Final Fantasy XIII-2, Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
]منم با این که 13 رو تموم کردم با rpg نوبتی زیاد حال نمیکنم ای کاش شماره 14 رو مثل 12 درست کنند
آره خدایش . خیلی حیفه اینجوری . همیشه آرزو داشتم یکی از این فاینال ها رو برای این نسل رو کنسول HD با گیم پلی Crisis core درست کنن

کمتر از 6 روز به انتشار بازی باقی مونده ولی ظاهراً این بازی در بخش xbox 360 طرفداری نداره که تاپیکش اینطور داره خاک می خوره !!!

من خودم یکی از طرفدار های این بازیم . بازی بنظرم یک تجربه تازه در میان فاینال فانتزی ها است زیرا این بازی پایان های مختلفی دارد. کلا شدیدا منتظرم این بازی هستم

ببخشید یعنی آپدیت
2.0.14699.0 تو خود بازیه پس واسه من که آفلاین بازی میکنم بازم باید فریور عوض کنم ای بیچارمن آقا این cea4 هم یه فریمور nonsealth بده همه آفلاین بازا رو راحت کنه

اونو که میدونم عزیز.منظورم از ابدیت همون پچ هستش عزیز نه Lt 3.0.

آهان بله همه XGD3 ها پچ توپولوژی رو میخوان ، این بازی هم که XGD3 هستش.

---------- نوشته در 03:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید یعنی آپدیت
2.0.14699.0 تو خود بازیه پس واسه من که آفلاین بازی میکنم بازم باید فریور عوض کنم ای بیچارمن آقا این cea4 هم یه فریمور nonsealth بده همه آفلاین بازا رو راحت کنه

تو تست ABGX داشبورد رو میزنه 13599 ولی بروبکس 360iso گفته بودن فقط رو LT 3.0 اجرا میشه. من چون داشبوردم آپدیت بود نفهمیدم آپدیت داشبورد رو دیسک هست یا نه. ولی فکر کنم دلیلش این بوده که پچ توپولوژی توش هست به همین خاطر LT 3.0 میخواد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or