Final Fantasy XIII-2 | PS3

من یه چند مرحله از 10AF جلوتر هستم، با اون Artifact ها میتونی دروازه های دیگه ای که توی Bresha Ruins یا Yaschas Massif هستن رو باز کنی و وقتی اونا باز میشن لوکیشن ها و زمان های جدیدی توی Historia Crux برات باز میشه، اگه همینجوری داستان اصلی بازی رو پیگیری کنی آخرش به یه نقطه ای میرسی که مجبور میشی یکی از Gate های فرعی رو باز کنی و بقیه داستان رو از طریق اون ادامه بدی.
برای من هم اولین باره که دارم یه JRPG بازی میکنم ولی خیلی خیلی از سبک و گیم پلی بازی خوشم اومده.
آره الان یه دروازه فرعی رو توی 5F باز کردم که من رو برد به 300AF :دی

میگم چطوری میشه Cauise رو شکست داد ؟ خیلی قویه :دی

آره الان یه دروازه فرعی رو توی 5F باز کردم که من رو برد به 300AF :دی

میگم چطوری میشه Cauise رو شکست داد ؟ خیلی قویه :دی
خب من قابلیت medic رو برای Serah آزاد کردم که با اون به خودم و Health ، Noel میدادم و همچنین اون دو تا شمشیر که هرکدوم 2000 Gil پولشون هست رو برای Noel و Serah از Chocolina خریدم که خیلی به دمیجشون اضافه میکنه. اینجوری مبارزه کردن باهاش خیلی آسونتره.
راستی اگه کریستال اون رباته(رنگش زرده) رو گرفتی حتما اونو توی Paradigm Pack ها توی پست مناسب بزار و تا آخرین لول آپگریدش کن، خیلی بدرد میخوره.

خب من قابلیت medic رو برای Serah آزاد کردم که با اون به خودم و Health ، Noel میدادم و همچنین اون دو تا شمشیر که هرکدوم 2000 Gil پولشون هست رو برای Noel و Serah از Chocolina خریدم که خیلی به دمیجشون اضافه میکنه. اینجوری مبارزه کردن باهاش خیلی آسونتره.
راستی اگه کریستال اون رباته(رنگش زرده) رو گرفتی حتما اونو توی Paradigm Pack ها توی پست مناسب بزار و تا آخرین لول آپگریدش کن، خیلی بدرد میخوره.

من قابلیت Medic رو برای Noel آزاد کردم پس به نظرت بهتره Leader رو بزارم Noel ؟ آره اون روباته رو هم دارم و کلی هم آپگریدش کردم

بهترین سبک مبارزه برای هر کدوم از اعضای گروه در مقابل کایوس کدومه ؟ Noel رو مدیک میزارم ولی Serah رو چی بزارم ؟

من قابلیت Medic رو برای Noel آزاد کردم پس به نظرت بهتره Leader رو بزارم Noel ؟ آره اون روباته رو هم دارم و کلی هم آپگریدش کردم

بهترین سبک مبارزه برای هر کدوم از اعضای گروه در مقابل کایوس کدومه ؟ Noel رو مدیک میزارم ولی Serah رو چی بزارم ؟
خب هرکس یه سبکی برای بازی داره، من خودم Noel رو تا لول 99 Commander ارتقا دادم و از اون طرف Serah رو فقط روی Ravager آپگرید کردم.
البته اینو هم بگم که بهتره از پارادیگم Delta Attack استفاده کنی اونوقت همینجوری باهاش مبارزه کن و وقتی Health یکی از اعضای گروهت کم شد سریع پارادیگم رو تغییر بده و اونو Heal کن و دوباره بزار روی Delta Attack و بهمین ترتیب... یه پارادیگم دیگه هم هست که میتونی تنظیم کنی که اون رباته توجه Caius رو جلب کنه و کایوس فقط به اون اتک بده و تو و Serah براحتی نابودش کنید.

خب هرکس یه سبکی برای بازی داره، من خودم Noel رو تا لول 99 Commander ارتقا دادم و از اون طرف Serah رو فقط روی Ravager آپگرید کردم.
البته اینو هم بگم که بهتره از پارادیگم Delta Attack استفاده کنی اونوقت همینجوری باهاش مبارزه کن و وقتی Health یکی از اعضای گروهت کم شد سریع پارادیگم رو تغییر بده و اونو Heal کن و دوباره بزار روی Delta Attack و بهمین ترتیب... یه پارادیگم دیگه هم هست که میتونی تنظیم کنی که اون رباته توجه Caius رو جلب کنه و کایوس فقط به اون اتک بده و تو و Serah براحتی نابودش کنید.

