Final Fantasy XIII بیش از 6 میلیون نسخه فروش خواهد کرد !

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
ffxiii21.jpg

​

رئیس شرکت Square Enix آقای Yoichi Wada اظهار داشت :

Final Fantasy XIII بیش از 6 میلیون نسخه در سطح جهان فروش خواهد کرد ! یعتی بیشتر از فروش جهانی بازی Dragon Quest IX

FFXIII دسامبر امسال بصورت انحصاری در ژاپن برای PS3 منتشر خواهد شد ؛ در حالی که نسخه ی انگلیسی آن برای PS3 و 360 سال دیگر منتشر خواهد شد .

منبع

آخرین ویرایش:
من که خشصا فکر میکنم در نهایت فروشش بیشتر از این حرف ها هم بشه!

البته باید دید بازی تو ژآپن چیکار میکنه! FFXII که زیاد محبوب نبود نزدیک 2 میلیون فروخت، حالا من حدس میزنم FFXIII بیشتر از 2 میلیون بفروشه.

من که خشصا فکر میکنم در نهایت فروشش بیشتر از این حرف ها هم بشه!

البته باید دید بازی تو ژآپن چیکار میکنه! FFXII که زیاد محبوب نبود نزدیک 2 میلیون فروخت، حالا من حدس میزنم FFXIII بیشتر از 2 میلیون بفروشه.
6 میلیون هم واقعا عدد تخیلی ـه ! :biggrin1: فکر نکنم اینقدرا هم بفروشه .

شش میلیون واسه FF اصلا رقمی نیست! انم وقتی که داره روی دوتا پلتفرم منتشر میشه!!

FFXII که ان همه فن های FF ازش بد گفتن بالای 4 تا فروخت! این FFXIII هم توسط تیم اصلی FF و سازندگانFFVII ساخته میشه و هم تا به اینجای کار کلی ملت رو به سکته داده. در کل شش میلیون کمترین مقدار فروشش هست...

اگه FXIII به میزان فروش کنه حتما VERSUS بیشتر خواهد بود و این یک رکورد خواهد بود تو تاریخ فروش بازیهاشون البته وقتی Mario و Pokemon فروش کنن FF باید لاقر خارج از ژاپن چندین برابر فروش کنه و این رقم ناچیزه

اگه FXIII به میزان فروش کنه حتما VERSUS بیشتر خواهد بود و این یک رکورد خواهد بود تو تاریخ فروش بازیهاشون البته وقتی Mario و Pokemon فروش کنن FF باید لاقر خارج از ژاپن چندین برابر فروش کنه و این رقم ناچیزه

ولی باید اینم در نظر گرفت که FFXIII مولتی هست. پس به احتمال زیاد فروشش از Versus بیشتر میشه!:-"

سلام دوستان.
کلا قضیه فروش ffxiii یه چیزه معلومه این بازی ها همیشه پر فروش بودن الان از قبل هم بیشتر فروش میکنن.
چون مولتی هستش.

اونوقت ایشون نفرمودن این مقدار فروش رو کدوم کنسوله؟ منم میگم چون مولتی شده فروشش به همین مقدار میرسه... اما با سلیقه ی جاپونی جماعت اینطور که بازیای پرفروششون لیستشو دیدم... نه رکورد dq رو نمیشکونه! احتمالش 60 به 40 ه!

من هم با اين حرف كه در ‍ژاپن فروش بيشتري نسبت به قبل خواهد داشت موافقم. البته با وجود چند سال از زمان اعلام انتشار بازي و مولتي پليتفرم شدن , به نظر من كه در بدترين حالت ممكن هم فروشي بيشتر از 6 ميليون خواهد داشت.

من شخصا میگم ندیک 4 تا 4.5 روی PS3 داره، 1 تا 1.5 هم روی 360. ...

:biggrin1: به نظر من فروش نسخه ي 360 هم بيتر از اين مقدار خواهد بود.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or