Final Fantasy XIII-2 | PS3

الان سيستم مبارزش تغيير كرده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!(مگه قرار نبود عوضش كنن؟)
تازه گفته بودن كه هامازو اهنگاش رو نميسازه........................
در مورد گرافيك هم يه مقدار حس نمي كنين افت كرده؟
اون شخصيت جديده كه تو تريلر اولي كه بازي رو معرفي كردن كو؟؟؟؟؟؟؟:((خيلي خوف بودااااا
به شخصه فكر مي كنم از يكش بدتر باشه..............

سيستم مبارزات تغيير كرده اما نه زياد! بيس همون آشغالي هست كه بود!

هامازو هم مثل خرچنگ چمبره زده رو بازي بلند نميشه! گند زده به كلي!

گرافيك بازي هم افت كرده. شايعه شده LP بازي 360 هست كه اگه اينجوري باشه دليل افت گرافيك بازي همينه!

سيستم مبارزات تغيير كرده اما نه زياد! بيس همون آشغالي هست كه بود!

گرافيك بازي هم افت كرده. شايعه شده LP بازي 360 هست كه اگه اينجوري باشه دليل افت گرافيك بازي همينه!
من یکش رو بازی نکردم ولی تریلر این رو که دیدم بنظر خودم گرافیکش خیلی داغون بود، بعد یه سوال مگه سارا با اون پسره توی نسخه قبلی دوست نبود آیا حالا قراره با این پسر جدیده دوست بشه؟ سیستم مبارزاتش هم بنظر میومد خیلی ساده و راحت باشه، امید ندارم عنوان خوبی بشه بجز اینکه داستان حماسی و تاریکی داشته باشه.

الان سيستم مبارزش تغيير كرده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!(مگه قرار نبود عوضش كنن؟)
نه آنقدر!The Mog Clock Encounter Systemبه همراه new Cinematic Action که اگه تریلر رو دیده باشید اضافه شده که نبردها رو کوتاه تر میکنه.
باس فایتها تغییر کردن و بهتر شدن.
اییییی گفتی دلم برای آمتسو تنگ شده. خبری از آمتسو نیست. چیکار داره میکنه؟
یه سوال دیگه چیزی از hope تو این قسمت میبینیم ؟ تنها کاراکتری بود که من خیلی ازش خوشم اومد تو ff13
هنوز کارکترهای قابل بازی مشخص نشدند؟
Hope توشون هست؟
بیشتر مانور روی این پسر جدیده Noel ست. درباره hope چیزی نگفتن. البته فعلا.
بعد یه سوال مگه سارا با اون پسره توی نسخه قبلی دوست نبود آیا حالا قراره با این پسر جدیده دوست بشه؟
اتفاقا از توریاما پرسیدن. گفته نه رابطش با Snow ادامه داره و از این خبرها نیست.Snow در این بازی هست

+ توی نبردها اینطوریه که Noel در خط جلو میجنگه و Serah از پشت ساپورتش میکنه.

+ هوش مصنوعی npc ها خیلی بهتر شده.

+ 70% بازی ساختش کامل شده!

+ یه جورایی چرخه شب روز و هست و توی نبردها تاثیر داره.(حالا یعنی چه؟!)

+ Noelیک شکارچی که از Gran Pulse اومده.

+ بازی چندین پایان متفاوت داره. multiple endings!!!!

+ میشه حدود 150 monster رو به party تون بیارید و ازشون استفاده کنید!!! البته فقط یکی در party.

+ توی شهرها میشه با آدم ها حرف زدو و مثلا وقتی بارون بیاد آدم ها توی شهرها یک جا پناه میگیرن.

+ موگول نقشه Search/Exploration رو داره. یادم نمیاد اما توی فینالی هیمنجوری بود!

+ saveبازی هم بصورته auto save.

ماکان چطوری؟ :d
با این وضع خراب بازیهای jrpg اصلا حس پست دادنمون نیست. اه.
بابا به جای این کار اول اینا میرفتن کمک ورسوسیها اونو میدادن بیرون. معلومه اینو دیمی ساختن دیگه. فقط وجود موگول نقطه قوته. :dاگه اسکوار اون بکگارند بازی های قویش رو نداشت. نمیدونم الان چیکار بایست میکرد....

اون نسخه اول که هامازو شاهکار کرد ، آدم نمیتونست با جو و آهنگ هیچ قسمتی ارتباط برقرار کنه ...

شخصیت پردازی که شب بخیر ... غیر لایتینگ ( اونم نه خیلی زیاد ) بقیه تو آسمونا بودن .

داستان که چیزی نگم بهتره ، ونیل یه غلطی میکنه و دست آخر با فنگ جمش میکنن ...

گیم پلی هم والا من لذتی نبردم ... کلا به عنوان یه اثر مستقل بد نبود .

ولی با چیزی که از فاینال فنتزی 12 و 10 دیده بودم این برام آشغال بود ! ( حتی اون CC ـه PSP چقدر عالی بود با اینکه T-B نبود ) .

