ببخشيد يعني اگر فردا اعلام كردن كه بازي براي انگليس و آلمان عرضه نميشه پس ريجن Pal نداره نه!؟ چه جالب نميدونستم.
J براي آسياست نه ژاپن مطلق ...
ببخشيد ما تا جايي كه ميدونيم اين بازي حجم يك بلوري رو كامل ميكنه غير از اين؟ 5 تا DVD كه حجمشون 8.5 هم هست تازه نميگم 9 گيگ و همون 8.5 رو حساب ميكنيم كه ميشه 42.5 و حتي 4 DVD هم ميشه 34 گيگ و راستشو بخوايد من جايي نخوندم كه گفته شده باشه FF XIII از بلوري 50 گيگ بهره مند ميشه و يا در دو ديسك بلوري 25 گيگ عرضه ميشه.
اگر ميخواي طرفداري بكنه قبل از اين كه پست بزني يك كم جمع و تفريق كن به نتيجه اي برس بعد پست بزن. اگه يك بازي JRPG براي 360 اومد كه 4 تا ديسك ميخواست اون هم بخاطر اين كه CG هاي زياد داشت دليل نميشه هر بازي JRPG نيازمند 4 يا 5 دي وي دي باشه. همون بازي هم اگر قرار بود براي PS3 بياد نيازمند دو ديسك بلوري بود.
اين بازي به راحتي روي 2 DVD به صورت فشرده براي 360 ميتونه عرضه بشه تازه اگر از تمام ظرفيت بلوري استفاده كنه كه من به شخصه شك دارم.
بعدش هم من نميدونم چرا شما ها اينقدر بچگانه با اين ماجرا برخورد ميكنيد؟ مسئله اينجاست كه هركس پول بيشتري بده آش بيشتري هم ميخوره. اگر قرار بر رفاقت و... بود همين حالا EA Sport بايد تمام بازي هاي انحصاري زماني براي X360 ميزد در صورتي كه پيتر مور حتي ميگه ما بيشتر توجه به Wii داريم تا كنسول هاي ديگه اينجا نه SE مهم نه سوني و نه ماكروسافت فقط اون $ كه ماجرا رو معلوم ميكنه.
بعدش هم نميدونم اگر SE عنوان انحصاري 360 رو براي pS3 عرضه ميكرد بعد پول هاي سوني تميز ميشد؟