Final Fantasy XIII-2, Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من نسخه ي XIII را بازي نكردم آيا اين نسخه ادامه ي داستان XIII هستش يا يك بازي مستقله !؟يعني حتماً بايد XIII رو هم بازي كنم يا نه !؟

دوستان من نسخه ي XIII را بازي نكردم آيا اين نسخه ادامه ي داستان XIII هستش يا يك بازي مستقله !؟يعني حتماً بايد XIII رو هم بازي كنم يا نه !؟

بله این داستان ادامه XIII هست . گرچه ادامه دارش کردن . فکر نمیکنم از اول قصد همچین کاری رو داشته بودن
بهرحال اگه داستان برات خیلی مهمه از شماره قبلی بازی کن وگرنه که هیچ .

-------------
اینکارشون که هر دفعه که بازی رو لود میکنی خلاصه داستان رو میگه جالبه . مثل شروع سریالهای تلویزیونی کردن
فقط مشکل اچیومنتهای بازیه که بعضیهاشون خیلی گنگه و بعضیهاشون هم خیلی راحته

یه سوال اصلا برای اجرا به دیسک های قبلیش احتیاج داره یا نه ؟ (البته قبلی رو هم دارم 3 تا DVD بود )
کلا نظر دوستان در بارش چیه؟
دیدم و سایت ها گفتن دیسکشو باید برنر مکس تهیه کنیم درسته من LT 3.0 دارم

یه سوال اصلا برای اجرا به دیسک های قبلیش احتیاج داره یا نه ؟ (البته قبلی رو هم دارم 3 تا DVD بود )
کلا نظر دوستان در بارش چیه؟
دیدم و سایت ها گفتن دیسکشو باید برنر مکس تهیه کنیم درسته من LT 3.0 دارم

نه احتیاجی به دیسکهای قبلی نیست اما من سیو قبلی رو داشتم و موقع شروع بازی یه چیزایی در مورد bonus گفت که من متوجه نشدم
تا اینجایی که من بازی کردم فقط با دو نفر میشه بازی کرد و شخص دیگه ای به گروه اضافه نشده
سیستم آپگرید هم یه جورایی مثل Skyrim هست یعنی یه شکل هست که بوسیله یه سری توپ بهم وصل شده و هربار که آپگرید میکنی یکی از توپها روشن میشه . اینجوری میترسم که برای lvlup محدودیت باشه .
مثلا من Commando رو برای یکی بردم رو 92 اما Synergist رو پایین نگه داشتم که بعدا بالا ببرم اما اگه توپها تموم بشه و دیگه نشه آپگرید کرد خیلی بد میشه .

بله این داستان ادامه XIII هست . گرچه ادامه دارش کردن . فکر نمیکنم از اول قصد همچین کاری رو داشته بودن
بهرحال اگه داستان برات خیلی مهمه از شماره قبلی بازی کن وگرنه که هیچ .

آره برام داستان مهمه ولی میگن نسخه ی قبلی مشکلات گیم پلی زیادی داشته !
به همین خاطر می خوام بدونم اگر با اجرای همین نسخه ی جدید در روند داستان قرار میگیرم و گنگ نمیشم همین رو بگیرم در غیر اینصورت نسخه ی قبلی را هم تهیه کنم .
کلاً اگر بازی قبلی رو انجام نداده باشم می تونم با این نسخه ارتباط برقرار کنم یا نه !؟

اگه نظر من رو میخوای اون اولیه رو بازی کن بعد اگه خوشت اومد این رو هم برو
اگه منظورت از مشکلات باگ هست که من چیزی یادم نمیاد منتها چون با سری قدیمیش متفاوت شده بعضیها نپسندیدن
در مورد داستان نظرم اینه که اگه میخوای سردرگم نشی سری اولیه رو بازی کن چون این ادامه اون داستانه و در طول داستان هی صحبت از گذشته میشه

سلام دوستان من بازی رو از یک سایت خارجی دانلود کردم احتمالا باید ایمیج از نسخه ارجینال باشه دیگه؟ حالا من از کجا باید بفهمم که روی lt 2 اجرا میشه یا lt 3؟ آخه من دستگام lt 2 هست...
ممنون

من نسخه قبلی رو بازی نکرده بودم ولی با خوندن پیشنمایش ماکان و استفاده از همون بخش خلاصه داستان که توی منوی اصلی هست تقریبا داستان نسخه اول دستم اومدم و دارم بازیش میکنم و تا الان که خیلی ازش خوشم اومده ، اولاش یه ذره سردرگم بود ( مخصوصا توی مبارزات ) ولی رفته رفته داره بازی دستم میاد

فعلا توی 10AF قرار دارم ، راستی من توی 5AF دوتا Artifact پیدا کردم و سه تا دروازه حالا اگه برگردم به اون زمان میتونم توی اون یکی دروازه برم ؟ اگه برم به زمان دیگه ایی میرم یا دوباره میبرتم به همون 10AF ؟

این ایده Paradox هم خیلی جالبه و واقعا ازش خوشم اومد

این اولین باره که دارم یه بازی توی سری FF رو بازی میکنم و به نظرم تا اینجا کار که یه شاهکاره :x

آخرین ویرایش:
بازی بشدت سینماتیک شده.یعنی فوق العاده شده.خیلی هیجان مبارزات از نسخه قبلی بیشتر شده.
این Caius منو خیلی یاد سفیروث انداخت.اون اول Opening که شهاب سنگ ها رو سامون کرد و کلا والهالا رو به فنا داد خیلی حال کردم:d
اینکه تو این نسخه میشه Jump کرد خیلی خوشاینده:|:d

نظرت در مورد اسپویل چیه عزیزم؟

Openingِ بازی بصورت تریلر رسمی قبل از عرضه بازی منتشر شده.نیازی به اسپویلر بود خودم استفاده میکرد.

آخرین ویرایش:
بازی بشدت سینماتیک شده.یعنی فوق العاده شده.خیلی هیجان مبارزات از نسخه قبلی بیشتر شده.
این Caius منو خیلی یاد سفیروث انداخت.اون اول Opening که شهاب سنگ ها رو سامون کرد و کلا والهالا رو به فنا داد خیلی حال کردم:d
اینکه تو این نسخه میشه Jump کرد خیلی خوشاینده:|:d

آره علی باهات موافقم بازی خیلی سینمایی و جالبه ، اصلا همینطوری جذبت میکنه :دی مخصوصا بعضی از مبارزه ها و کات سین ها

منم تا الان خیلی از Caius خوشم اومده اصلا یه شخصیت جالب و با ابهتی داره من رو یه جورایی یاد ورجیل ( DMC3 ) میندازه

من الان اینجام ( زیاد اسپویل نداره ) :

تازه تونستم اون شهر بازی ( کازینو ) رو پیدا کنم و خط زمانی 400AF رو هم باز کردم

کسی نبود!!:|

اشکان دقیقا کجا رو میگی ؟ یه ذره دقیقتر بگو شاید بتونم کمکت کنم

سلام دوستان راستش من تو مبارزه با باس ها یکم مشکل دارم تو اپبزوده 3 بعد از کشتن اون اژدها بال داره موقع تنظیم اب و هوا نمیدونم چطور اون داییناسوره رو بکشم خیلی سخته کسی هست واسه کمک؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or