Final Fantasy XIII | PS3

نکته ی قابل توجه این هست که 90 درصد 360 های ایران j هستن و این بازی برای j نمیاد eclusive هست دری japan برای ps پس دوباره باید ps3 بخرن
معیار شما برای انجام این بازی روی 360 همین 4 تا گیمر ایرانی هستن یعنی؟ اون 90 درصد هم مال 2 سال پیش بود نه الان.

در مورد این موضوع هم که بازی region lock هست یا نه صحبتی نشده و اینکه بازی توی japan عرضه نمی شه هیچ ربطی به این نداره که پس توی آسیا اصلا عرضه نشه.

دوستان توجه داشته باشید این پروژه خیلی برای SE سنگین بود خود این شرکت چند وقت پیش از این مسئله صحبت کرد و من فکر میکنیم اون وقت کاملا واضح بود که طرف صحبت اونا با Sonyــه اما Sony انگار نه انگار و این شد که این بازی مالتی شد رفت

دوستان FFXIII تو ژاپن کاملا انحصاری هست و من خبر هایی شنیدم که شاید تو بقیه مناطق هم Time Exclusive بشه....هر چند که ممکن هست این شایعه توسط PS3 Fan ها راه انداخته شده باشه....
در ژاپن انحصاري كامل پلي3 هست ولي در اروپا و آمريكا نسخه 360 و پلي همزمان ريليز ميشن.
البته كلآ FF13 براي PS3 ميتونه حكم Timed Exclusive رو هم داشته باشه از اون نظر كه خود SE گفته اول بازي در ژاپن براي پلي3 عرضه ميشه و سپس ترجمه و دوبله بازي به انگليسي و سايز زبانها آغاز ميشه...

دوستان توجه داشته باشید این پروژه خیلی برای SE سنگین بود خود این شرکت چند وقت پیش از این مسئله صحبت کرد و من فکر میکنیم اون وقت کاملا واضح بود که طرف صحبت اونا با Sonyــه اما Sony انگار نه انگار و این شد که این بازی مالتی شد رفت
بله درسته كه اول اين بازي مطلقا براي سوني بود ولي در شكسته شدن اين انحصارخود سوني نقشي نداشت.بلكه مايكروسافت بيشنهادي داد كه SEنتونست رد كنه.
و SEهم كه قربونش برم مثل خيار فروختش.

نکته ی قابل توجه این هست که 90 درصد 360 های ایران j هستن و این بازی برای j نمیاد eclusive هست در japan برای ps پس دوباره باید ps3 بخرن
ببخشيد يعني اگر فردا اعلام كردن كه بازي براي انگليس و آلمان عرضه نميشه پس ريجن Pal نداره نه!؟ چه جالب نميدونستم.
J براي آسياست نه ژاپن مطلق ...

البته j ها از 90 درصد كمترن. اون اوايل اكثرا uc ميخريدن.ولي اصلا مساله خريد ps3 نيست وكرنه كه حالاشم فاينال فقط با ps3. نسخه ايكس باكسش احتمالا بايد 4_5 تا DVD9باشه.
فعلا عشق است prince.تا حالا كه در انحصار مطلقه.اميدوارم همينطور هم بمونه.
ببخشيد ما تا جايي كه ميدونيم اين بازي حجم يك بلوري رو كامل ميكنه غير از اين؟ 5 تا DVD كه حجمشون 8.5 هم هست تازه نميگم 9 گيگ و همون 8.5 رو حساب ميكنيم كه ميشه 42.5 و حتي 4 DVD هم ميشه 34 گيگ و راستشو بخوايد من جايي نخوندم كه گفته شده باشه FF XIII از بلوري 50 گيگ بهره مند ميشه و يا در دو ديسك بلوري 25 گيگ عرضه ميشه.

اگر ميخواي طرفداري بكنه قبل از اين كه پست بزني يك كم جمع و تفريق كن به نتيجه اي برس بعد پست بزن. اگه يك بازي JRPG براي 360 اومد كه 4 تا ديسك ميخواست اون هم بخاطر اين كه CG هاي زياد داشت دليل نميشه هر بازي JRPG نيازمند 4 يا 5 دي وي دي باشه. همون بازي هم اگر قرار بود براي PS3 بياد نيازمند دو ديسك بلوري بود. ;)

اين بازي به راحتي روي 2 DVD به صورت فشرده براي 360 ميتونه عرضه بشه تازه اگر از تمام ظرفيت بلوري استفاده كنه كه من به شخصه شك دارم.

