Final Fantasy VII Spin-Off

ميگم زمان FF VII اين پدر كه رفت به ماكروسافت هم بود نه؟
بعله که بود.پدر اصلا سازنده FFVII بود. بنظر من که تیم اونموقع SE حقیقتا یک افسانه بود.:( یادش بخیر
در ضمن پدر ( ساکاگوچی) که به مایکروسافت نرفت. اون کمپانی Mistwalker رو تاسیس کرد که یه کمپانی مستقله. بعدها mistwalker با مایکرو قراردادی رو امضا کرد که چند بازی انحصاری برای اونا تولید کنه. فقط همین.

چطور دلتون میاد اینقدر از سفیروث تعریف کنید؟! یادتون رفت با آریث چیکار کرد؟ :((

دوستان هر کسی با توجه به علایقی که داره از هر کدوم از این شخصیت ها خوشش میاد.البته ناگفته نمونه که این به خاطر هنر نویسندگان و شخصیت پردازان این کتاب ها و بازی هست....ولی چیزی که الان مهم هست اینه که این تاپیک مربوط به باری FFVII هست و تنها چیزی که در این تاپیک روش بحث نمیشه ساخت ادامه FFVII هست!!

محمد جون البته یادمون نره که اشخاص مهم و کلیدی در این بازی به ترتیب:

کیتاسه به عنوان کارگردان و نومورا به عنوان طراح و شخصیت پرداز کارکتر ها و نوجیما به عنوان نویسنده چیره داست داستان بود.البته نباید موسیقی های شاهکار امتسو رو هم فراموش کرد....

کسی منکر زحمات ساکاگوچی در این پروژه نیست ولی اینجوری هم نیست که بگیم FFVII رو ساکاگوچی ساخت!

ولی خدایی عجب تیم خوفی بودند ها!

آخرین ویرایش:
ت ولی اینجوری هم نیست که بگیم FFVII رو ساکاگوچی ساخت!
ظاهرا بد برداشت شده. من هم چنین منظوری نداشتم. در واقع میخواستم بگم ساکاگوچی ( به همراه کیتاسه) "Designer "بازی بودن ، اما چون معنی اصلی لغت یعنی " طراح " بنظرم زیاد مناسب نبود لغت "سازنده " رو بکار بردم. شاید چندان لغت مناسبی انتخاب نکرده بودم.

################################################################
این هم شاید براتون جالب باشه:
تصویر زیر از نظر گیم اسپات تکان دهنده ترین و شوک آورترین صحنه تاریخ بازیهای کامپیوتریه :

کشته شدن آریث بدست سفیروث (..... most shocking moment in video games, the most spoilerific spoiler of all time, the death of Aeris.)
i144387_FFVIIsephirothkillsaeris.jpg

بعله که بود.پدر اصلا سازنده FFVII بود. بنظر من که تیم اونموقع SE حقیقتا یک افسانه بود.:( یادش بخیر
در ضمن پدر ( ساکاگوچی) که به مایکروسافت نرفت. اون کمپانی Mistwalker رو تاسیس کرد که یه کمپانی مستقله. بعدها mistwalker با مایکرو قراردادی رو امضا کرد که چند بازی انحصاری برای اونا تولید کنه. فقط همین.
همون منظورم همين بود. با ماكروسافت همكاري ميكنه.
دوستان هر کسی با توجه به علایقی که داره از هر کدوم از این شخصیت ها خوشش میاد.البته ناگفته نمونه که این به خاطر هنر نویسندگان و شخصیت پردازان این کتاب ها و بازی هست....ولی چیزی که الان مهم هست اینه که این تاپیک مربوط به باری FFVII هست و تنها چیزی که در این تاپیک روش بحث نمیشه ساخت ادامه FFVII هست!!

محمد جون البته یادمون نره که اشخاص مهم و کلیدی در این بازی به ترتیب:

کیتاسه به عنوان کارگردان و نومورا به عنوان طراح و شخصیت پرداز کارکتر ها و نوجیما به عنوان نویسنده چیره داست داستان بود.البته نباید موسیقی های شاهکار امتسو رو هم فراموش کرد....

کسی منکر زحمات ساکاگوچی در این پروژه نیست ولی اینجوری هم نیست که بگیم FFVII رو ساکاگوچی ساخت!

ولی خدایی عجب تیم خوفی بودند ها!
آخه درباره ادامه FF VII چي بگيم؟ چيزي نميمونه به نظرت ادامش چي ميتونه باشه؟ اميدوارم يك باز سازي هم از بازي در كار باشه يا حداقل به صورت فلش بك يك ويديو از اتفاقات اصلي FF VII تهيه كنند و به صورت CG اول بازي پخش كنند.

