Final Fantasy VII Spin-Off

آقا من واقعا با نوشته FF X ات خيلي حال كردم البته بقيه رو نخوندم ولي FF X ات خيلي قشنگ بود همون بازي اي بود كه من خريدم ولي هيچ وقت بازيش نكردم و الان هي ميگم حيف شد.
اما مهدي جان قربون شكلت تا ماكان مامور ترور نفرستاده ...
بابا من از بچی گی دیکتم ضعیف بوده!گیر ندید! ولی چه فرقی میکنه؟ من وقتی با Buster Sword بالا سر مهدی وایستادم تا از وسط نصفش کنم , به حال مهدی چه فرقی میکنه که من تهدید رو با چه ه ای نوشتم؟
دوستان به این داش مهدی ما وقت بدید بابا...تازه با مقاله جدیدش در مورد ژاپن و اوکامی ترکونده...یه استاد همه چیزشو با هم رو نمیکنه که

:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
:biggrin1::biggrin1:
:biggrin1:

عالی بود

با سلام
خیلی جالب بود خواستم چندتا سوال بپرسم بعد گفتم ولش کنم وقتی مهدی تمامش کرد آنوقت جواب سوالیم پیدا میکنم:biggrin1:
ای کاش وقتی بازیش میاید یکم تقریات داشته باشه از نظر داستان بازی میگم نه گرافیکش
بعد من از سفیروث به خاطر قدرت وزیبایش وشمشیرش خوشم میاید خیلی جالب درستش کردند حال کردم دمه این ژاپنی ها درد نکنه هر سال بهتر از پارسال یا نه بهتر بگیم هر دقیقه بهتر از هر ساعته :love:
فکر نکنی که فقط تو اشتباه تایب میکنی من از تو بهتر نبودم ووقتی که آمدم توی بازیسنتر یاد گرفتم چه جوری تایب کنم :cool:
اماکان و مهدی شماها کارتان درسته دمتان گرم :biggrin1:
چاکریم حسین

مهدي جان سال تمام شد ها.
كوشي پس ؟ بزار ديگه حالا FF VII رو رد كردند عيب نداره شما داستانش رو بزار.
دستت درست.

فکر نکنم مهدی شوق و ذوقی برای این کار داشته باشه...چون دیگه ادامه و یا بازسازی VII وجود نداره..تسلیت میگم..2% احتمال این کار هست

فکر نکنم مهدی شوق و ذوقی برای این کار داشته باشه...چون دیگه ادامه و یا بازسازی VII وجود نداره..تسلیت میگم..2% احتمال این کار هست

شک نکن SE خیلی پولی تر از این حرف هاست. مگه میشه از یک بازی که تمام عناصرش طراحی شده بگذره؟

هر مصاحبه که میکنن یکی هست که سوال از ساخت بازی کنه!

در ضمن مدت خیلی زیادی که فن های ff حسابی گیر دادن و ول هم نمی کنن! واقعا هر جوری هست یک شایعه ای چیزی میسازنن و به مسولای se پشت سر هم گیر میدن.

مثل مصاحبه اخیر مصاحبه ی Play UK با سازندگان

احتمال 100% هست . منتها واسه چندین سال آینده.

خیلی هم بهتر شد نیومده تا موتوربازی سازیشون رو با ffxiii تست کنن!

بقول ماکان ما که بازی نمی کنیم می خوایم بدیم بچه هامون!!

FF VII کلید خورد

سلام
بچه ها از امروز نوشتن داستان رو شروع کردم. فقط 2 تا نکته را بگم:

1_ حجم مطالب خیلی بالاست و تایپ و ویرایش اون هم زمان زیادی می طلبه.چون نمیخوام مطالب سر سری نوشته بشه.
2_من چند تا واحد اختصاصی ترم تابستونی هم دارم که امتحاناتش نزدیکه.

پ.ن1: حد اقل تا 20 روز الی 1 ماه اینده طول خواهد کشید..
پ.ن2:شما که 10 سال صبر کردید! یک ماه دیگه هم روش
پ.ن3:مخلصیم;);)

مثل مصاحبه اخیر مصاحبه ی Play UK با سازندگان

دقیقا...اینی که شما خوندی کامل نبود..قسمتی از مصاحبه بود...

در IGN به جا بود که مطلبی نوشته بودند..الان لینکشو پیدا نمیکنم هر چی میگردم...به هر جال گفته بود که بعد از اون سری عکس ها و ویدئوهایی که از یک فروشگاه Best Buy گرفته شد (و ما هیچ لوگویی از اون فروشگاه در عکس نمی دیدیم) , ما رفتیم و کل فروش گاه ها رو در سراسر کشور زیر و رو کردیم ولی هیچکس اصلا از موضوع خبر نداشت

در ضمن مدت خیلی زیادی که فن های ff حسابی گیر دادن و ول هم نمی کنن! واقعا هر جوری هست یک شایعه ای چیزی میسازنن و به مسولای se پشت سر هم گیر میدن.

