Final Fantasy 25th Anniversary، اطلاعات تکمیلی از Lightning Returns

Cloud Strife

Loyal Member
بیست و پنجمین سالگرد تولد و شکل گیری سری Final Fantasy نیز هماننده مراسم مخصوص Kojima Productions همراه با سورپرایز‌های جدید بود.

معرفی رسمی Final Fantasy VII برای PC، رونمایی از Update 2.0 رسمی Final Fantasy XIV با نام A Realm Reborn، برنامه‌ای ویژه در خصوص موسیقی و بازی‌ها با حضور شخص Nobuo Uematsu، پدر موسیقیایی سری FF(!)، سخرانی Kumi Tanioka و Nanaa Mihgo درباری Final Fantasy XI و دنیای آنلاین FF و البته بخش ویژه و پرهیجان این رویداد، یعنی Final Fantasy XIII Lightning Saga.

ثبت دامنه مربوط به Final Fantasy XIII-3 توسط SE و همچنین رونمایی از یک سایت جدید با نام A Storm Gathers در چند هفته مانده به آغاز مراسم ویژه SE شایعات بسیار زیادی را در خصوص معرفی قریب الوقوع سومین (و آخرین) بخش از داستان FFXIII و پروژه معروف Fabula Nova Crystallis بر سر دهان‌ها انداخته بود، اما اقای کیتاسه، تهیه کننده FNC، با رونمایی از پروژه جدید تیم خود نشان داد چیزی فراتر از یک ادامه صرف در انتظار طرفداران سری FF (خصوصا شماره سیزدهم آن) است!

logo.jpg

Lightning Returns: Final Fantasy XIII نام آخرین ببازی جدید از پروژه FNC است که در سال آینده میلادی (احتمالا اواخر زمستان 91) برای کنسول‌های PS3 و Xbox 360 منتشر می‌شود. LR را نه یک ادامه و تکمیل کننده برای داستان XIII و XIII-2، بلکه یک Reboot و داستانی جدید و شروعی دوباره برای شخصیت جذاب آن Lightning است! عنوانی که با شعار "ایجاد تغییر در داستان، شخصیت‌های جدید، دنیایی جدید و گیم‌پلی پیشرفته و ارتقا یافته" پا به عرصه رقابت گذاشته و قصد دارد پایه گذار و آغازگر فصل جدیدی از حیات مجموعه Final Fantasy باشد!

در LR همه چیز از نو به گیمرها معرفی خواهد شد، حتی دنیا و ریشه‌های داستانی آن! با سیاره Pulse، Cocoon و خدایان دروغین آن Fal’Cie ها خداحافظی کنید؛ در خصوص داستان LR اطلاعات خاصی در دست نیست و SE قصد انتشار رسمی اطلاعات را تا قبل از چهارم سپتامبر ندارد، اما می‌دانیم که داستان جدید Lightning صدها سال پس از ماجرای XIII-2 و در سرزمین جدید به نام Novus Partus اتفاق می‌افتد. دنیایی وسیع و بزرگ که از 4 جزیره با فضا و اتمسفر خاص خود تشکیل شده است. کارگردان هنری بازی در خصوص فضای حاکم بر این مناطق گفته است سه بخش از این جزایر دارای محیط‌های Gothic (گاتیک به یک دوره خاص از معماری اطلاق می‌شود که شروع آن را پس از دوران طلایی بیزانس می‌دانند. از مشخصه‌های اصلی معماری گاتیک می‌توان به برج و بارو‌های بلند و نوک تیز اشاره کرد)، مکانیکی و صنعتی و تخیلی و افسانه‌ای هستند. چهار جزیره دنیای NP از طریف خطوط راه آهن و قطار به یکدیگر متصل هستند و می‌توان در هر لحظه از بازی با رفتن به ایستگاه‌های مخصوص به دیگر نقاط NP سفر کرد.

http://myup.ir/viewer.php?file=07195893550615733383.jpg
با توجه به Artwork های منتشر شده از بازی می‌توان حدس زد Lexerion نام جزیره مکانیکی و صنعتی دنیای NP است که محیط‌های آن شباهت بسیار زیادی به معماری پاریسی دارد.