ممنون شکستش دادم ، البته پارادیگم هام با اینایی که گفتی فرق داشت ( دست ساز بود :دی ) ولی همینکار رو کردم ، یعنی اول همگی بهش حمله میکردیم تا انرژی یکی از اعضای گروه کم میشد سریعا میرفتیم روی پارادیگمی که توش Noel مدیک بود تا انرژی پر میشد دوباره همونکار رو تکرار میکردم

ولی عجب شخصیت فوق العاده ایی داره این Caius ، از بعضی جهات من رو یاد ورجیل ( DMC3 ) میندازه ، برای همین خیلی ازش خوشم اومده

راستی من الان اینجام ( سعی کردم طوری بگم که اسپویل نشه ولی به هر حال توی اسپویلر میزارم ) :

تازه اون شهربازی ( کازینو ) رو پیدا کردم و خط زمانی 400AF رو هم باز کردم

شما 2تا که الان گرم بازی هستید جواب مارم بدین دیگه:|
نسخه قبلی رو بازی نکردم برای همین نمیدونم دقیقا مثل اونه یا نه ولی یه جورایی میشه گفت سبکش نیمه نوبتیه و باید دستورات رو به کارکترت بدی وقتی انرژیش پر شد اونها رو اجرا میکنه ( توی مبارزات عادی زیاد جذاب نیست ولی توی Boss Fight ها خیلی حساسه و باید با استراتژی خاصی با هر Boss مبارزه کنی که این موضوع باعث جذابیت این سبک میشه )

Trophy / Achievement Unlocked
Anamolous (Silver / 30 points): Witnessed every possible Paradox Ending. (Including the Secret Ending, which is discussed on our Final Fantasy 13-2 Secret Ending Guide
Secret Ending: The Goddess Is Dead
  • Historia Crux Location: Academia 500 AF
  • Requirement: Paradox Scope Active and all 160 Fragments
  • Instructions: Activate your Paradox Scope and travel to Academia (500 AF). With the scope activated, defeat Caius and the final boss — wait until after the credits roll to witness a new scene.
Paradox Endings Guide
Note: Many of the Paradox Endings require a Fragment Skill called “Paradox Scope”. The Fragment Skill is obtained at Serendipity, from the Mystic in Temptation Plaza. You’ll unlock the “Paradox Scope” after completing the main story. Turning it on activates alternate versions of battles when replayed from the main story that will unlock Paradox Endings.
Addendum: Completing the instructions for each of these Paradox Endings will open up a new location on the Historia Crux. Visit it to see the Ending Cinematic and collect your reward.

Paradox Ending 1: Fate and Freedom

• Historia Crux Location: Episode 5 – The Void Beyond – New Bodhum
  • Requirement: None
  • Instructions: This is the easiest Paradox Ending to achieve, and the first you should get while completing the main story. During the Live Trigger conversation with Lightning, select “Yes” as your answer. You’ll get the Paradox Ending, plus 1,500 CP. When you return to the Historia Crux map, return to Hollow Seclusion and don’t agree this time to continue the story.

Paradox Ending 2: A Giant Mistake

• Historia Crux Location: Bresha Ruins 005 AF
  • Instructions: During your main playthrough, you’ll have to weaken the giant Atlas before defeating him in the Bresha Ruins. Instead of weakening him, you can always go back and defeat his fully-powered version. Once defeated, you’ll unlock the ending.

Paradox Ending 3: Vanille’s Truth

• Historia Crux Location: Oerba 200 AF
  • Requirement: Paradox Scope Active
  • Instructions: Return to the Deserted Schoolhouse, get to the northwest rooftop and defeat Caius with the Paradox Scope active.

Paradox Ending 4: Mog’s Marvelous Flan Plan

• Historia Crux Location: Sunleth Waterscape 300 AF
  • Instructions: Return to the waterscape and defeat the Royal Ripeness with Snow. After defeating the boss, though, turn around and fight it again to unlock a Paradox Ending.

Paradox Ending 5: Test Subjects

• Historia Crux Location: Augusta Tower 200 AF
  • Instructions: With the Paradox Scope on, return to the Tower and defeat the Proto fal’Cie at the top floor.

Paradox Ending 6: The Future Is Hope

• Historia Crux Location: Academia 4XX AF
  • Instructions: Just like in the main story, Hope and Alyssa will send you on a quest for Gravitron Cores. Give them all to Alyssa, don’t skip the cutscene after giving away the fifth core. During the Live Trigger conversation, refuse to take the artifact.

