Final Fantasy XIII | PS3

شمشیر Lightning :

بدون شک یکی از متفاوت ترین سلاح ها در سری FF , سلاح Lightning می باشد.این سلاح به نوعی هم یم شمشیر و هم یک تفنگ می باشد.

تمامی طرفداران سری FF به طور حتم شمشیر معروف Squal یعنی Gunblade را میشناسند.بر اساس صحبت های تتسویا نومورا سلاح ازرخش به نوعی نسل جدید Gunblade می باشد.

سلاح ازرخش به نوعی طراحی شده است که ازرخش از ان هم به عنوان شمشیر میتواند استفاده کند و هم به عنوان شمشیر.

استاد تتسویا نومورا در باری طراحی این سلاح میگوید:

"استاد با یک خندی خاصی میگوید که طراحی سلاح ازرخش مثل خودش مشکل بود.من میخواستم واقعا یک سلاح جدید نو خلق کنم که هم مناسب شخصیت ازرخش باشه و هم چیزی باشه که تا به حال شما در هیچ بازی مشاهده نکرده باشید.
من قبلا با BusteSword افسانه ای Cloud Strife شمشیر های بزرگ رو معرفی کرده بودم.با Gunblade به نوعی سعی کرده بودم که تفنگ و شمشیر را با هم ترکیب کنم ولی در آن زمان به دلیل مشکلات سخت افزاری و محدودیت های PS چیزی که میخواستم نتوانستم خلق کنم.

زمانی که ما تصمیم گرفتیم که FFXIII را برای PS2 بسازیم , من تصمیم گرفتم که سلاح ازرخش را به صورتی که دوست داشتم Gunblade رو خلق کنم , طراحی کنم.البته بازم زیاد از کارم راضی نبودم تا این که تصمیم گرفتیم که پروژه رو به PS3 انتقال بدیم.

من وقتی که قدرت PS3 رو دیدم بسیار خوشحال شدم چون دیگه میتونستم چیزی رو که سال ها پیش تو ذهنم بود خلق کنم.

سلاح ازرخش از چند بخش مجزا تشکیل شده اما نه به شکل شمشیر Cloud Strife در AC یا سلاح Prince در FFVsXIII .این اجزا قابل جدا شدن از هم نیستند ولی هر جزع میتونه نسبت به جزع های دیگه تغییر کنه.مثلا دو لبه شمشیر از هم جدا میشه و سلاح تبدیل به یک تنفنگ خاص میشه.البته کار های دیگه هم میکنه که الان بهتون نمیگم که مزش نپره , البته این سلاح با اپگرید شدن قابلیت هاش افزایش پیدا میکنه."

استاد نومورا همچنین در باری شنل قرمز رنگ ازرخش گفتن که این شنل با رنگ قرمز رنگش بیانگر گزشته این شخصیت هست.(درست مثل شنل قرمز رنگ Vincent Valentine که بیانگر بار سنگین گزشتش بود)

یک خبر جدید:

بر طبق صحبت های یکی از مسئولین SE در SEPP قراره که یک بازی انحصاری جدید برای PS3 معرفی بشه که به احتمال خیلی زیاد ادامه یا بازسازی FFVII می باشد.

درود
هر چه زمان بیشتر میگذرد و به موعد عرضه فاینال 13 نزدیک تر میشویم فن های این بازی نیز بیشتر هیجان زده میشوند و استعدادشان گل میکند.
در زیر برخی از عکس ها و ویدئوهایی را میبینید که بوسیله همین افراد درست شده اند.

والپیپر از Lithning

دو تصویر کمیک

این هم یک ویدئو که تقلیدی زیبا از FF VII AC میباشد.

http://www.youtube.com/watch?v=Ki7dIKL5Zjc

با تشکر.;)

آخرین ویرایش:
ماكان خدايي اين سليقه يه يارويي ست كه فكر كنم خودشم غار نشين بوده. ببين عشق فاينال جه كارايي كه با ادم نميكنه.
ولي دموش باحاله. اون والش هم بدك نيس.

گویا SE نمیخواد دست از این خز بازی هاش بر داره!!

FFXIII برای PC نیز تایید شد!! خبر از این مسخره تر دیگه امکان نداره!!! بعد از TLR حالا نوبت FFXIII رسیده....

اخه JRPG روی PC ......

FFXIII برای PC نیز تایید شد!! خبر از این مسخره تر دیگه امکان نداره!!! بعد از TLR حالا نوبت FFXIII رسیده....

