Final Fantasy News

سورپرایز , سورپرایز

یک فاینال جدید که قطعا در انحصار سونی خواهد بود

در دوم و سوم اگوست کنفرانس اسکوار انیکس برپا خواهد شد.ایا مصاحبه اخیر هاشیموتو را به خاطر دارید؟او اعلام کرده بود که فاینال فانتزی 7 یک خبر شوک اور برای فن ها خواهد داشت.
مثل اینکه این خبر خیلی بزرگتر از چیزی بود که ما فکر میکردیم. سایت 1UP نقل قول وحشتناکی از اسکوار انجام داده که دنیای بازی را به لرزه در اورده:

**(( اعلام عرضه ی فاینال فانتزی 13 روی X360 گوی رقابت را به سمت مایکروسافت برد,به محض برپایی کنفرانس اسکوار در ژاپن طی دو هفته اینده, مایکروسافت اجبارا توپ را به سمت سونی پاس خواهد داد))**;)

سراسر گیمر ها در جهان چشم به این واقعه دوخته اند که چه اتفاقی قرار است بی افتد. به احتمال قریب به یقین این خبر هیچ ربطی به فاینال 13 ندارد و بالاخره ممکن است رویای خیلی از گیمر ها را براورده کند. یعنی:
بازسازی فاینال فانتزی 7 و یا ساختن ادامه این شاهکار.

همچنین با توجه به انتشار Crisis Core که پایه محکمی برای داستان بوجود اورد میتوان نتیجه گرفت که این خبر 99 درصد در مورد فاینال 7 خواهد بود
.

برای ساخت ادامه که راه بسیار باز است و در اخر بازی DOC میبینیم که Genesis زنده است. اگر هم بازسازی باشد که همه چیز اماده است تا این شاهکار روی بلوری برود. البته من خودم به شخصه منتظر ادامه داستان هستم.
هر چه که هست امیدواریم شایسته نام فاینال فانتزی باشد.
با تشکر_

سلام دوستان :love:
من که فکر می کنم جزو همون 6 تا بازی هست که قراره ساخته بشه :confused:
ولی امید وارم بازی هر چیزی که هست مولتی باشه(البته این طور که دست اندرکاران گفتند باید قید مولتی رو بزنیم )اخه به این زودی خوشحالی رو می خوان از فن بوی های 360 بگیرن:((:((

خبرهايي بسيار عجيب

1_دختر دم خوكي يا همان pigailed girl در حالي ديده شده است كه روپوشي به تن داشته و در مقابل صندوقچه اي شبيه تابوت ايستاده است. مردي كه چهره اي شبيه به سفيروث دارد در ان حوالي ديده شده.:eek:

2_يك گروه از كاراكترها در كنار هم نشان داده شده اند كه شامل سفيروث, kefka, golbez و exdeath بوده اند. شايعاتي وجود دارد مبني بر اينكه سفيروث و كفكا با هم همكار و همدستند:eek:

نكته: كفكا شخصيت منفي فاينال فانتزي 6 است كه در امريكا حتي بيشتر از سفيروث محبوب است و طرفدار دارد تا حدي كه فروش فاينال 6 در امريكا حتي ركورد فروش فاينال 7 را هم شكست. شخصيت او بسيار مرموز و پيچيده است.

همدستي اين دو كاراكتر يعني نابودي كل دنيا.
اسكوار همگان را در تعجب و شفت فرو برد.:eek:

خبرهايي بسيار عجيب

1_دختر دم خوكي يا همان pigailed girl در حالي ديده شده است كه روپوشي به تن داشته و در مقابل صندوقچه اي شبيه تابوت ايستاده است. مردي كه چهره اي شبيه به سفيروث دارد در ان حوالي ديده شده.:eek:

2_يك گروه از كاراكترها در كنار هم نشان داده شده اند كه شامل سفيروث, kefka, golbez و exdeath بوده اند. شايعاتي وجود دارد مبني بر اينكه سفيروث و كفكا با هم همكار و همدستند:eek:

نكته: كفكا شخصيت منفي فاينال فانتزي 6 است كه در امريكا حتي بيشتر از سفيروث محبوب است و طرفدار دارد تا حدي كه فروش فاينال 6 در امريكا حتي ركورد فروش فاينال 7 را هم شكست. شخصيت او بسيار مرموز و پيچيده است.

همدستي اين دو كاراكتر يعني نابودي كل دنيا.
اسكوار همگان را در تعجب و شفت فرو برد.:eek:

فکر کنم نصف نوشتت مال ffd psp باشه..

ببینم ایییی نی که گفتی ff که قراره برای psp بیاده :eek:
اگه بخواد سفیروث و کفکا ( کیه ) با هم باشن بخاطر سفیروث من باید یک psp بخرم . چه خبرهایی میرسه :biggrin1:
اگه تیفا و کلود باشن که همین فردا psp گرفتم :love::((
ممنون

البته سفیروث در Dissidia Final Fantasy هست.

شما برو تو psp game ماکان تاپیکشو زده. اطلاعات بیشتر اونجا هست. چون همه شخصیت های فینال تو این بازی هستند فکر می کنم نوشته ات مربوط به این بازی باشه.

حميد جان منظورت رو از ffd psp نفبهميدم :biggrin1:
در كل اين اخبار فعلا هيچ توضيحي در مورد پلتفرم و غيره ندارند.:bye:
مهدی جون این شخصیت هایی که شما گفتی مثل kefka از FF6 و Golbeza از FF4 مربوط به FFD هستند.در این FF تمام کارکتر های اصلی و باس های اصلی حظور دارند.این خبر هم داره میگه که این کارکتر ها در بازی Playable هستند......

برو اینجا اطلاعاتی از Dissidia میتونی پیدا کنی:

http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13246

آخرین ویرایش:
فاینال فانتزی advent children برای مارس 2009 بطور کامل و با کیفیت عالی بر روی بلوری خواهد رفت.

در این دیسک نسخه ی دموی فاینال xiii و همچنین تریلر هایی از versus و Agito قرار خواهند داشت. با توجه به مدت زمان زیادی که تا عرضه این محصول مانده میتوان انتظار یک دموی کامل و با کیفیت خوب از FFXIII باشیم.;)
2hfphtv.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or