بعدش هم من نميدونم چرا شما ها اينقدر بچگانه با اين ماجرا برخورد ميكنيد؟ مسئله اينجاست كه هركس پول بيشتري بده آش بيشتري هم ميخوره. اگر قرار بر رفاقت و... بود همين حالا EA Sport بايد تمام بازي هاي انحصاري زماني براي X360 ميزد در صورتي كه پيتر مور حتي ميگه ما بيشتر توجه به Wii داريم تا كنسول هاي ديگه اينجا نه SE مهم نه سوني و نه ماكروسافت فقط اون $ كه ماجرا رو معلوم ميكنه.

بعدش هم نميدونم اگر SE عنوان انحصاري 360 رو براي pS3 عرضه ميكرد بعد پول هاي سوني تميز ميشد؟

در مورد این موضوع هم که بازی region lock هست یا نه صحبتی نشده و اینکه بازی توی japan عرضه نمی شه هیچ ربطی به این نداره که پس توی آسیا اصلا عرضه نشه.

ببخشيد يعني اگر فردا اعلام كردن كه بازي براي انگليس و آلمان عرضه نميشه پس ريجن Pal نداره نه!؟ چه جالب نميدونستم.

ببخشید، یعنی شما میگید این بازی فقط برای ژاپن نمیاد ولی ریجن NTSC/J میاد ؟!

ببخشيد ما تا جايي كه ميدونيم اين بازي حجم يك بلوري رو كامل ميكنه غير از اين؟ 5 تا DVD كه حجمشون 8.5 هم هست تازه نميگم 9 گيگ و همون 8.5 رو حساب ميكنيم كه ميشه 42.5 و حتي 4 DVD هم ميشه 34 گيگ و راستشو بخوايد من جايي نخوندم كه گفته شده باشه FF XIII از بلوري 50 گيگ بهره مند ميشه و يا در دو ديسك بلوري 25 گيگ عرضه ميشه.

اگر ميخواي طرفداري بكنه قبل از اين كه پست بزني يك كم جمع و تفريق كن به نتيجه اي برس بعد پست بزن. اگه يك بازي JRPG براي 360 اومد كه 4 تا ديسك ميخواست اون هم بخاطر اين كه CG هاي زياد داشت دليل نميشه هر بازي JRPG نيازمند 4 يا 5 دي وي دي باشه. همون بازي هم اگر قرار بود براي PS3 بياد نيازمند دو ديسك بلوري بود. ;)

اين بازي به راحتي روي 2 DVD به صورت فشرده براي 360 ميتونه عرضه بشه تازه اگر از تمام ظرفيت بلوري استفاده كنه كه من به شخصه شك دارم.

بعدش هم من نميدونم چرا شما ها اينقدر بچگانه با اين ماجرا برخورد ميكنيد؟ مسئله اينجاست كه هركس پول بيشتري بده آش بيشتري هم ميخوره. اگر قرار بر رفاقت و... بود همين حالا EA Sport بايد تمام بازي هاي انحصاري زماني براي X360 ميزد در صورتي كه پيتر مور حتي ميگه ما بيشتر توجه به Wii داريم تا كنسول هاي ديگه اينجا نه SE مهم نه سوني و نه ماكروسافت فقط اون $ كه ماجرا رو معلوم ميكنه.

بعدش هم نميدونم اگر SE عنوان انحصاري 360 رو براي pS3 عرضه ميكرد بعد پول هاي سوني تميز ميشد؟
ببخشيد عزيز از اين به بعد قبل از نوشتن با شما هماهنك ميكنم!
اتفاقا من هم در مورد اىن فشرده سازي كه شما ميكي تا حالا نشنيدم.اكه تا اون حد فشرده سازي ممكن بود يه فكري به حال lost odisey ميكردن كه نخواد تو ٤ تا dvd بياد.
در ضمن اينكه شما ميكي به خاطر CG هاي زياده ربطي نداره. طولانيترين و با كيفيت ترين CGهاي حال حاضر دنيا مال فاينال فانتزيه كه شكي توش نيست. بس مطمئن باش عرضه فاينال روي ٢ تا dvd غير ممكنه.
در مورد مانى هم همه نوعش كثيفه منتهى از مايكروسافت كثيف تر از همه.براي اينكه در اين مورد كاملا مثل لاشخور عمل كرد.
راستي در اينده اكه در مورد اشبزي كمك خواستم حتما به شما دوست عزيز مراجعه ميكنم.