سازندگان گفتند که ما متاسفیم..هر چیزی که طرفداران میخوان رو نمی تونیم عملی کنیم..

پ.ن:
من که از خدامه بیاد
----------------------
ویرایش:اینم لینکش

در IGN به جا بود که مطلبی نوشته بودند..الان لینکشو پیدا نمیکنم هر چی میگردم...به هر جال گفته بود که بعد از اون سری عکس ها و ویدئوهایی که از یک فروشگاه Best Buy گرفته شد (و ما هیچ لوگویی از اون فروشگاه در عکس نمی دیدیم) , ما رفتیم و کل فروش گاه ها رو در سراسر کشور زیر و رو کردیم ولی هیچکس اصلا از موضوع خبر نداشت

نباید هم خبر داشته باشن چون منم همینو میگم! :

دقیقا...اینی که شما خوندی کامل نبود..قسمتی از مصاحبه بود...
کامل نبود؟؟ من انگلیسیش هم خوندم ولی دوستمون قسمت ffvii رو خیلی هم خوب ترجمه کرده.

صفحه اول و سوم مربوط به ffxiii بود ...و ... اگه چیزه دیگه راجع به ffvii هست شما بگو.

دوستمون بقیه مطالب ffxiii رو ترجمه نکرده چون حرف های کاملا تکراریه ولی بنظرم این مطلب :

شما فن بیس دهن دریده ای دارید. شما چگونه به بار مصائب از این طرفداران پاسخگو هستید؟برای مثال فراخوان حاظر برای بازسازی Final Fantasy VII؟ آیا شما این چنین مطالبات را میپذیرید یا احساس میکنید که به این افراد بگویید:"خفه شید و بذارید با بازیمون مشغول شیم؟"
هاشیموتو: (میخندد) از آنجایی که اینترنت یک قسمت متعارف زندگی ما شده است ما نظرات زیادی را دریافت کرده ایم و مردم برای ما دادخواست، حتی به گونه ای که ما میخواهیم ببینیم، میفرستند. و بدیهیست که ما نظرات را از نظر میگذرانیم و آنها را به ملاحظه میگذرانیم. اما مسلما پیشنهادهایی هست که کار یکجا روی آنها امکان پذیر نیست. تیمی که روی Final Fantasy XIII کار میکند ابتدا باید انرا تکمیل، و سپس به کار روی یک چیز متفاوت بپردازد. معهذا صدای طرفداران مهم است و تیمها قطعا آنرا میبینند. اما مردم باید بدانند که ما نمیتوانیم آنا روی همه چیز کار کنیم تا آنها را از نیاز خرسند سازیم.
شما چه منظوری از این مطلب برداشت کردی؟ بعد ffxiii هم ffvii رو نمی سازن؟

آخرین ویرایش:
من که میگم FFVII برای psp بازسازی میشه...اصلا فک کنم همین الام دارن روش کار میکنن
آقا واقعا نمیشه FFVII رو روی psp بازی کرد من میخوام دانلودش کنم:confused:

رضا جون متاسفانه داری اشتباه میکنی!

الان چند ساله که از مستخدمین SE گرفته تا یوچی وادا دارن میگن که اخرین پروژه FFVIIU مونده و هنوز رو نمایی نشده! این پروژه حالا هر چی هست (که یا بازسازی FFVII میتونه باشه یا ادامش) 100% وجود خارجی داره فقط هنوز انونس نشده.

ولی چند ماه پیش SE اعلام کرد که این پروژه رو به سبک تمام بازی های بزرگ SE تو TGS امسال معرفی میکنه.(SE همه بازی های بزرگش رو تو TGS معرفی میکنه)

مشگل ما این بود که الکی امید داشتیم که تو ان پارتی پیزوری خبری بشه!(که البته تقصیر هاشیموتو بود!) البته بعید نیست که Sony اجازه نداده باشه که این بازی رو تو ان پارتی معرفی کنند.

خودتون میدونید که در باری بازسازی یا ادامه FFVII چه افسانه سازی هایی کردند! بعضی جاها نوشتن که با امدن این بازی اصلا جنگ کنسول ها خاتمه پیدا میکنه!! چیزی که مهم هست اینه که این پروژه برای Sony خیلی بزرگ و حیاتی هست , Sony باید از این بازی مثل یک اسلحه استفاده کنه و یه جایی روش کنه که مایکروسافت رو حسابی نقره داغ کنه...

پ.ن:من مشگل کمبود مطالعه ندارم.در واع به اندازه موهای سرم کتاب خوندم...مشگل این هست که موقع تایپ دقت ندارم.مثلا میدونم که تحدید یعنی حد و مرز مشخص کردن , ولی بازم تهدید رو تحدید مینویسم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or