اخه JRPG روی PC ......
اگه منبع خبر سایت nzone و N4G هست باید بگم که nzone حالش خوب نبوده و یه چیزی پرونده
تو قسمت اخبار دربارش بحث شد و آخرش هم تاپیک قفل شد چون خبر اصلا پایه و اساسی نداشت

اخه JRPG روی PC ......
هنوز به طور رسمی تایید نشده.ولی از اسکوار بعید نیست کم کم داره خیلی پولکی میشه فقط خدا کنه به کیفیت فاینال لطمه نزنه;)

اگه منبع خبر سایت nzone و N4G هست باید بگم که nzone حالش خوب نبوده و یه چیزی پرونده
تو قسمت اخبار دربارش بحث شد و آخرش هم تاپیک قفل شد چون خبر اصلا پایه و اساسی نداشت
به من یکی از دوستانم که انم تو تحریریه FFN هست PM داد و خبر رو اعلام کرد......

چند روز دیگه تایید رسمی میشه!

یک ارت خفن از اذرخش:

آخرین ویرایش:
هنوز هىچ خبر موثقي وجود نداره و همه سايت ها هم در حد حدس و گمان يه جيزايي گفتن. ولي بهرحال اين موضوع تازگي نداره و دقيقا مثل اتفاقاتي ميمونه براي Lost planet و DMC4 و GTA4 و ... افتاد. پس ممكنه و جيز عجيبي نيست.
و اما اينكه خوبه يا بد تصميمش با من وشما نيست. اون كه بايد خوشش بياد, اومده.

سلام
دوستان من بعد چندروز بی خبری الان یه سر زدم به GS دیدم جلوی اسم FFXIII توی قسمت پلتفرم زده Xbox 360 /:)
یعنی 360 هم آره:confused:
الان هم که میبینم میگین نسخه ی PC شو شایعه کردن:cheesygri
یکی میگه دقیقا چه خبره؟
چون PCشو میشه تحمل کرد ولی ......:biggrin1:
شما برو تاپیک e3 2008 microsoft رو بخون ببین چه گردوخاکی شده بود!!
همه چی دست میاد :biggrin1::-"

میدونین gamespot گفته که شکه کننده ترین خبر e3 همین مالتی پلتفرمینگ شدن فینال فانتزی 13 بوده.

مهم ترین نکته این هست که باید منتظر پر فروش ترین شماره در سری فاینال فانتزی باشیم.

چون علاوه بر فروش پیش بینی شده بالا روی ps3. فروش نسخه های ایس360 هم اضافه کنید.:eek:

من فکر کنم 10میلیون بفروشه

gta 13 -18 پیش بینی شده.FF13 هم که گرافیک و هیجانش که 10 برابره. با این2 تریلر ی که این 2 سال دیده ایم واقعا شاهکار باید باشه.

همیشه دلم می خواست در عین حال که ارپی جی نوبتی باشه .سریع و اکشن هم باشه.

انگار این طور هم شده.:)

دوست عزیز
زدن دو یا چند پست پشت سر هم و با فاصله زمانی کم ممنوعه. شما میتونید از دکمه ویرایش برای ادیت کردن پست قبلی و افزودن نظراتتون استفاده کنید.
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
درباره نسل فارسی ها گفته بودم اما یکی از دوستان در jrpg فن کلوب گفت پس fa'lcie چیه. باید اینجا بگم هنوز توی فرم ها روش بحثه و شاید....:
farsi: far+eye
lusi=low+eye
به هر حال ترجمه ژانیه از ign میشه farsi بعدا درستش معلوم میشه.

و
.........................................................................

square enix و نوع جدیدی از ساخت انیمیشن CG :

آخرین دستاورد های SE بر این اساسه که بر روی نوع جدیدی از انیمیشن کار کنند.

full details scan: جریان اینه که تا حد شبیه سازی تمام عضلات و حتی ریزترین اونها خواهد بود.

چون باید کارکتر در حقیقت وجود داشته باشه! تا نقاشی سه بعدیش بصورت فوق العاده کامل و با تمام جزییات حرکات منتقل بشه.

fxgq2p.jpg

در مورد full details scan
یکم کامل تر بگم: این چیزه دیگه ایه! توی AC سه یا شش نفر مدلینگ روی یک کارکتر می کردند. بهرحال نکته مهم طراحی حرکات صورت و حرکات لباس کاملا دستی با Maya بود.

ولی الان یک نفر مدل شده. این گفتم اسمش Gackt و خواننده راک محبوب تتسویا نامورا!
اون مدل طراحی کارکتر Squall leon heart و طراحی واقعی Genesis 2 هست.

هنوز مدرکی دال بر این se ندارم که برای ffxiii از این روش استفاده کرده باشن. اما پیش بینی این امر هم میشه
...........................................................................

پ ن:آقا هادی ورودتون مبارک!
لطف کن ابتدا سه تاپیک ff رو بخون که حساسیت بچه ها بخصوص ماکان و مهدی بالاست.
مخصوصا تو تاپیک فینال کریستالز جان عمرا زیر 10 تا 20 خط پست نده!

توریاما در یک مصاحبه ای در باری شخصیت های FFXIII به شوخی گفته که هیچ کدومشون دزد نیستند!!!

اخه هر کسی که FF بازی کرده باشه میدونه که نصف کارکتر هاش یا دزدن یا میخوان دزد شن!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or