PlayStation Final Fantasy VII remake

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
April 2020
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
106437

Publisher: Square Enix
Developer: Square Enix
Director: Tetsuya Nomura
Producer: Yoshinori Kitase
Writer: Kazushige Nojima
Designer: Tetsuya Nomura
Genre: Japanese Action-Role Playing

106438

106439

106440

Final Fantasy VII Remake E3 trailer

720p - gamersyde

Final Fantasy VII Remake PSX trailer

720p

با تشکر از .Amirone برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول

لطفاً هر اطلاعاتی راجع به بازی که باعث لو رفتن محتویات بازی میشه (داستان، گیم پلی و..) رو داخل تگ اسپویل قرار بدید، در غیر اینصورت با کاربر خاطی برخورد خاهد شد.

Last edited by a moderator:
چندی پیش بود که خبر هایی مبنی بر عرضه زود هنگام فاینال فانتزی ۷ ریمیک در اروپا و لیک شدن بازی را شنیدم اما حالا امروز اطلاعاتی از لیست تروفی های بازی لیک شده است که اطلاعات جالبی را در مورد بازی در اختیار کاربران قرار می دهد

فاینال فانتزی ۷ ریمیک دارای ۵۴ تروفی می باشد (1 پلاتینیوم 2 طلا 7 نقره و 44 برونز)

بازی دارای 18 چپتر می باشد

در بازی 3 دیسک موسیقی وجود دارد که می توانید آن هارا از طریق به دست آوردن ost های مختلف بازی از طریق گرامافون ها تکمیل کنید

در بازی مسابقه ای مربوط به رقص وجود دارد

❌ متاسفانه تعدادی از تروفی ها رمزنگاری شده هستند و امکان فهمیدن موضوع تروفی ها ممکن نیست

final trailer

طبق معمول, به شدت اسپویل داره ....
final trailer هم. بله تمامش اسپویل داستانه بازی. واقعا چرا اینجوری میکنند. طبق معمول عالی اما عجبا. فکر کنم حتی لحظه آخر بازی رو هم گذاشتن.
خوب یک تریلر از ماموریت جانبی بازی ضبط کنن بیرون بدن.

لانچ تریلر رو دیدم... ریمیک؟؟؟ این رسما اسمش ریبوته... کلا زدن همه چیز رو تغییر دادن و کلی چیز اضافه کردن... یعنی داستان تنها چیزی بود که میتونستم چشم بسته تاییدش کنم... حالا برای نتیجه این تغییرات باید تا دوشنبه منتظر بمونیم...

ولی خب اینطور که پیداست اسکوار پشت اسم فاینال 7 و ساختن چند نسخه از بازی میخواد کلی پول به جیب بزنه

Yesterday at 10:45 PM

Honestly, after playing the first few hours of FFXV before hating it and selling it, my expectations going into this remake were pretty low so I was expecting somewhere in the 80's. After now playing up to chapter 9 though, I don't expect anything less than a 90-95. I haven't been this enthralled in a game since maybe ever, and I'm not even the worlds biggest FF fan. There's really not much filler side content to complain about, and what's there is is mostly optional anyway. I was blown away though at the quality of Chapter 4, which was entirely new and not part of the original game, yet still felt entirely essential and of the same quality as the rest of the game, if not even higher. As soon as I completed that chapter I knew that this game was something special. The music is amazing, the pacing is perfect, I love the combat and the interactions between characters couldn't be better.

I haven't really enjoyed a Final Fantasy game since the PS1 days so take my opinion with a grain of salt, but for me this is not only the best Final Fantasy game in the last 20 years, but also one of the best games of all time, and I would be shocked if it scored anywhere under a 90.

نظر یکی از کاربرای رست ارا که ادعا میکنه تا چپتر 9 بازی کرده

final trailer

final trailer هم. بله تمامش اسپویل داستانه بازی. واقعا چرا اینجوری میکنند. طبق معمول عالی اما عجبا. فکر کنم حتی لحظه آخر بازی رو هم گذاشتن.
خوب یک تریلر از ماموریت جانبی بازی ضبط کنن بیرون بدن.

ببخشید من خیلی از این بازی سر در نمیارم و در واقع هیچ شماره ایش رو تا الان بازی نکردم، فقط انیمیشن هاش رو دیدم (AC فقط خوب بود) اما مگه این بازی ریمیک یه بازی 20 سال پیش نیست؟ تا اینجا که من مطلع شدمم نسخه کلاسیکش همین الان رو PS4 قابل دسترسیه. حتما خیلی ها هم بازی کردن و در موردش صحبت شده. الان در خصوص این بازی اسپویل چه معنایی داره؟

این چیزی که من از کامنت های ملت فهمیدم... همه تازه کارهای فاینال شدیدا از بازی راضین... اما از اون طرف فن های دو آتیشه نسخه اورجینال به مرحله Eternal anger رسیدن از دست اسکوار انیکس...

