Final Fantasy Resonance

10559571-80BD-44DB-A3B2-41D5E34C1809.png
بالاخره اسکوئر انیکس از جدیدترین نسخه فاینال فانتزی با نام Final Fantasy Resonance رونمایی کرد؛ عنوانی که از همان اولین تریلر توانست توجه طرفداران قدیمی و جدید مجموعه را جلب کند. این بازی نخستین فاینال فانتزی با سبک گرافیکی HD-2D است و تلاش می‌کند حال‌وهوای کلاسیک سری را با فناوری و طراحی مدرن ترکیب کند.

IMG_1365.jpeg IMG_1366.jpeg
  • بازگشت به مبارزات نوبتی (Turn-Based)
  • گرافیک چشم‌نواز HD-2D مشابه آثار موفق اسکوئر انیکس
  • داستانی جدید بر پایه دنیای Final Fantasy Brave Exvius
  • حضور کریستال‌ها، چوکوبوها، ایرشیپ‌ها و سامون‌های نمادین سری
  • حضور شخصیت‌های محبوبی مانند Cloud Strife، Tidus و Warrior of Light به شکلی ویژه در طول ماجراجویی

📅 تاریخ انتشار بازی:
۲۲ اکتبر ۲۰۲۶ برای PS5، Xbox Series، Nintendo Switch، Nintendo Switch 2 و PC منتشر خواهد شد.

به نظر می‌رسد Final Fantasy Resonance همان چیزی باشد که بسیاری از طرفداران سال‌ها منتظرش بودند؛ بازگشتی به ریشه‌های مجموعه با ظاهری مدرن و باشکوه. شما بعد از دیدن تریلر معرفی چه نظری دارید؟ آیا این بازی می‌تواند یکی از بهترین فاینال فانتزی‌های سال‌های اخیر باشد؟

بییییی نهایت برای این بازی هایپم:x
فوق العاده بود نمایش:x ، اون پیش نمایش IGN هم رو هم حتما ببینید روح و روانتون شاد بشه:x

چقدر امسال شلوغه واقعا...
نمیدونم میشه D1 زدش یا نه (فقط اکتبر کسلوانیا، این و فنتوم بلید رو داریم)
ولی اینجوری که براش هایپم فکر کنم اکتوپث0 باید بیشتر صبر کنه و اول اینو میرم:(

اصلا هر عکس یا ویدیویی رو ازش دوباره میبینم، قلب قلبی میشم:))
با این دست فرمون 2D-HDهای اسکوئر کم کم میشن سزی مورد علاقه م:))

کاور آرتشم ادای دینی به FF6ه فکر کنم :دی

images (71).jpeg HKYspiXbUAAhaZR.jpeg

گیم پلی از باسفایت بازی:x:

=========
=========
Resonance کلا پروژه زنده سازی brave exvius بود و آفلاین کردن اونه.
اگه یه تصمیم درست اسکوئر گرفته باشه همین بود که نزاشت بازی مثل باقی بازیهای موبایل مجموعه به خاطره ها بپیونده.
یاد Mobius Final Fantasy به خیر واقعا ، یکی از شاهکارهای اسکوئر روی موبایل بود که برای همیشه مرد :(

صبرکردن برای بازی واقعا سخته.

خیلی خفنه.
اگه حتی این بازی خیلی بیشتر از پارت سوم 7 تحویل گرفته بشه نباید تعجب کرد.

وای اگه این بازی موفق بشه و اسکوئر بزنه به سرش و Ever Crisis رو هم به همین شکل بازسازی کنه چی میشه؟ :x
البته امیدوارم قبلش بزنن سرورهاش رو ببندن که راه باز بشه:D

خیلی خفنه.
اگه حتی این بازی خیلی بیشتر از پارت سوم 7 تحویل گرفته بشه نباید تعجب کرد.

وای اگه این بازی موفق بشه و اسکوئر بزنه به سرش و Ever Crisis رو هم به همین شکل بازسازی کنه چی میشه؟ :x
البته امیدوارم قبلش بزنن سرورهاش رو ببندن که راه باز بشه:D
به نظرم یکی از گزینه های بعدیشون بازی موبایل Nier باشه:-"
البته اگر موفق باشه، پارت بعدی خود BE هم هست

و یک مورد شاید خفن...
بازسازی FF6 باشه:-"

دیگه کسیم غر نمیزنه چرا مثل FF7 R از نوبتی درش اوردید و فلان و بیسار! :-"

پ.ن: البته یکی از دوستان که خودشم فن 2D-HDه، میگفت تو اون نکبت زده ی اِرا مخالفین زیادی داره 2D-HD و میگن زشته!!! :|

