Final Fantasy XIII On PS3 or X360؟

Final Fantasy XIII On PS3 Or X360?

• PS3

رای‌ها: 94 59.9%
  • X360

رای‌ها: 63 40.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    157
فقط ps3
در مورد شفافیتم باید عرض کنم خدمتتون که تمام بازی های جدید که میان این مشکلا توشون حل شده قبلا چون بازی سازا با سخت افزار ps3 کامل آشنا نبودن و پیچیده بود بازی ها رو 360 شفافیت و سایه زنی بهتری داشتن ولی الان کاملا فرق میکنه همه چیز ودیگه جا افتاده
من در مورد بازی حرف نمیزنم
منظورم شفافیت تصویر در 360 هست
شمااگه صفحه دو کنسول رو روی داشبورد یا یک عکس بزارید متوجه میشید

سلام:love:
من حتما X360رو میگیرم چون شاید باورتون نشه من هر وقت نمازم تموم میشد بعد از دعای فرج دعا میکردم FFXIIIمولتی بشه که شد:biggrin1::biggrin1:
خدا یا شکرت :praying: :praying: :praying:

I Hate Microsoft خودشو نخود هر آشی میکنهُ پولشم زیاده.
حتما روی PS3 بازی میکردم چون همزمان میتونم نسخه های ۱ تا ۱۲ (به جز ۱۱) رو هم روی PS3 اجرا کنم (نپرسید نسخه های قبل از ۷ رو چطوری اجرا میکنم چون میشه) دوم اینکه کی حال داره هی وسط بازی دیسک عوض کنه :دی

100% روی PS3
1:از اونجایی که بازی رو PS3 ساخته میشه و بعد روی 360 پورت میشه پس کیفیت بازی تو PS3 به خاطر مچ بودن با دستگاه به مراتب از کیفیت بازی تو 360 بهتره.
2:یه نکته دیگه اینه که به دلیل مسلح بودن(:cool:) PS3 به BD لازم نیست هی وسط بازی DVD عوض کنی.

از اونجایی که معلومه میشه حدس زد دلیل اومدن FFXIII روی X360 اینه کسب بازار سود بیشتره برای سونی! البته برای آینده!
شماره ی بعدی یا همون FFVXIII حتما انحصاری واسه PS3 هستش
حالا کسایی که FFXIII رو X360 بازی کردن وحسابی لذت بردن میخوان ادامه بازی رو هم بازی کنن!
اما شماره بعدی فقط رو PS3 میاد پس کسانی که از این بازی خوششون میاد و رو X360 بازی کردن باید برای لذت بردن از شماره بعدی حتما یه PS3 بخرند!:-"

تحلیل خیلی قشنگی بود!! ولی FFVXIII برای PS3 نخواهد آمد! این بازی میره برای نسل بعد....

وقتی شرکتی بخواد از این ژانگولر بازی ها در بیاره , مثلا میره قبل از انتشار بازی اصلی یکی از شماره های قدیمی رو برای کنسول مورد نظر بازسازی میکنه یا یک چیز تو این مایه ها! مثل NG .

ماکان

:blushing:
این نظر سنجی رو راه انداختم تا دوستان نظر بدن که ترجیح میدن FFXIII رو روی PS3 بازی کنند یا X360 ؟

فقط نظر ها رو بدون در نظر گرفتن قیمت بازی ها بگید , یعنی فرض کنید که قیمت این بازی برای هر دو کنسول یکسان هست.

من خودم روی PS3 بازی میکنم چون در 9 سالگی و با FFVII و بر روی PS وارد دنیای FF شدم و یه جورایی FF رو روی هیچ کنسولی به غیر از PS نمیتونم بازی کنم.

دوستان دلیل انتخابشون رو هم بگن.
من final fantasyرا درxbox360دوست دارم بازی کنم؟:love:

اصلا این رای گیری درست نیست تو سایت بیشتر بچه ها برای اینکه نخوان بگن فن Xbox360 هستن پلتفرم PS3 هم تو پروفایلشون فعال میکنن بعد هرچی میشه میگن Xbox360 (البته منظورم فقط این تاپیک نیست)....برای اینکه این بازی یار قدیمی Sony هست و به نظرم روی نسخه کنسولی PS3بیشتر کار میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or