Paradox Ending 7: Beneath a Timeless Sky

• Historia Crux Location: Episode 5 – The Void Beyond
  • Instructions: Go back to Academia (4XX AF) and replay the section where you deliver Gravitron Cores to Alyssa, and accept the artifact just as you would during the main story. To unlock the Paradox Ending, fight Caius again at the Throne of the Goddess.

Paradox Ending 8: Heir to Chaos

• Historia Crux Location: A Dying World 700 AF
  • Instructions: This is the most difficult of all the Paradox Endings, and the trickiest to complete. Go back to Academia (4XX AF) yet again, but you won’t need the Paradox Scope on just yet, leave it off for now. Turn in the Gravitron Cores to Alyssa, again, and accept the artifact during the Live Trigger conversation. Fight Caius again, just like in the main story, but with the Paradox Scope still off. Keep following the story until you reach New Bodhum, which is at the point you’ll activate the Paradox Scope. Continue playing until you reach A Dying World (700 AF) and defeat Caius with Noel alone with the Paradox Scope active. Come prepared, this is one of the toughest battles in the game

ما هم بالاخره بازی رو گرفتیم و تازه شروعش شکردیم.
شروع بازی خیلی خوب بود. QTE ها جالب بود. برای این عنوان قابل قبوله.
هنوز با Live Trigger نتونستم کنار بیام ولی در کل فکر کنم بازی خوبی باشه.

ماکان رو ول کنید گیمر نیست اصلا:-":d
ماکان چند ساعته تموم کردی؟

بازی تموم شد! آقا خیلی مسخره بود!
دلت اومد ماکان بازی به این قشنگی مخصوصا این پایانش که خودم از قبل پیشبینش کرده بودم :دی

کسایی که تموم نکردن نخونند :
آخرش که واقعا عالی بود اصلا آزاد شدن Chaos اصلش بود :دی

یه سوال دارم برای کسایی که بازی رو تموم کردن ، به نظرتون کایوس درست میگفت ؟ به نظر شما این نوع زندگی کردن و بدنیا اومدن پشت سر هم و مردن Yuel یه نفرین بود ؟

اصلا میتونید کایوس رو مقصر بدونید ؟ من که اصلا کایوس رو مقصر نمیدونم ، هر کی دیگه هم جای اون بود همینکار رو میکرد ، اینکه هر سری مردن کسی که دوستش داری رو پشت سر هم ببینی و نتونی کاری بکنی باعث نابودی آدم میشه و مهم نیست طرف چه شخصیتی داره و چقدر آدم قوی و محکمیه

حتی خود Noel که این همه به کایوس میگفت کارش اشتباهه بعد از مردن سارا داغون شد حالا فکر کنید اگه قرار بود صد ها بار این اتفاق رو تجربه کنه چی میشد ؟

داوود منم از این QTE هاش خیلی خوشم اومد ، راست میگی اصلا به این کامنت ماکان توجه نکنید :دی بازی خیلی عالیه حتما تا آخرش برید

دلت اومد ماکان بازی به این قشنگی مخصوصا این پایانش که خودم از قبل پیشبینش کرده بودم :دی

کسایی که تموم نکردن نخونند :
آخرش که واقعا عالی بود اصلا آزاد شدن Chaos اصلش بود :دی

یه سوال دارم برای کسایی که بازی رو تموم کردن ، به نظرتون کایوس درست میگفت ؟ به نظر شما این نوع زندگی کردن و بدنیا اومدن پشت سر هم و مردن Yuel یه نفرین بود ؟

اصلا میتونید کایوس رو مقصر بدونید ؟ من که اصلا کایوس رو مقصر نمیدونم ، هر کی دیگه هم جای اون بود همینکار رو میکرد ، اینکه هر سری مردن کسی که دوستش داری رو پشت سر هم ببینی و نتونی کاری بکنی باعث نابودی آدم میشه و مهم نیست طرف چه شخصیتی داره و چقدر آدم قوی و محکمیه

حتی خود Noel که این همه به کایوس میگفت کارش اشتباهه بعد از مردن سارا داغون شد حالا فکر کنید اگه قرار بود صد ها بار این اتفاق رو تجربه کنه چی میشد ؟

داوود منم از این QTE هاش خیلی خوشم اومد ، راست میگی اصلا به این کامنت ماکان توجه نکنید :دی بازی خیلی عالیه حتما تا آخرش برید

مبلغ بسیار زیاد 5000 تومان رو دادم کرایه کردم بازی رو انشاالله هم یه هفته ای میزنیم تو گوشش:d

پ.ن: نزدیک بود الکی الکی اسپویل بشما علی:d. نقل قول کردم یهو یه تیکه هاییش رو دیدم سریع چشم زومیدم رو دیوار:-b

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or