Final Fantasy XIII On PS3 or X360؟

Final Fantasy XIII On PS3 Or X360?

• PS3

رای‌ها: 94 59.9%
  • X360

رای‌ها: 63 40.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    157
سازنده ها نمیان بگن که فلان نسخه برتری داره اینجوری خودشون از فروش اون نسخه ضعیفتر جلوگیری میکنن و به اصطلاح تیشه به ریشه خودشون میزنن (اصلا مثل اینکه یادتونم رفته SE به خاطر سود بیشتر این بازی رو مولتی پلتفرم کرد) مقایسه هر دو نسخه هم بماند برای موقعی که بازی عرضه شد ضمن اینکه Lead Platform بازی PS3 هست پس احتمالا این نسخه برتر هست

اینم بگم که قرار نیست هر کسی اظهار نظر کنه یکی بیاد پشتش بگه چرا تو اینو گفتی !! این رفتارها ازتون بعیده به خدا !

اگه یه ورژن اسیا با حداقل زیرنویس و منوهای انگلیسی زودتر از ورژن انگلیسی بیاد من روی ps3 میگیرم .در غیر اینصورت روی 360 میگیرم بازی میکنم.دلیلشم واضحه چون ورژن 360 بازی زودتر دستم میرسه وبرای همچین بازی ای 1 ساعت زودتر هم ارزش زیادی داره.

بر خلاف همه من به 360 رای دادم:دی
باید به جوون تر ها هم فرصت داد ....واقعا میخوام بدونم ff روی 360 چه جوری عمل میکنه..مخصوصا تو ژاپن.
یا ps3فروشش میره بالا یا 360 .

منم رو pc . چون مطمئنم روی Pc هم میاد.
تازه اگه خواستم کنسول بخرم ps3 شو میخرم چرا؟چون من با PSone به طور جدی وارد بازی شدم.
در صورتی x360 میگیرم که خانواده بهم پول ps3 رو ندن:)

سلام
من تا بحال FF بازی نکردم فقط FF:Advent Children رو دیدم!
ولی بعد از این همه تبلیغو کبکبه و دفترو دستک تصمیم گرفتم ببینم جریان چیه؟!
من ترجیح میدم نسخه ی 360 رو بازی کنم،چون فقط 360 دارم!

سلام
من تا بحال FF بازی نکردم فقط FF:Advent Children رو دیدم!
ولی بعد از این همه تبلیغو کبکبه و دفترو دستک تصمیم گرفتم ببینم جریان چیه؟!
من ترجیح میدم نسخه ی 360 رو بازی کنم،چون فقط 360 دارم!
من تو همه فاینال فانتزی قبلی این شکل دچار شدم!

:eek: ------> :love::smile: --------> متاسفانه:sick:

با دیدن دمو های CG شگفت زده می شدم دوباره وقتی گیم پلی روان و محیط وسیع و گرافیک فوق العاده بازی رو می دیدم بهش عشق می ورزیدم!!! بعدش که FIGHT شروع میشه دیگه می دونید... (من که از سبک JRPG بدجور بدم میاد دیگه بقیه رو نمی دونم!) اما این فاینال فانتزی رو هرجور شده می خوام تمام کنم!!!;)

من تو همه فاینال فانتزی قبلی این شکل دچار شدم!

:eek: ------> :love::smile: --------> متاسفانه:sick:

با دیدن دمو های CG شگفت زده می شدم دوباره وقتی گیم پلی روان و محیط وسیع و گرافیک فوق العاده بازی رو می دیدم بهش عشق می ورزیدم!!! بعدش که FIGHT شروع میشه دیگه می دونید... (من که از سبک JRPG بدجور بدم میاد دیگه بقیه رو نمی دونم!) اما این فاینال فانتزی رو هرجور شده می خوام تمام کنم!!!;)
شاید از 12ش خوشت بیاد چون سبک مبارزه اش متفاوته با قبلیا.

اما این فاینال فانتزی رو هرجور شده می خوام تمام کنم!!!
اتفاقا FFXIII خیلی به اون چیزی که شما دوست داری نزدیکتر شده. هر چند که هنوز هم همون سبک Turn base را داره. بهر حال خوش بحال شما و بد به حال ما. دیگه یه Jrpg اصیل نیست که بازی کنیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or