شخصیت جدید هم دو زار ازش خوشم نیومد و طراحیش بنظرم اصلاً خوب نیست !!

اینو که رسماً با دیدن تریلر E3 ـش نا امید شدم ... اون اول که XIII-2 معرفی شد با اون تیزرش گفتم این دیگه اون اثر قبلی نیست ، ولی الان میگم همون اثر قبلی هم بشه شاهکار کرده!

نه آنقدر!The Mog Clock Encounter Systemبه همراه new Cinematic Action که اگه تریلر رو دیده باشید اضافه شده که نبردها رو کوتاه تر میکنه.

من فكر ميكنم پيش بيني كوروش درست داره از آب در مياد! كم كم ميخوان يه دكمه بزارن كه وقتي ان رو زدي بازي خودش خودشو بازي كنه و بره جلو! يعني حميد گيم پلي رو دارن نابود ميكنن! اكشن ميشه، به لحاظ بصري زيبا هم ميشه اما خوب ديگه FF نميشه!

خبری از آمتسو نیست. چیکار داره میکنه؟

حميد من بخدا تو كار اين SE موندم! اصلا هيچ رقمه دركشون نميكنم! از يه طرف امتسو رو فرستادن بره آهنگ هاي آشغالي به اسم FFXIV رو بسازه، بعد امدن كار آهنگ سازي FFXIII-2 رو دوباره دادن به هامازو كه اينهمه صداي ملت رو درآورده بود!

البته امتسو قبلا گفته بود روي يه پروژه بزرگ ديگه هم كار ميكنه كه من نميدونم ان پروژه بزرگ اصلا چي هست! فكر نميكنم FFXV باشه! اين وسط دم شيمومورا گرم كه با Versus تركونده!

بیشتر مانور روی این پسر جدیده Noel ست. درباره hope چیزی نگفتن. البته فعلا.

نه خوب Hope هم تو بازي هست! يعني از گروه 6 نفره فنگ و ونيل جدا شدن كه الان سرا و نوئل جايگزينشون شدن! ان پسره هم كه اول نشون دادن شخصيت منفي هست كه لايتنينگ احتمالا باهاش ميريزه رو هم!:d

فقط وجود موگول نقطه قوته.

دقيقا! يعني منم فقط از ديدن دوباره Moogle ها خوشحال شدم! همين! البته كماكان معتقدم از FFXIII خيلي بهتر خواهد بود!

ماکان چطوری؟

چاكريم!:d

حميد منم مثل خودت! بخدا از بس SE حالمون رو گرفته من ديگه زره اي ان شور و شوق قبل رو ندارم! اگه اين سري جديد Atelier و Tales ها نبودن كلا JRPG رو ميبوسيدم ميزاشتم كنار!

اين Versus هم كه خدا هست اما معلوم نيست نومورا داره چه غلطي ميكنه!

اين راهی كه Square Enix پيش گرفته Road to Hell ـه...
FFX-2 نمراتش پايينتر از FFX شد اين يكی رو ديگه خودتون حساب كنيد اونم با اين وضع گرافيكش و داستانش كه زياد آدم رو ترغيب نمی كنه بازيش كنه مگه بخاطر اندينگ های چند گانه اش.
يعنی می شه سر Square Enix به سنگ بخوره برگرده به دوران طلایی PS1 ؟ البته اگه هم نشه مهم نيست (كه با اين بساط شامورتی بازی كه با ايداس راه انداخته بدتر از اينم می شه) لاقل بيان FF VII و FF VIII رو با همون گيم پلی برامون ريميك كنن چون ما اين آشغالا رو نمی خوايم:(
يه FF كلاسيك می خوايم كه يه سامونر با عصا،يه جنگجوی كهنه كار با شمشير بزرگ،يه بلك ميج و يه شواليه اژدها برن به جنگ بدی ها و بريم تو دنياش يه يكی دو سالی حال كنيم و گور بابای هر چی نوآوری و گيم پلی جديد و شخصيت جديد و... كه هست:((

آخرین ویرایش:
قبلی خوب بود ، این از اون هم بهتر میشه ... ساده تر شده ، گیم پلیش نوب پسند تر هم شده ، اما ازون ور داستان و شخصیت پردازیش مطمئنا از قبلی بهتر در میاد ...
گرافیکش هم اون برّندگی FF XIII رو نداره دیگه ، اما کلا زیاد هم افت نکرده ، الکی شلوغش نکنید :دی ! تاثیرات دیدن گرافیک کرایسیس 2 و گیرز 3 و آنچارتد 3 و ایناست ، یه نیم ساعت بازیش کنی عادی میشه برات :) ! FF VII گیم پلیش آشغال بود ، سیستم مبارزاتش هم همینطور ، اما داستان بازی و کلود (ماکان ؟:دی) نجاتش داد ؛ نمیدونم چرا احساس میکنم تاریخ تکرار میشه و یه FF خوب اما با یم پلی نه چندان درگیر کننده پیش رومونه .
اگه بتونه نصف بار رومانتیک FF X ور داشته باشه این بازی که خیلی بعید میدونم ، Viva FF XIII-2 :دی