Lightning تنها شخصیت قابل بازی LR است که می‌توانیم کنترل آن را آزادانه و بدون هیچ محدودیتی در دنیای NP در دست بگیریم. بنا بر دلایلی نامعلوم و فعلا نامشخص دنیای NP پس از 13 روز (از آغاز بازی) نابود شده و یک ساعت عظیم و غول پیکر شمارش معکوس مرگ آن را آغاز کرده است و می‌توان به راحتی متوجه شد داستان در خصوص جلوگیری از این فاجعه عظیم بشری است (درست همانند XIII، منتها با این تفاوت که در XIII تنها 13 روز به پایان انسانیت شخصیت‌های داستان باقی مانده بود).

http://myup.ir/viewer.php?file=36260288397323955901.jpg
بازی دارای World Map خواهد بود

گیم‌پلی LR نسخه بهبود یافته (بخواند اکشن شده) دو بازی قبلیست که المان‌های بسیار زیادی را از آن‌ها به ارث برده است. مبارزات همزمان کماکان بخش جدایی ناپذیر گیم‌پلی بازیست که سیستم دفاع همزمان نیز به منظور کنترل بهتر به آن افزوده شده است. همچنین Lightning در بازی جدید خود قابلیت‌ تغییر در زمان و دست کاری کردن آن را نیز خواهد داشت که البته اطلاعات دقیق و درستی در مورد آن وجود ندارد و تنها گفته شده است در پایان مبارزات می‌توان با کمک این سیستم کمی در زمان شیطنت کرده و اشتباهات خود را تصحیح کنید!

به نظر می‌رسد ظاهر Lightning در بازی جدید چندان تفاوتی نصبت به XIII-2 نداشته است و کماکان لباس شوالیه اترو را بر تن دارد اما اینبار سلاح‌های جدید‌تری را در دست خواهد گرفت. کیتاسه در این خصوص می‌گوید Lightning در LR شخصیتی به مراتب قدرتمند‌تر از قبل داشته و همچنین گیمرها می‌توانند ظاهر او را به سلیقه خود تغییر داده و لباس‌های جدیدی برای او بدست آورند!

art2.png

Assassin's Creed or Final Fantasy؟

customisation.jpg

Lightning به همراه سلاح جدید!

station.png

ایستگاه قطار، دروازه ورود به دیگر جزایر بازیست.

buildings.png

محیط های شهری LR شباهت زیادی به Versus دارد

monster.jpg

monster2.jpg

monster3.jpg

دشمنان جدید!

masked2.jpg

در LR شخصیت های فرعی بسیار زیادی را خواهیم دید.

در نهایت باید گفت آنقدر اطلاعات درباری Lightning Returns کم است که نمی‌تواند آن را قضاوت کرد اما باید گفت SE دست به ریسک بزرگی زده است؛ Reboot کردن عنوانی که امتحان خود را پس داده است در پایان نسل حرکتی است که نتیجه آن یا یک بازی جذاب به تمام معنی است و یا یک فاجعه مطلق! باید دید Lightning در ماجرای جدید خود نیز می‌تواند موفق عمل کند و یا در نهایت تبدیل به یکی از ضعیف‌ترین Spin Off های مجموعه خواهد شد!!

همچنین کنفرانس مخصوص به پانزدهمین سالگرد Final Fantasy VII فردا راس ساعت 11:30 انجام شده و می‌توان منتظر رونمایی رسمی FFVII برای PC و شنیدن تغییرات و اظافات احتمالی آن بود.

:| :biggrin1: این همه خبر؟! فکر کنم همون توی TGS حضور داشته باشه با سیاست های اسکوئر بیشتر مطابقت داره! :biggrin1: فامیتسو مگه چیزی گفته؟! :-/
D:
راستش مطمئن نیستم ولی انگار یه جا خوندم 6 سپتامبر فامیتسو میخواد یه حرکتی بزنه...
ولی فعلا" شما رو همون 4 سپتامبر تمرکز کنین فامیتسو چندبار جو الکی داده:-"

البته WM اش بخوره تو سرش چون اصلا JRPG نیست!

اما کلا اینو شما بازی کن، یه بازی Action/RPG هست که احتمالا خوشت میاد!:biggrin1:
versus قرار بود action rpg باشه جمیعا" به به و چه چه میکردین...الان LR بخوره تو سرش؟:-"
جل الخالق

versus قرار بود action rpg باشه جمیعا" به به و چه چه میکردین...الان LR بخوره تو سرش؟:-"
جل الخالق

Versus از اول تکلیفش مشخص بود، یه Spin Off که قرار نبود ربطی به سری اصلی داشته باشه.

اما LR ادامه سری اصلی هست! من به عنوان یه طرفدار همون گیم پلی XIII رو ترجیح میدم! دوست ندارم بازی به سمت HnS ها بره! اینکه فقط یه شخصیت داشته باشی و گیم پلی هم اکشن شده باشه مخالف با آرمان های FF راحل هست!:دی

در کل LR قطعا و بدون شک یکاشغال تمام عیار و تنها و تنها یک تایتل تجاری هست که سود بیشتر رو روانه جیب SE میکنه نه اینکه قرار باشه به ما حال بده و از بازی کردنش لذت ببریم!

داستان قویی داره ولی فکر کنم گند بزنن تو گیم پلی
جدیدا صنعت گیم ژاپن داره خلاصه میشه تو دو سه تا بازی بقیه به خاطر جذب مشتری! کلا سبک بازی رو به فنا میدن مثل silent hill

می تونه جالب باشه ولی کاش داستان های lightining رو بیشتر از این طول ندن :
lightining returns
lightning stays
lightining disapears again
به هر حال من که منتظرشم !