اینجا رو لطفا تاپیک فن بازی هاتون نکنید!!! اینجا فقط روی خود بازی صحبت میشه....

شما هم قبل از اینکه پستی بدی یکم منطق رو هم در نظر بگیر...

FFXIII تو BD های دو لایه رایت میشه...پس معلوم نیست که 26 گیگ هست یا 50 گیگ....چون حرفی زده نشده.اگر حد وسط رو بگیریم (چون اگه زیر 30 بود یه جوری جا میکردنش) میشه حدود مثلا35 گیگ!

LO که 24 گیگ بود تو 4 تا DVD رایت شد...ولی من نفهمیدم که FFXIII چه جوری روی 2 تا دیسک رایت میشه!!

ولی خوب اصلا فرض کنید روی 100 تا DVD رایت شه...به حال شما چه فرقی داره؟ اگه بازی رو دوست دارید میرید میخرید و اگه نه نمیرید بخرید!! پس این بحث های مزخرف که یه مدت برای MGS4 بود رو بیخیال شید....

مهم این هست که FFXIII با کیفیت عرضه بشه.

دوستان با اینکه سونی بی عرضه هست یا پول مایکروسافت کثیفه!! و .... کار نداشته باشید.ما ها طرفداران بازی هستیم و میمونیم.با این چیز ها هم کار نداریم....هر چند که SE قلب هممون رو شکست....

فن هاي سوني ديروزعصر تا اخرين لحظه هاي كنفرانس سوني منتظر شنيدن حداقل يك خبر از سوني در مورد فاينال بودند.ولي اين بازي به غايب بزرك اين كنفرانس تبديل شد.مثل اينكه سوني حرفي براي كفتن نداشت.
در واقع ميشه كفت كه هيج RPG در كنفرانس سوني وجود نداشت. شايد سوني داره علي رغم ميلش از اين بازيها فاصله ميكيره.بهرحال مشخص بود كه ميلي براي صحبت در اين مورد ندارند.
منبع:ffxiii.net

من مطمعنم برای سونی هم میاد ولی چون مايكروسافت پوله بیشتری داده سونی صداشه در نمی اره چون رغابت از نظر پولی با این مايكروسافت حرف اول اون میزنه ولی من مطمعنم برای 360 فایده ای نداره بیا چون این بازی به این بزرگی که حتما هم که هست فقط برای پلی 3 می اید چون از نظر قدرت و از نظر عکس والعمل بهتر عمل می کنه :love:اگر هم بیاید مطمعن باشید دوستان دستگاهاشان توانه مقابله بااین بازی را ندارند:evil:
اگر این بازی بیاید من خودم 200 ساعت بازیش میکنم:cool::love::biggrin1:

من مطمعنم برای سونی هم میاد ولی چون مايكروسافت پوله بیشتری داده سونی صداشه در نمی اره چون رغابت از نظر پولی با این مايكروسافت حرف اول اون میزنه ولی من مطمعنم برای 360 فایده ای نداره بیا چون این بازی به این بزرگی که حتما هم که هست فقط برای پلی 3 می اید چون از نظر قدرت و از نظر عکس والعمل بهتر عمل می کنه :love:اگر هم بیاید مطمعن باشید دوستان دستگاهاشان توانه مقابله بااین بازی را ندارند:evil:
اگر این بازی بیاید من خودم 200 ساعت بازیش میکنم:cool::love::biggrin1:
دوست عزيز اين بازي براي هر دو كنسول قطعي شده.رد خور هم نداره.هر دو كنسول هم قدرت اجراشو بخوبي دارن.