البته یکی از دوستان که خودشم فن 2D-HDه، میگفت تو اون نکبت زده ی اِرا مخالفین زیادی داره 2D-HD و میگن زشته!!! :|
با اون نکبت خانه:دی کار ندارم!!!:دی
ولی اصلا دوست ندارم عناوین خاصی مثل chrono trigger و FF6 یا chrono cross رو این مدلی ریمیک ببینیم!!! یا

بیان مثلا فاینال 8تا 15 رو همین 2D-HD رو به عنوان reimagined عرضه کنن... خیلی هم عالی...(حتی از همین 7 یک نسخه 2D-HD کامل بدن) ولی اسم ریمیک روی عناوین بسیار کلاسیک نزارن!!!
(خلاصه داستان و کلا تریلر تبلیغاتی بود ولی نشون میده حتی بازی های مدرنم می تونن اینطوری ساخته بشن)

همونقدر این قضیه عجیبه که CDPR بیاد ویچر1 رو به صورت مترویدوینیا پیکسل آرتی عرضه کنه!!!!
(باز میگم این عناوین خوبن...ولی نباید جای عناوین اصلی رو بگیرن... همین الان هستن عده ای که میگن اصلا خود FF17 هم 2D-HD باشه!!!!)

آخرین ویرایش:
به نظرم یکی از گزینه های بعدیشون بازی موبایل Nier باشه:-"
البته اگر موفق باشه، پارت بعدی خود BE هم هست

و یک مورد شاید خفن...
بازسازی FF6 باشه:-"

دیگه کسیم غر نمیزنه چرا مثل FF7 R از نوبتی درش اوردید و فلان و بیسار! :-"

پ.ن: البته یکی از دوستان که خودشم فن 2D-HDه، میگفت تو اون نکبت زده ی اِرا مخالفین زیادی داره 2D-HD و میگن زشته!!! :|
دقیقا.
Nier هم میتونه گزینه بعدی باشه.
مخصوصا که داستانش خیلی مهمه و یوکو تارو روی این تاکید کرده بود.

• Like
Reactions: Nike-90
یعنی شما FF7 ریمیک و ریبرث رو بازی کردین و کماکان از ریمیک به سبک 2D-HD استقبال میکنید؟ :D
اممم.... حاضرم ریمیک و ریبرث کذایی 7 هیچوقت ساخته نمیشدن ولی FF6 یه ریمیک 2D-HD میگرفت

یعنی شما FF7 ریمیک و ریبرث رو بازی کردین و کماکان از ریمیک به سبک 2D-HD استقبال میکنید؟ :D
اگه بدونی که خب میدونی وگرنه باید بری اوریجینال و ریمیکها رو دوباره بازی کنی تا نسبت فاجعه رو متوجه بشی:D
=========
این ریمیکها کلا به معنای کامل کلمه Reimagining هستن ، دوستان نشستن و گفتن چطور میتونیم این متریالی که داریم رو اونقدری تغییر و کش بدیم که تو سه تا بازی جا بشه؟
اون وسط یکی بشکن زده و گفته اینم راه حل من :D
این سه گانه ریمیک در واقع FF VII که تو یه دنیای موازی ساخته شده.

اممم.... حاضرم ریمیک و ریبرث کذایی 7 هیچوقت ساخته نمیشدن ولی FF6 یه ریمیک 2D-HD میگرفت
اگه بدونی که خب میدونی وگرنه باید بری اوریجینال و ریمیکها رو دوباره بازی کنی تا نسبت فاجعه رو متوجه بشی:D
=========
این ریمیکها کلا به معنای کامل کلمه Reimagining هستن ، دوستان نشستن و گفتن چطور میتونیم این متریالی که داریم رو اونقدری تغییر و کش بدیم که تو سه تا بازی جا بشه؟
اون وسط یکی بشکن زده و گفته اینم راه حل من :D
این سه گانه ریمیک در واقع FF VII که تو یه دنیای موازی ساخته شده.
من اصلا کار ندارم داستان چطوری بوده تو ریمیکش، چون اصلیشو بازی نکردم هم راستش برام اهمیتی نداشت :D

منظورم اینه به شما حق انتخاب بدن که 6 و 8 رو به شکل و استایل ریمیک ببینید یا 2D-HD انتخابتون دومیه واقعا؟ :D

• Like
Reactions: Zack.Fair
من اصلا کار ندارم داستان چطوری بوده تو ریمیکش، چون اصلیشو بازی نکردم هم راستش برام اهمیتی نداشت :D