آخه درباره ادامه FF VII چي بگيم؟ چيزي نميمونه به نظرت ادامش چي ميتونه باشه؟ اميدوارم يك باز سازي هم از بازي در كار باشه يا حداقل به صورت فلش بك يك ويديو از اتفاقات اصلي FF VII تهيه كنند و به صورت CG اول بازي پخش كنند.
درباره ادامه ffvii اگر تایید شد خیلی چیزها توی این تاپیک می نویسم. مطمئن باش لاائقل 30 تا 40 صفحه نا گفته از داستان رو می شه نوشت.
مثلا دو رمان بزرگ ffvii-on the way to smile و ffvii-maiden who travels to planet از این بازی رو حتما دیدین.

و باز اگر روزی تایید شد که این حرف ها در حوصله دوستان جا بشه درباره شخصیت های آیریث و جنسیس چندین صفحه میشه گفت.

از اینکه شخصیت سفیروث معلول شکست عشقی نیست و نقص نداره حمایت می کنم!:

noc6xz.jpg

در پارتی هم تایید شده که خبری نبود!!

درباره ادامه ffvii اگر تایید شد خیلی چیزها توی این تاپیک می نویسم. مطمئن باش لاائقل 30 تا 40 صفحه نا گفته از داستان رو می شه نوشت.
مثلا دو رمان بزرگ ffvii-on the way to smile و ffvii-maiden who travels to planet از این بازی رو حتما دیدین.

اگه این کارو بکنین واقعا خوشحال میشیم

از اینکه شخصیت سفیروث معلول شکست عشقی نیست و نقص نداره حمایت می کنم!:

میشه یکم واضح تر بگید؟!

این پروژه در TGS رو میشه...اصلا قرار نبود که در این پارتی رو بشه فقط چون هاشیموتو گفته بود که به زودی , همه فکر کردند که شاید منظورش این پارتی هست...

ولی SE اسگل نیست که یک همچین سورپرایزی رو در یک جشن رو کنه....ولی من نظرم این هست که شاید در GC یک انونس کوتاه از بازی پخش شه.

میثم جون حمید راست میگه, میشه از این بازی ساعت ها صحبت کرد .چیز هایی هم که من نوشتم یک صدم چیزهایی که میشه ازش نوشت هم نیست....

چون خیلی از دوستان FFVII رو بازی نکردند و ان رو فقط به واسطه انیمشن FFVIIAC میشناسن , من تصمیم گرفتم که این مطلب رو بنویسم که اگه بازی تاید شد (که میشه چون بلاخره یه پروژه ای هست دیگه!) دوستان یک پیش زمینه ای از این بازی بزرگ داشته باشند.

حالا مهدی هم زحمت کشیده و داستان کامل FFVII رو نوشته و تا چند روزه دیگه امادش میکنه.

حالا بزارید به صورت رسمی تایید بشه...این تاپیک رو میترکونیم!

ماكان جان من يك مسئله اي برام پيش اومده:

اينجا پنج نفرن ولي شما چهار نفر رو ذكر كردي ، اون پيراهن سفيده كيه؟ و چرا توي اين AC زخم و زيري شده بود؟
شديدا از Reno خوشم مياد.:love:

میشه یکم واضح تر بگید؟!
فكر كنم منظورش اين كه اين داداش سفيزوث به خاطر اين كه يك زني بهش خيانت كرده يا عاشق يك كسي بوده كه بعدا مثلا رفته سراغ يكي ديگه يا اين كه به خاطر اين حسادت از چيزي كه نداشته يا بخاطر نقص عضو يا نقص روحي اينكار ها رو نكرده.

همين اش هم باعث ميشه من ازش خوشم نمياد ، دليل قانع كننده براي خيانت نداره :biggrin1: تريپ فاجعه هيچ كس زاك نميشه.
این پروژه در TGS رو میشه...اصلا قرار نبود که در این پارتی رو بشه فقط چون هاشیموتو گفته بود که به زودی , همه فکر کردند که شاید منظورش این پارتی هست...

ولی SE اسگل نیست که یک همچین سورپرایزی رو در یک جشن رو کنه....ولی من نظرم این هست که شاید در GC یک انونس کوتاه از بازی پخش شه.

میثم جون حمید راست میگه, میشه از این بازی ساعت ها صحبت کرد .چیز هایی هم که من نوشتم یک صدم چیزهایی که میشه ازش نوشت هم نیست....

