Final Fantasy 25th Anniversary، اطلاعات تکمیلی از Lightning Returns

Cloud Strife

Loyal Member
بیست و پنجمین سالگرد تولد و شکل گیری سری Final Fantasy نیز هماننده مراسم مخصوص Kojima Productions همراه با سورپرایز‌های جدید بود.

معرفی رسمی Final Fantasy VII برای PC، رونمایی از Update 2.0 رسمی Final Fantasy XIV با نام A Realm Reborn، برنامه‌ای ویژه در خصوص موسیقی و بازی‌ها با حضور شخص Nobuo Uematsu، پدر موسیقیایی سری FF(!)، سخرانی Kumi Tanioka و Nanaa Mihgo درباری Final Fantasy XI و دنیای آنلاین FF و البته بخش ویژه و پرهیجان این رویداد، یعنی Final Fantasy XIII Lightning Saga.

ثبت دامنه مربوط به Final Fantasy XIII-3 توسط SE و همچنین رونمایی از یک سایت جدید با نام A Storm Gathers در چند هفته مانده به آغاز مراسم ویژه SE شایعات بسیار زیادی را در خصوص معرفی قریب الوقوع سومین (و آخرین) بخش از داستان FFXIII و پروژه معروف Fabula Nova Crystallis بر سر دهان‌ها انداخته بود، اما اقای کیتاسه، تهیه کننده FNC، با رونمایی از پروژه جدید تیم خود نشان داد چیزی فراتر از یک ادامه صرف در انتظار طرفداران سری FF (خصوصا شماره سیزدهم آن) است!

logo.jpg

Lightning Returns: Final Fantasy XIII نام آخرین ببازی جدید از پروژه FNC است که در سال آینده میلادی (احتمالا اواخر زمستان 91) برای کنسول‌های PS3 و Xbox 360 منتشر می‌شود. LR را نه یک ادامه و تکمیل کننده برای داستان XIII و XIII-2، بلکه یک Reboot و داستانی جدید و شروعی دوباره برای شخصیت جذاب آن Lightning است! عنوانی که با شعار "ایجاد تغییر در داستان، شخصیت‌های جدید، دنیایی جدید و گیم‌پلی پیشرفته و ارتقا یافته" پا به عرصه رقابت گذاشته و قصد دارد پایه گذار و آغازگر فصل جدیدی از حیات مجموعه Final Fantasy باشد!

در LR همه چیز از نو به گیمرها معرفی خواهد شد، حتی دنیا و ریشه‌های داستانی آن! با سیاره Pulse، Cocoon و خدایان دروغین آن Fal’Cie ها خداحافظی کنید؛ در خصوص داستان LR اطلاعات خاصی در دست نیست و SE قصد انتشار رسمی اطلاعات را تا قبل از چهارم سپتامبر ندارد، اما می‌دانیم که داستان جدید Lightning صدها سال پس از ماجرای XIII-2 و در سرزمین جدید به نام Novus Partus اتفاق می‌افتد. دنیایی وسیع و بزرگ که از 4 جزیره با فضا و اتمسفر خاص خود تشکیل شده است. کارگردان هنری بازی در خصوص فضای حاکم بر این مناطق گفته است سه بخش از این جزایر دارای محیط‌های Gothic (گاتیک به یک دوره خاص از معماری اطلاق می‌شود که شروع آن را پس از دوران طلایی بیزانس می‌دانند. از مشخصه‌های اصلی معماری گاتیک می‌توان به برج و بارو‌های بلند و نوک تیز اشاره کرد)، مکانیکی و صنعتی و تخیلی و افسانه‌ای هستند. چهار جزیره دنیای NP از طریف خطوط راه آهن و قطار به یکدیگر متصل هستند و می‌توان در هر لحظه از بازی با رفتن به ایستگاه‌های مخصوص به دیگر نقاط NP سفر کرد.

http://myup.ir/viewer.php?file=07195893550615733383.jpg
با توجه به Artwork های منتشر شده از بازی می‌توان حدس زد Lexerion نام جزیره مکانیکی و صنعتی دنیای NP است که محیط‌های آن شباهت بسیار زیادی به معماری پاریسی دارد.

