PlayStation Final Fantasy VII remake

سازنده
Square Enix
تاریخ انتشار
April 2020
ناشر
Square Enix
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
106437

Publisher: Square Enix
Developer: Square Enix
Director: Tetsuya Nomura
Producer: Yoshinori Kitase
Writer: Kazushige Nojima
Designer: Tetsuya Nomura
Genre: Japanese Action-Role Playing

106438

106439

106440

Final Fantasy VII Remake E3 trailer

720p - gamersyde

Final Fantasy VII Remake PSX trailer

720p

با تشکر از .Amirone برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول

لطفاً هر اطلاعاتی راجع به بازی که باعث لو رفتن محتویات بازی میشه (داستان، گیم پلی و..) رو داخل تگ اسپویل قرار بدید، در غیر اینصورت با کاربر خاطی برخورد خاهد شد.

Last edited by a moderator:
اینکه برای jrpg بازار می‌تونه خیلی خاص باشه و بهترین بازی سالشون !!

ولی چطور سالی که قراره نبرد ببر غران ، اژدهان پنهان رو داشته باشیم ، می‌تونه بهترین بازی بشه؟؟؟
چون خود FF VII هم ببر غرانی توی تاریخ بازی هاست!
درسته الان یک پارت از داستان اون بازی هست، ولی با این حال اگر خوب بهش برسن(و بچپونند از این همه داستان فرعی اینور و اونور دنیای FF VII ) میتونند همچنان یه شاهکار تحویل بدن! فعلا که نمایش هاش داره اینو میگه>:)

---
راستی ... خدای را صد هزار مرتبه شکر که دیگه سیستم سامن رندوم رو از FF XV نیوردن اینجا! :دی
آخرش آرزو به دل موندم تایتان رو ببینم:|
گویا میشد حتی خودمون دستور بدیم و اسکیل های مختلف ایفریت رو انتخاب کنیم:دی

این بازی همون چیزیه که 20 ساله انتظارشو می کشم تا بالاخره جز کات سینهای پشم ریزون سری ، خودمو ذوب کنم داخل بازی ، اگر کسی ناراحت میشه بزار بشه ! اگر این بازی از نظر شما چیز جذابی نداره ! از نظر من ، شما صلاحیت نقد هیچ بازی ای رو ندارید حتی اگر نظر شخصیتون باشه ! ، بچه های جاپونی باز اینجا شاهدن ، بتای مانستر هانتر رو تست کردم و توی تاپیکش نظر دادم ، گفتم درسته من نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم ولی برای طرفداراش فوق العاده خواهد بود ، اگر از بازی پرفکتی خوشتون نمیاد اشکالی نداره ، خودتونو مثال بزنید نه سبک و سری ای که همیشه نوآوری ، داستان و گیم پلی درگیرکننده ای به نمایش میزاره ، مخصوصا این بازی که به قول بچه ها جز فنهاش ، خیلی از بازیکنان دیگه رو هم تحت تاثیر قرار داده .
این بازی تا اینجای نمایشهاش ، برگ برنده ی بزرگی برای اسکوار بعد از گند زدنای متوالیش محسوب میشه البته جز یه قسمت آنلاین برای XV ! ، خیلی خوشبینم به ترکوندن عجیب بازی ! ، و خیلی هایپم از این جهت که بیشتر از انتظاراتم نمایشها داره خوش میدرخشه .

e531696_.gif

آخرین ویرایش:
این بازی همون چیزیه که 20 ساله انتظارشو می کشم تا بالاخره جز کات سینهای پشم ریزون سری ، خودمو ذوب کنم داخل بازی ، اگر کسی ناراحت میشه بزار بشه ! اگر این بازی از نظر شما چیز جذابی نداره ! از نظر من ، شما صلاحیت نقد هیچ بازی ای رو ندارید حتی اگر نظر شخصیتون باشه ! ، بچه های جاپونی باز اینجا شاهدن ، بتای مانستر هانتر رو تست کردم و توی تاپیکش نظر دادم ، گفتم درسته من نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم ولی برای طرفداراش فوق العاده خواهد بود ، اگر از بازی پرفکتی خوشتون نمیاد اشکالی نداره ، خودتونو مثال بزنید نه سبک و سری ای که همیشه نوآوری ، داستان و گیم پلی درگیرکننده ای به نمایش میزاره ، مخصوصا این بازی که به قول بچه ها جز فنهاش ، خیلی از بازیکنان دیگه رو هم تحت تاثیر قرار داده .
این بازی تا اینجای نمایشهاش ، برگ برنده ی بزرگی برای اسکوار بعد از گند زدنای متوالیش محسوب میشه البته جز یه قسمت آنلاین برای XV ! ، خیلی خوشبینم به ترکوندن عجیب بازی ! ، و خیلی هایپم از این جهت که بیشتر از انتظاراتم نمایشها داره خوش میدرخشه .

e531696_.gif
چشم سلطان :D چرا دعوا میکنی:Dهیچ کس جرات نداره یک کلمه در مورد این بازی نقد الکی بکنه من خودم میام براش:D برخورد جدی میشه:Dفقط یک سوال دارم شاید بی ربط باشه یا OFF TOPIC باشه این بازی انحصار زمانی داره.؟؟؟یا برای کنسولهای دیگه هم میاد.؟؟یا نه کلا انحصاری هست.؟؟چون یکسری خبرهای از سایتهایی خوندم که برای کنسولهای دیگه هم خبره اومدنش هست ولی تایید نشده.

