Final Fantasy XIII | PS3

سلام

این هم تریلری که توی SE PP در داخل نمایشگاه ضبط شده.
این تریلر را میتوانید در IGN تماشا کرده و یا با عضو شدن دانلود کنید!!
تا چند وقته دیگه فامیتسو گزارش کامل خودشو از پارتی میده. توی این گزارش چیزی از ffxiii نیست
چون به ign حق گزارش از ffxiii رو ندادن. در آخر همین گزارش یکی به اون یکی می گه پس ffxiii چی شد؟ چرا گزارشی نیست؟
دومی می گه : اه خیلی بزرگ بود . همش ingame بود! به ما ندادن

...............

توی این اسکن هر سه شخصیت بازی یعنی لایتنگ و مرد 33 و دختر دم ..چی چی؟؟؟ با هم و بصورت ingame می بینید:
Final Fantasy XIII Shonen Jump Scan

چند اسکن جدید با محیط ها و آبجکت هایی حیرت انگیز

jump1thumb.jpg

Full

jump2thumb.jpg

Full

چیزهایی که در این تصاویر قابل تامل است:

1_ لباس دختر دم خوکی
2_دختر دم خوکی , مرد 33 سانتی و ادرخش در کنار یکدیگر
3_گروه روی صخره ای ایستاده و به یک شی بزرگ نگاه میکنند.(کشتی , یا شاید یک خرابه)
4_پرنس که به دور دست خیره شده است
5_ زنی مرموز با لباس سفید
6_اولین تصویر از Agito که صحنه ای از مبارزه را نشان میدهد.

با تشکر_;)

نظر مایکروسافت در باره FFXIII

البرت پنلو از شرکت مایکروسافت در مصاحبه خود با Talk xbox گفت:

دلیل کاملا واضح و روشنی که اسکوار دست به این کار زد موفقیت چشمگیر کنسول ما در این زمان است. شرکت اسکوار قبلا نیز برای کنسولهای ما بازی هایی ساخته است و من فکر میکنم زمانی فرا خواهد رسید که انها با توجه به قابلیت های X360 ,فقط روی کنسول ما تمرکز خواهند کرد. این تصمیمی است که اسکوار باید به انتخاب خود بگیرد و در واقع این بهترین کار برای انهاست.

من فکر میکنم خیلی راحت بود که بفهمیم اتفاقاتی پشت پرده است. به نظر من عملکرد ما بسیار خوب بوده و حالا بازی سازان میخواهند بازیهایشان جایی باشند که بیشترین مردم و بیشترین کنسولها هستند و فعلا این شرایط در اختیار Xbox 360 میباشد.

با تشکر_;)

و من فکر میکنم زمانی فرا خواهد رسید که انها با توجه به قابلیت های X360 ,فقط روی کنسول ما تمرکز خواهند کرد

ای بابا...چقدر پر رو شدن...این مالتی شدن XIII هم کار دستمون داد...

من فکر میکنم زمانی فرا خواهد رسید که انها با توجه به قابلیت های X360 ,فقط روی کنسول ما تمرکز خواهند کرد

این البرت پنلو چه جفنگیاتی سر هم کرده :lol:
چه قدر پررو شدن FF XIII رو به زور پول و چاپلوسی و ... از انحصار دراوردن فکر کردن چه خبره :)

شماره ي جديد فاميتسو به كنفرانس اختصاصي اسكوار اختصاص دارد كه اطلاعات مفيدي نيز در ان عرضه شده.

دموي فاينال 13 كه همراه با FFVII AC در بلوري عرضه خو اهد شد ريجن لاك نخواهد داشت وهمه ميتوانند از ان لذت ببرند.

با توجه به اينكه FFVII AC حدود يك ساعت ونيم خواهد بود دموي فاينال 13 قطعا طولاني خواهد بود.

در تريلري كه به گفته ي تورياما ريل تايم بوده ، pigtail girl و m33 در لحظات حساسي از بازي ديده شده اند.

نكته بسيار جالب اينكه دموي فاينال 13 از ابتداي بازي شروع خواهد شد كه بسياري از فن ها را از همين حالا هيجان زده كرده.