Lightning تنها شخصیت قابل بازی LR است که می‌توانیم کنترل آن را آزادانه و بدون هیچ محدودیتی در دنیای NP در دست بگیریم. بنا بر دلایلی نامعلوم و فعلا نامشخص دنیای NP پس از 13 روز (از آغاز بازی) نابود شده و یک ساعت عظیم و غول پیکر شمارش معکوس مرگ آن را آغاز کرده است و می‌توان به راحتی متوجه شد داستان در خصوص جلوگیری از این فاجعه عظیم بشری است (درست همانند XIII، منتها با این تفاوت که در XIII تنها 13 روز به پایان انسانیت شخصیت‌های داستان باقی مانده بود).

http://myup.ir/viewer.php?file=36260288397323955901.jpg
بازی دارای World Map خواهد بود

گیم‌پلی LR نسخه بهبود یافته (بخواند اکشن شده) دو بازی قبلیست که المان‌های بسیار زیادی را از آن‌ها به ارث برده است. مبارزات همزمان کماکان بخش جدایی ناپذیر گیم‌پلی بازیست که سیستم دفاع همزمان نیز به منظور کنترل بهتر به آن افزوده شده است. همچنین Lightning در بازی جدید خود قابلیت‌ تغییر در زمان و دست کاری کردن آن را نیز خواهد داشت که البته اطلاعات دقیق و درستی در مورد آن وجود ندارد و تنها گفته شده است در پایان مبارزات می‌توان با کمک این سیستم کمی در زمان شیطنت کرده و اشتباهات خود را تصحیح کنید!

به نظر می‌رسد ظاهر Lightning در بازی جدید چندان تفاوتی نصبت به XIII-2 نداشته است و کماکان لباس شوالیه اترو را بر تن دارد اما اینبار سلاح‌های جدید‌تری را در دست خواهد گرفت. کیتاسه در این خصوص می‌گوید Lightning در LR شخصیتی به مراتب قدرتمند‌تر از قبل داشته و همچنین گیمرها می‌توانند ظاهر او را به سلیقه خود تغییر داده و لباس‌های جدیدی برای او بدست آورند!

art2.png

Assassin's Creed or Final Fantasy؟

customisation.jpg

Lightning به همراه سلاح جدید!

station.png

ایستگاه قطار، دروازه ورود به دیگر جزایر بازیست.

buildings.png

محیط های شهری LR شباهت زیادی به Versus دارد

monster.jpg

monster2.jpg

monster3.jpg

دشمنان جدید!

masked2.jpg

در LR شخصیت های فرعی بسیار زیادی را خواهیم دید.

در نهایت باید گفت آنقدر اطلاعات درباری Lightning Returns کم است که نمی‌تواند آن را قضاوت کرد اما باید گفت SE دست به ریسک بزرگی زده است؛ Reboot کردن عنوانی که امتحان خود را پس داده است در پایان نسل حرکتی است که نتیجه آن یا یک بازی جذاب به تمام معنی است و یا یک فاجعه مطلق! باید دید Lightning در ماجرای جدید خود نیز می‌تواند موفق عمل کند و یا در نهایت تبدیل به یکی از ضعیف‌ترین Spin Off های مجموعه خواهد شد!!

همچنین کنفرانس مخصوص به پانزدهمین سالگرد Final Fantasy VII فردا راس ساعت 11:30 انجام شده و می‌توان منتظر رونمایی رسمی FFVII برای PC و شنیدن تغییرات و اظافات احتمالی آن بود.

LIGHTNING = THE RETURN

ممنون از خبر نمیتونم بگم نا امید نشدم چون توی ته قلبم یکم میترسم این بازی چی میشود ولی بهتر بود FINAL FANTASY XIII-3 رو میساختن . خدا رحم کنه ! ولی باز خوبه لایتنینگ جون میاد !

نوشته اندکه. ولی کافیه!

بیشتر از این اطلاعات نیست و بقیش تحلیل شخصی سایت هاس. SE گفته اطلاعات بیشتر رو از 4روم به این ور رو میکنه! فکرکنم تریلر بازی رو هم رسمی پابلیش کنن.

