Final Fantasy XIII |pc

jpg

درود خوب بازی رسما برای pcتایید شدو Square Enix تاریخ عرضه را 9 اکتبر در نظر گرفته سبک بازی اکشن نفش آفرینی ژاپنی یا JRPG هست

Published by: Square Enix
Developed by: Square Enix
Genre: RPG

آخرین ویرایش:
آقا اگه میشه عنوان تایپیکو از pc به PC تغییر بدین.احساس میکنم حروف کوچیک واسه PC آزار دهنده اس :d

حالا شما تحمل کن بخاطر این دو تا کلمه اگر خیلی حساسی برو به یکی از مدیرها بگو نه اینجا پست بزن درست نمیگم
=============
دوستانی که سوالی دارن بگن من هنوز که هنوز دارم بازیش میکنم یه تروفی داره برای پلی3 دارم اونو میگیرم و تا الان که دارم پست میزنم ساعت بازی کردن من 148 ساعت بوده
وای خدا بهم رحم کنه تا اخر این تروفی رو بگیرم

تنها JRPG که تو عمرم بازی کردم the Last Remnant بود! که خیلی خوشم اومد و تجربه‌ خوبی بود.
با این اوصاف فکر کنم از این هم خوشم بیاد! (؟)

تنها JRPG که تو عمرم بازی کردم the Last Remnant بود! که خیلی خوشم اومد و تجربه‌ خوبی بود.
با این اوصاف فکر کنم از این هم خوشم بیاد! (؟)

شک نکن خوشت میاد پویا من خودم تنها jrpgکه بازی کردم همین بود واقعا عالی هست سیستم مبارزه ای هست که کلا چندین مدل تکنیک داره بعد از حدودا 1 ساعت امار کلش دستت میاد
گیم پلی بی نظیر هست :)

آخرین ویرایش:
از اون جهت هم جالبه که ببینیم SE چقدر رو آپگرید گرافیک کار کرده. چون بازی مال سه سال پیشه...
هیچ شات درست و درمونی نیونده از نسخه pc.
کاش بشه همه این kh های hdشده رو روی pc هم بدن.

حجم بازی هم مثل اینکه حدود 30 گیگ هستش ، که اکثرا بخاطر Cut Scene های داخل بازیه
یادمه نسخه ی 360 هم 3 تا DVD 9 بود
من خودم از 5_6 سال پیش که اولین شماره 13 اومد دلم میخواست رو پی سی امتحانش کنم که خدا رو شکر چند روز دیگه میاد و بازی میکنیم
از نسخه ی پی سی تا حالا 2 تا اسکرین شات اومده فقط من آپلود کردم ببینید خودتون :

پس اگر اینجور باشه احتمالا نسخه های فشرده بتونن خیلی حجم کمتری داشته باشن.
همینو میگم خو. از این دو تا شات که اومده چیزی دستگیرمون نمیشه. لبه احجام که تو این عکسها واقعا داغونه. وامیدوارم تنظیمات زیادی داشته باشه.

دنبال تنظیمات گرافیکی زیاد نباشید ،
نهایتا ی رزولوشن همراه با AA ،

داستانش رو کسی میدونه ؟
یا لینکی چیزی باشه که بشه خوند ؟!
انگلیسی یا فارسیش مهم نیست .
ممنون .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or