قبلی خوب بود ، این از اون هم بهتر میشه ... ساده تر شده ، گیم پلیش نوب پسند تر هم شده ، اما ازون ور داستان و شخصیت پردازیش مطمئنا از قبلی بهتر در میاد ...
گرافیکش هم اون برّندگی FF XIII رو نداره دیگه ، اما کلا زیاد هم افت نکرده ، الکی شلوغش نکنید :دی ! تاثیرات دیدن گرافیک کرایسیس 2 و گیرز 3 و آنچارتد 3 و ایناست ، یه نیم ساعت بازیش کنی عادی میشه برات :) ! FF VII گیم پلیش آشغال بود ، سیستم مبارزاتش هم همینطور ، اما داستان بازی و کلود (ماکان ؟:دی) نجاتش داد ؛ نمیدونم چرا احساس میکنم تاریخ تکرار میشه و یه FF خوب اما با یم پلی نه چندان درگیر کننده پیش رومونه .
اگه بتونه نصف بار رومانتیک FF X ور داشته باشه این بازی که خیلی بعید میدونم ، Viva FF XIII-2 :دی
قبلی انقدر خوب بود كه من نيمه كاره ولش كردم.
داستان و شخصيت پردازيشم يه چيزی تو مايه های FFX-2 ـه كه قراره شاهد جنبه های مخفی شخصيت های خواهر و برادر باشيم،شرت ها هم كه كوتاهتر شده و لباسها هم خودمونی تر كه نشونه اينه كه عزيزان بشدت دنبال جفت هستن:)
گرافيكش رو كی خواست مثل U3 و Crysis2 باشه آخه؟ما محيط های رنگارنگ و پرجزئيات FF های قديمی رو می خوايم نه اينو.
FFVII گيم پلیش خدا بود،ريويو ها رو مرور كن:)
بار احساسی XIII-2 هم در حد صفره همون طور كه XIII بود.تو XIII بعد مردن مادر هوپ بخاطر ضعف كارگردانی نشون می ده كه هوپ سريع می پره بغل ونيل يعنی گند زده بود به اون سكانس.
بشين FF VI بازی كن تا ببينی كارگردانی يعنی چی.
FFX بار احساسی داشت؟جمش كن باو من خودم فنشم ولی تنها چيزی كه توش نبود همين بار احساسی بود!فكر كردی تو اون ماكالينا وودز تيدوس بخاطر عشق يونا رو بغل كرد؟
درسته FFX داستانش قشنگ بود ولی از لحاظ بار احساسی هيچی نداشت...شخصيتاشم غير از تيدوس و آرون ضعيف بودن مخصوصا يونا كه فقط دنبال جفت شدن با جنس مخالف بود:)(با سيمور هم مشكلی نداشت ازدواج كنه:دی)
بار احساسی يعنی صحنه مردن زك و اندينگ ماندگار FFVIII يا صحنه اولين ملاقات كلود و اريس تو FFVII با پيانوی استاد اوماتسو...

• Like
Reactions: Kavigne
درسته FFX داستانش قشنگ بود ولی از لحاظ بار احساسی هيچی نداشت...
FF شناسان متفق القول برین باورند ، بار رمانتیک FF X از حدش هم رد کرده بود ، FF XIII روهم نتونستی تموم کنی چیت کد بزن :|:دی!

گرافیکش هم اون برّندگی FF XIII رو نداره دیگه ، اما کلا زیاد هم افت نکرده ، الکی شلوغش نکنید
خداييش خيلي افت كرده. بايد بريم دعا كنيم گرافيكي بدن بيرون كه بتونيم بگيم واسه اين نسله:d

FF شناسان متفق القول برین باورند ، بار رمانتیک FF X از حدش هم رد کرده بود ، FF XIII روهم نتونستی تموم کنی چیت کد بزن :|:biggrin1:!
لول،رابطه زودگذر يه دختر كه در بدر دنبال شوهره و خودش رو تو اين راه به آب و آتيش می زنه با يه پسر 17 ساله كه از عشق هيچی نمی فهمه و دو روز بعد می پره بغل يكی ديگه خيلی رومانتيكه ما نمی دونستيم؟:دی
FFXIII نسخه PS3 رو هم نمی شه با چيت رفت،ضمن اينكه من شكارای FF IX رو بدون چيت زدم بيام چنين چيز نوبی رو چيت بزنم؟:دی
بازيش رو هنوز دارم و بخوام تو دو روز تمومش می كنم ولی چون هيچ جذابيتی برام نداره حوصله اش رو ندارم...

لول،رابطه زودگذر يه دختر كه در بدر دنبال شوهره و خودش رو تو اين راه به آب و آتيش می زنه با يه پسر 17 ساله كه از عشق هيچی نمی فهمه و دو روز بعد می پره بغل يكی ديگه خيلی رومانتيكه ما نمی دونستيم؟:biggrin1:
این چه طرز تعریف کردنه ؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or