چون خیلی از دوستان FFVII رو بازی نکردند و ان رو فقط به واسطه انیمشن FFVIIAC میشناسن , من تصمیم گرفتم که این مطلب رو بنویسم که اگه بازی تاید شد (که میشه چون بلاخره یه پروژه ای هست دیگه!) دوستان یک پیش زمینه ای از این بازی بزرگ داشته باشند.

حالا مهدی هم زحمت کشیده و داستان کامل FFVII رو نوشته و تا چند روزه دیگه امادش میکنه.

حالا بزارید به صورت رسمی تایید بشه...این تاپیک رو میترکونیم!
خب حالا چرا منتظريد اين اتفاق بيوفته!؟ خب قشنگ مو شكافانه بگيد.
از مهدي جان هم ممنونم اگر داستان FF VII بزاره.

میثم جون ان نفر وسط که شما پرسیدی Rufus پسر رئیس کمپانی Shin-Ra و کسی که گروه Turks دستور میده هست.در واقع رئیس اصلی گروه Turks این بابا هست.

Rufus یا همون پیرهن سفیده!! همون مرده هست که تو AC روی ویلچر نشسته.....

پ.ن:میثم حال میکنی ها! مستونی FFXIII رو روی X360 خودت با زبون انگلیسی بازی کنی!

پ.ن.2:جامعه جهانی از مهدی تقاضا دارند که هرچه زودتر داستان FFVII رو آماده کنه ولی نمیکنه! من حتی مهدی رو تحدید به قتل هم کردم ولی جواب نداد!

من نوكر همه بر و بچ هستم. به خدا سرم خيلي شلوغه ولي اين بار ديگه قول ميدم كه حتما تا چند روز ديگه امادش كنم.:bye:
مهدی داستان رو همیجوری نزار با ماکان یه مشورت بکن واسه گذاشتنش! حالا کو تا ff7 بیاد.

در ضمن داشی قبلش به خودم هم بده (یه قسمت 10 صفحه ای top secret بهش ضمیمه کنم:bye:)

میثم جون ان نفر وسط که شما پرسیدی Rufus پسر رئیس کمپانی Shin-Ra و کسی که گروه Turks دستور میده هست.در واقع رئیس اصلی گروه Turks این بابا هست.

Rufus یا همون پیرهن سفیده!! همون مرده هست که تو AC روی ویلچر نشسته.....
اوف فهميدم. بعد همين ميخواستم بپرسم چرا رو ويلچره؟ مربوط ميشه به داستاني كه آقا مهدي ميزاره؟
پ.ن:میثم حال میکنی ها! مستونی FFXIII رو روی X360 خودت با زبون انگلیسی بازی کنی!
اره خيلي خبر توپي بود ، شايد باورتون نشه ولي رضا ميدونه من تا سه ماه پيش از JRPG متنفر بودم! دليلش رو هم خب شخصي ولي يادم هر بار FF خريدم روي PS2 مثل همين FF 10 هيچي ازش سر در نياوردم :blushing: ولي الان جديدا فهميدم حيف زندگي بدون FF ...

پ.ن.2:جامعه جهانی از مهدی تقاضا دارند که هرچه زودتر داستان FFVII رو آماده کنه ولی نمیکنه! من حتی مهدی رو تحدید به قتل هم کردم ولی جواب نداد!
البته پيش خودمون باشه ولي تهديد :-" اما مهدي جان قربون شكلت تا ماكان مامور ترور نفرستاده ...
من نوكر همه بر و بچ هستم. به خدا سرم خيلي شلوغه ولي اين بار ديگه قول ميدم كه حتما تا چند روز ديگه امادش كنم.:bye:
آقا من واقعا با نوشته FF X ات خيلي حال كردم البته بقيه رو نخوندم ولي FF X ات خيلي قشنگ بود همون بازي اي بود كه من خريدم ولي هيچ وقت بازيش نكردم و الان هي ميگم حيف شد.

اره مهدی , حمید راست میگه....متنت رو قبل از پست کردن به ما بده بزار هر کدوممون یه چیز هایی بهش اضافه کنیم , بعد بهت میدیم پستش کنی.اینجوری کامل تر میشه....

اوف فهميدم. بعد همين ميخواستم بپرسم چرا رو ويلچره؟ مربوط ميشه به داستاني كه آقا مهدي ميزاره؟

در بازی اصلی , زمانی که که Cloud به امارت Shin-Ra میره , طی یک اتفاقی ساختمون منفجر میشه و Rufus هم تو ان انفجار بوده.اگه انیمیشن AC رو نگاه کرده باشی زمانی که Cloud با Rufus برای اولین بار ملاقات میکنه ان صحنه انفجار یادش میاد....خلاصه کارگردان میخواد یه جوری نشون بده که انگار Rufus تو ان حادثه فلج شده ولی اخر انیمیشن میبینی که Rufus رو پاش بلند میشه...هر چند Rufus تو ان حادثه اسیب هم دیده و اگه دقت کرده باشی چشم راستش رو با باند بسته....