با تشكر_:bye:

سلام دوستان می گم می توانید یک دمویی یک چیز ی از این بازی بگذارید تا دانلود کنم ببینم بازی چه جوری هست فقط عکس های بازی رو دیدم
:love:

سلام
توي صفحه ي 4 پست شماره ي 52 دموي FFXIII رو براي دانلود گزاشتم. از اونجا بگير.:bye:

Famitsu در باری FFXIII Demo اطلاعاتی داده که خیلی جالب هست.به ترتیب کم اهمیت بودن!:

Demo بازی FFXIII به صورت جداگانه در یک دیسک سوا رایت میشه و به همراه AC فروخته میشه!:eek:

دلیل این امر این هست که خود FFVIIAC BDC در BD های دو لایه رایت میشه و حجمش در حدود 43Gig هست که وقتی Trailer های Versus و Agito هم بهش اضافه میشه , کل BD پر میشه!(این نکته رو داشته باشید که حجم دو Trailer چه جوری میشه 7 گیگ؟)و جایی برای دمو نمیمونه.البته این دیسک اضافه یک حسنی هم داره , انم این هست که مشخص میشه که این Demo به هیچ وجح RL نداره و در همه مناطق منتشر میشه.

مدت زمان این Demo هم بیشتر از 90 دقیقه اعلام شده.:eek::love:

و اما خبر اصلی!

تا حالا تو هزار تا سایت و وبلاگ اینترنتی شنیدید که سبک FFXIII میخواد متحول بشه؟ فامیتسو یه حرفی زده که چون فامیتسو هست باید بدون سوال قبول کنیم!

- Final Fantasy XIII will return to the old Final Fantasy turn-based system.

فامیتسو اعلام کردهکه سیستم مبارزات در FFXIII به سیستم مبارزات TB قدیمی برگشته!!!!:eek: یعنی درست مثل FF های قبل از FFXIII و یه چیزی تو مایه های LO !

واقعا که من شکه شدم.بعد از این همه صحبت در مورد اکشن مبارزات و تغییر سبک و ... FFXIII داره از FFXII هم عقب تر میره!

البته هیچ اتفاق بدی نیوفتاده و اتفاقا طرفدارا سرسخت JRPG های سنتی بیشتر خوشحال میشن ولی مهم این هست که SE زده به سرش! این سیستم های قدیمی برای ما طرفداران و کارکشته های JRPG مسئله مهمی نیست ولی برای افرادی که به این سبک علاقه ندارند و میخواستن با FFXIII وارد این سبک بشن مشگل ساز هست....

SE میخواست که بازی هاش تو کل دنیا یه اندازه بفروشن و واسه همین این همه خودشو خفه کرد و شروع به تغییر سبک داد ولی...

مثل اینکه SE جرعت نکرده که ریسک کنه و سبک FF اصلی رو تغییر بده و همون تغییراتش رو بزاره برای FFVII!!:-"

قبلا هم يه جورايي اينو گفته بودن كه مبارزات به صورت نوبتي هستند. اما اين بدين معني نيست كه دقيقا مثل فاينالهاي قبل هستند.
مثلا اينطور نيست كه دشمنان يهو از غيب ظاهر بشن بلكه به حالتي هستند كه شما ميتوني انتخاب كني كه ايا مبارزه كني يا نه.
نبردها هم فقط به صورت command خالص نيستند بلكه بازيباز روي جايگاه كاراكترها در صحنه ي نبرد كنترل مستقيم داره و برخي حركات اكروباتيك لاتنينگ هم به دست خود بازيباز هستند.
در كل اين سيستم حالت پيشرفته اي از سيستم هاي استفاده شده در بازيهاي قبلي است.
ولي در كل اين بازگشت نسبي به سمت سيستم هاي قديمي به مزاج بسياري از JRPG بازها سازگار خواهد بود:clover:

توضيحات تورياما در مورد برخي از جزييات FFXIII

به گفته ي او اين دمو از ابتداي بازي شروع مي شود تا بازيباز درك درستي از محيط cocoon و لوسي ها بدست اورد.

او اشاره كرد كه مدت زمان اين دمو قابل توجه است اما نه در قسمت گيم پلي. اين دمو گيم پلي زيادي نخواهد داشت و بيشتر روي معرفي و اشنايي با دنياي جديد تمركز دارد.

لايتنينگ و Mr33 در اين دمو قابل بازي خواهند بود.

در بازي چيزي به نام شخصيت اصلي وجود ندارد و بازيباز اين دنياي جديد را از ديد همه ي كاراكترها تجربه خواهد كرد.

اسم واقعي Mr33 به وضعيت جوي و اب و هوايي مربوط است!!!

خالكوبي هايي كه روي بدن كاراكترها ديده ميشوند در واقع خالكوبي نيستند بلكه نماد و سنبلي جادويي از لوسي ها هستند.

دمويي از مبارزه كه به گفته ي تورياما در يكي از غارهاي زير زميني cocoonاتفاق مي افتد محلي را نشان ميدهد كه پر از ديوارهاي يخي است. تورياما مي گويد: به انها دقت كنيد!انها يخ نيستند بلكه همان كريستالها هستند.

با تشكر:clover:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or