Final Fantasy XIII |pc

jpg

درود خوب بازی رسما برای pcتایید شدو Square Enix تاریخ عرضه را 9 اکتبر در نظر گرفته سبک بازی اکشن نفش آفرینی ژاپنی یا JRPG هست

Published by: Square Enix
Developed by: Square Enix
Genre: RPG

آخرین ویرایش:
بله همین طوری
شما هم بهتر بری همون بازی های خودتون رو بکنید چون این بازی ها به سبک شما نمیخوره
:d
خوب پس چرا این xv که قراره بیاد این طوری نیست?تو اون قشنگ می شه خودمون حریفو بزنیم'
بعد مثلا تو بازیش اصلا جادو اینا وجود داره?
اگه اره با توجه به این سیستمش استفاده ازشون چه طوریه?
شما کلا یکم در باره ی خوبی های این سبک بگو چون واقعا از داستانش خوشم میاد 'خدا رو چی دی دی شاید اومدم بازیش

- - -ویرایش - - -

عزیز سبک این نوع بازی هاjrpg هست که بر اساسش مبارزات نوبتی و زمانی هست اگه احساس میکنی خوشت اصلا ادامه نده چون دو حالت برای کسی که اولین بار سمت این سبک میره نیست یا به شدت خوشش میاد یا متنفر میشه حد وسطی وجود نداره
والا من فکر می کردم منظور از jrpg یعنی بازی rpg که ژاپنی باشه'
ولی اصلا فکر نمی کردم منظورش این باشه'
درباره ی بازیش هم نمی دونم دقیقا خوشم میاد یا نه 'اگه یکی یکم توضیح بده مثلا چه چیزی در این سبک است که ادمو به بازی علاقه مند می کنه ممنون میشم

خوب پس چرا این xv که قراره بیاد این طوری نیست?تو اون قشنگ می شه خودمون حریفو بزنیم'
شما کلا یکم در باره ی خوبی های این سبک بگو چون واقعا از داستانش خوشم میاد 'خدا رو چی دی دی شاید اومدم بازیش

- - -ویرایش - - -

درباره ی بازیش هم نمی دونم دقیقا خوشم میاد یا نه 'اگه یکی یکم توضیح بده مثلا چه چیزی در این سبک است که ادمو به بازی علاقه مند می کنه ممنون میشم

داستان زیبا و عمیق....
شخصیت ها و رابطه ی بین آن ها....
موسیقی{اینقدر تاثیر گذار و زیبا هست که میتونی یک ساعت فقط به موسیقی منوی همین بازی گوش بدی}....
محیط و ساختار اون دنیا...
گیم پلی معتاد کننده و عمق دار...
چالش مناسب برای یک گیمر....
و مهمتر از همه ی این ها تجربه ی یک "فانتزی" بی نهایت زیبا....

چیز دیگه ای هم هست که گیمر بخواد !؟

[/B][/COLOR]

داستان زیبا و عمیق....
شخصیت ها و رابطه ی بین آن ها....
موسیقی{اینقدر تاثیر گذار و زیبا هست که میتونی یک ساعت فقط به موسیقی منوی همین بازی گوش بدی}....
محیط و ساختار اون دنیا...
گیم پلی معتاد کننده و عمق دار...
چالش مناسب برای یک گیمر....
و مهمتر از همه ی این ها تجربه ی یک "فانتزی" بی نهایت زیبا....

چیز دیگه ای هم هست که گیمر بخواد !؟
بقیه ی سوالامو جواب ندادید'اینکه چرا پس xv این سبکی نیست?و ایا تو بازی جادو وجود داره و افراد اسکیل دارن?اگه اره چه طور باید تو این سیستم ازشون استفاده کرد?

بقیه ی سوالامو جواب ندادید'اینکه چرا پس xv این سبکی نیست?و ایا تو بازی جادو وجود داره و افراد اسکیل دارن?اگه اره چه طور باید تو این سیستم ازشون استفاده کرد?

سبک مبارزاتی FFXV با FFXIII فرق داره، سیستم مبارزاتی در XV شبیه به سری Kingdom Hearts هست (Active Cross Battle system) در 13 شما مثل 15 آزادی حرکت در مبارزات ندارید و سیستم مبارزاتیش Active Time Battle هستش که قادر به منترل یک بازیکن هستید.

جادو، اسکیل و سامون جزو عناصر جدا نشدنی سری FF هستش و همیشه نقش اصلی رو داشتن. در مورد طرز استفاده هم در بازی خودت میفهمی چون طولانی میشه و گیج میشی

- - -ویرایش - - -

واسه سوال اولت : کلا از ffx به بعد سبک این سری به کل در حال تغیر(زیاد) بوده ولی عالمانهای اصلی چندان تغیر نکردن .و انگار FFXV میخواد کلا به طرف اکشن شدن بره
بازی پر از انواع اپدیتها و جادو های متنوع هست و با یکم بازی شاید خوشتون امد
خوبی این بازی زیاده که دوستمنو هم گفت کاتسینهای عااااااااااالی . داستان زیبا . شخسیتهای فانتزی . دنیای زیبا که تو کمتر بازی های میتونی شبیه به اون رو ببینی و ...
بله منظور از jrpg همونjapanese roleplaying game هست
کلا شما یه بار این بازی رو امتحان کن و سعی کن تا سه ساعت بازی کنی بعدش با 100 ساعت بازی هم شاید سیر نشی

قبلا گفتم این شماره و شماره بعدیش خیلی اکشن شده انقدراهم مبارزه نوبتی نیست در اصل هرچقدر دوست دارید میتونید زربه بزنید یا دفاع کنید فقط فاصله بین زربه زدن و اماده شدن دارید که هری لول بالا بره این فاصله کم میشه در تول بازی قدرتی و زربات ویژه بدست میارید که میتونید استفاده کنید شمارهای قدیم نوبتی بود ونمی تونستی از جات تکون بخوری همچنین مدیریت افراد همراه باشماست که باز تو این شماره حالت اتومات دارن باعث میشه تمرکز رو خودتون بیشتر بشه خلاصه بازی یک سبکی داره که خیلی هم جدید نیست و نسخه های اخرهم خیلی اکشن تر شدن

عمو پایرت این حرفارو نداره ولی مردونه حجمو نگا کن:| فوشه عمو بگیری بازی با این حجم و حال نکنی:دی

حالا باز شما خوبه دانلود میکنی
من در به در 35 تومن دادم بالا نسخه ی کپی :))
اشکال نداره باو مال دنیاس ارزش فکر کردنم نداره کلا lol

نمیدونم چرا برای رایت از به dvd 8.5 gb استفاده نمی کنند:-/ ، باید بدونید که بازیهای امروزی بسیار حجیم هستند و چاره ای جز مهاجرت کردن به بلوری نیست و باید این مسئله را عمومی کرد ،امیدوارم هر چه زودتر این اتفاق بیفته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or