منظورم اینه به شما حق انتخاب بدن که 6 و 8 رو به شکل و استایل ریمیک ببینید یا 2D-HD انتخابتون دومیه واقعا؟ :D
اگه چند سال پیش میپرسیدی میگفتم قطعا فول ریمیک بروز شده... ولی بعد از دیدن ریمیک 7 دیگه علاقه ای ندارم اسکوئر رو بیشتر از این زحمت بدم:دی اینا اینکاره نیستن! بعدشم 7 و 8 ارجینال سه بعدی بودن و در هر صورت 2D-HD نمیشدن، مگه یه چی مثل Ever Crisis براشون بدن که اونم فعلا در افقان دید نیست:دی
اگرم فقط بحث 6 باشه به طور کامل خارج از توان اسکوئر هست که بتونه این بازی رو کامل ریمیک کنه چون خیییلی عظیمه. به قیافش نمیخوره:دی

کدوم طرفداریه که برای ریمیک 6 جون نده؟
ولی منم نظرم اینه که اگه بخوان مثل 7 ریمیک کنن و تا این حد دخل و تصرف کنن و... ترجیحم اینه که اصلا نسازن.
خب برن عنوان جدید بسازن ، چه کاریه اصلا؟
اما خب برای طرفدار جدید حتما خیلی جذاب میتونه باشه.

من به نظرم اسکوئر باید ببینه کپکام چی کار کرده و همون راه رو بره که هم طرفدارهای قدیمی رو جذب کنه و هم پلیرهای جدید رو.
به نظرم به راحتی میتونن با ریمیک مابقی به سبک کپکام ، طرفدارهای سری که خوبه ولی کل صنعت رو تکون اساسی بدن.
مخصوصا با FFX.
حیف که عرضه این کار رو ندارن.

درسته از من نپرسیدی، ولی من میپرم وسط بحثتون :D ببین، تا زمانی که FF VII اصلی رو بازی نکنی، جواب دقیقِ سوالت رو نخواهی گرفت؛ در واقع از یه طرف میگی نسخه اصلی رو بازی نکردی و برات مهم نبوده ولی از اون طرف سوال سختی می‌پرسی :D اینکه چرا دوستان، 2D-HD رو ترجیح میدن، چون بهشون ثابت شده که تا اینجای کار، نسخه‌های ریمیکِ 3D با کامبت‌سیستم Real Time و غیرِ نوبتی، هنوز نتونستن اون جادوی واقعی در نسخه‌های اوریجینال رو بازآفرینی کنن؛ حتی با وجود اینکه remake و rebirth مجموعا بازی‌های عالی و باکیفیتی هستن. در واقع مشکل از Square Enix گرامی است!

به عنوان مثال، FF VII اصلی که از دید من و خیلی‌ها بهترین FF تاریخه، از ثانیه اول تا پایان بازی، انسجام عجیب و بی‌نظیری داشت؛ بازی به معنی واقعی کلمه، یک ماجراجویی طولانی و یک سفر پر حادثه بود که لحظه‌لحظه‌اش تو ذهنت می‌موند و خاطره میشد. داستانش خیلی‌خیلی قُرص و محکم بود و در طول ۴۰-۵۰ ساعتی که پاش بودی، ذره‌ای دچار حواس‌پرتی نمی‌شدی. کامبت‌دیزاینِ بازی با اضافه شدن Materia برای اولین بار، دچار یک تحول بی‌سابقه تو ژانر turn-based JRPG شده بود. تو نسخه اصلی، گرایند کردن برای ارتقا لِوِل و زدن باس‌ها واقعا به آدم انگیزه می‌داد و اصلا حسِ تکراری شدن نداشت. حالا تصور کن داریم درباره سال ۱۹۹۷ حرف می‌زنیم!!

اما دوستانِ گُلمون در اسکوئر اینکس چیکار کردن؟! برداشتن از تو شکمِ یه بازی نهایتا ۵۰ ساعته، یه سه‌قُلو کشیدن بیرون که هر کدومش ۵۰ ساعت گیم‌پلی خالص داره!! حالا برای اینکه داستانِ نسخه اصلی، کشش لازم رو برای این زایمان سنگین داشته باشه، جناب Tetsuya Nomura و همکاران تصمیم گرفتن چیزهایی مثل تایم‌لاین‌های موازی و ... رو به بازی اضافه کنن! آیا نتیجه نهایی بد شده؟! اصلا و ابدا؛ ولی اون روح سحرآمیز و ماندگاریِ نسخه اوریجینال رو نداره. حالا می‌پرسی این روح چیه؟ باید خودت بازی کنی تا متوجه بشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or