آخرین ویرایش:
همین که 13 روز مونده به پایان دنیا کلیت داستانه دیگه

:|

یعنی از اینکه 13 روز به پایان دنیا مونده فهمیدید داستان قویه؟ :| :دی

من شرط میبدنم داستانش پیس آو شتی بیش نمیشه! اساس FF به پرداخت پشخصیت های متعدد و درهم گره خوردن داستان شخصیت هاس نه ایت مدل مزخرفات!

:|

یعنی از اینکه 13 روز به پایان دنیا مونده فهمیدید داستان قویه؟ :| :دی

من شرط میبدنم داستانش پیس آو شتی بیش نمیشه! اساس FF به پرداخت پشخصیت های متعدد و درهم گره خوردن داستان شخصیت هاس نه ایت مدل مزخرفات!

ماکان هنوز هیچی نشون ندادن :دی بزار یه چندتا تریلر از بازی بیاد بعدا بهش عشق بورز :دی یه وقت دیدی چیز جالبی شد ( بعید میدونم :دی )

من که عاشق فاینالم . هر کدومو 10 بار تموم کردم .
فاینالی به آشغالی این سیزده 2 ندیده بودم . اصلا کسی هست از اون خوشش اومده باشه ؟؟؟؟؟ تمومشم نکردم میخواستم دی وی دیشو بشکنم حیف اسم فاینال رو اوم مخرف. الان بعد ps 2 با اون فاینالای قشنگ که هنوز باهاشون زندگی میکنم . چه بازی درست درمون این اسکوار نداد . حالا سیزده 3 دیگه چه مزخرفیه !!!!!!!!!
یه چیزی مثل اون بازیس احتمالا که فقط وینسنت ولنتاین بود

من از الان میگم داستانش آشغالههههههههه. وقتی سیزده داستانش به اون آبکیی .و سیزده دو که حیف اسم داستان . ماریو قارچ خور داستانش از اون بهتر بود . دیگه سیزده سه چی میشه ؟

بابا فاینال 10 و 12 داستانشون کجا اینا کجا . من گفتم شاید سنم رفته بالا سلیقم عوض شده

الان دوباره فاینال 8 رو بازی کردم زندگی کردم . دلم نیومد دسترو بزارم کنار انقدر قشنگ بود . بعد ده بار که بازی کردم بازم لذت بردم

این ساکاگوچی که رفت هم فاینالا خراب شد هم خودش بازی خوبی نساخت

ولی باز blue dragon خیلی با نمکو قشنگ بود. لاست اودیسی قشنگ بود .
last story من بازی نکردم ولی مطمعنم قشنگه . حداقل داستان توپی داری ادم لدت میبره

من الان کرونو کراس دو بعدی برای بیست ساله پیشو میتونم بازی کنم این سیزده دو رو نمیتونم . حتما بد ساختن دیگه

آخرین ویرایش:
ملت یه لطفی میکنین...
تا وقتی حداقل یه تریلر از بازی نشون ندادن از بدبودن یا خوب بودن بازی نگین...
نتیجه در 50 درصد مواقع ضایع شدنه...:-"بزارین حداقل یه کم اطلاعات دیگه از بازی بیاد...
والا نه به اون هایپ کردنا که انتظارات رو میبره بالا...بازی منتشر میشه همه انتظار شاهکار دارن...
و نه به اون خراب کردن بازی قبل از اومدنش که کلا" باعث میشه ادم قید هرچی بازی هست رو بزنه...:|

از SE هم نهایت تشکر رو داریم کلا" مارو با این تاریخ 4 سپتامبرش سر کار گذاشت...:|
جهت ارتباط با تاپیک هم:25 مین سالگرد فاینال فانتزی تبریک...:d
پ.ن.چندان هم داستان بازی بد به نظر نمیرسه...مشکلش اینه که اگه «شاهکار» نشه یه افتضاح به معنای واقعی میشه...:-"

صبر کردن نمیخواد، شماهارو نمیدونم اما هرکسی که دوزار از FF چیز حالیش باشه میدونه که این بازی یه آشغال تمام عیار میشه.

ماکان نمیشه از روی ظاهر قضیه سریع نتیجه گیری کرد ، من که توی دنیای FF تازه واردم و زیاد در موردش اطلاعات ندارم ولی هنوز چیزی از این عنوان جدیده منتشر نکردن که با این صراحت میگی یه آشغال میشه

خیلی بازیا بودن که هیچکس بهشون امید نداشته ولی بعدا ثابت کردن که عنوان های با کیفیتی هستن ( مثل TWD ) ، بهتره یکم صبر کنیم تا اطلاعات بیشتری ازش بیاد بعدا در موردش نتیجه گیری کنیم ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or