تغییرات عمده ای که تو داستان داده شده اصلا به مزاق طرفدار های قدیمی خوش نیومده

• Like
Reactions: gamer1998y
تازه کار یعنی کسایی که با ۱۵ شروع کردن دیگه؟
اگه اینجوریه که فاتحه...

البته به این معنی نیست که بازی بی کیفیت و ضعیف باشه... ولی خب این حجم از تغییرات و فاصله گرفتن از اورجینال به حدی که بشه گفت با یه ریبوت طرفیم تا یه ریمیک... طبیعیه یه عده ناراضی باشن

• Like
Reactions: Oakenshield
این چیزی که من از کامنت های ملت فهمیدم... همه تازه کارهای فاینال شدیدا از بازی راضین... اما از اون طرف فن های دو آتیشه نسخه اورجینال به مرحله Eternal anger رسیدن از دست اسکوار انیکس...

می دونی کپکام هم ریمیک کرده رزیدنت اویل ۳ رو طرفدارا از تغییرات ناراضین چون خیلی از محتویات حذف شده و کلا بازی از کمبود محتوا رنج میبره اما این فاینال ۷ ریمیک که کلی به بخش های داستانیش اظافه شده دیگه درد اینا چیه اخه از یه بازی ۲۰ سال پیش چه انتظاری دارین‌ اون موقع حتی چهره کارکترا مشخص نبود باید از خداشونم باشه کلی محتویات جدید به بازی اظافه شده من نسخه اصلی رو زدم به نظرم خیلی بازی کند و اعصاب خورد کن واقعا این ریمیک لازم بود بدترین بخش بازی مبارزه با غول اخر بازی بود خدا به دادمون برسه تو ریمیک چه جوری قرار اینو بزنیم

بازی هنوز منتشر نشده شما فهمیدی فن های دو آتیشه به مرحله ایترنال انگر رسیدن؟ کامنتی که نمیدونم کی کیک تو یوتوب یا هرجای دیگه داده نشون دهنده هیچی نیست. بازی هم وقت منتشر شد و همه بازی کردن و صفر تا صدش رو تجربه کردن اون وقت صلاحیت دارن نظر بدن خوبه یا بد. حالا اون موضع قابل بحثه کی خوشش امده و کی نه و SE چیکار کرده.

بازی هنوز منتشر نشده شما فهمیدی فن های دو آتیشه به مرحله ایترنال انگر رسیدن؟ کامنتی که نمیدونم کی کیک تو یوتوب یا هرجای دیگه داده نشون دهنده هیچی نیست. بازی هم وقت منتشر شد و همه بازی کردن و صفر تا صدش رو تجربه کردن اون وقت صلاحیت دارن نظر بدن خوبه یا بد. حالا اون موضع قابل بحثه کی خوشش امده و کی نه و SE چیکار کرده.
:-@:-@:-@:-@:-@:-@:-@:Wink1:

می دونی کپکام هم ریمیک کرده رزیدنت اویل ۳ رو طرفدارا از تغییرات ناراضین چون خیلی از محتویات حذف شده و کلا بازی از کمبود محتوا رنج میبره اما این فاینال ۷ ریمیک که کلی به بخش های داستانیش اظافه شده دیگه درد اینا چیه اخه از یه بازی ۲۰ سال پیش چه انتظاری دارین‌ اون موقع حتی چهره کارکترا مشخص نبود باید از خداشونم باشه کلی محتویات جدید به بازی اظافه شده من نسخه اصلی رو زدم به نظرم خیلی بازی کند و اعصاب خورد کن واقعا این ریمیک لازم بود بدترین بخش بازی مبارزه با غول اخر بازی بود خدا به دادمون برسه تو ریمیک چه جوری قرار اینو بزنیم

درست نخوندی عزیزم، هیچ کس از اضافات ناراضی نیست... چیزی که ملت رو عصبانی کرده تغییراته

اینجوری که من دستگیرم شده از لیک ها Remake فقط به این معنا نیست که سازنده ها بازی رو دوباره ساختن، کاراکتر ها (سفیروث) هم دارن اون داستان رو دوباره می سازن و اشتباهاتشون رو درست می کنن:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or