FIFA12 Multiplayer PC

سلام

تاپیک مولتی پلیر فیفا12:
بحث در مورد قسمت انلاین بازی
اخبار
پچ ها و مشکلات

pc-fifa12.jpg

نسخه پی سی فیفا12 هیچ فرقی با نسخه کنسولی نداره حتی گرافیک بهتری هم داره!
گیم پلی نسخه پی سی تغییراتی زیادی کرده که در ادامه توضیح میدم!
از خصوصیات مهم بازی برای ما ایرانی ها مسابقات دوستانه هستش که دو نفر با هم مسابقه میدن و یک نفر سرور میشه و دیگری بهش وصل میشه و باعث میشه پینگ خیلی خوب داشته باشیم و بدون لگ بازی کنیم!

دوستانی که اورجینال خریدن اعلام کنند!
----------------------------
ایدی دوستانی که انلاین بازی می کنن:
1-isatis1
2-HRN7
3-eshariat
M4T1N-4
5-alidishdang
6-qozmyox
7-BK-73
8- Moh3N_aXis
9-fabregas1369
alidishdang-10
aliesfenag-11
arya_666-12
gregar010-13
persian_cavalry-15
sirnima68-16
a_110_t-17
12545698-19
ali_pouya-20
alireza67-21
babahamadi-22
bk-73-23
capitanjack99-24
eshariat-25
hossein710-26
hrn7-27
isatis1-28
karimi888-29
mehran_winner-30
mohammadsalar-31
novid7013-32
onlygod29-33
qozmyox-34
saber-d-35
siromid-36
kianoosh76-37
tondar20-38
HAFEZ_H-39
ffaarrhhaadd-40
muhammadzangene-41
42-MALEKY
43-Mehdiiii
44-kparsakia
45-insomniac_nillo
46-oldsam
-------------------------
پست اول اپدیت خواهد شد!

آخرین ویرایش:
وبلاگ امضا من را یه نگاه بنداز
اونجام رفتم
هرکاری بود کردم جواب نمیده!
البته اگه همینجوری فیفا رو اجرا کنم اوریجین ساپورتش میکنه و میشناسه
ولی وقتی میرم تو library میگه اماده واسه دانلوده!
اگه یه راهی بود همینجوری squad رو اپدیت کنم و نیازی به اوریجین نباشه خیلی خوب میشد:-b

اونجام رفتم
هرکاری بود کردم جواب نمیده!
البته اگه همینجوری فیفا رو اجرا کنم اوریجین ساپورتش میکنه و میشناسه
ولی وقتی میرم تو library میگه اماده واسه دانلوده!
اگه یه راهی بود همینجوری squad رو اپدیت کنم و نیازی به اوریجین نباشه خیلی خوب میشد:-b

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم.کمک کنید...

من 2 روزه دارم روش کار میکنم یا بیشتر از 35% نمیشناسه یا از همون 5% اول که استب زدم میادش . نصب من هم به این صورت هستش که اول ارجین رو دانلود میکنم بعد نصب میکنم و باقی کارا بعد میزارم 5% ارجین دانلود کنه بعد میام بیرون از ارجین وبعد بازی کپی رو که نصب کردم میریزم توی همون پوشه فیفا 12 که ارجین ساخته و بعد باز ارجین رو باز میکنم و و ادامه دانلود ولی یا از 35% شروع میشه و یا از خودش که استب زدم اومدم بیرون از ارجین یعنی همون5% ... ولی بعد یه کار کردم هرچی داخل پوشه فیفا 12 ارجین بود رو پاک کردم بازی کپی شده رو ریختم توش با این کار میشناسه ارجین ولی مشکلی هستش این هستش که کانکت نمیشه اصلا اینجوری هم فایل هاش رو چک کردم که یه 26 مگ دانلود کردش ولی باز نشد کانکت نمیشه از توی بازی ..... اخرش به این نتیجه رسیدم که از خودش باید دانلود کنم باز مثل سری قبل که همه این راه ها رو رفتم ولی نشد اخرش دانلود کردم از خودش درست شد.....................

آقا سه هفته از انجام بازی ها گذشته اما هنوز من فقط با یکی از حریف هام بازی کردم خیلی از دوستان هم شرایط مشابه من رو دارند ، اما مسئله دیگه اینه که بعضی از دوستان 3 بازیشونو انجام دادن اینطوری اگه پیش بره به هفته دهم نرسید تکلیف قهرمان معلوم میشه!!

InsomniAc_Nillo 0 - 4 Fabregas1369
InsomniAc_Nillo 3 - 0 Fabregas1369

---------- نوشته در 10:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:50 PM ارسال شده بود ----------

البته بازی دوم کانکشن فابرگاس قطع شد بازی رو 3-0 به نفع من ثبت کرد

با سلام خدمت دوستان...من بازیه اول رو چهار هیچ بردم ولی بازیه دوم رو سه هیچ جلو بودم که قطع شد .... حالا چیکار کنم؟ بازیه دوم رو از اول انجام بدیم؟ چون من سه هیچ جلو بودم قطع شدم نامردیه واقعا....

آخرین ویرایش:
من 2 روزه دارم روش کار میکنم یا بیشتر از 35% نمیشناسه یا از همون 5% اول که استب زدم میادش . نصب من هم به این صورت هستش که اول ارجین رو دانلود میکنم بعد نصب میکنم و باقی کارا بعد میزارم 5% ارجین دانلود کنه بعد میام بیرون از ارجین وبعد بازی کپی رو که نصب کردم میریزم توی همون پوشه فیفا 12 که ارجین ساخته و بعد باز ارجین رو باز میکنم و و ادامه دانلود ولی یا از 35% شروع میشه و یا از خودش که استب زدم اومدم بیرون از ارجین یعنی همون5% ... ولی بعد یه کار کردم هرچی داخل پوشه فیفا 12 ارجین بود رو پاک کردم بازی کپی شده رو ریختم توش با این کار میشناسه ارجین ولی مشکلی هستش این هستش که کانکت نمیشه اصلا اینجوری هم فایل هاش رو چک کردم که یه 26 مگ دانلود کردش ولی باز نشد کانکت نمیشه از توی بازی ..... اخرش به این نتیجه رسیدم که از خودش باید دانلود کنم باز مثل سری قبل که همه این راه ها رو رفتم ولی نشد اخرش دانلود کردم از خودش درست شد.....................

آقا الان ساعت هشت شبه. ساعت 10 بازی های لیگ باید انجام شه ولی هنوز هیچ برنامه ای از بازی های امروز تو تاپیک زده نشده.آقا متین لطف کن تا قبله ساعته 9 برنامه ی بازی هارو بزن.

سلام...از پوشه فیفا12 نصبیت یه عکس بگیر بزار تا ببینم شاید یه فایلی پوشه ای چیزی کم باشه...چون چند تا از بچه ها گرفتار این قبیل مشکلات بودن

سلام...از پوشه فیفا12 نصبیت یه عکس بگیر بزار تا ببینم شاید یه فایلی پوشه ای چیزی کم باشه...چون چند تا از بچه ها گرفتار این قبیل مشکلات بودن
بیا داداش هم پوشه اصلی فیفا هم پوشه game عکس گرفتم .هجم فیفا 6 گیگ 75 مگ هستش .
0adecfc74642.jpg
[/IMG]

y6du9f28tn1h6s3lktil.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or