اره خيلي خبر توپي بود ، شايد باورتون نشه ولي رضا ميدونه من تا سه ماه پيش از JRPG متنفر بودم! دليلش رو هم خب شخصي ولي يادم هر بار FF خريدم روي PS2 مثل همين FF 10 هيچي ازش سر در نياوردم ولي الان جديدا فهميدم حيف زندگي بدون FF ...

ایول! داره به طرفداران FF اضافه میشه , کار SE از این لحاظ حرف نداشت! (از لحاظ افزایش محبوبیت FF )

البته پيش خودمون باشه ولي تهديد اما مهدي جان قربون شكلت تا ماكان مامور ترور نفرستاده ...

بابا من از بچی گی دیکتم ضعیف بوده!گیر ندید! ولی چه فرقی میکنه؟ من وقتی با Buster Sword بالا سر مهدی وایستادم تا از وسط نصفش کنم , به حال مهدی چه فرقی میکنه که من تهدید رو با چه ه ای نوشتم؟

در بازی اصلی , زمانی که که Cloud به امارت Shin-Ra میره , طی یک اتفاقی ساختمون منفجر میشه و Rufus هم تو ان انفجار بوده.اگه انیمیشن AC رو نگاه کرده باشی زمانی که Cloud با Rufus برای اولین بار ملاقات میکنه ان صحنه انفجار یادش میاد....خلاصه کارگردان میخواد یه جوری نشون بده که انگار Rufus تو ان حادثه فلج شده ولی اخر انیمیشن میبینی که Rufus رو پاش بلند میشه...هر چند Rufus تو ان حادثه اسیب هم دیده و اگه دقت کرده باشی چشم راستش رو با باند بسته....
دستت درد نكنه ماكان جان.

اره خيلي خبر توپي بود ، شايد باورتون نشه ولي رضا ميدونه من تا سه ماه پيش از JRPG متنفر بودم! دليلش رو هم خب شخصي ولي يادم هر بار FF خريدم روي PS2 مثل همين FF 10 هيچي ازش سر در نياوردم ولي الان جديدا فهميدم حيف زندگي بدون FF ...

ایول! داره به طرفداران FF اضافه میشه , کار SE از این لحاظ حرف نداشت! (از لحاظ افزایش محبوبیت FF )
اره ديگه چه كنيم ، اگرز FF VII For X360 هم اعلام بشه واقعا براي من يكي خوب ميشه. چون من كه پول خريد PS3 رو ندارم
البته پيش خودمون باشه ولي تهديد اما مهدي جان قربون شكلت تا ماكان مامور ترور نفرستاده ...

بابا من از بچی گی دیکتم ضعیف بوده!گیر ندید! ولی چه فرقی میکنه؟ من وقتی با Buster Sword بالا سر مهدی وایستادم تا از وسط نصفش کنم , به حال مهدی چه فرقی میکنه که من تهدید رو با چه ه ای نوشتم؟
يك كم روزنامه بخون ، كسايي كه با من آشنا هستند مي دونند تا دو سال پيش ، سعي رو مينوشتم سيع :biggrin1:

اتفاقا يك قاتل حرفه اي بايد از لحاظ ديكته پيش رفت قابل توجه اي داشته باشه و سوتي نده چون يادم سر يك فيلم بود طرف سر غلط املايي بهش مشكوك شدن و بعدا فهميدم قاتل حالا فكرش بكن ...

مهدي جان ما منتظريم ها تا قبل از مهر ماه ...

اره ديگه چه كنيم ، اگرز FF VII For X360 هم اعلام بشه واقعا براي من يكي خوب ميشه. چون من كه پول خريد PS3 رو ندارم

میثم یادت میاد گفتم 50% برای GOW و 30% برای XIII ؟؟ حالا اون 30% شده 50% برای VII ....این دیگه مالتی شه PS3 رو با Buster Sword از وسط نصف میکنم(شوخی کردم من هرگز همچین غلطی نمیکنم:biggrin1:)

پ.ن:

دوستان به این داش مهدی ما وقت بدید بابا...تازه با مقاله جدیدش در مورد ژاپن و اوکامی ترکونده...یه استاد همه چیزشو با هم رو نمیکنه که

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or