: ای داد بیداد. من تنها شدم م م م ....

index.php
مادر: متاسفم بچه ها . بعضی وقتا یک نفر به مراقبت بیشتر احتاج داره...
ده یالا سوار شو بچه مرده....
اذرخش: نه نه .......نه :((

کلود:اذرخش!! من هر جا بری پیدات میکنم و یک روز دوباره ما با هم خواهیم بود.میبینمت خواهر جون......

بازیگران:
بابا سونی
مامان اسکوار
کلود
اذرخش
اسکوال
یونا

امیدوارم لذت برده باشید.
با تشکر_مهدی;);)

آخرین ویرایش:
شایعه های شنیده میشه که SE برای به فروش رفتن FFVIIAC BDC قصد داره که یک Playable Demo از FFXIII رو در ان قرار بده! البته با توجه به اینکه FFVIIAC روی BD رایت میشه و بلاخره این انیمشن هم باید فروش کنه! زیاد هم بعید به نظر نمیرسه.

اصلا تخصص SE این کارهاس! همش برای فروش رفتن بازی هاش یه PD از FF میچپونه توشون!

از الان ملت شروع کردند به زدن تاپیک های "اگه اینجوری باشه FFVII رو میخری یا نه؟"!!

هیولاهایی از جنس بلوری

غبارهای الماس
Shiva
summons-shiva1.jpg

شیوا اولین هیولایی بود که حضور او در این بازی مشخص شد. برای اولین بار او به شکلی دوگانه نشان داده شد. اون دو شخصیت دارد. یکی نورانی و دیگری تاریک و وقتی که با هم ترکیب میشوند به حالت یک موتور سیکلت در میاید.
مشخص شده است که شیوا نه تنها در مبارزات, بلکه در حالت عادی بازی نیز وظایفی به عهده دارد. برای مثال در یک تریلر میبینیم که مرد 33 سانتی روی موتور (شیوا) سوار شده و برای نجات لایتنینگ میرود.

زیبای مرگبار
Siren
summons-siren1.jpg

ظاهر افسانه ای او و حرکات زیبایش در این بازی مثال زدنی اند. چیز زیادی رد مورد او در دسترس نیست. چهره او بسیار شفاف و نورانی است و یک چنگ ( الت موسیقی) با خود دارد که در مبارزات نیز از ان استفاده میکند و نفرین های مرگبار خود را روی دشمنان فرود میاورد.
هنوز مشخص نیست که سایرن قابلیت تبدیل شدن به چه وسیله ای را دارد.

کوچولوی دست اموز
Carbuncle
summons-car1.jpg

نکته قابل توجه در مورد این هیولا اینه که جسه ای به اندازه یه کوتوله سگ داره و پوشش عجیبی مثل دلقک ها.
او یک الماس سرخ رنگ روی سذش دارد که بوسیله ان انرژی ماوراء را جذب کرده و به سر دشمنان فرود میاورد.
روش احضار این هیولا خیلی زیبا و البته عجیب است. او از داخل یک DVD ( به احتمال زیاد بلوری) فراخوانده میشود.
مطمئن باشید این هیولا نقش مهمی در خارج از مبارزات دارد.

ذره هایی از دوزخ
Ifrit
summons-ifrit1.jpg

وجود این هیولای بزرگ در این بازی باعث شادی بسیاری از فن های فاینال فانتزی شد. هیولایی اتشین از اعماق جهنم که اینبار خیلی وحشیانه تر و البته قدرتمند تر از گذشته طراحی شده است.
در مورد نقش او خارج از مبارزات اطلاعی در دست نیست.

فعلا اطلاعات محدود به همین 4 هیولا میباشد.
با تشکر_;);)

غبارهای الماس
Shiva

شیوا اولین هیولایی بود که حضور او در این بازی مشخص شد. برای اولین بار او به شکلی دوگانه نشان داده شد. اون دو شخصیت دارد. یکی نورانی و دیگری تاریک و وقتی که با هم ترکیب میشوند به حالت یک موتور سیکلت در میاید.
مشخص شده است که شیوا نه تنها در مبارزات, بلکه در حالت عادی بازی نیز وظایفی به عهده دارد. برای مثال در یک تریلر میبینیم که مرد 33 سانتی روی موتور (شیوا) سوار شده و برای نجات لایتنینگ میرود.
هنوز چهره و بهت یونا، موقع سامون کردن این الهه بی چشم و رو جلوی چشممه :دی
راستی این دوگانه بودن شیوا جالبه، درست مثل FF X که توش تمام سامونها بصورت dark هم حضور داشتن ، مثل dark ifrit ، Dark shiva و.... . حالا که معلوم شده ifrit هم تو بازی هست شاید Dark ifrit هم حضور داشته باشه.
البته اینکه dark shiva و shiva همزمان سامون بشن جای سوال داره !!!