سرانجام صحبت هاي اسكوار در مورد فاينال13

بالاخره اسكوار ديروز از كيتاسه و شينجي هاتسيمونو خواست كه در مورد اين بازي اطلاعاتي را فاش كنند.
.-١ فاينال 13 قطعا تاخير خواهد داشت زيرا ما ميخواهيم تجربه اين بازي روي هر دو كنسول يكسان باشدو ٢ تيم براي كار بروي هر دو بازي در نظر كرفته شده
.-٢همه نسخه هاي بازي در سراسر دنيا يكسان خواهد بود.زيرا SE ميخواهد هر ٣ بازار بزرك خود را حفظ كند
.-٣نسخه ps3 در يك بلوري و 360 ممكن است بين 3_4ديسك باشد
.٤_كيتاسه در مورد lighting ميكويد :او در ابتدا جنكجويي تنهاست كه ميلي به ايجاد رابطه با بقيه ندارد ولي كم كم اوضاع سرنوشتش را طور ديكري رقم ميزند
.-٥كيتاسه در مورد سيستم مبارزات كفت ما يك سيستم عالي بين فاينال10 و 12 را انتخاب كرديم.هيولاها در ميدان مبارزه حضور دارند ولي كمي با سيستم mmo فاينال 12 متفاوت خواهندبود.
.-٦تورياما كاركردان بازي در مورد داستان عميق اين بازي توضيحاتي داد كه به كفته كيتاسه با روند اجراي بازي بخوبي ادغام خواهد شد.
.-٧ مثل كذشته ما به دنبال بهترين و مناسب ترين صداها براي كاراكترها هستيم و فكر ميكنم نتيجه كارمان اينبار اعجاب انكيز خواهد بود.
.٨- هنوز موسيقي هاي بازي را نساخته ايم تا جو اصلي بازي را حس كنيم
.-٩كيتاسه در مورد جايكاه اين بازي بين بازيهاي اين سري افزود شما با تجربه اي بسيار جديد و متفاوت از اين سري روبرو هستيد ولي بهر حال هر كس فاينال12و قبلي ها را بازي كرده باشد متوجه بيوند جدا نشدني اين بازي با انها ميشود.
منبع ffxiii.net
ببخشيد غلط املايي زياد داره.با موبايل نوشتم.
با تشكر مهدي

آخرین ویرایش:
تتسویا نومورا طراح کارکتر و صحنه های نبرد FFXIII از طرف تیم سازنده FFXIII از هواداران سونی و FF عذرخواهی کرده و گفته که خودش و تیم سازنده تمرکزشون روی نسخه PS3 بازی هست و دارن با جدیت روی ساخت بازی کار میکنند.

وی همچنین گفته که بعد از اینکه کار FFXIII روی PS3 تموم شد یک تیم جدا بازی رو برای X360 پورت میکنند و این تیم هم کارش رو به نحو احسن انجام میده تا دو بازی با یک کیفیت عرضه بشن.

وی همچنین گفته که Versus به هیچ وجه برای X360 نمیاد.

آخرین ویرایش:
FF XIII روی 360 با 4 تا DVD !!! عرضه همزمان با نسخه PS3 ولی فقط در آمریکا و اروپا ! :) بازیهای JRPG بیشتر فروششون رو در ژاپن و کشورهای آسیای شرقی میکنند اونوقت نسخه 360 فقط در آمریکا و اروپا عرضه میشه :)و نسخه PS3 exclusive در ژاپن می مونه
پورت کردن این بازی روی 360 ! :) کلا اگه برای 360 عرضه نکنند سنگین ترند
واقعا خنده داره :) از همین الان معلومه که فروش این بازی روی 360 خیلی کم خواهد شد و یک شکست بزرگ مالی برای SE میشه

پورت کردن این بازی روی 360 ! :) اگه برای 360 عرضه نکنند سنگین ترند
واقعا خنده داره :) از همین الان معلومه که فروش این بازی روی 360 خیلی کم خواهد شد و یک شکست بزرگ مالی برای SE میشه ;)

توي مناطق همچون اروپا و امريكاي شمالي بر روي 360 عرضه ميشود تا از بازار بزرگ 360 استفاده كند همانطور كه ميدانيد محبوب ترين JRPG بين غربي ها همين بازي هست .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or