Final Fantasy XIII-2, Xbox360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
ffxiii2.jpg

درود .

با بدترین خبر ممکن در خدمت شما هستیم :) :دی . امروز در کنفرانس خبری اسکوئرانیکس ، پس از شایعات فراوان Final Fantasy XIII-2 رونمایی شد . موتومو توریاما همانند گذشته کارگردان و Yoshinori Kitase تهیه کننده بازی است . همچنین شخصیت جدیدی در کنار لایتنینگ دیده می شود . همچنین همانطور که در عکس مشاهده می کنید ، لوگوئه جدیدی برای این بازی طراحی شده است .

این بازی که همانند نسخه اصلی خود برای 360 و PS3 عرضه خواهد شد . همچنین گفته می شود در سال 2011 در ژاپن عرضه خواهد شد اما همانند دیگر بازی های شرقی ، تاریخی برای عرضه خارج از ژاپن مشخص نشده است .

فقط به عنوان یه طرفدار کوچیک این سری امیدوارم مثل بدترین شماره این سری یعنی X-2 نباشه !

جدا از این حرفا نمیدونم چرا نمیتونم آرپی جی رو تحمل کنم....
از بس دنیاش بزرگه و مبارزاتش با روحیاتم سازگار نیست ونخواهد شد میخوام خودم رو بکشم:d

کلا حس خیلی خوبی دارم نسبت به این FF . گیم پلی که کاملا میترکونه ، یکم رو داستان و مخصوصا شخصیت پردازی بیشتر کار کنن میترکونه .
توی تریلر QTE رو نشون میده که خیلی عالیه به نظرم ... :دی
گرافیکش هم فوق العادست .

من یکش رو بازی کردم
گرافیکش واقعا! یعنی واقعا عالی بود!:دی خیلی انیمشن ها و محیط ها زیبا کار شده بود واقعا به Final fantasy اصیل
اما چیزی که باعث شد من دیگه این بازی رو ادامه ندم سیستم بده مبارزات نوبتی بود که خیلی رو اعصاب بود نمیدونم سبک این نوع مبارزه چیه
این قسمت هم همینه
ولی Versus یه چیز دیگست!:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or