امروزاعلام شد لباسهاي كاراكتر هاي فاينال فانتزي 13 كه توسط طراحان خوش ذوق اسكوار طراحي شده اند در دنياي واقعي نيز وجود خواهند داشت.كدام كاراكتر معلوم نيست!

اسكوار با اين كار در بازار فروش لباس نيز دست به تبليغات زده است كه مطمئنا روي فروش بازي بي تاثير نيست:bye:

شایعه وجود PD از FFXIII در FFVIIAC BDC تایید شد!!

با خرید یک FFVIIAC میتونید که این بازی بزرگ را بازی کنید!

تاریخ انتشار FFXIII در ژآپن هم سال 2009 اعلام شد.

در SE PP یک Trailer از خود بازی FFXIII یا به عبارتی یک In Game Trailer پخش خواهد شد.

واقعا از GENE عزیز ممنون که زحمت این کار رو کشیدن(واقعا خیلی باهال بود)

قابل شما دوستان عزيز رو نداره. شما خوشحال باشيد منم خوشحالم:biggrin1:

Art های جدید از FFXIII

در زیر Art هایی از Cocoon , Shiva , Ifrit ,carbuncle و تعدادی دیگر از شخصیت ها ( که هنوز نا شناخته اند) را میبینید. این Art ها بتازگی در فامیتسو منتشر شده.

gka-bannkuru-thumb.jpg

full

ihuri-to-thumb.jpg

full

irasuto-thumb.jpg

full

irasuto01-thumb.jpg

full

art ها بسیار جالب و دیدنیاند که در یک نمایشگاه به معرض دید گذاشته شده اند.

با تشکر_;);)

آخرین ویرایش:
جزييات جديد از FFXIII در 3 اگوست

تتسويا نومورا در كنفرانس اسكوار چيزي را نشان داد كه تعجب همه را بر انگيخت.

او با خود مجموعه اي ويديويي اورده بود كه در استوديوي طراحي اسكوار انيكس ضبط شده بود!!.
حتي خود طراحان و شخصيت پردازان بازي از ديدن خود در اين ويدئو تعجب كردند!!

اين ويدئو ميز گردي را نشان مي داد كه سازندگان بازي دور ان جمع بودند و تريلرهايي نيز از FFXIII و FF VERSUS در حال پخش بود.

تعدادي ART جديد از Versus نشان داده شد و هم چنين تريلر ريل تايمي از Versus پخش شد كه تمركز انها روي نشان دادن وسعت و اندازه دنياي بازي بود.

هم چنين تريلري از Versus نشان داده شد كه در ان پرنس در حال دويدن در محيطي هايي بسيار متغير و گوناگون بود.در مكاني نا شناخته پادشاه جواني در حال بالا رفتن از يك پله كان مارپيچي بود.

نومورا با حركت دادن يك موس نشان داد كه تريلر ريل تايم است. سپس دوربين روي چهره هاي كاراكتر ها و محيط پيرامون زوم كرد كه جزييات بسيار عالي اي داشتند و اين از قابليت هاي اين موتور جديد است كه به نظر بسيار قوي است.

هم چنين يك نكته جالب ديگر نيز وجود داشت كه سازندگان در حال گفتگو در مورد FFXIII بودند و مي گفتند كه پلتفرم اصلي اين بازي ps3 است و تمركز اصلي فعلا روي ان خواهد بود.

زمان عرضه نيز همانطور كه قبلا اعلام شد ابتدا نسخه ps3 در ژاپن و سپس نسخه هاي ديگر در سراسر دنيا خواهد بود.

نومورا در پايان گفت هنوز شخصيت هاي جديد و گيم پلي جديدي وجود دارند كه نشان داده نشده اند و TGS امسال ميتواند اولين مكان براي نمايش يك نسخه با كيفيت از تريلر هاي بازي باشد.

با تشكر_:bye:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or