لباس مضخرف تر این نمی‌تونستن برای Lighting درنظر بگیرن؟ اون لباسش تو نسخه 13 نصف ابهتشو تشکیل می‌داد، دلیلشم سادگی و هماهنگی با خود شخصیت بود. اینجا انگار لباسش شبیه جشنواره‌های سنتی مالزی اونورا شده:|

جدیدا" کلمه ریبوت رو میشنوم تمام بدنم میلرزه...:-"
طرح کلی بازی(تا اینجا البته فعلا" که چیز زیادی نمیدونیم) بد به نظر نمیاد...از اون بازی هایی میشه که یا به یکی از جذاب ترین بازی های سال تبدیل میشه یا کل سری رو به فنا میده:-"خدا کنه اولی باشه...
در هر حال خوبه که شخصیت اصلی ایندفعه دوباره لایتنینگه...نوئل و سارا...خب:|
درمورد دشمن اصلی چیزی نگفتن؟خیلی خوب میشه اگه یه شخصیت دیگه مثل caius یا حتی خود caius رو به روی لایتنینگ باشه:-"

به عنوان یه SPin Off بد نیست! داره بازی رو میبره به سما اکشن هایی که یه شخصیت دارن! اگه در همین حد بمونه خوبه، وگرنه بخواد باعث بشه کل سری از این به بعد این مدلی بشه....

من همه امیدم به FFXV هست که ایتو داره میسازه! ایتو هیچ وقت در حد کیتاسه خز نبوده! البته خدا میدونه ایتو چه گیم پلی اکشنی بسازه اما حداقل درک درستی از فضای FF داره! به نظرم هم FFIX و هم FFXII (خصوصا IX) خیلی FF بودن! به لحاظ اتمسفر!

مثلا همین Lightning Returns منو بیشتر یاد AC میندازه تا FF! در مجموع خدا به خیر بگذرونه!

من در جریان سازنده های این نسخه های فرعی اخیر نیستم. نمیشد اینا بیان به تیم Versus کمک کنن و به جای این نسخه ها ، روی اون کار کنن ؟! :دی یه بار توی عمرمون خواستیم FF بازی کنیم ! :دی

بیشتر از این اطلاعات نیست و بقیش تحلیل شخصی سایت هاس. SE گفته اطلاعات بیشتر رو از 4روم به این ور رو میکنه! فکرکنم تریلر بازی رو هم رسمی پابلیش کنن.
ماکان فکر کنم شهاب منظورش ادیتور سایت بود که وقتی کم تایپ کنی میگه نوشته اندکه ! :دی

من در جریان سازنده های این نسخه های فرعی اخیر نیستم. نمیشد اینا بیان به تیم Versus کمک کنن و به جای این نسخه ها ، روی اون کار کنن ؟! :biggrin1: یه بار توی عمرمون خواستیم FF بازی کنیم ! :biggrin1:

تیم versus مثل اینکه خودش درگیر ساختن Kingdom Hearts جدیده!

انطور که وادا میگفت Versus به آخرین عنوان لیست اینا تبدیل شده، یعنی آخرین FF ای که روش مانور میدن. البته بعید نیست برای دل خوش کنک ملت این حرفو زده و بازی کنسل شده! یا در خوش بینانه ترین حالت ممکن به صورت تعلیق درامده! به نظر من که کاملا تعلیق شده! تو این TGS چیزی نشون ندن رسما کنسله!

ماکان فکر کنم شهاب منظورش ادیتور سایت بود که وقتی کم تایپ کنی میگه نوشته اندکه ! :biggrin1:

:دی

من در جریان سازنده های این نسخه های فرعی اخیر نیستم. نمیشد اینا بیان به تیم Versus کمک کنن و به جای این نسخه ها ، روی اون کار کنن ؟! :دی یه بار توی عمرمون خواستیم FF بازی کنیم ! :دی

ماکان فکر کنم شهاب منظورش ادیتور سایت بود که وقتی کم تایپ کنی میگه نوشته اندکه ! :دی

تو رو خدا نگاه کن ... من 10 سال آزگار روی این بشر کار کردم تا JRPG بازش کنم ولی نشد که نشد !

ببینید جادوی Versus چیه که آریا رو هم به این سبک علاقمند کرده !!! :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or