• Like
Reactions: .Amirone
چشم سلطان :D چرا دعوا میکنی:Dهیچ کس جرات نداره یک کلمه در مورد این بازی نقد الکی بکنه من خودم میام براش:D برخورد جدی میشه:Dفقط یک سوال دارم شاید بی ربط باشه یا OFF TOPIC باشه این بازی انحصار زمانی داره.؟؟؟یا برای کنسولهای دیگه هم میاد.؟؟یا نه کلا انحصاری هست.؟؟چون یکسری خبرهای از سایتهایی خوندم که برای کنسولهای دیگه هم خبره اومدنش هست ولی تایید نشده.
انحصاری زمانیه ‌‌خاطرت جمع :D

• Like
Reactions: CAP\MortezA63
انحصاری زمانیه ‌‌خاطرت جمع :D
ای خدا از دهنت بشنوه:D من اصلا تعصب روی این قضیه ندارم که حتما باید روی کنسول PS4 باشه و بمونه و بازی کنم من از خدامه برای سوییچ و Xone هم بیاد همه این شاهکار رو تجربه کنن خیلی لذت داره زندگی با خاطرات برای من و خیلی لذت خواهد داشت برای اونای که بازی رو تازه و جدید بخوان تجربه کنن...!!!

• Like
Reactions: .Amirone

e531696_.gif

ببخشید اینو میگم به موضوع تاپیک ارتباطی نداره ولی رفیق شما یه مقدار روی نحوه استفاده از علائم نگارشی کار کنی متن هایی که مینویسی بهتر خونده میشن :دی

مثلا وقتی که میخوای از "،" استفاده کنی اون رو به کلمه آخر بچسبون و بعد از "،" یه فاصله بزار تا کلمه بعدی :D

بعد هیچوقت بعد از"،" از "!" استفاده نکن :دی

نقطه رو هم بچسبون به کلمه آخر بدون فاصله :دی برای شروع جمله جدید بعد از نقطه هم یه فاصله بزار :دی

کلا "." و "،" به کلمه آخر میچسبه و با کلمه بعدی، باید فاصله داشته باشه. :دی

• Like
Reactions: gamer1998y
ای خدا از دهنت بشنوه:D من اصلا تعصب روی این قضیه ندارم که حتما باید روی کنسول PS4 باشه و بمونه و بازی کنم من از خدامه برای سوییچ و Xone هم بیاد همه این شاهکار رو تجربه کنن خیلی لذت داره زندگی با خاطرات برای من و خیلی لذت خواهد داشت برای اونای که بازی رو تازه و جدید بخوان تجربه کنن...!!!

از روز اول معرفی بازی گفتن که انحصاری زمانیه. البته سر در نمیارم چرا اصلا انحصاریه زمانی هم هست، ولی به هر صورت برای X1 که اول از همه میاد، بعد هم PC و جا داشته باشه یه جوری رو سوییچ هم میدن. کلا اینم از مسخره بازی های SE هست که انحصاری زمانی کرده بازی رو. البته شایدم سونی دمشون رو دیده:دی

به نظرتون میزاشتن یه دفعه نسل بعد عرضه میکردن بهتر نمیشد؟ هم گرافیک از این هم بالاتر میرفت و هم قسمت های مختلفش پخش نمیشد تو دو نسل مختلف

به نظرتون میزاشتن یه دفعه نسل بعد عرضه میکردن بهتر نمیشد؟ هم گرافیک از این هم بالاتر میرفت و هم قسمت های مختلفش پخش نمیشد تو دو نسل مختلف
نه:دی
نسل بعد اگر بکوارد داره که هیچی...پس بازی رو نسل بعدم در دسترسه!
اگرم بکوارد نداره حتما ریمسترش رو میدن!(گرچه عجیبه ریمستر FF XIII رو ندادن! )

نه:D
نسل بعد اگر بکوارد داره که هیچی...پس بازی رو نسل بعدم در دسترسه!
اگرم بکوارد نداره حتما ریمسترش رو میدن!(گرچه عجیبه ریمستر FF XIII رو ندادن! )
بیشتر به خاطر گرافیکش میگم چون چند وقت دیگه که گرافیک بازی های نسل بعدی رو ببینیم دیگه این گرافیک ممکنه از چشممون بیافته یکم (مخصوصا که نزدیک نسل بعد هم هستیم)

بیشتر به خاطر گرافیکش میگم چون چند وقت دیگه که گرافیک بازی های نسل بعدی رو ببینیم دیگه این گرافیک ممکنه از چشممون بیافته یکم (مخصوصا که نزدیک نسل بعد هم هستیم)
اگر اینجوره که هیچ بازیی نباید بیاد سال دیگه، TLOU2 ، سایبر پانک ، Ghost of Tsushima و همین FF VII R ، همشونم گرافیک های شاخی دارن...
معمولا بازی های لانچ نسل بعد هم همشون اونقدرا خفن تر از خفن ترین گرافیک های سال آخر نیستن!(مثلا TLOU1 حتی با اومدن نسل جدید بازم شاخ بود!)

این FF VII R هم که فعلا گرافیک نمایش هاش به قول آریا عجیب غریبه و چیز به شدت شاخیه:دی

همون وضعیت رزیدنت 2 ریمیک اینجا هم حس میشه...اینکه هر چقدر بیشتر بازی رو نمایش میدن باورش سخت تر میشه که انقدر تونستن بازیو خوب دربیارن. فقط کاش نحوه معرفی و عرضه زودهنگامش هم مثل RE2 بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or